Hah o işte libalaks...Canım geçmiş olsun ben de yaşıyorum benzer sorunlar sırtıma ağrı yapıyo hatta libalaks diye lavman var hamileler için onunla rahatlayabilirsin vitamin ilaçları kan ilacı da kabızlık yapıyor malesef
Canım doktor flohsamen diye bir şey verdi. Türkçeye çevirince karniyarik otu tohumu .ne bilmiyorum.Dün ypgurda karıştırıp yedim .azıcık etki ettikayısı mayısı işe yaramadı. Ilık suda. Ab ak çekirdeği aldirayim onu hiç duymamıştım . Bütün sistem durdu. Çok canım aciyor .
Bu ateş hastalıktan yükselmiş olabilir olctugumde hala serum aliyordumŞimdi nasıl oldun? Ateş'i de yükseltmişsin sonunda :)
Kusura bakma canım mesajını yeni gördüm arada kaynamış bazen bildirim gelmiyor. Çok sağol canım. Artık hayatımı yaşacağım dünyamı zehir etmeyecem kendime.. Olmazsa tüp yaparım..Leyloş aslında sen bizden rahatsın eşinden dolayı geriliyorsun umursama canım ya ne derse desin eminim kaderin önüne geçemeyeceğini o da biliyordur da o da sana sataşarak sitresini atıyor işte
Ooooo maşallah canım gözün aydın tebrik ederim kuzum..sonucum çıktı kızlar beta hgc 243.74:))
Aaaaa şok şok ben kız demiştim ya.. MasaAllah sağlıkla gelsin oğluşun canım. Darısı başımıza olsunKızlar ufak bi degisiklik yapiyoruz...
OGLUMUZ oluyormuş, kesin kes.. gorduk pipiyi
Çok geçmiş olsun gülüm.. Kayısı ye meyve suyu iç bol..Aslında su an aldığım sadece d vitamini var. Folik asitimde bitti çünkü. .
Yaa alakasız gelecek ama bende gebelikle birlikte guatr başladı. Guatr hapı alıyorum 10 gündür. O mu sebep oldu diyorum ama doktor devam et dedi. Magnezyum tabletine başla dedi doktor magnezyum eksikligide sebep oluyormuş. Bel sırt karın mide kramp hamileligimin en zor 3-4 gününü geçiriyorum diyebilirim...
Deneyeceğim canım . Birini gönderip aldirtmam lazimCanım kabak da iyi geliyor hatta yatan hastalara hep kabak verirler annanemin tabiriyle mülayimlik verirmiş.
Geçmiş olsun canımBu ateş hastalıktan yükselmiş olabilir olctugumde hala serum aliyordum
Ahh Leyla abla belki litrelerce su içtimKusura bakma canım mesajını yeni gördüm arada kaynamış bazen bildirim gelmiyor. Çok sağol canım. Artık hayatımı yaşacağım dünyamı zehir etmeyecem kendime.. Olmazsa tüp yaparım..
Ooooo maşallah canım gözün aydın tebrik ederim kuzum..
Aaaaa şok şok ben kız demiştim ya.. MasaAllah sağlıkla gelsin oğluşun canım. Darısı başımıza olsun
Çok geçmiş olsun gülüm.. Kayısı ye meyve suyu iç bol..
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın?
Şimdi biraz daha iyiyim sağolun halaGeçmiş olsun canım. Daha yeni ovu olmuş,bir şey olmaz kendini üzme.
Amin insallah saglicakla size de nasip etsin Allah :)Kusura bakma canım mesajını yeni gördüm arada kaynamış bazen bildirim gelmiyor. Çok sağol canım. Artık hayatımı yaşacağım dünyamı zehir etmeyecem kendime.. Olmazsa tüp yaparım..
