Amin canim insallah rabbim sagliklica zamaninda kavusmayi nasip etsin cumlemizeCanım geçmiş olsun inşallah. bu kadarcikla kurtulmuş olasin. Devamı gelmez. Ben aturkiyedeki üniversite hastanelerine güveniyorum.işinin ehli çok doktor var. İnşallah emin ellerdesin.. tekrardan geçmiş olsun.
Bize ebebgimizle iyiyiz hamdolsun 11+1 olduk :) sabırsızlıkla büyümeyi bekliyoruz.
Sevindim canim insallah daha iyi gecirirsin bundan sonrasinida3-4 gundur daha ıyıyım galıba. arada yokluyor ama cok şükür daha ıyıyım. senın ıyı olmana sevındım
cibi35 kuzum senin ates merdivem dayamis Ay'a!!!???
cibi35 kuzum senin ates merdivem dayamis Ay'a!!!???
ay süper yorum bende baktm topicte çıt yok
Şok şok şok derecemi annemlerde unuttum ve annemler iki ay yok yurt dışına gittieski dereceme geri döndüm.yenisinin aynısını da sipariş ettim ama bir aya ancak elime geçer çok üzgünüm
Aaaaaaa! Rezalet, skandal!!!!Şok şok şok derecemi annemlerde unuttum ve annemler iki ay yok yurt dışına gittieski dereceme geri döndüm.yenisinin aynısını da sipariş ettim ama bir aya ancak elime geçer çok üzgünüm
E ne yapayim annem uzun bir aradan sonra uyudu. Ben de tppige sardim. Her tabloyu tek tek inceledim. Seninkini gorunce koptum zaten. Ovu testi yapiyorsun di mi? Dr sormadan ilac alacaktin, aldin mi?Ya bende sabahtan beri kimse farketmedi çok şükür diyodumsabah yedi buçukta ölçtüm 36.8 yok ya dedim geç yattım falan saçmalamış ateş de.. sonra uyudum 11 gibi uyandım yine 36.8 çıktı mecbur yazdım ama bi gariplik var Allah sonumu hayır etsin artık
E ne yapayim annem uzun bir aradan sonra uyudu. Ben de tppige sardim. Her tabloyu tek tek inceledim. Seninkini gorunce koptum zaten. Ovu testi yapiyorsun di mi? Dr sormadan ilac alacaktin, aldin mi?
aaaŞok şok şok derecemi annemlerde unuttum ve annemler iki ay yok yurt dışına gittieski dereceme geri döndüm.yenisinin aynısını da sipariş ettim ama bir aya ancak elime geçer çok üzgünüm
hepsi birden ağır gelmesin :)Daha testlere başlamadım canım. Klomen içtim beş gün bitti bugün. Inofolik le Agnucaston a devam ediyorum bide corekotu kapsülü içiyorum :)) kararlıyım bu ay takip falan yaptirmicam. Canım bu arada geçmiş olsun anneciğine neden yattınız hastaneye?
Ayy valla çok kötü bişey ben anneme falan gidince döneceğim gün ilk işim ateş ölçtüğüm gibi dereceyi çantama atmak oluyor unuturum diye :) hatta geçen annemlere kalmaya giderken ilaçlarımı evde unuttum ama derecemi unutmadımŞok şok şok derecemi annemlerde unuttum ve annemler iki ay yok yurt dışına gittieski dereceme geri döndüm.yenisinin aynısını da sipariş ettim ama bir aya ancak elime geçer çok üzgünüm
hepsi birden ağır gelmesin :)
kuzgunin annesinin ciğerlerinde su birikmiş zaturre diye gitti su çekiyolarmış kalbide varmış
Gazan mubarek olsun canimDaha testlere başlamadım canım. Klomen içtim beş gün bitti bugün. Inofolik le Agnucaston a devam ediyorum bide corekotu kapsülü içiyorum :)) kararlıyım bu ay takip falan yaptirmicam. Canım bu arada geçmiş olsun anneciğine neden yattınız hastaneye?
Deliyiz biz. O yuzden...Ayy valla çok kötü bişey ben anneme falan gidince döneceğim gün ilk işim ateş ölçtüğüm gibi dereceyi çantama atmak oluyor unuturum diye :) hatta geçen annemlere kalmaya giderken ilaçlarımı evde unuttum ama derecemi unutmadım
Sagol cnm. Insallah hemencecik iyilesir.Valla geldi galiba gelenler ateşe bakılırsa :))
Kiz iste ona sastim. Sen yarin bir ovu yap bakalim
FreeSoull canım Allah şifa versin bir an önce çok geçmiş olsun
Ben de şimdi okudum çok geçmiş olsunhepsi birden ağır gelmesin :)
kuzgunin annesinin ciğerlerinde su birikmiş zaturre diye gitti su çekiyolarmış kalbide varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?