Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar nasilsiniz? Benim bogaz hala fena. Bir de agzimin içi aft ve yara gibi olmus bircok yer. Yemek de yiyemiyorum yaniyor. Bu ara grup cok sessiz bir bebis haberi gelse şenlense ortalık
Çok geçmiş olsun cnm, böyle tuzlu, karbonatlı, sirkeli karışımlarla gargara yapsan? İlaç da içemiyorsun

Kizlar nasilsiniz? Benim bogaz hala fena. Bir de agzimin içi aft ve yara gibi olmus bircok yer. Yemek de yiyemiyorum yaniyor. Bu ara grup cok sessiz bir bebis haberi gelse şenlense ortalık

Ben de kötüyüm halsizlik Boğaz'ım dolu.yatıp dinlenmek istiyorum.ama elime Geçmiyor.

geçmiş olsun kızlar Mart yapıyor yine Martlığını...

Gecmis olsun canim benim de her haftanin basinda migrenim oluyor atak geciriyorum uskufrali migren dun de cok fenaydim... servise cikardim resmen hakkaten geliyorum tek tek okuyamasam da listeye eklenen var mi diye bakip tekrar cikiyorum. İnsallah guzel haberler aliriz tez vakitte.. bu ara tasinma inşaat hali falan bi durumdayim.. 2 haftya insallah yeni evime yerlesmis olurum. Rahata ererim insallah

Ben de kötüyüm halsizlik Boğaz'ım dolu.yatıp dinlenmek istiyorum.ama elime Geçmiyor.

Çok geçmiş olsun cnm, böyle tuzlu, karbonatlı, sirkeli karışımlarla gargara yapsan? İlaç da içemiyorsun

passionete kizlar gecmis olsun
FreeSoull insallah yakin zamanda bebis haberini aliriz

benımde öyle oldu 2 gunde hafifledi 3 gun gectı . ballı süt içtim sadece

Saolun kizlar. Gargara yapiyorum ihlamur nane limon iciyorum ama okula geldigim icin bogaz hic dinlenmiyor. Saolsun öğrenciler baya zorluyor. Birde okul cikisi seminer koydular aksine eve cok gec gidiyorum. Dinlenmek ne mümkün

Bizde oda yapmayacağz, sadece park yatak alırız. Kıyafetleri zaten alınır çok sorun olmaz diyorum. Ama ıvır zıvır alınacaklar çok oyalar sanırım. Ben her seferinde şu kontrolde geçsin diye diye çocuğa bir çorap bile almadım daha:))

Valla bana da annanesinden babaannesinden teyzesinden bi firsat kalmadı :) tasinma islemi bitsin oyle baslicam ben de, annanesi arabasini alcak yurtdışından getircek babaannesi de yatagini ben alayim diyor.. kalanlari da biz aliriz artik ablam da banyo setini alayim diyo... biz galiba sadece bezini aliriz

Veson passionete geçmiş olsun kızlar, havalar sağ gösterip sol vurdu bu ara, takviye alın bol bol..
FreeSoull özeldeki gruptan yazmıştım görmedin sanırım anneciğine çok geçmiş olsun, şu an nasıl ?

ShinSeGi canım sana da tekrardan yazayım:) tüp e başlayacakmışsın hayırlısı olsun, ben bahçeciden çok memnun kaldım ama ben fulya dakinde yaptırdım. Gerçi ikisinin de lab.ı iyi olduğunu söylüyorlar, hakkınızda hayırlısı olur inşallah:)

oh ne güzelmiş :)) benimde annem odasını siz seçin ben alıcam dedi bizde dedik oda yapmıyoruz beşiği alırsın:) Diğer taraftan ses yok henüz:))

Park yataklari goruntu olarak hic sevmiyorum. Ve yatak odamda yanima besik koyacak alan yok. Su 6 fonksiyonlu ana kucaginin icine minder koyup onda yatirmayi dusunuyorum tasinana kadar. Tasininca insallah oda yapariz.

sagol cnm. senin embriyolar genetik incelemeye gitmismiydi?

Park yataklari goruntu olarak hic sevmiyorum. Ve yatak odamda yanima besik koyacak alan yok. Su 6 fonksiyonlu ana kucaginin icine minder koyup onda yatirmayi dusunuyorum tasinana kadar. Tasininca insallah oda yapariz.

bize de arabaya koyup gittiğin yere götürme olayı çok cazip geldi. Anneler uzak olunca:) hatta otele bile götürüyorlarmış, tam bize göre mobil:)

Saol canim teşekkür ediyorum. Aynen havalar bu ara baya garip

Veson passionete Elcanki kızlar çok gecmiş olsun

bugun bi tanıdıgımızdan haber aldık 3.cocugu 5 yıldır olmuyormuş şimdi çocuk doğmuş bile yeni duyuyoruz
bu 2. 3. cocuklarda nazlı olabiliyormus bunu iyice ogrenmiş oldum artık
inşallah sizler o kadar beklemezsiniz kızlar tez zamanda kardeşler gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…