inşallah ben 3 ayda zor atlatmıştım oda dk hapıyla ama soğan yapmamaktada ısrar etmiştim :) soğanla bi ayda geçerdi eminiminsallah bende öyle büyük bi kist olmamistir
Insan bünyesi cok farkli mesela bende ne kadar farkli adet döngülerim olsa da bazi sylar seneden seneye tutar. Mesela Mayıs hep tutmuştur. Doğduğum ay olduğu için mi bilmem2 sene önce şubat ayinda yine böyle olmuş hatta adet sokturucu kullanmistim. garip dimi
Ben kullaniyirdum duphalac ama bende pek fayda etmedi inş sende ise yarar B BenanAsiyeB BenanAsiye cnm orda bulabilir misin bilmiyorum ama duphalac diye bi surup var hamilelerde kullanabiliyor. tüp bebek yaptiranlara transfer sonrasi veriyorlar kabizliga birebir. bende transferden sonra acaip kabiz olmuştum hic bisey fayda etmedi o surup cok iyi geldi
Veson rüyamda ff senin çizgiyi çekmişti. Bende ne çabuk çatladı aynı gün adet olmuştuk diye düşünüyordum.
Yeniden yükselişe geçmezse yarın bilki regl geliyorKızlar reglime bir kaç gün var ve 36.5-36.6 arası seyreden ateşim 2 gündür düşüşe geçti bu sabah 36.3 tü şimdi bu aydamı tutmadı demek oluyor bu
Hahhaaha benim gibi 50 gun bekleme debende inatla bekleme modundayim :))) eşim ilac alma kendi gelir elbet diyo ama ben biraz daha bekliyim gelmezse pazartesi doktora giderim
O zaman cuma ya da cumartesi hangi gunun uygunsa bir baktir cnm.Ben bişey farkettim benim döngü bir ay uzun bir ay kısa oluyor.. Bu ay kısa olandayım 28-29 gün falan sürecek gibi görünüyor geçen aylara göre
Yaptim kizlar :)Kizlar ben tlfndan ff ye cikis yapip girince benim tablomu gostermiyo daha oncede boyle olmustu yeni uyelik almistm neden boyle oluyo ki
Kız senin ff le ne işin var artık hala ateş mi ölçüyorsun??Yaptim kizlar :)
Hahaha yok ates olcmuyorumda gunlerimi sayiyo ya oKız senin ff le ne işin var artık hala ateş mi ölçüyorsun??
Pek iyi Değilim cnm Boğaz'ım doldu halsizlik falan hiçbirşey yapasım yok yatmak istiyorum bu halde çalışıyorum.Veson nasılsın benim sivilcem çıktı bu ay da olmıcak heralde bu bekleyiş ne zamana kadar sürcek ya yine çok bunaldım tam 2 buçuk sene oldu hatta geçti bile kafamdan silip normal hayata dönemiyorum da deli olacam galiba ya
Ben de kötüyüm halsizlik Boğaz'ım dolu.yatıp dinlenmek istiyorum.ama elime Geçmiyor.Kizlar nasilsiniz? Benim bogaz hala fena. Bir de agzimin içi aft ve yara gibi olmus bircok yer. Yemek de yiyemiyorum yaniyor. Bu ara grup cok sessiz bir bebis haberi gelse şenlense ortalık
Geçmiş olsun VesonBen de kötüyüm halsizlik Boğaz'ım dolu.yatıp dinlenmek istiyorum.ama elime Geçmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?