Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar dun eczaneden devit ampul alamadim artik recetesiz satilmayacakmis
Son gidişimde benim d vitamini 130 olmuş. Doktor uçmuş valla harika dedi. Bundan sonra ayda bir kır iç yazarım dedi. Ogünde bir tane yazdı..

Kizlar bu ay erken gelecek adet sanirim. Isaretler kucuk kucuk geliyor. Su atesim daha dusse de rahatca gelse...

Bitki caylari tehlimeli olabilir cnm. Dr kontrolumde ol.

Canım Turikyede var mi bilmiyorum ama muhakkak vardır. magnezyumun dire tutulabilir toz seklinde olanı var hap şeklinde olanı var. toz seklide olanın içinde portakal limon aromalı filan var bi araştır istersen canım. Çok kotuymus kabızlık bundan sonra daha dikkatli olacagim

Canım sana da cok gecmis olsun. hamilelikte hasta olunca daha kotu geçiyormuş. çok dikkatli olmak lazım
Ben bağırsakları bata hal yoluna koymuştum ya ından dolayı çok etkilendimboyle aniden kabiz olunca. cidden saliknher şeyin başım hiç bişey yapamadım kuru kayısı son zamanlarda ihmal ediyordum ona başlayacağım unutmamak lazim.birde sabahalri limonlu su an. Ama kabızlık olmadan önlem almak gerekiyormuş onu anladım. olunca yapacak bir şey olmuyor

ILIK su iç bence ama mesela şişeyi hemen iç 2-3 dkda sonra cıkarsın ben genelde öyle cıkıyorum
Kusuyordum az daha canım sıcak su, ılık su icemiyorum. kusmaya fobim var benim o yüzden çok tirsuyprum ya kusarsam diye

Malesef canım doktor sadece organik bir tohum çeşidi verdi birde magnezyum .sürüp filan yasokturucu vermiyoruz dedi
O verdiği tohum bugün ise yarayacak gibi bir hareketlilik var çünkü. çok sagolasin canim

iiz canim sana doktor dun cinsiyetini soylemedi mi? Onu da sorsaydin keşke
sordum canım daha erkenmiş ! devlete gıttım kendıme gelemedım ki özelden doktor bakalyım artık onumuzdekı hafta baslarım bakmaya . azaldı mıde bulantılarım sankı daha ıyıyım arada yokluyor ama sankı gececek. ayy ınsallah ya

Malesef canım doktor sadece organik bir tohum çeşidi verdi birde magnezyum .sürüp filan yasokturucu vermiyoruz dedi
O verdiği tohum bugün ise yarayacak gibi bir hareketlilik var çünkü. çok sagolasin canim
Komik gelcek belki ama, ben kabiz oluyor gibiysem bildigin tost yapıyorum.. tostu yedikten yarim saat sonra hemen çıkarım herkesin bünyesi farklı demek ki bazilari da kahve icince cikiyo.. bende de var bu ara kabizlik.. sabah tost yedim ciktim rahatladim

Kaşar laktozlu ya acaba laktoz bağırsaklarini mi etkiliyor senin? Bazı insanlara ağır gelir laktoz.

Arkadaşlar merhaba. Bu ay ilk defa ateş takibi yaptım reglimi 3 gün var tabloma bi göz atabilir misiniz? Acaba kan testi yapmalımıyım yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.ateşimi regli bittikten sonra ölçmeye başladım 8.gün : 36.1 - 9. Gün : 36.2 - 10. Gün: 36.4 - 11.gün 36.5 12. Gün : 36.2 - 13. Gün : 36.4 - 14. Gün : 36.5 - 15. Gün: 36.3 - 16. Gün : 36.4 - 17. Gün : 36.7 - 18. Gün : 36.7 - 19. Gün: 36.7 - 20. Gün : 36.6 - 21. Gün : 36.5 22. Gün : 36.5 - 23. Gün : 36.6 - 24. Gün : 36.7

16. Gun ovulasyon olmus bence. Su an 8. Gundesin. Ates sonuca dair bir ip ucu vermiyor ne yazik ki. Insallah bebegin seninledie cnm. Iliski gunlerin de ovulasyon gunune uygun ise harika!

Kızlar bi arkadaşım var şimdi yazışıyorduk onun esinde sorun vardı doktor tüp bebekle ancak olur sizin demişti doktor kızın midesi bulanıyor teyzesi de demiş ki beli hamilesin bi test yaptır test yaptırıyor ki doktor 4 buçuk aylık hamilesin kız 4 aydır adet görüyorum sanıyor meğer üstüne görmüş

16. Gun ovulasyon olmus bence. Su an 8. Gundesin. Ates sonuca dair bir ip ucu vermiyor ne yazik ki. Insallah bebegin seninledie cnm. Iliski gunlerin de ovulasyon gunune uygun ise harika!
Cevabın için teşekkür ederim. Henüz ateş ölçmede çok yeniyim ilişki günleri 11. Gün 13. Gün 15. Gün ve 17 gün inşallah bende dahil Allah herkese nasip eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…