Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence yavas yavas alip son dakikaya birakmamak daha iyi olur canim.
Ben hamileligimin basinda da bikac sey aldim iki cinsiyete de olabilecek seyler ama 22.haftada ayrintili ultrasonda cinsiyet kesinlesince basladim alisverise.

doğru aslında ben daha hiç bir şey almadım, şu ayrıntılıyı da atlatalım bakalım. Ağustos annelerine baktım bayağ bayağ alışveriş yapanlar var beşik bebek arabası falan, ben fazla mı rahat davranıyorum acaba

Tebrik ederim canım, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Tebrik ederim canım saglıcakla kucagına al inşallah bizlere dua et
Ederim canım hiçbirinizi unutmam
Çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah özel birşeyler denedin mi? Kaç senedir istiyordunuz?Hikayeni anlat
veson cum unuttun mu beni 2 yıldır istiyoruz haşimato tiroiti ve pko var çok ileri değil. özel bir şey denemedim ama Ocak ayında çokça incir döneri yemiştim. Yaptığım her yemekte bize verdiğin bu nimet gibi cennetinden hayırlı sağlıklı bir nesil nasip et şifa olsun verdiğin nimet diye dua ettim hep her aklıma geldiğinde dua ettim canım nasip oldu allah a şükür

bende adet olucam kızlar 3 gün var ama acaip şiştim gerginlikte basaldı birde akıntım var süt beyazı böyle ama adet öncesindede oluyor

her şeyde bir hayır vardır . dereceni unutman hayırlara vesile olsun inşallah

emarla beyinde hipofiz adenom mu çıktı ? Benimde prolaktin yüksek çıkınca makro ve mikroprolaktine baktılar . Eğer onlar düşükse boş prolaktin değeri oluyor.
Çok oldu tatlım sonuç şu demedi o zaman doktorum. İlaç verdi dostinex.. Onu kullandım hamile kaldım
.

Aa denerim canim. Zaten bizim meslek hastalığı bir de dinlenmeyince durmadan tekrar ediyor malesef.

Benim de Boğaz'ım doldu kızlar havalardan sanırım yeniden bir soğudu burda yağmur geldi.kullandığım antibiyotik boğazıma da fayda eder inşallah
Gecmis olsun canim herkeste var sanki bu ara bende ayniyim.

Canim cok sevindim allah tamamina erdirsin insallah.

Unuturmuyum:) ilk sayfada hala ismin duruyor:)her hamile kalana soruyoruz.rabbim kucağına aldığın günleri de göstersin inşallaj

Incir döneri de nedir?

Aa denerim canim. Zaten bizim meslek hastalığı bir de dinlenmeyince durmadan tekrar ediyor malesef.

Gecmis olsun canim herkeste var sanki bu ara bende ayniyim.

Canim cok sevindim allah tamamina erdirsin insallah.
Sağol cnm sen de dikkat et kendine adaçayı gargarası iyi geliyormuş eve gidince deneyeyim diyorum

Sağol cnm sen de dikkat et kendine adaçayı gargarası iyi geliyormuş eve gidince deneyeyim diyorum
boğaz belası mı benimde tırtıklanıyo gıcık oldu midemi bulandırıyo öksürdükçe bide dün dondurma yedim canım çekti diye tam oldu :)

Canım ben bu 2.denememde aldıgım negatiften sonra olanlardan hicbir sey anlamadım. Ne atesimden ne adetlerimden. Hersey sastı bir tuhaf oldu. Anlamlandıramadıgım sey icinde sana bir sey diyemiyorum. Umarım bir sonraki ay duzene girer.

Forum da Bülent Tıraş a soruyorlar ya sen de bir denesen mi
Gelin bakalim tarźi bir yaklasimi olmasin? Ben sadece soru sormak istiyorum. Oyle olunca sanki hakkim olmayan bir sey yapmisim gibi hissederim. Ben ona sori sormustum baksimdi emin olamadim sanki ilerisim numarasi vermisti :/

Umarim cnm. Ben hala lekeleniyorum , sokulmedi gitti. Zaten simdi olcum yapamiyorum. Herhalde carsamba anca bakabilirim. Ah ne hayaller ne hayaller canim. Rabbim insallah bizi de gorur de muradimiza nail oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…