- 14 Temmuz 2014
- 2.913
- 2.901
- 333
Bence yavas yavas alip son dakikaya birakmamak daha iyi olur canim.
Ben hamileligimin basinda da bikac sey aldim iki cinsiyete de olabilecek seyler ama 22.haftada ayrintili ultrasonda cinsiyet kesinlesince basladim alisverise.
Hayırlı günler kızlar nasılsınız? Bugün çok mutluyum Rabbim kabul etti duamıinşallah isteyen herkese de hayırla sağlıkla nasip eder. Uzun zamandır ateş ölçmeyi bırakmıştım eşimle ciddi sorunlarımız oldu yavaş yavaş düzene giriyordu ki Rabbim en büyük nimetini nasip etti. sizlerle paylaşmak istedim
Ederim canım hiçbirinizi unutmamTebrik ederim canım saglıcakla kucagına al inşallah bizlere dua et
veson cum unuttun mu beniÇok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah özel birşeyler denedin mi? Kaç senedir istiyordunuz?Hikayeni anlat
bu hafta daha ıyıyım çok şükür . galıbaCanim sen nasilsin?
Bulantilarin gecti mi?
senı çok iyi anlıyorum. derecemi kaybetmiştim ne kabustu amaBen de biri dese inanmazdım hala inanamıyorum:))
her şeyde bir hayır vardır . dereceni unutman hayırlara vesile olsun inşallahO da nedir kız:)) inan ateş ölçmek artık stres yapmıyor sanki yeme içme wc ye gitme gibi hayatımın bir parçası oldu.bilmiyorum aslında rahatım beni geren tek düşünce tüp bebek.hatta kendimi bu aralar tek çocuğa odakladım.belki böylesi daha hayırlı Rabbim Herşeyin hayırlısını versin.
Çok oldu tatlım sonuç şu demedi o zaman doktorum. İlaç verdi dostinex.. Onu kullandım hamile kaldımemarla beyinde hipofiz adenom mu çıktı ? Benimde prolaktin yüksek çıkınca makro ve mikroprolaktine baktılar . Eğer onlar düşükse boş prolaktin değeri oluyor.
Aa denerim canim. Zaten bizim meslek hastalığı bir de dinlenmeyince durmadan tekrar ediyor malesef.geçmiş olsun canım benimde bademcik olmadığı için en ufak bir şeyde faranjit olurum, bana üzüm pekmezi çok iyi geliyor sabah 1 kahve fincanı içiyorum faranjit olduğumda o günü rahat geçiriyorum genelde.
Gecmis olsun canim herkeste var sanki bu ara bende ayniyim.Benim de Boğaz'ım doldu kızlar havalardan sanırım yeniden bir soğudu burda yağmur geldi.kullandığım antibiyotik boğazıma da fayda eder inşallah
Canim cok sevindim allah tamamina erdirsin insallah.Hayırlı günler kızlar nasılsınız? Bugün çok mutluyum Rabbim kabul etti duamıinşallah isteyen herkese de hayırla sağlıkla nasip eder. Uzun zamandır ateş ölçmeyi bırakmıştım eşimle ciddi sorunlarımız oldu yavaş yavaş düzene giriyordu ki Rabbim en büyük nimetini nasip etti. sizlerle paylaşmak istedim
Unuturmuyum:) ilk sayfada hala ismin duruyor:)her hamile kalana soruyoruz.rabbim kucağına aldığın günleri de göstersin inşallajEderim canım hiçbirinizi unutmam
veson cum unuttun mu beni2 yıldır istiyoruz haşimato tiroiti ve pko var çok ileri değil. özel bir şey denemedim ama Ocak ayında çokça incir döneri yemiştim. Yaptığım her yemekte bize verdiğin bu nimet gibi cennetinden hayırlı sağlıklı bir nesil nasip et şifa olsun verdiğin nimet diye dua ettim hep her aklıma geldiğinde dua ettim canım nasip oldu allah a şükür
Incir döneri de nedir?Ederim canım hiçbirinizi unutmam
veson cum unuttun mu beni2 yıldır istiyoruz haşimato tiroiti ve pko var çok ileri değil. özel bir şey denemedim ama Ocak ayında çokça incir döneri yemiştim. Yaptığım her yemekte bize verdiğin bu nimet gibi cennetinden hayırlı sağlıklı bir nesil nasip et şifa olsun verdiğin nimet diye dua ettim hep her aklıma geldiğinde dua ettim canım nasip oldu allah a şükür
Adet belirtisi ile gebelik belirtisi birbirlerine benzer az kalmış 3 gün daha sabırbende adet olucam kızlar 3 gün var ama acaip şiştim gerginlikte basaldı birde akıntım var süt beyazı böyle ama adet öncesindede oluyor
Eski dereceyle devam ediyorum şimdilik:)her şeyde bir hayır vardır . dereceni unutman hayırlara vesile olsun inşallah
Sağol cnm sen de dikkat et kendine adaçayı gargarası iyi geliyormuş eve gidince deneyeyim diyorumAa denerim canim. Zaten bizim meslek hastalığı bir de dinlenmeyince durmadan tekrar ediyor malesef.
Gecmis olsun canim herkeste var sanki bu ara bende ayniyim.
Canim cok sevindim allah tamamina erdirsin insallah.
boğaz belası mı benimde tırtıklanıyo gıcık oldu midemi bulandırıyo öksürdükçe bide dün dondurma yedim canım çekti diye tam oldu :)Sağol cnm sen de dikkat et kendine adaçayı gargarası iyi geliyormuş eve gidince deneyeyim diyorum
Tüm topik boğazdan muzdarip deseneboğaz belası mı benimde tırtıklanıyo gıcık oldu midemi bulandırıyo öksürdükçe bide dün dondurma yedim canım çekti diye tam oldu :)
BirAsilAnnesi tüp sonrası tablolarımız çok benziyor. Soylesene sende de ısı her zamankinden yüksek miydi tüp sonrası kısa döngüde? Ben de erken regl bekliyorum. Acaba vücut alinan progesteronu depoluyor mu? Progesteeon yuksekken yeni yumurta oluşamazmiş. Olusmasi ihtimali cok dusukmus.
Gelin bakalim tarźi bir yaklasimi olmasin? Ben sadece soru sormak istiyorum. Oyle olunca sanki hakkim olmayan bir sey yapmisim gibi hissederim. Ben ona sori sormustum baksimdi emin olamadim sanki ilerisim numarasi vermisti :/Forum da Bülent Tıraş a soruyorlar ya sen de bir denesen mi
Umarim cnm. Ben hala lekeleniyorum , sokulmedi gitti. Zaten simdi olcum yapamiyorum. Herhalde carsamba anca bakabilirim. Ah ne hayaller ne hayaller canim. Rabbim insallah bizi de gorur de muradimiza nail oluruzCanım ben bu 2.denememde aldıgım negatiften sonra olanlardan hicbir sey anlamadım. Ne atesimden ne adetlerimden. Hersey sastı bir tuhaf oldu. Anlamlandıramadıgım sey icinde sana bir sey diyemiyorum. Umarım bir sonraki ay duzene girer.
bende hiç bir işe yaramıyor adaçayı gargarası. bogazı rahatlatan tek şey bal sankiSağol cnm sen de dikkat et kendine adaçayı gargarası iyi geliyormuş eve gidince deneyeyim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?