Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canım kabak da iyi geliyor hatta yatan hastalara hep kabak verirler annanemin tabiriyle mülayimlik verirmiş.

Leyloş aslında sen bizden rahatsın eşinden dolayı geriliyorsun umursama canım ya ne derse desin eminim kaderin önüne geçemeyeceğini o da biliyordur da o da sana sataşarak sitresini atıyor işte
Kusura bakma canım mesajını yeni gördüm arada kaynamış bazen bildirim gelmiyor. Çok sağol canım. Artık hayatımı yaşacağım dünyamı zehir etmeyecem kendime.. Olmazsa tüp yaparım..
sonucum çıktı kızlar beta hgc 243.74:))
Ooooo maşallah canım gözün aydın tebrik ederim kuzum..
Kızlar ufak bi degisiklik yapiyoruz...
OGLUMUZ oluyormuş, kesin kes.. gorduk pipiyi
Aaaaa şok şok ben kız demiştim ya.. MasaAllah sağlıkla gelsin oğluşun canım. Darısı başımıza olsun
Çok geçmiş olsun gülüm.. Kayısı ye meyve suyu iç bol..

Ahh Leyla abla belki litrelerce su içtim sıcak su içtim bir bardak kusuyordum az daha onu hiç beceremeyecegim galiba .

Amin insallah saglicakla size de nasip etsin Allah :)

Ben son bikaç haftadır çekiyorum canım dediğin gibi pek fayda eden bişey de olmadı magnezyum bana da verdi o ne iğrenç bişey suya karıştırıyorum kabus gibi geliyo onu içmek d vitaminin çok düşük çocuğunu emzirecek halin kalmaz doğum sonrası kemik erimesi başlamasına neden olabilir bol bol güneşlen sadece ilaç da yeterli değil bebek depolarini boşaltıyor dedi bide griple uğraşıyorum bi haftadır zor gerçekten uzanıp kızımı dinliyorum kendimi telkinliyorum güçlü olacaksın diye aklıma neşeli enerjili anne profili getiriyorum herşeye yetismelisin diyorum meditasyon oluyo işte

Çok geçmiş olsun canim. yoğurt suyu da iyi geliyo biliyorum. ama doğal yoğurt olcak. dene istersen

Kizlar 2-3 gundur faranjit grip gibiyim bogazim cok kötü. Ilac da icemiyorum anca ihlamur falan idare etmeye calisiyorum.

Neslihaann geçmiş olsun canim.

B BenanAsiye benim zaten normalde düzgün calismaz bagirsaklar hamilelikte daha fena oldu ama ben genelde her sabah 1 kuru kayisi ve incir yiyorum hemen su içiyorum. O biraz iyi geliyor hem demir niyetine. Harektsiz kalmak da etkiliyor tabi bir yandan. 1 hafta sonra kan hapina baslicam o mahvedicek beni biliyorum. Tiroit ve d vitamini bende kullaniyorum ondan olacagini sanmiyorum canim. Gecmis olsun.

ya benim doktor hiç vitamin fln bakmadı hiç tsh 2.6 çıkmıştı bidaki gelişinde tekrarlayalım dedi ferritin düşüktü ilerleyen dönemde başlarız ilaca dedi b12 d vit bakmadı bu gittiğimde söyliyimde bakalım bari ya ben herşeyi unutur oldum bide benim imom kutum bitiyo elimde folic 1 var o içilebilir mi yoksa bi kutu daha imom alsam mı bnm bağırsaklar çok düzenli çalışır normalde hiç bilmem kabız olduğumu hergün muz fln yememe rağmen inşallah bnde de olmaz geçmiş olsun kızlarrr bi çözüm bulursunuz inşallah bende bi tek lifli beslenilip aç karna kayısı yenilmesi gerek diye biliyorum

Canim benim tsh 3.5 cikti o yuzden ilac basladi her ay bakicaz dedi ama bu ara ben ihmal ettim gidemedim. Onun disinda tahlilleri istedi ama mesela d vitamini 8 ferritin falan düşük ona ragmen ilk gittigimde baslamadi. Bu sefer gidince 11 olunca d vitaminine basla dedi. Daha yeni başladı. Folik asiti de 12. Haftada haftaya birak kan hapina basla dedi. Yani genelde takviyeleri 12. Haftada verecektir.

Geçmiş olsun canım bendede var aynı durum. Boğazım çok kötü..

B BenanAsiye cnm orda bulabilir misin bilmiyorum ama duphalac diye bi surup var hamilelerde kullanabiliyor. tüp bebek yaptiranlara transfer sonrasi veriyorlar kabizliga birebir. bende transferden sonra acaip kabiz olmuştum hic bisey fayda etmedi o surup cok iyi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…