Olsun da...valla bende cok gülerimzaten bebekle kafayi bozdum sürekli kendimi hamile görüyorum
Sağol canım, yanıt yazdığımı sanıyordum ama demek atlamışım, kusura bakma. Daha iyi şükür, bakalım yarınki kontrolleri nasıl çıkacak. Bir iki testi temiz çıktı, ama çıkmayanlar var. Yarın da kalp kontrolü olacak. Pazar ve pazartesi ben kaldım. Bu sabah okula hastaneden gittim hatta. Şimdi ablamdan alacağım haberleri. O duruyor yanında. Ama şükür o kötü durumu çok azaldı.Veson @passionete geçmiş olsun kızlar, havalar sağ gösterip sol vurdu bu ara, takviye alın bol bol..
FreeSoull özeldeki gruptan yazmıştım görmedin sanırım anneciğine çok geçmiş olsun, şu an nasıl ?
@ShinSeGi canım sana da tekrardan yazayım:) tüp e başlayacakmışsın hayırlısı olsun, ben bahçeciden çok memnun kaldım ama ben fulya dakinde yaptırdım. Gerçi ikisinin de lab.ı iyi olduğunu söylüyorlar, hakkınızda hayırlısı olur inşallah:)
Hayırlı güzel yorgunluklar canım. Aileciğine yarasın Yen'i ev. Bebiş de severek ve sevilerek ana babasıyla büyüsün inşallah. Geçeçec bungünler deGecmis olsun canim benim de her haftanin basinda migrenim oluyor atak geciriyorum uskufrali migrendun de cok fenaydim... servise cikardim resmen hakkaten geliyorum tek tek okuyamasam da listeye eklenen var mi diye bakip tekrar cikiyorum. İnsallah guzel haberler aliriz tez vakitte.. bu ara tasinma inşaat hali falan bi durumdayim.. 2 haftya insallah yeni evime yerlesmis olurum. Rahata ererim insallah
Geçmiş olsun canım adaçayı ile gargara yap bana çok fayda ediyordu tüp için maddi manevi hazır diiliz canım zaten bulunduğum yerde yapılmıyor ya istanbul yada ankaraya gitmemiz lazım hiç gücüm yok yapamam heralde tutmazsa çok yıkılırım diye düşünüyorum ya nasip beklemekten başka öare yokPek iyi Değilim cnm Boğaz'ım doldu halsizlik falan hiçbirşey yapasım yok yatmak istiyorum bu halde çalışıyorum.
Cnm ya inşsllah bir süpriz olur diyeceğim ama insan artık zamanla kendini tanıyor inşallah yanılıyorsundur diyelim.bize sanki tüp yolu gözüktü ama biz bir sene daha maddi olarak tüp yapamayabiliriz.sizin düşünceniz ne?
ben bilemedm bakmadan nasıl anlaşılır kiKızlar göğüslerimdeki ağrıyı tarif dahi edemem. Çokkk ağrıyor. Hiçbir yerine dokunamıyorum. Bu erken gelen regl hala kırmızı değil ve sökülmüyor zaten. Napsam ya... KİST Mİ OLDU ACABA, VAR MI ANLAMANIN YOLU DR.A GİTMEDEN.
Evet benim döngüler de öyle oluyordu bir ay 27-28-29 bir ay 30-31 gün sürüyordu. Bir tek ben öyleyim sanıyordum :)Ben bişey farkettim benim döngü bir ay uzun bir ay kısa oluyor.. Bu ay kısa olandayım 28-29 gün falan sürecek gibi görünüyor geçen aylara göre
Evet benim döngüler de öyle oluyordu bir ay 27-28-29 bir ay 30-31 gün sürüyordu. Bir tek ben öyleyim sanıyordum :)
doktor randevum var diip iki dk çıkıp versen olmaz mı çok mu uzak ki hastaneBugün progesteron tahlili verecektim k.v onlar geliyor of inşallah kalmazlar gidip verebilirim
Doktordan ciktim kizlar her sey yolunda.
Bebis 1305 gram olmus :)
:)
40 cm'yi de bulmus :)
Valla canim zaman cok cabuk gecti hic anlamadan 8.aya geldik.Bayaa ele avuca gelmiş yani maşallah 40 bin kere :)) Benim 7. aydan sonra pek sabrım kalmazdı doğuma bir an önce geçsin isterdim ama son 3 hafta hiç bitmezdi senin su gibi akıp geçsin inşallah canımm :))
Valla canim zaman cok cabuk gecti hic anlamadan 8.aya geldik.
Ben pek hizli gecmesini istemiyorum dogumdan korktugum icin :)
Canım sagklasin doktorun verdiği ot ve diğer tavsiyeler ise yaradı.Ben kullaniyirdum duphalac ama bende pek fayda etmedi inş sende ise yarar B BenanAsiye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?