Aaaaa şok şok ben kız demiştim ya.. MasaAllah sağlıkla gelsin oğluşun canım. Darısı başımıza olsun
Ben son bikaç haftadır çekiyorum canım dediğin gibi pek fayda eden bişey de olmadı magnezyum bana da verdi o ne iğrenç bişey suya karıştırıyorum kabus gibi geliyo onu içmekAslında su an aldığım sadece d vitamini var. Folik asitimde bitti çünkü. .
Yaa alakasız gelecek ama bende gebelikle birlikte guatr başladı. Guatr hapı alıyorum 10 gündür. O mu sebep oldu diyorum ama doktor devam et dedi. Magnezyum tabletine başla dedi doktor magnezyum eksikligide sebep oluyormuş. Bel sırt karın mide kramp hamileligimin en zor 3-4 gününü geçiriyorum diyebilirim...
Çok geçmiş olsun canim. yoğurt suyu da iyi geliyo biliyorum. ama doğal yoğurt olcak. dene istersenCanım doktor flohsamen diye bir şey verdi. Türkçeye çevirince karniyarik otu tohumu .ne bilmiyorum.Dün ypgurda karıştırıp yedim .azıcık etki ettikayısı mayısı işe yaramadı. Ilık suda. Ab ak çekirdeği aldirayim onu hiç duymamıştım . Bütün sistem durdu. Çok canım aciyor .
Kusura bakma canım mesajını yeni gördüm arada kaynamış bazen bildirim gelmiyor. Çok sağol canım. Artık hayatımı yaşacağım dünyamı zehir etmeyecem kendime.. Olmazsa tüp yaparım..
Allah razı olsun canim. Rabbim isteyen herkeze versin. dualrimdasiniz
Canim benim tsh 3.5 cikti o yuzden ilac basladi her ay bakicaz dedi ama bu ara ben ihmal ettim gidemedim. Onun disinda tahlilleri istedi ama mesela d vitamini 8 ferritin falan düşük ona ragmen ilk gittigimde baslamadi. Bu sefer gidince 11 olunca d vitaminine basla dedi. Daha yeni başladı. Folik asiti de 12. Haftada haftaya birak kan hapina basla dedi. Yani genelde takviyeleri 12. Haftada verecektir.ya benim doktor hiç vitamin fln bakmadı hiç tsh 2.6 çıkmıştı bidaki gelişinde tekrarlayalım dedi ferritin düşüktü ilerleyen dönemde başlarız ilaca dedi b12 d vit bakmadı bu gittiğimde söyliyimde bakalım bari ya ben herşeyi unutur oldum bide benim imom kutum bitiyo elimde folic 1 var o içilebilir mi yoksa bi kutu daha imom alsam mı bnm bağırsaklar çok düzenli çalışır normalde hiç bilmem kabız olduğumu hergün muz fln yememe rağmen inşallah bnde de olmaz geçmiş olsun kızlarrr bi çözüm bulursunuz inşallah bende bi tek lifli beslenilip aç karna kayısı yenilmesi gerek diye biliyorum
Geçmiş olsun canım bendede var aynı durum. Boğazım çok kötü..Kizlar 2-3 gundur faranjit grip gibiyim bogazim cok kötü. Ilac da icemiyorum anca ihlamur falan idare etmeye calisiyorum.
Neslihaann geçmiş olsun canim.
B BenanAsiye benim zaten normalde düzgün calismaz bagirsaklar hamilelikte daha fena oldu ama ben genelde her sabah 1 kuru kayisi ve incir yiyorum hemen su içiyorum. O biraz iyi geliyor hem demir niyetine. Harektsiz kalmak da etkiliyor tabi bir yandan. 1 hafta sonra kan hapina baslicam o mahvedicek beni biliyorum. Tiroit ve d vitamini bende kullaniyorum ondan olacagini sanmiyorum canim. Gecmis olsun.
Ahh Leyla abla belki litrelerce su içtimsıcak su içtim bir bardak kusuyordum az daha onu hiç beceremeyecegim galiba .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?