Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şa
ns
yok canım forumda neler neler soruyorlar herkes ona gitmiyor ki.. Zaten kendisi cevaplamıyormuş asistanı yazıyormuş ona giden hastalarından duymuştum. bende hiç sormadım bu arada:)
asistani bizim topige alalim. Buraya takilsin. Transfer edelim

Hadi inşallah güzel sonuçlar al canım günden güne agirlastigimi hissediyorum çorap ayakkabı giymek zorlaştı mesela karnım top gibi çıktı kilo aldıysam bir iki kilodur gobusten ibaretim :)

bu hafta daha ıyıyım çok şükür . galıba elmol dediği gibi 16. haftada geçecek tamamne. 14. haftaya gırdım çok şükür. artık dayanılacak boyutta bunada şükür
Evet canım kademe kademe geçiyor benim hala arada tutuyor tamamen bitti diyemem ama haftada bi akşam falan mideyle alakalı sanırım zaten sorunum vardı tetikliyor yediklerim

Reactions: iiz
Sabahtan beri pko ile ilgili inceleme yapıyorum benim neden ovu. Testlerimde yanlış pozitif çıkmadığını buldum çünkü bendeki belirtisi sadece ultrasonda ki pko görünümü yani hormonal olarak etkilemedigi için bende ovu. Testleri yanlış pozitif olmuyo hormon da da pko olanın lh fsh tan yüksek oluyor o zamanda ovu.testi bi işe yaramıyor.metformin içeren ilaçlarla bu hastalığa rağmen hamile kalan çok kişi var hatta doktor hiç bişey bulamamış kadının birinin 9 sene mu ne çocuğu olmamış doktor glifor başlatmış ona ve kadın hamile kalmış.12. Haftaya kadar duzenli kullanmak düşük riskini de azaltiyormus

O sekilde dusunursen benim de daha ortada bir sey yok canim.
Yatak odasinda besik koymaya yer olmadigindan anne yani icin Baby&Plus'in 6 fonksiyonlu ana kucagini aldim icine minder ve yastik yapicam.
Bebek arabasi falan almadim anneannemler Almanya'dan gelince alacakmis.
Oto koltugu olarak da kullanilabilen bir puset aldim o kadar.

Incir döneri de nedir?
Ege yöresine ait birşey canım eşim aydınlı memleketinden almıştık incir yiyemem ona bayılırım internet üzerinden satışı da var tuba kuruyemiş sayfasından. İncir yumurtalıklar ve Rahim için çok faydalı ya belki bir faydası olmuştur. Ayrıca çocuk için ilişki yaşanınca da olmuyor galiba ya ben de o ümidini kesip zaten olmuyor diyengillerdenim artık şimdi düşünüyorum da geçen sene Şubat ayında 1 senedir olmuyor diye doktora gitmiştim tam 1yıl sonra Rabbim nasip etti her nasip vaktine esirdir. İnşallah isteyen herkese de hayırla sağlıkla nasip eder. Bu arada 34 günüm beta hcg değerim 1743,51 nasıl? Henüz doktora gidemedim.

ben en son sana ne problemin var her ay hamile kalıcaksnndiye tablona bakıyorum diyodum :) erken yumurtluyosun heralde dimi bnm yumurtlama çok geç 20. gün fln 33. gün hcg 120 idi :) 1500 de vajinal 5000 lerde karından ultrasonla kese gözüküyo canım

Evet canım 13-16. Günler döngü uzunluğu genelde 28 gün sürüyor benim tek tük 30u bulurdu akıntıya göre 14.gün bu ay diye düşünüyorum. Tahlil yaptırdığım hastane 4 haftalık referans aralığını yüksek yazmış en düşük 4binlerde yazıyordu korkmuştum

Çok güzel cnm :) keseyi görmeye gidersin artık

Üstte ki dün yaptığım altta ki de bugün.. çizgi hep yarım zaten de koyuluk kafamı karıştırdı. Veson zafrina89 FreeSoull

Eklentiler

• Screenshot_20170313-200928_1.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 41
Eşit koyulupa az kalmış tabi daha önce Eşit koyuluğu yakaladıysan

Canım bu benim ikinci siparişim. İlk aldığımdakiler de eşit koyulugu hatta piki gördüm ama bu defakilerde koyuluk var ama çizgi hep yarım çıktı. Aynı marka ama biz farketmeden Başka bi saticidan almışız. Ya benden ya testlerden kaynaklı anlayamadım

Üstte ki dün yaptığım altta ki de bugün.. çizgi hep yarım zaten de koyuluk kafamı karıştırdı. Veson zafrina89 FreeSoull
Canım adetin yeni bitmiş düzensizlik oldugu için mi erken basladın teste
Alttaki daha koyu gibi bence 3 vakte kadar pik yapabilir
Bazı kişilerde lh hep belirgin oluyor zaten yumda eşit koyu oluyor bende sadece iki gün kala belli oluyor oncesi hayalet çizgi..
Son kullanma tarihi ne baktın degil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…