Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canim insallah rabbim sagliklica zamaninda kavusmayi nasip etsin cumlemize

Topik sessiz... ben de annemin yaninda hastanede kalacam bu aksam. Bir bakayim topige zaman gecsin dedim.
Ben hala adet olamadim. Bugin de leke geldi. Siyaj siyah ve kumlu gibi. Bir gunluk ped. Dun ve bugun boyle. Aksam uzeri geliyor. Ates dusmedi diye de sokulemiyor. Sanirim yarina sokulecek. Beklemedeyim. Yarin ates olcemeyecehim zaten. Eger koltukta uyumak kotu olmazsa sabah saatonde anca hemsireninkinden kulaktan olcerim bagimlilik boyle bir sey :)

@Cemre Yaman tüp sonrası tablolarımız çok benziyor. Soylesene sende de ısı her zamankinden yüksek miydi tüp sonrası kısa döngüde? Ben de erken regl bekliyorum. Acaba vücut alinan progesteronu depoluyor mu? Progesteeon yuksekken yeni yumurta oluşamazmiş. Olusmasi ihtimali cok dusukmus.

Şok şok şok derecemi annemlerde unuttum ve annemler iki ay yok yurt dışına gitti eski dereceme geri döndüm.yenisinin aynısını da sipariş ettim ama bir aya ancak elime geçer çok üzgünüm

cibi35 kuzum senin ates merdivem dayamis Ay'a!!!???

ay süper yorum bende baktm topicte çıt yok

Ya bende sabahtan beri kimse farketmedi çok şükür diyodum sabah yedi buçukta ölçtüm 36.8 yok ya dedim geç yattım falan saçmalamış ateş de.. sonra uyudum 11 gibi uyandım yine 36.8 çıktı mecbur yazdım ama bi gariplik var Allah sonumu hayır etsin artık

Şok şok şok derecemi annemlerde unuttum ve annemler iki ay yok yurt dışına gitti eski dereceme geri döndüm.yenisinin aynısını da sipariş ettim ama bir aya ancak elime geçer çok üzgünüm

Kimseye anahtar bırakmadılar mı ki :/

Aaaaaaa! Rezalet, skandal!!!!
Olmaz ki boyle cnm
Ama senin derece de afilliydi

Bem bu topiğe bir kadin dogum uzmani istiyorum. Boyle abidik gubidik sorulaeimizi yanitlasin. Mesela googleda cevabini bulamadiklarimizi...
Bir tane sorum var mesela. Ilac olarak alinan progesteeon vucutta tutulur mu?

E ne yapayim annem uzun bir aradan sonra uyudu. Ben de tppige sardim. Her tabloyu tek tek inceledim. Seninkini gorunce koptum zaten. Ovu testi yapiyorsun di mi? Dr sormadan ilac alacaktin, aldin mi?

E ne yapayim annem uzun bir aradan sonra uyudu. Ben de tppige sardim. Her tabloyu tek tek inceledim. Seninkini gorunce koptum zaten. Ovu testi yapiyorsun di mi? Dr sormadan ilac alacaktin, aldin mi?

Daha testlere başlamadım canım. Klomen içtim beş gün bitti bugün. Inofolik le Agnucaston a devam ediyorum bide corekotu kapsülü içiyorum :)) kararlıyım bu ay takip falan yaptirmicam. Canım bu arada geçmiş olsun anneciğine neden yattınız hastaneye?

hepsi birden ağır gelmesin :)
kuzgunin annesinin ciğerlerinde su birikmiş zaturre diye gitti su çekiyolarmış kalbide varmış

Ayy valla çok kötü bişey ben anneme falan gidince döneceğim gün ilk işim ateş ölçtüğüm gibi dereceyi çantama atmak oluyor unuturum diye :) hatta geçen annemlere kalmaya giderken ilaçlarımı evde unuttum ama derecemi unutmadım

Ya bana özelden msj atıp dış gebelik geçirdim siz gibi sonlandırıldı sonrasında bebeğiniz oldu mu falan diye soranlar oluyor onlara umut olamıyorum diye çok üzülüyorum benim farklı sorunlarımda çıktı ama tüpü alınıp hamile kalan bile çok var sakın korkup ertelemeyin doktorun dediği süreden sonra yeniden başlayın diyorum daha ne diyebilirim ki of of ne kadar umutsuz vakayım

Gazan mubarek olsun canim
Insallah sonu hayrolsun.

Deliyiz biz. O yuzden...

Valla geldi galiba gelenler ateşe bakılırsa :))
Kiz iste ona sastim. Sen yarin bir ovu yap bakalim

FreeSoull canım Allah şifa versin bir an önce çok geçmiş olsun
Sagol cnm. Insallah hemencecik iyilesir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…