nsben spermiyogramla bnm hormon testimi atmıştm sıradaki adım hsg mi olmalı ne yapmalıyız diye cvp gelmedi :) kaale alınır bulmadı soruyu heralde bide gerekli gereksiz hocayla alakasız şeyler yazmışlar topiğe ama tüple ilgili şeyleri daha hevesle yanıtlamış sanki
yok canım forumda neler neler soruyorlar herkes ona gitmiyor ki.. Zaten kendisi cevaplamıyormuş asistanı yazıyormuş ona giden hastalarından duymuştum. bende hiç sormadım bu arada:)
bence baktir biz soylemeyiz
Hadi inşallah güzel sonuçlar al canım günden güne agirlastigimi hissediyorum çorap ayakkabı giymek zorlaştı mesela karnım top gibi çıktı kilo aldıysam bir iki kilodur gobusten ibaretim :)biri bitiyor biri başlıyor sonlara doğru daha çok oluyor diyorlar inşallah onlarıda atlatırız hemencik..benimde arada mide yanmam oluyor onu da süt ile çözüyorum. onun dışında iyiyim çok şükür. Benim de ayrıntılı 3 hafta sonra olacak gün sayıyorum yine:)
Evet canım kademe kademe geçiyor benim hala arada tutuyor tamamen bitti diyemem ama haftada bi akşam falan mideyle alakalı sanırım zaten sorunum vardı tetikliyor yediklerimbu hafta daha ıyıyım çok şükür . galıbaelmol dediği gibi 16. haftada geçecek tamamne. 14. haftaya gırdım çok şükür. artık dayanılacak boyutta bunada şükür
doğru aslında ben daha hiç bir şey almadım, şu ayrıntılıyı da atlatalım bakalım. Ağustos annelerine baktım bayağ bayağ alışveriş yapanlar var beşik bebek arabası falan, ben fazla mı rahat davranıyorum acaba
Ege yöresine ait birşey canım eşim aydınlı memleketinden almıştık incir yiyemem ona bayılırım internet üzerinden satışı da var tuba kuruyemiş sayfasından. İncir yumurtalıklar ve Rahim için çok faydalı ya belki bir faydası olmuştur. Ayrıca çocuk için ilişki yaşanınca da olmuyor galiba ya ben de o ümidini kesip zaten olmuyor diyengillerdenim artıkIncir döneri de nedir?
ben en son sana ne problemin var her ay hamile kalıcaksnndiye tablona bakıyorum diyodum :) erken yumurtluyosun heralde dimi bnm yumurtlama çok geç 20. gün fln 33. gün hcg 120 idi :) 1500 de vajinal 5000 lerde karından ultrasonla kese gözüküyo canımEge yöresine ait birşey canım eşim aydınlı memleketinden almıştık incir yiyemem ona bayılırım internet üzerinden satışı da var tuba kuruyemiş sayfasından. İncir yumurtalıklar ve Rahim için çok faydalı ya belki bir faydası olmuştur. Ayrıca çocuk için ilişki yaşanınca da olmuyor galiba ya ben de o ümidini kesip zaten olmuyor diyengillerdenim artıkşimdi düşünüyorum da geçen sene Şubat ayında 1 senedir olmuyor diye doktora gitmiştim tam 1yıl sonra Rabbim nasip etti her nasip vaktine esirdir. İnşallah isteyen herkese de hayırla sağlıkla nasip eder. Bu arada 34 günüm beta hcg değerim 1743,51 nasıl? Henüz doktora gidemedim.
Evet canım 13-16. Günler döngü uzunluğu genelde 28 gün sürüyor benim tek tük 30u bulurdu akıntıya göre 14.gün bu ay diye düşünüyorum. Tahlil yaptırdığım hastane 4 haftalık referans aralığını yüksek yazmış en düşük 4binlerde yazıyordu korkmuştumben en son sana ne problemin var her ay hamile kalıcaksnndiye tablona bakıyorum diyodum :) erken yumurtluyosun heralde dimi bnm yumurtlama çok geç 20. gün fln 33. gün hcg 120 idi :) 1500 de vajinal 5000 lerde karından ultrasonla kese gözüküyo canım
Çok güzel cnm :) keseyi görmeye gidersin artıkEge yöresine ait birşey canım eşim aydınlı memleketinden almıştık incir yiyemem ona bayılırım internet üzerinden satışı da var tuba kuruyemiş sayfasından. İncir yumurtalıklar ve Rahim için çok faydalı ya belki bir faydası olmuştur. Ayrıca çocuk için ilişki yaşanınca da olmuyor galiba ya ben de o ümidini kesip zaten olmuyor diyengillerdenim artıkşimdi düşünüyorum da geçen sene Şubat ayında 1 senedir olmuyor diye doktora gitmiştim tam 1yıl sonra Rabbim nasip etti her nasip vaktine esirdir. İnşallah isteyen herkese de hayırla sağlıkla nasip eder. Bu arada 34 günüm beta hcg değerim 1743,51 nasıl? Henüz doktora gidemedim.
İnşallah canım şuan şehir dışındayım konya ya gidince gideceğim hemenÇok güzel cnm :) keseyi görmeye gidersin artık
Catlamadan once gorsun mu dr?13. gün ctesiye geliyor cuma erken mi olur ki
Catlamadan once gorsun mu dr?
ben hiç ovu testi yapmadm canım yanlış yönlendir miyim seni diğer kızlar yorumlasın :)
ben ateşle ovulasyonu bulamayınca yani geç anlayabiliyosun ya ateş yükselince de iş işten geçiyo veson çok emişti test yap diye ama ben susuz kalma fikrini kabullenip yapamamıştım bi türlüKeşke bende hiç bulasmasaydim :))
Eşit koyulupa az kalmış tabi daha önce Eşit koyuluğu yakaladıysan
Canım adetin yeni bitmiş düzensizlik oldugu için mi erken basladın teste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?