Amin canim sagolasin...Ben de şimdi okudum çok geçmiş olsunFreeSoull şifa versin Allah im anneciğine
Annemler merkezde oturuyor biz ilçeseyiz artık bu ay eski derece ile idare edeceğim umarım derece gelecek aya yetişirKimseye anahtar bırakmadılar mı ki :/
Hemen yenisini sipariş ettimAaaaaaa! Rezalet, skandal!!!!
Olmaz ki boyle cnm
Ama senin derece de afilliydi
Depresyondayımaaatopic başı derecesini nasıl unutur
Nasıl oldu ben de anlamadımAyy valla çok kötü bişey ben anneme falan gidince döneceğim gün ilk işim ateş ölçtüğüm gibi dereceyi çantama atmak oluyor unuturum diye :) hatta geçen annemlere kalmaya giderken ilaçlarımı evde unuttum ama derecemi unutmadım
Çizgi hala duruyor inşallah mucize seninledir biraz rahat olAteşim galiba hasta oldum diye yükselmişti eski yerine geldi yinebu aydan umudumu kestim
Off yine karnım ağırmaya başladı midemde bi tuhaf iyileşmistim serumlarla şimdi yine mi geri geliyor ya sürekli ya bebek varsa ne olacak diye düşünüyorum iyide hamileyken biz hiç hasta olmayacaz mi o zaman ne olacak hadi en başlarken etkilenmiyor diyelim sonrasında ne yapılıyor acaba hasta olduk mu???? kafamda gebeliğe dair bi korku oluştu sanki gebelik = iyilesilemeyen hastalıklar gibi
cok gecmıs olsun. annen şimdi nasıl canım ?Topik sessiz... ben de annemin yaninda hastanede kalacam bu aksam. Bir bakayim topige zaman gecsin dedim.
Ben hala adet olamadim. Bugin de leke geldi. Siyaj siyah ve kumlu gibi. Bir gunluk ped. Dun ve bugun boyle. Aksam uzeri geliyor. Ates dusmedi diye de sokulemiyor. Sanirim yarina sokulecek. Beklemedeyim. Yarin ates olcemeyecehim zaten. Eger koltukta uyumak kotu olmazsa sabah saatonde anca hemsireninkinden kulaktan olcerimbagimlilik boyle bir sey :)
Ayy inan ki gözüm korktu ben normalde çok hasta olan biri değilim ama demekki hamilelikte 2 kat daha fazla dikkat etmek gerekNeslihaann cok zor oluyor persembeden beri faranjitim. Ses yok ama ilac da kullanamiyorum. Bir de o halde okula geldim çıkışta da seminer var 10 gun devak edecek. Tekrar cagirmasinlar diye rapor da alamadim. O yuzden cok dikkat etmek gerekiyor hamileyken. Senin ates anlik düşmüş bence.
Veson allahtan tam regl zamani unuttun ates olceri ovulasyon zamani olsa daha fena olurdu. En azindan bu aya onla baslamis gibi oldun.
Zaman ne çabuk geçiyor daha şimdi hamile haberini almıştık canım Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inşallahMerhaba kızlar.
Bugün itibariyle 30. haftaya başladım çok şükür.
Doğum yaklaştıkça korkum da artıyor haliyle.
Henüz hazırlıklarım tamamlanmadı. İnşallah bu hafta hastane çantasını hazırlayacağım.
Bir sürü eksik var.
Zaman ne çabuk geçiyor daha şimdi hamile haberini almıştık canım Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inşallah
emarla beyinde hipofiz adenom mu çıktı ? Benimde prolaktin yüksek çıkınca makro ve mikroprolaktine baktılar . Eğer onlar düşükse boş prolaktin değeri oluyor.Benim bildiğim kadarıyla beyindeki hipofiz bezinden salgılanan hormonla alakalı bir durum.. Ben ilk kızımda emara girmiştim. Prolaktin yüksekliği öyle belli olmuştu. Bu makroprolaktine endokrin bakıyormuş sadece devlette. Özelde yok malesef.. Herifler 2,5 milyarlık testi yapıyor bir makroprolaktine bakamıyor olacak iş değil ya... Ondanda bişey çıkmayacakta işte bakıyor yinede doktor efendi.. Öbür doktorun yüzünden olan karnımdaki bebeğe oldu. Onu mutlaka gördüğümde söyleyecem ona içimde kalmayacak...
Bir topikte vardı gönüllü açıp soruları yanıtlıyorduBem bu topiğe bir kadin dogum uzmani istiyorum. Boyle abidik gubidik sorulaeimizi yanitlasin. Mesela googleda cevabini bulamadiklarimizi...
Bir tane sorum var mesela. Ilac olarak alinan progesteeon vucutta tutulur mu?
Masalakh canım ya neredeyse sonuna geldin . Her şey güzel olacak inşallah. Dua et bizlere de darısı bizlere inşallah:)Merhaba kızlar.
Bugün itibariyle 30. haftaya başladım çok şükür.
Doğum yaklaştıkça korkum da artıyor haliyle.
Henüz hazırlıklarım tamamlanmadı. İnşallah bu hafta hastane çantasını hazırlayacağım.
Bir sürü eksik var.
Hemen bulmalı...Bir topikte vardı gönüllü açıp soruları yanıtlıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?