Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sagol canim. Insallah annem de iyi olacak gecmis gitmis ne guzel kv den. Masallah

Evet o iyi oldu:)

Geçti çok şükür canım ama mide rahatsızlığı var şişkinlik sırt bel ağrısı başladı anne olmak her aşamada zor çok şükür yine de :) sen nasılsın ?

biri bitiyor biri başlıyor sonlara doğru daha çok oluyor diyorlar inşallah onlarıda atlatırız hemencik..benimde arada mide yanmam oluyor onu da süt ile çözüyorum. onun dışında iyiyim çok şükür. Benim de ayrıntılı 3 hafta sonra olacak gün sayıyorum yine:)

Zaman ne çabuk geçiyor dimi daha dün gibi hamile olduğuna sevinmiştik, kız mi erkek mi diye yorumlar yapmıştık. Korkma insallah sağ salim gelecek oğluşun. Eksikler tamamlanır zamanla. Herşey güzel olacak

geçmiş olsun canım benimde bademcik olmadığı için en ufak bir şeyde faranjit olurum, bana üzüm pekmezi çok iyi geliyor sabah 1 kahve fincanı içiyorum faranjit olduğumda o günü rahat geçiriyorum genelde.

Sorma tatlım biz de bir şey anlamadık.
9 aydı bilmem neydi derken kaldı 2 ay :)
Amin inşallah Rabbim sizlere de nasip etsin canım.
ben meyve hiç sevmiyorum eşimde sevmez diyorum sen sevseydin bari zorla yerdim belki diyo 9 ay severiz artık bebek için napalım dedim 9 ayın 2 ayı gitti hadi yine iyisin hala inanamıyoruz zaman akıp gidiyo şu önümüzdeki kontrolü de bi atlatsak hayırlısıyla :) sende artık kuyruğuna geldn sağlıkla al inşallah kucağına

Eşim de kurtulduk oh be dedi ilk duyuncakız 2 gündür nasıl kötü hissettim bilemezsin ateş ölçmeden sanki ovulasyonu kaçırırım gibi geliyor derecesiz nasıl hayat olur düşünemiyorum.

Eşim de kurtulduk oh be dedi ilk duyuncakız 2 gündür nasıl kötü hissettim bilemezsin ateş ölçmeden sanki ovulasyonu kaçırırım gibi geliyor derecesiz nasıl hayat olur düşünemiyorum.
ztn senin 10. gün ovu oluyo nasıl kaçırcaksın adetten sonra bi hafta gün aşırı çalış yeter :)

Şok şok şok derecemi annemlerde unuttum ve annemler iki ay yok yurt dışına gitti eski dereceme geri döndüm.yenisinin aynısını da sipariş ettim ama bir aya ancak elime geçer çok üzgünüm

veson senin dereceni unutacağın hiç aklıma gelmezdi valla:)) neyseki yedeği var hem de tablonun başındasın bu ayda böyle olsun...

Yaa canım ya sen tabi daha iyisini bilirsin ama bence kesinlikle kaçmaz çünkü en azından gün aşırı denersiniz hatta esin bu duruma sevindiyse ovulasyon simdi mi yarın mi derken admain fırsattan istifade ilişki sayısınu artirir:) buda daha çok şans demek .Birde senin dongun uzun değil yani insanı biktiracak kadar ilişki gerektiren bir döngün yok. Ben senin tablolarina bakınca bakınca içimden diyorum ki ovulasyon bu kadar net ama ya vesonda sistem başka ise ya başka günde ovulasuon oluyorsa diye içimden geçirmeden edemiyorum. Bir ay ya hu denesen:) hatta olcmuyorum ovulasyon kaçar diye filanda inandirsan kendini:)
Hakkında her şeyin hayırlısı olsun canım. Umarım tez vakitte kavusursun.

Ayy canım biran önce geçse gitse zaman..... Benimde ayın 23 ünde kontrolüm var. 13.hafta bitiminde. Tam 3 ay bitmiş olacak. Günler aksa gitse nasıl istiyorum nasıl...

Zaman ne çabuk geçiyor dimi daha dün gibi hamile olduğuna sevinmiştik, kız mi erkek mi diye yorumlar yapmıştık. Korkma insallah sağ salim gelecek oğluşun. Eksikler tamamlanır zamanla. Herşey güzel olacak

Aynen canim su gibi gecti cok sukur.
Tabi her sey zamanla oluyor ama oglus sabirsiz olup erken gelmeye kalksa ortada hicbir sey yok.
Bi de benim enfeksiyon durumu varya erken gelebilir o yuzden.
Hazirliklari hizlandirsam iyi olur.

Atlatirsin canim inan nasil akip gecti anlamiyorsun bile :)
Sen de insallah canim saglikla gelsin bebis.

Bilmiyorumki cnm ovuyu kaçırdığımı hiç düşünmedim daha önce Dr Kontrolü ile ateş ölçtüğüm zamanlar da oldu hep doğru yere çekti çizgiyi.
Ilişki ise öyle denk geliyor.ben istesem de üstüste ilişki yapma fırsatımız olmuyor biraraya gelme Sıkıntımız var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…