- 14 Temmuz 2014
- 2.913
- 2.901
- 333
Aynen canim su gibi gecti cok sukur.
Tabi her sey zamanla oluyor ama oglus sabirsiz olup erken gelmeye kalksa ortada hicbir sey yok.
Bi de benim enfeksiyon durumu varya erken gelebilir o yuzden.
Hazirliklari hizlandirsam iyi olur.
Ay ne bileyim illaki denk gelir aslında keşke bırakabilsemztn senin 10. gün ovu oluyo nasıl kaçırcaksın adetten sonra bi hafta gün aşırı çalış yeter :)
Hakkında hayırlısı olsun kuzum . inşallah tez vakitte gelir bebiş:)Bilmiyorumki cnm ovuyu kaçırdığımı hiç düşünmedim daha önce Dr Kontrolü ile ateş ölçtüğüm zamanlar da oldu hep doğru yere çekti çizgiyi.
Ilişki ise öyle denk geliyor.ben istesem de üstüste ilişki yapma fırsatımız olmuyor biraraya gelme Sıkıntımız var.
Ben bazen tablolara bakmaktan kafayı yiyeceğim sanıyorum hamile tablolarıma bakiyorum sık ilişki mi perhizli ilişki mi var hangisini uygulayalım diye valla hepsinde başka türlü ile hamile kalmışım ama artık 3 yıl oldu diye mi 4. Sefer denemeye başladık diyemi bilmiyorum da şu son 2 aydır beynim hep ov. Günüyle ilişkiyle dönüyor komik gelecek belki ama çizgi 19 a çekilirse diye taktım kafaya 1 gün boş bıraktık çizgi orda oldu keşke hergün dolu olsa diye :) bende hiç böyle düşünceler olmazdı yaaaAy ne bileyim illaki denk gelir aslında keşke bırakabilsem
Vesondereceyibirak diye tag mı açsak? :)Ay ne bileyim illaki denk gelir aslında keşke bırakabilsem
Ben kendime yasak koydum sadece ateş girip çıkıyorum yoksa ben de aynı o tablodan o tabloya gezip duruyordum.ilişki Günlerini ben de üstüste yapmak istiyorum ovu zamanı hatta sırf onun için bazen test almayı düşünüyorum.ama eşimle biraraya gelmek bazı aylar çok sıkıntı oluyor vazgeçiyorum.günaşırı ile yetiniyorum:)Ben bazen tablolara bakmaktan kafayı yiyeceğim sanıyorum hamile tablolarıma bakiyorum sık ilişki mi perhizli ilişki mi var hangisini uygulayalım diye valla hepsinde başka türlü ile hamile kalmışım ama artık 3 yıl oldu diye mi 4. Sefer denemeye başladık diyemi bilmiyorum da şu son 2 aydır beynim hep ov. Günüyle ilişkiyle dönüyor komik gelecek belki ama çizgi 19 a çekilirse diye taktım kafaya 1 gün boş bıraktık çizgi orda oldu keşke hergün dolu olsa diye :) bende hiç böyle düşünceler olmazdı yaaa
Benim şu kimyasal olan gebeliğimde 4 gün ilişki yoktu koca yoktu sonra geldiğinde 1 gün arayla 2 ilişki var ama hemen kalkmıştım yani aslında hepsi boş Rabbim ol diyecek.bizede bi nasip etse artık 1dimi senin son gebelikten ne kadar zaman geçti.Ben kendime yasak koydum sadece ateş girip çıkıyorum yoksa ben de aynı o tablodan o tabloya gezip duruyordum.ilişki Günlerini ben de üstüste yapmak istiyorum ovu zamanı hatta sırf onun için bazen test almayı düşünüyorum.ama eşimle biraraya gelmek bazı aylar çok sıkıntı oluyor vazgeçiyorum.günaşırı ile yetiniyorum:)
zaman çabuk geçiyor gerçekten bir tek şu dr kontrolleri hemen gelmiyorcanım ne zaman başlamıştınız alışverişe. Bizim tam sıcaklara denk gelecek herkes zor olur erken başla diyor ama ben 28. haftalarda başlarım diye düşünüyorum geç mi sence..?
O da nedir kız:)) inan ateş ölçmek artık stres yapmıyor sanki yeme içme wc ye gitme gibi hayatımın bir parçası oldu.bilmiyorum aslında rahatım beni geren tek düşünce tüp bebek.hatta kendimi bu aralar tek çocuğa odakladım.belki böylesi daha hayırlı Rabbim Herşeyin hayırlısını versin.Vesondereceyibirak diye tag mı açsak? :)
Eylül 2015 te hamile kalmışım Ekim de de kürtaj olmuşum.hala gebelik yok senin ne kadar oldu?Benim şu kimyasal olan gebeliğimde 4 gün ilişki yoktu koca yoktu sonra geldiğinde 1 gün arayla 2 ilişki var ama hemen kalkmıştım yani aslında hepsi boş Rabbim ol diyecek.bizede bi nasip etse artık 1dimi senin son gebelikten ne kadar zaman geçti.
Tebrik ederim canım saglıcakla kucagına al inşallah bizlere dua etHayırlı günler kızlar nasılsınız? Bugün çok mutluyum Rabbim kabul etti duamıinşallah isteyen herkese de hayırla sağlıkla nasip eder. Uzun zamandır ateş ölçmeyi bırakmıştım eşimle ciddi sorunlarımız oldu yavaş yavaş düzene giriyordu ki Rabbim en büyük nimetini nasip etti. sizlerle paylaşmak istedim
Amin cnm inşallah çok şükür bugünümüze:) sen nasılsın bebiş?Selamun aleykum kizlar herkes iyimi insaAllah iyisinzdir leylos ablam sumbul ablam veson ve diger tum kizlar rabbim herseyin hayirlisini versin size buze hepimize stressiz bir omir nasip etsin rabbim
Sen de benim gibi senede bir :) ben de bu sefer arayı açtım 1,5 sene oldu nerde ise bakalım daha ne kadar bekleyeceğiz.Benim 1. Si 2014 Mayıs
2. Si 2015 Mayıs
3.sü 2016 Ağustos
Sonuç koca bir "0" SIFIR
Hayırlı günler kızlar nasılsınız? Bugün çok mutluyum Rabbim kabul etti duamıinşallah isteyen herkese de hayırla sağlıkla nasip eder. Uzun zamandır ateş ölçmeyi bırakmıştım eşimle ciddi sorunlarımız oldu yavaş yavaş düzene giriyordu ki Rabbim en büyük nimetini nasip etti. sizlerle paylaşmak istedim
ayy maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canm :)Hayırlı günler kızlar nasılsınız? Bugün çok mutluyum Rabbim kabul etti duamıinşallah isteyen herkese de hayırla sağlıkla nasip eder. Uzun zamandır ateş ölçmeyi bırakmıştım eşimle ciddi sorunlarımız oldu yavaş yavaş düzene giriyordu ki Rabbim en büyük nimetini nasip etti. sizlerle paylaşmak istedim
Valla ben iyi sayil8rimda bebeis gaz sancisiyla mucadele ediyoAmin cnm inşallah çok şükür bugünümüze:) sen nasılsın bebiş?
İnşallah artık bu yıl bize uğurlu gelir ikimizde sağlıklı hamilelik sağlıklı evlatlara kavuşuruzSen de benim gibi senede bir :) ben de bu sefer arayı açtım 1,5 sene oldu nerde ise bakalım daha ne kadar bekleyeceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?