Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2 sene önce şubat ayinda yine böyle olmuş hatta adet sokturucu kullanmistim. garip dimi
Insan bünyesi cok farkli mesela bende ne kadar farkli adet döngülerim olsa da bazi sylar seneden seneye tutar. Mesela Mayıs hep tutmuştur. Doğduğum ay olduğu için mi bilmem

Kızlar reglime bir kaç gün var ve 36.5-36.6 arası seyreden ateşim 2 gündür düşüşe geçti bu sabah 36.3 tü şimdi bu aydamı tutmadı demek oluyor bu

Ben kullaniyirdum duphalac ama bende pek fayda etmedi inş sende ise yarar B BenanAsiye

Kizlar ben tlfndan ff ye cikis yapip girince benim tablomu gostermiyo daha oncede boyle olmustu yeni uyelik almistm neden boyle oluyo ki

Lekelenme adet oldu. Cok merak ettim bu sabah ates kacti diye ama hastanede kaldim diye bakamadim. Hala kirmizi degil ama. Sanki gecen aydan atamamis da bu ay atiyor gibi. Oysa gecen ay kirmizi idi tupten sonra. Gogudlerim cokkk agriyor. Sokulse gecer de .... bekleyeyim bakalim. Olmadi bir kontrole giderim.

Veson nasılsın benim sivilcem çıktı bu ay da olmıcak heralde bu bekleyiş ne zamana kadar sürcek ya yine çok bunaldım tam 2 buçuk sene oldu hatta geçti bile kafamdan silip normal hayata dönemiyorum da deli olacam galiba ya

Kizlar nasilsiniz? Benim bogaz hala fena. Bir de agzimin içi aft ve yara gibi olmus bircok yer. Yemek de yiyemiyorum yaniyor. Bu ara grup cok sessiz bir bebis haberi gelse şenlense ortalık

Pek iyi Değilim cnm Boğaz'ım doldu halsizlik falan hiçbirşey yapasım yok yatmak istiyorum bu halde çalışıyorum.

Cnm ya inşsllah bir süpriz olur diyeceğim ama insan artık zamanla kendini tanıyor inşallah yanılıyorsundur diyelim.bize sanki tüp yolu gözüktü ama biz bir sene daha maddi olarak tüp yapamayabiliriz.sizin düşünceniz ne?

Kizlar nasilsiniz? Benim bogaz hala fena. Bir de agzimin içi aft ve yara gibi olmus bircok yer. Yemek de yiyemiyorum yaniyor. Bu ara grup cok sessiz bir bebis haberi gelse şenlense ortalık
Ben de kötüyüm halsizlik Boğaz'ım dolu.yatıp dinlenmek istiyorum.ama elime Geçmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…