Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ahahaha ennn yakın arkadaşım 4,5 aylıkkken öğrendi. Bir de 2. Çocuk. Bir de öğretmen olacak ram cahillik nasıl anlamadım ben dedi durdu. Tüm belirtilere bir bahane bulmuş. Sabah mide bulantısı olmuş stres demiş. Erik cekmiş hep Canı ona da bu sene lezzetli demiş, çokkkk zayıf kilo almiş ona da aaaa kilo aldırıcı ilaçlar bu sefer yaradı demiş. Her ay kahverengi gelmiş regl ve az gelmiş, menapoza girdim demiş. En son onu zorla bir öğretmen ablamız hastaneye yollamış da çıktı ortaya

Hadi gözünaydın

Kizlar nasilsiniz iyi misiniz ? Ne zamandir girmedim buraya ozledim sizi
Bağımlılık yaparız biz

Yanlış yazmışım canım ya :)) adetin 21.günü makroprolaktin baktır dedi progesteron nerden aklımda kalmış yahu

O ne kız?

Canım geçmiş olsun inşallah. bu kadarcikla kurtulmuş olasin. Devamı gelmez. Ben aturkiyedeki üniversite hastanelerine güveniyorum.işinin ehli çok doktor var. İnşallah emin ellerdesin.. tekrardan geçmiş olsun.
Bize ebebgimizle iyiyiz hamdolsun 11+1 olduk :) sabırsızlıkla büyümeyi bekliyoruz.

Veson Benim yum acaba 21 de mi Çatladı yaa dakika başı tabloya bakar oldum ov. Testlerine de devam etmedim silinince

Canim sagol merak ettigin icin suan icin haftada bir takip onerdi drlar universite hastanesine basladim.sen nasilsin canim bulantilar azaldimi nasil gidiyor gebislik
3-4 gundur daha ıyıyım galıba. arada yokluyor ama cok şükür daha ıyıyım. senın ıyı olmana sevındım

Prolaktin yani süt hormonun farklı bir çeşidiymiş.. Oda gebeliğe engel teşkil eder dedi doktor. Normal prolaktin hep aynı düzeylerde çıkıyor eğer makroprolaktin yüksek çıkarsa ilaç başlarız dedi.. Amannn işte bir yerden bişey bulmaya çalışıyor doktor da gebelik olmayınca :))

:))) makroprolaktin farkli bisey mi acaba

bir onu öğrenmemiştk zaten onuda öğrenelim
Benim bildiğim kadarıyla beyindeki hipofiz bezinden salgılanan hormonla alakalı bir durum.. Ben ilk kızımda emara girmiştim. Prolaktin yüksekliği öyle belli olmuştu. Bu makroprolaktine endokrin bakıyormuş sadece devlette. Özelde yok malesef.. Herifler 2,5 milyarlık testi yapıyor bir makroprolaktine bakamıyor olacak iş değil ya... Ondanda bişey çıkmayacakta işte bakıyor yinede doktor efendi.. Öbür doktorun yüzünden olan karnımdaki bebeğe oldu. Onu mutlaka gördüğümde söyleyecem ona içimde kalmayacak...

Ohh maasAllah sizee yarasin kuzuyaaa! Darisi bizlere olsun insAllah.. zaman gecmek bilmiyor:)) su 9 ay bi bitseydi
Ilgincmis. Bende kasarli tost cok yedim hamilelikte ooh yarasin yavruna. Iyiyiz ilk ayi bitirdik cok sukur bir haftaya kirkimiz çıkıyor. Emiyor kuzum tiryakisi resmen guzel de kilo aldı sevindirdi annesini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…