Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cevabın için teşekkür ederim. Henüz ateş ölçmede çok yeniyim ilişki günleri 11. Gün 13. Gün 15. Gün ve 17 gün inşallah bende dahil Allah herkese nasip eder.
İlişki günleri de guzek olmus evet arkadaşa katılıyorum 16. Gun yumurtlama olmus. Oncesinde de sonrasında da var ilişki inşaallah gelir bebegin

Kaşar laktozlu ya acaba laktoz bağırsaklarini mi etkiliyor senin? Bazı insanlara ağır gelir laktoz.
Valla bilmiyorum da normalde de kaşar yerim o çıkarmıyor, ama tost çıkarıyor bunu genc kizligimdan bu yana hep yaşarım. Kesin kesin cikarim yani.. 1 saat geçmez :) ay canim tost cekti yine :)))).. bebiş napiyo? Minik prenses ve sen nasilsiniz??? Emziriyor musun

Ilgincmis. Bende kasarli tost cok yedim hamilelikte ooh yarasin yavruna. Iyiyiz ilk ayi bitirdik cok sukur bir haftaya kirkimiz çıkıyor. Emiyor kuzum tiryakisi resmen guzel de kilo aldı sevindirdi annesini.

Ilgincmis. Bende kasarli tost cok yedim hamilelikte ooh yarasin yavruna. Iyiyiz ilk ayi bitirdik cok sukur bir haftaya kirkimiz çıkıyor. Emiyor kuzum tiryakisi resmen guzel de kilo aldı sevindirdi annesini.
Ay maşallah size canım darısı başımıza olsun canım

Yaa ilgincmis cidden:) yaa ben hiç nabız olmazdım ondan böyle kötü etkilendim..kahve bende de o etkiyi yapar ama bu sefer işe yaramadı
Ama 3 saat önce muradıma erdim :) doktorun verdiği tohum işe yaradı. Çok zormus.bundan sonra daha çok dikkat edeceğim . Olmadan çözüm bulmak lazimmis

Yaa canım masallalh resmen kocaman olmuş:) masllah maşallah. Daha dün gibi sanki hamileydin. Ayy darısı inşallah bizimde basimiza:). 've tum diğer bekleyen arkadaslarimiza insallah

Sizin 40 ve 130 lardan bahsediyorsunuz benimki zoraki 8 falan oluyo bazen
Canım benim de hamilelikte 8 çıktı en son ayrintilida doktor çocuğunu emzirecek halin kalmaz depolarin boşalıyor kemik erimesi başlamasına neden olur o yüzden sadece ilacta yeterli değil bol bol gunesleneceksin dedi

Masallah size ya ne guzel darisi bizlerin başına insallah

Sizin 40 ve 130 lardan bahsediyorsunuz benimki zoraki 8 falan oluyo bazen
Benim de 8 canim. Hatta hamileydim baya korktum ilac da vermedi kadindogum. Dahiliyeye gittim o da vermedi. Daha bu hafta basladik d vitaminine

Ay maşallah size canım darısı başımıza olsun canım

Yaa canım masallalh resmen kocaman olmuş:) masllah maşallah. Daha dün gibi sanki hamileydin. Ayy darısı inşallah bizimde basimiza:). 've tum diğer bekleyen arkadaslarimiza insallah

Masallah size ya ne guzel darisi bizlerin başına insallah

Benim de 8 canim. Hatta hamileydim baya korktum ilac da vermedi kadindogum. Dahiliyeye gittim o da vermedi. Daha bu hafta basladik d vitaminine
Sagolun sizler de sağlıcakla alin kucaklarınıza inşaallah.
Rabbim herkese nasip etsin

Neslihaann cnm cok gecmis olsun
Bugun bende işten eve gelirken aniden fenalastım otobusten zor attım kendimi istifra ettim hala midem kötü..üşüttüm galiba eşimde garibim israrla hamilesin diyo daha iki gun oldu ovu olalı

Canim sagol merak ettigin icin suan icin haftada bir takip onerdi drlar universite hastanesine basladim.sen nasilsin canim bulantilar azaldimi nasil gidiyor gebislik
Niye haftada bir takip önerdi doktorlar? İnşallah ters bir durum yok canım?

Canim sagol merak ettigin icin suan icin haftada bir takip onerdi drlar universite hastanesine basladim.sen nasilsin canim bulantilar azaldimi nasil gidiyor gebislik
Ah canım iyi olmana sevindim hayırlısıyla sonuna kadar iyi olun

Niye haftada bir takip önerdi doktorlar? İnşallah ters bir durum yok canım?
Karaciger enzimlerim yuksek cikiyor canim apartopar dr beni izne cikardi.universiteye gectim ozeldeydim inceleme altina aldilar buyuzden herhafta takip edilecek.preeklampsi diye bir gebelikte cikan hastalik var ondan supheleniyorlar.
Bakalim insallah zarar gormeden atlatiriz canim senin nasil gidiyor bebis nasil?

Ah canım iyi olmana sevindim hayırlısıyla sonuna kadar iyi olun
Amin canim insallah 3 ay kaldi insallah rabbim yardimcimiz olur..masallah prensesin fotosu degil mi rabbim nazarlardan korusun iyisin degilmi sen izne cikacaktin dinlendinmi biraz

Amin canim insallah 3 ay kaldi insallah rabbim yardimcimiz olur..masallah prensesin fotosu degil mi rabbim nazarlardan korusun iyisin degilmi sen izne cikacaktin dinlendinmi biraz
Evet canım kızım çok şükür iyi ben de iyiyim izin derken grip oldum raporluydum ise döndüm şimdi eşimin iznine göre yine bi hafta izne cikicam bakalım Nisan ilk hafta ya da ikinci hafta bayağı ara dinlenme olacak bana da zaten haziranın ikinci haftası artık ayrılırım doğum iznine diyorum sıcaklarda dayanabildigim kadar geç cikicam doğum sonrası önemli de doğum öncesi de dayanmak kolay değil çabuk yoruluyorum artık enerjim hemen bitiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…