Canım adetin yeni bitmiş düzensizlik oldugu için mi erken basladın teste
Alttaki daha koyu gibi bence 3 vakte kadar pik yapabilir
Bazı kişilerde lh hep belirgin oluyor zaten yumda eşit koyu oluyor bende sadece iki gün kala belli oluyor oncesi hayalet çizgi..
Son kullanma tarihi ne baktın degil mi
Ateşi anlamamda bu teste gore yakın gibi duruyor yarın koyulasabilir devam et inş pik olur canım ve tabiki yumoşun bebiş olur inşallahBaktım canım tarihi yeni ama testlerin 30unu kullandım ov gününde bile tam çizgiyi yakalayamadım. Bu ay Adet tuhaftı ateş de garip başlayınca bi deniyim dedim testi .. yapmaz olaydım :))
Ateşi anlamamda bu teste gore yakın gibi duruyor yarın koyulasabilir devam et inş pik olur canım ve tabiki yumoşun bebiş olur inşallah
Bence negatpf canim. Bu arada yazamadim bile. Hastanede baaka hasta refakatcisi olay yaratti. Sayesinde huzur kacti. Zaten zor ortamlar insanlar hastane kurallarina niye uymazlar anlamiyorum.
Sen kendi kullanma yontemini bilirsin cnm. Bazen fason mal sattiklarindan supheleniyorumCanım bu benim ikinci siparişim. İlk aldığımdakiler de eşit koyulugu hatta piki gördüm ama bu defakilerde koyuluk var ama çizgi hep yarım çıktı. Aynı marka ama biz farketmeden Başka bi saticidan almışız. Ya benden ya testlerden kaynaklı anlayamadım
4 saat susuzlukta birak piki esit koyuluk bile olmadi bende. Aynen cok gicik bir sey susuz durmak. Normalde deli gibi su icmem ama yasak ya kafayi ona takiyorumben ateşle ovulasyonu bulamayınca yani geç anlayabiliyosun ya ateş yükselince de iş işten geçiyo veson çok emişti test yap diye ama ben susuz kalma fikrini kabullenip yapamamıştım bi türlü
Bence negatpf canim. Bu arada yazamadim bile. Hastanede baaka hasta refakatcisi olay yaratti. Sayesinde huzur kacti. Zaten zor ortamlar insanlar hastane kurallarina niye uymazlar anlamiyorum.
Madem oyle cuma ya da ctesi git bakalim.
Kızlar benim adet 8 gün gecikti
ama heyecan yapmayin ovulasyon olmadi hamile olamam zaten ateş de düşük
Allah Allah senin gecikme olmazdi bu kadar bu ay niye böyle oldu ki.Kızlar benim adet 8 gün gecikti
Gecen tablonda ovu daha ikeri taeohte olmus zaten. Oyle basla. Erken de dedigin gibi iskence oluyor. Hic sorma adamda da kiside de hava kalmiyor. Gorev gibi.Ateş ve akıntıya göre gidiyim ben, 12. Gün tekrar ederim testi de.. Bu ay gün aşırıyı planlıyoruz ama çalışınca işkence oluyor o günler
Hastanelerde herkesin havası değişiyor canım ya en çok da acildeki guvenliklere takigim ben bu nasıl bir iş aşkıdır çözemedim hepsi pratisyen hekim olmuş
Bence dr.a danis. Tupbebek deneyeceksin, kist olmussa folikul catlamayip boyle olabilir. O da bemde birinde 50 gun adet getirmwdi. Inatla bekledim. Zaten yaz tayili idi. Bem de neyle inatlastiysam...Kızlar benim adet 8 gün gecikti
bnm bi döngümde hem yumurta çaltadı hem kist oldu döngü uzadı da uzaddı 45 gün mü olmuştu ne meğer diğer yumurta kist olmuş 6.5 cm mi neydiBence dr.a danis. Tupbebek deneyeceksin, kist olmussa folikul catlamayip boyle olabilir. O da bemde birinde 50 gun adet getirmwdi. Inatla bekledim. Zaten yaz tayili idi. Bem de neyle inatlastiysam...
Gecen tablonda ovu daha ikeri taeohte olmus zaten. Oyle basla. Erken de dedigin gibi iskence oluyor. Hic sorma adamda da kiside de hava kalmiyor. Gorev gibi.
yaptim cnm negatiftiTest yapmadın mı hiç?
2 sene önce şubat ayinda yine böyle olmuş hatta adet sokturucu kullanmistim. garip dimiAllah Allah senin gecikme olmazdi bu kadar bu ay niye böyle oldu ki.
bende inatla bekleme modundayim :))) eşim ilac alma kendi gelir elbet diyo ama ben biraz daha bekliyim gelmezse pazartesi doktora giderimBence dr.a danis. Tupbebek deneyeceksin, kist olmussa folikul catlamayip boyle olabilir. O da bemde birinde 50 gun adet getirmwdi. Inatla bekledim. Zaten yaz tayili idi. Bem de neyle inatlastiysam...
insallah bende öyle büyük bi kist olmamistirbnm bi döngümde hem yumurta çaltadı hem kist oldu döngü uzadı da uzaddı 45 gün mü olmuştu ne meğer diğer yumurta kist olmuş 6.5 cm mi neydi
insan ovu takibi yapa yapa kendini kesfediyorBen bişey farkettim benim döngü bir ay uzun bir ay kısa oluyor.. Bu ay kısa olandayım 28-29 gün falan sürecek gibi görünüyor geçen aylara göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?