Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağol canım, yanıt yazdığımı sanıyordum ama demek atlamışım, kusura bakma. Daha iyi şükür, bakalım yarınki kontrolleri nasıl çıkacak. Bir iki testi temiz çıktı, ama çıkmayanlar var. Yarın da kalp kontrolü olacak. Pazar ve pazartesi ben kaldım. Bu sabah okula hastaneden gittim hatta. Şimdi ablamdan alacağım haberleri. O duruyor yanında. Ama şükür o kötü durumu çok azaldı.

Hayırlı güzel yorgunluklar canım. Aileciğine yarasın Yen'i ev. Bebiş de severek ve sevilerek ana babasıyla büyüsün inşallah. Geçeçec bungünler de

Kızlar göğüslerimdeki ağrıyı tarif dahi edemem. Çokkk ağrıyor. Hiçbir yerine dokunamıyorum. Bu erken gelen regl hala kırmızı değil ve sökülmüyor zaten. Napsam ya... KİST Mİ OLDU ACABA, VAR MI ANLAMANIN YOLU DR.A GİTMEDEN.

Geçmiş olsun canım adaçayı ile gargara yap bana çok fayda ediyordu tüp için maddi manevi hazır diiliz canım zaten bulunduğum yerde yapılmıyor ya istanbul yada ankaraya gitmemiz lazım hiç gücüm yok yapamam heralde tutmazsa çok yıkılırım diye düşünüyorum ya nasip beklemekten başka öare yok

ben bilemedm bakmadan nasıl anlaşılır ki

Kızlar yengemin kanama alanı hala orda 1 aydır hala geçmedi bebek sağlıklı duruyor dedi cinsiyeti kız gibiymiş ağzımız kulaklarımızda çıktık odadan yengemle :) inşallah sağlıkla gelir

Bugün progesteron tahlili verecektim k.v onlar geliyor of inşallah kalmazlar gidip verebilirim

Günaydın kızlar..
Veson benim diğer tablo regl ve dogurganligi birlikte gösteriyor neden sence?

Eklentiler

• Screenshot_20170315-090742.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 37
Bayaa ele avuca gelmiş yani maşallah 40 bin kere :)) Benim 7. aydan sonra pek sabrım kalmazdı doğuma bir an önce geçsin isterdim ama son 3 hafta hiç bitmezdi senin su gibi akıp geçsin inşallah canımm :))
Valla canim zaman cok cabuk gecti hic anlamadan 8.aya geldik.
Ben pek hizli gecmesini istemiyorum dogumdan korktugum icin :)

Valla canim zaman cok cabuk gecti hic anlamadan 8.aya geldik.
Ben pek hizli gecmesini istemiyorum dogumdan korktugum icin :)

Valla taşıması daha zor geliyor bana 1 tane taşımaktansa 2 tane doğururum :)) Gerçi dormal diil Epidural sezeryanla yaptım ben ikisini de ama çok güzel bi duygu Allah'ım yaşamayan isteyen herkese nasip etsin inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…