Çok geçmiş olsun cnm, böyle tuzlu, karbonatlı, sirkeli karışımlarla gargara yapsan? İlaç da içemiyorsunKizlar nasilsiniz? Benim bogaz hala fena. Bir de agzimin içi aft ve yara gibi olmus bircok yer. Yemek de yiyemiyorum yaniyor. Bu ara grup cok sessiz bir bebis haberi gelse şenlense ortalık
bir de oluyormuşsun :) ne gülerim ama kahkahalarlaKızlar benim adet 8 gün gecikti
ama heyecan yapmayin ovulasyon olmadi hamile olamam zaten ateş de düşük
Ben de kötüyüm halsizlik Boğaz'ım dolu.yatıp dinlenmek istiyorum.ama elime Geçmiyor.
valla bende cok gülerimbir de oluyormuşsun :) ne gülerim ama kahkahalarla
Kizlar nasilsiniz? Benim bogaz hala fena. Bir de agzimin içi aft ve yara gibi olmus bircok yer. Yemek de yiyemiyorum yaniyor. Bu ara grup cok sessiz bir bebis haberi gelse şenlense ortalık
Ben de kötüyüm halsizlik Boğaz'ım dolu.yatıp dinlenmek istiyorum.ama elime Geçmiyor.
benımde öyle oldu 2 gunde hafifledi 3 gun gectı . ballı süt içtim sadeceKizlar nasilsiniz? Benim bogaz hala fena. Bir de agzimin içi aft ve yara gibi olmus bircok yer. Yemek de yiyemiyorum yaniyor. Bu ara grup cok sessiz bir bebis haberi gelse şenlense ortalık
Gecmis olsun canim benim de her haftanin basinda migrenim oluyor atak geciriyorum uskufrali migrenKizlar nasilsiniz? Benim bogaz hala fena. Bir de agzimin içi aft ve yara gibi olmus bircok yer. Yemek de yiyemiyorum yaniyor. Bu ara grup cok sessiz bir bebis haberi gelse şenlense ortalık
Çok geçmiş olsun cnm, böyle tuzlu, karbonatlı, sirkeli karışımlarla gargara yapsan? İlaç da içemiyorsun
benımde öyle oldu 2 gunde hafifledi 3 gun gectı . ballı süt içtim sadece
Gecmis olsun canim benim de her haftanin basinda migrenim oluyor atak geciriyorum uskufrali migrendun de cok fenaydim... servise cikardim resmen hakkaten geliyorum tek tek okuyamasam da listeye eklenen var mi diye bakip tekrar cikiyorum. İnsallah guzel haberler aliriz tez vakitte.. bu ara tasinma inşaat hali falan bi durumdayim.. 2 haftya insallah yeni evime yerlesmis olurum. Rahata ererim insallah
O sekilde dusunursen benim de daha ortada bir sey yok canim.
Yatak odasinda besik koymaya yer olmadigindan anne yani icin Baby&Plus'in 6 fonksiyonlu ana kucagini aldim icine minder ve yastik yapicam.
Bebek arabasi falan almadim anneannemler Almanya'dan gelince alacakmis.
Oto koltugu olarak da kullanilabilen bir puset aldim o kadar.
Valla bana da annanesinden babaannesinden teyzesinden bi firsat kalmadı :) tasinma islemi bitsin oyle baslicam ben de, annanesi arabasini alcak yurtdışından getircek babaannesi de yatagini ben alayim diyor.. kalanlari da biz aliriz artikBizde oda yapmayacağz, sadece park yatak alırız. Kıyafetleri zaten alınır çok sorun olmaz diyorum. Ama ıvır zıvır alınacaklar çok oyalar sanırım. Ben her seferinde şu kontrolde geçsin diye diye çocuğa bir çorap bile almadım daha:))
Valla bana da annanesinden babaannesinden teyzesinden bi firsat kalmadı :) tasinma islemi bitsin oyle baslicam ben de, annanesi arabasini alcak yurtdışından getircek babaannesi de yatagini ben alayim diyor.. kalanlari da biz aliriz artikablam da banyo setini alayim diyo... biz galiba sadece bezini aliriz
Park yataklari goruntu olarak hic sevmiyorum. Ve yatak odamda yanima besik koyacak alan yok. Su 6 fonksiyonlu ana kucaginin icine minder koyup onda yatirmayi dusunuyorum tasinana kadar. Tasininca insallah oda yapariz.Bizde oda yapmayacağz, sadece park yatak alırız. Kıyafetleri zaten alınır çok sorun olmaz diyorum. Ama ıvır zıvır alınacaklar çok oyalar sanırım. Ben her seferinde şu kontrolde geçsin diye diye çocuğa bir çorap bile almadım daha:))
sagol cnm. senin embriyolar genetik incelemeye gitmismiydi?Veson passionete geçmiş olsun kızlar, havalar sağ gösterip sol vurdu bu ara, takviye alın bol bol..
FreeSoull özeldeki gruptan yazmıştım görmedin sanırım anneciğine çok geçmiş olsun, şu an nasıl ?
ShinSeGi canım sana da tekrardan yazayım:) tüp e başlayacakmışsın hayırlısı olsun, ben bahçeciden çok memnun kaldım ama ben fulya dakinde yaptırdım. Gerçi ikisinin de lab.ı iyi olduğunu söylüyorlar, hakkınızda hayırlısı olur inşallah:)
sagol cnm. senin embriyolar genetik incelemeye gitmismiydi?
Park yataklari goruntu olarak hic sevmiyorum. Ve yatak odamda yanima besik koyacak alan yok. Su 6 fonksiyonlu ana kucaginin icine minder koyup onda yatirmayi dusunuyorum tasinana kadar. Tasininca insallah oda yapariz.
Veson passionete geçmiş olsun kızlar, havalar sağ gösterip sol vurdu bu ara, takviye alın bol bol..
FreeSoull özeldeki gruptan yazmıştım görmedin sanırım anneciğine çok geçmiş olsun, şu an nasıl ?
ShinSeGi canım sana da tekrardan yazayım:) tüp e başlayacakmışsın hayırlısı olsun, ben bahçeciden çok memnun kaldım ama ben fulya dakinde yaptırdım. Gerçi ikisinin de lab.ı iyi olduğunu söylüyorlar, hakkınızda hayırlısı olur inşallah:)
bize de arabaya koyup gittiğin yere götürme olayı çok cazip geldi. Anneler uzak olunca:) hatta otele bile götürüyorlarmış, tam bize göre mobil:)
benim önceki iki deneme kimyasal oldu diye doktor embriyolari cgh ye gönderilim dedi ama kararsiz kaldimyok canım gitmedi.. dr da önermedi sadece bahsetti biz düşünmedik göndermeyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?