İlişki günleri de guzek olmus evet arkadaşa katılıyorum 16. Gun yumurtlama olmus. Oncesinde de sonrasında da var ilişki inşaallah gelir bebeginCevabın için teşekkür ederim. Henüz ateş ölçmede çok yeniyim ilişki günleri 11. Gün 13. Gün 15. Gün ve 17 gün inşallah bende dahil Allah herkese nasip eder.
Valla bilmiyorum da normalde de kaşar yerim o çıkarmıyor, ama tost çıkarıyorKaşar laktozlu ya acaba laktoz bağırsaklarini mi etkiliyor senin? Bazı insanlara ağır gelir laktoz.
Ilgincmis. Bende kasarli tost cok yedim hamilelikte ooh yarasin yavruna. Iyiyiz ilk ayi bitirdik cok sukur bir haftaya kirkimiz çıkıyor. Emiyor kuzum tiryakisi resmen guzel de kilo aldı sevindirdi annesini.Valla bilmiyorum da normalde de kaşar yerim o çıkarmıyor, ama tost çıkarıyorbunu genc kizligimdan bu yana hep yaşarım. Kesin kesin cikarim yani.. 1 saat geçmez :) ay canim tost cekti yine :)))).. bebiş napiyo? Minik prenses ve sen nasilsiniz??? Emziriyor musun
Ay maşallah size canım darısı başımıza olsun canımIlgincmis. Bende kasarli tost cok yedim hamilelikte ooh yarasin yavruna. Iyiyiz ilk ayi bitirdik cok sukur bir haftaya kirkimiz çıkıyor. Emiyor kuzum tiryakisi resmen guzel de kilo aldı sevindirdi annesini.
ne guzel yazmis doktorun. benim 40 küsur cikti endokrin doktoru devit kullanmana gerek yok dediSon gidişimde benim d vitamini 130 olmuş. Doktor uçmuş valla harika dedi. Bundan sonra ayda bir kır iç yazarım dedi. Ogünde bir tane yazdı..
Sizin 40 ve 130 lardan bahsediyorsunuz benimki zoraki 8 falan oluyo bazenne guzel yazmis doktorun. benim 40 küsur cikti endokrin doktoru devit kullanmana gerek yok dedi
Yaa ilgincmis cidden:) yaa ben hiç nabız olmazdım ondan böyle kötü etkilendim..kahve bende de o etkiyi yapar ama bu sefer işe yaramadıKomik gelcek belki ama, ben kabiz oluyor gibiysem bildigin tost yapıyorum.. tostu yedikten yarim saat sonra hemen çıkarımherkesin bünyesi farklı demek ki bazilari da kahve icince cikiyo.. bende de var bu ara kabizlik.. sabah tost yedim ciktim rahatladim
Yaa canım masallalh resmen kocaman olmuş:) masllah maşallah. Daha dün gibi sanki hamileydin. Ayy darısı inşallah bizimde basimiza:). 've tum diğer bekleyen arkadaslarimiza insallahIlgincmis. Bende kasarli tost cok yedim hamilelikte ooh yarasin yavruna. Iyiyiz ilk ayi bitirdik cok sukur bir haftaya kirkimiz çıkıyor. Emiyor kuzum tiryakisi resmen guzel de kilo aldı sevindirdi annesini.
Canım benim de hamilelikte 8 çıktı en son ayrintilida doktor çocuğunu emzirecek halin kalmaz depolarin boşalıyor kemik erimesi başlamasına neden olur o yüzden sadece ilacta yeterli değil bol bol gunesleneceksin dediSizin 40 ve 130 lardan bahsediyorsunuz benimki zoraki 8 falan oluyo bazen
Ilgincmis. Bende kasarli tost cok yedim hamilelikte ooh yarasin yavruna. Iyiyiz ilk ayi bitirdik cok sukur bir haftaya kirkimiz çıkıyor. Emiyor kuzum tiryakisi resmen guzel de kilo aldı sevindirdi annesini.
Benim de 8 canim. Hatta hamileydim baya korktum ilac da vermedi kadindogum. Dahiliyeye gittim o da vermedi. Daha bu hafta basladik d vitaminineSizin 40 ve 130 lardan bahsediyorsunuz benimki zoraki 8 falan oluyo bazen
Ay maşallah size canım darısı başımıza olsun canım
Yaa canım masallalh resmen kocaman olmuş:) masllah maşallah. Daha dün gibi sanki hamileydin. Ayy darısı inşallah bizimde basimiza:). 've tum diğer bekleyen arkadaslarimiza insallah
Sagolun sizler de sağlıcakla alin kucaklarınıza inşaallah.Masallah size ya ne guzel darisi bizlerin başına insallah
Benim de 8 canim. Hatta hamileydim baya korktum ilac da vermedi kadindogum. Dahiliyeye gittim o da vermedi. Daha bu hafta basladik d vitaminine
Canim sagol merak ettigin icin suan icin haftada bir takip onerdi drlar universite hastanesine basladim.sen nasilsin canim bulantilar azaldimi nasil gidiyor gebislikMelissa81 canımcım nasıl oldun ?
Banada adetin 12.günü endokrinde progesteron baktır dedi.. Dk kullanmadığım zaman..ne guzel yazmis doktorun. benim 40 küsur cikti endokrin doktoru devit kullanmana gerek yok dedi
Niye haftada bir takip önerdi doktorlar? İnşallah ters bir durum yok canım?Canim sagol merak ettigin icin suan icin haftada bir takip onerdi drlar universite hastanesine basladim.sen nasilsin canim bulantilar azaldimi nasil gidiyor gebislik
Ah canım iyi olmana sevindim hayırlısıyla sonuna kadar iyi olunCanim sagol merak ettigin icin suan icin haftada bir takip onerdi drlar universite hastanesine basladim.sen nasilsin canim bulantilar azaldimi nasil gidiyor gebislik
Karaciger enzimlerim yuksek cikiyor canim apartopar dr beni izne cikardi.universiteye gectim ozeldeydim inceleme altina aldilar buyuzden herhafta takip edilecek.preeklampsi diye bir gebelikte cikan hastalik var ondan supheleniyorlar.Niye haftada bir takip önerdi doktorlar? İnşallah ters bir durum yok canım?
Amin canim insallah 3 ay kaldi insallah rabbim yardimcimiz olur..masallah prensesin fotosu degil mi rabbim nazarlardan korusun iyisin degilmi sen izne cikacaktin dinlendinmi birazAh canım iyi olmana sevindim hayırlısıyla sonuna kadar iyi olun
Evet canım kızım çok şükür iyi ben de iyiyim izin derken grip oldum raporluydum ise döndüm şimdi eşimin iznine göre yine bi hafta izne cikicam bakalım Nisan ilk hafta ya da ikinci hafta bayağı ara dinlenme olacak bana da zaten haziranın ikinci haftası artık ayrılırım doğum iznine diyorum sıcaklarda dayanabildigim kadar geç cikicam doğum sonrası önemli de doğum öncesi de dayanmak kolay değil çabuk yoruluyorum artık enerjim hemen bitiyorAmin canim insallah 3 ay kaldi insallah rabbim yardimcimiz olur..masallah prensesin fotosu degil mi rabbim nazarlardan korusun iyisin degilmi sen izne cikacaktin dinlendinmi biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?