benimde ilk baktirdigimda 4 tü. güneşlenme ve devit ampul sayesinde yükseldiSizin 40 ve 130 lardan bahsediyorsunuz benimki zoraki 8 falan oluyo bazen
aaa adetin 12. günü niyeki ?Banada adetin 12.günü endokrinde progesteron baktır dedi.. Dk kullanmadığım zaman..
Yanlış yazmışım canım ya :)) adetin 21.günü makroprolaktin baktır dedi progesteron nerden aklımda kalmış yahuaaa adetin 12. günü niyeki ?
Kızlar bi arkadaşım var şimdi yazışıyorduk onun esinde sorun vardı doktor tüp bebekle ancak olur sizin demişti doktor kızın midesi bulanıyor teyzesi de demiş ki beli hamilesin bi test yaptır test yaptırıyor ki doktor 4 buçuk aylık hamilesin kız 4 aydır adet görüyorum sanıyor meğer üstüne görmüş
Hadi gözünaydınYaa ilgincmis cidden:) yaa ben hiç nabız olmazdım ondan böyle kötü etkilendim..kahve bende de o etkiyi yapar ama bu sefer işe yaramadı
Ama 3 saat önce muradıma erdim :) doktorun verdiği tohum işe yaradı. Çok zormus.bundan sonra daha çok dikkat edeceğim . Olmadan çözüm bulmak lazimmis
Bağımlılık yaparız bizKizlar nasilsiniz iyi misiniz ? Ne zamandir girmedim buraya ozledim sizi
Yanlış yazmışım canım ya :)) adetin 21.günü makroprolaktin baktır dedi progesteron nerden aklımda kalmış yahu
Canım geçmiş olsun inşallah. bu kadarcikla kurtulmuş olasin. Devamı gelmez. Ben aturkiyedeki üniversite hastanelerine güveniyorum.işinin ehli çok doktor var. İnşallah emin ellerdesin.. tekrardan geçmiş olsun.Karaciger enzimlerim yuksek cikiyor canim apartopar dr beni izne cikardi.universiteye gectim ozeldeydim inceleme altina aldilar buyuzden herhafta takip edilecek.preeklampsi diye bir gebelikte cikan hastalik var ondan supheleniyorlar.
Bakalim insallah zarar gormeden atlatiriz canim senin nasil gidiyor bebis nasil?
21 değil de 19olabiliropk kalkınca ne oluyor?Veson Benim yum acaba 21 de mi Çatladı yaa dakika başı tabloya bakar oldum ov. Testlerine de devam etmedim silinince
Sabah kaldırdım 19 a çekiyor o zaman21 değil de 19olabiliropk kalkınca ne oluyor?
Şimdi ben hangi gün vermeliyim progesteron tahlili21 değil de 19olabiliropk kalkınca ne oluyor?
Cd19 a göre ver istersen en mantıklı öyle duruyorŞimdi ben hangi gün vermeliyim progesteron tahlili
Çarşamba günü o zaman.simdi opk pozitifi kaldırayım mı yaniCd19 a göre ver istersen en mantıklı öyle duruyor
:))) makroprolaktin farkli bisey mi acabaYanlış yazmışım canım ya :)) adetin 21.günü makroprolaktin baktır dedi progesteron nerden aklımda kalmış yahu
Yok cnm Kalsın hangi gün pozitif çıktı bilelimÇarşamba günü o zaman.simdi opk pozitifi kaldırayım mı yani
3-4 gundur daha ıyıyım galıba. arada yokluyor ama cok şükür daha ıyıyım. senın ıyı olmana sevındımCanim sagol merak ettigin icin suan icin haftada bir takip onerdi drlar universite hastanesine basladim.sen nasilsin canim bulantilar azaldimi nasil gidiyor gebislik
yeter zaten 2 gun :) ınsalllah ıcıne dogmustur. çok gecmıs olsun cnmNeslihaann cnm cok gecmis olsun
Bugun bende işten eve gelirken aniden fenalastım otobusten zor attım kendimi istifra ettim hala midem kötü..üşüttüm galiba eşimde garibim israrla hamilesin diyodaha iki gun oldu ovu olalı
bir onu öğrenmemiştk zaten onuda öğrenelim:))) makroprolaktin farkli bisey mi acaba
Prolaktin yani süt hormonun farklı bir çeşidiymiş.. Oda gebeliğe engel teşkil eder dedi doktor. Normal prolaktin hep aynı düzeylerde çıkıyor eğer makroprolaktin yüksek çıkarsa ilaç başlarız dedi.. Amannn işte bir yerden bişey bulmaya çalışıyor doktor da gebelik olmayınca :))Ahahaha ennn yakın arkadaşım 4,5 aylıkkken öğrendi. Bir de 2. Çocuk. Bir de öğretmen olacak ram cahillik nasıl anlamadım ben dedi durdu. Tüm belirtilere bir bahane bulmuş. Sabah mide bulantısı olmuş stres demiş. Erik cekmiş hep Canı ona da bu sene lezzetli demiş, çokkkk zayıf kilo almiş ona da aaaa kilo aldırıcı ilaçlar bu sefer yaradı demiş. Her ay kahverengi gelmiş regl ve az gelmiş, menapoza girdim demiş. En son onu zorla bir öğretmen ablamız hastaneye yollamış da çıktı ortaya
Hadi gözünaydın
Bağımlılık yaparız biz
O ne kız?
:))) makroprolaktin farkli bisey mi acaba
Benim bildiğim kadarıyla beyindeki hipofiz bezinden salgılanan hormonla alakalı bir durum.. Ben ilk kızımda emara girmiştim. Prolaktin yüksekliği öyle belli olmuştu. Bu makroprolaktine endokrin bakıyormuş sadece devlette. Özelde yok malesef.. Herifler 2,5 milyarlık testi yapıyor bir makroprolaktine bakamıyor olacak iş değil ya... Ondanda bişey çıkmayacakta işte bakıyor yinede doktor efendi.. Öbür doktorun yüzünden olan karnımdaki bebeğe oldu. Onu mutlaka gördüğümde söyleyecem ona içimde kalmayacak...bir onu öğrenmemiştk zaten onuda öğrenelim
Ilgincmis. Bende kasarli tost cok yedim hamilelikte ooh yarasin yavruna. Iyiyiz ilk ayi bitirdik cok sukur bir haftaya kirkimiz çıkıyor. Emiyor kuzum tiryakisi resmen guzel de kilo aldı sevindirdi annesini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?