Ahhh o merak yok muuuu....Ay ne bileyim illaki denk gelir aslında keşke bırakabilsem
Umarim cnm. Ben hala lekeleniyorum , sokulmedi gitti. Zaten simdi olcum yapamiyorum. Herhalde carsamba anca bakabilirim. Ah ne hayaller ne hayaller canim. Rabbim insallah bizi de gorur de muradimiza nail oluruz
bence tüp tedavisinde aşırı ilac aldigimiz icin bi sonraki ay hala ates yüksek seyrediyor. benimde öyle oldiBem bu topiğe bir kadin dogum uzmani istiyorum. Boyle abidik gubidik sorulaeimizi yanitlasin. Mesela googleda cevabini bulamadiklarimizi...
Bir tane sorum var mesela. Ilac olarak alinan progesteeon vucutta tutulur mu?
Bem de ayni tezi savunuyorum cnm. Progesteron deposuna donuyorsak normal.zaten. sende de oyle olmus, daha merak etmeme gerek yok.bence tüp tedavisinde aşırı ilac aldigimiz icin bi sonraki ay hala ates yüksek seyrediyor. benimde öyle oldi
Senin testler gecen ay da boyle yarim cizgi cikmisti. Testten mi acaba? Yap da at bakalim. Ben hastanede refakatciyim. Annemden arta kalan vakitlerde emrinize amadeyim.FreeSoull dün ov. testi yapıyor musun diye sorunca aklıma düştü yaptım ama kafam karıştı.. t yine yarım ama koyu çıktı resmini çekmeyi unuttum bu akşam tekrarlıyım da gönderiyim size.. Bu ay ki adetimden de hiç bişey anlamadım zaten ikinci gün biraz yoğundu 3. güne az diye girdim ama hep lekeyle geçti..
AminnnnnnBende bu gun lekelenmem bitti. Doktora gittim kist de yok. Tuhaf yani. Mevsimle de alakalı olabilir. Bir de daha hormonlar duzelmemistir. Onumuzdeki ay duzelecegine inanıyorum. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin insallah.
Ahhh o merak yok muuuu....
Akşama biraz yapacağım biraz içeceğim :)) umarım iyi gelirbende hiç bir işe yaramıyor adaçayı gargarası. bogazı rahatlatan tek şey bal sanki
Senin testler gecen ay da boyle yarim cizgi cikmisti. Testten mi acaba? Yap da at bakalim. Ben hastanede refakatciyim. Annemden arta kalan vakitlerde emrinize amadeyim.
Herkes bebişini merak eder biz de yumurtalarınızıTeşekkür ederim canımm :) Geçen ay da yarım çıkmıştı ama koyuluğu kafa karıştırıyor zaten.. daha 7. gün bu kadar koyu çıkmaması lazım.. Dr. a gitmicem diye neler söyledim evde oo nasıl attım tuttum ama yum. ları da merak etmiyo diilimöğlen iş yerine yakın bi hastaneye gidip baktırsam mı çaktırmadan naapsam
Gelin bakalim tarźi bir yaklasimi olmasin? Ben sadece soru sormak istiyorum. Oyle olunca sanki hakkim olmayan bir sey yapmisim gibi hissederim. Ben ona sori sormustum baksimdi emin olamadim sanki ilerisim numarasi vermisti :/
Herkes bebişini merak eder biz de yumurtalarınızı
Herkes bebişini merak eder biz de yumurtalarınızı
Teşekkür ederim canımm :) Geçen ay da yarım çıkmıştı ama koyuluğu kafa karıştırıyor zaten.. daha 7. gün bu kadar koyu çıkmaması lazım.. Dr. a gitmicem diye neler söyledim evde oo nasıl attım tuttum ama yum. ları da merak etmiyo diilimöğlen iş yerine yakın bi hastaneye gidip baktırsam mı çaktırmadan naapsam
ben spermiyogramla bnm hormon testimi atmıştm sıradaki adım hsg mi olmalı ne yapmalıyız diye cvp gelmedi :) kaale alınır bulmadı soruyu heralde bide gerekli gereksiz hocayla alakasız şeyler yazmışlar topiğe ama tüple ilgili şeyleri daha hevesle yanıtlamış sankiGelin bakalim tarźi bir yaklasimi olmasin? Ben sadece soru sormak istiyorum. Oyle olunca sanki hakkim olmayan bir sey yapmisim gibi hissederim. Ben ona sori sormustum baksimdi emin olamadim sanki ilerisim numarasi vermisti :/
Baktie zaten senin ates cok entedesan. Bunu az onceki mesajda diyemedim yaİnsanın başına ne gelirse ya meraktan ya meraktanmışBizim başımıza da gelir inşallah
zencefil bal :)bende hiç bir işe yaramıyor adaçayı gargarası. bogazı rahatlatan tek şey bal sanki
Baktie zaten senin ates cok entedesan. Bunu az onceki mesajda diyemedim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?