- 14 Temmuz 2014
- 2.913
- 2.901
- 333
Yok canım benim son negatifimden sonra adetlerim sorunluydu oylesine kontrole gittim yumurtam varmıs olgunlasan. İgne verdi doktorum 36 saat sonra iliski dedi. Bakalım insallah dogal yolla olur. Dualarında beni de an.
tecrübeli kim girecek bunu nasıl bilecegim ki ! bunu anlayamayacagım için ben de hastane iyi olursa her şey iyi olur mantığından çıktım yola. bu arada özel diye her şey iyi olur demek istemiyorum kızlar ben aslında devlet doktorlara daha cok güveniyorum ama hastanede karşıma ne cıkacak ve dogum anı ne olacak hemşireler nasıl olacak sonrası nasıl olacak bu belirszilikten korkuyorum yoksa doktorlara guvenmedıgımden degıl. devlette bazı yerlerde doktor bıle acil durum olmayınca girmiyor dediler dogrumu bılmıyorum ebeler doğurtuyormuş ayrıca hangı devlet hastanesıne baktıysam herkes şikayetçi . kötü muameleden itilip kalkılmaktan sdogum sonrası ilgisizlikten... vs vs .Prof tmm bilgisi vardır ama doğumda bana kalırsa Tecrübe daha önemli sen buna dikkat et.bi de bazı Dr lar sezaryenci bazıları normalci.normal doğum istiyorsanız buna dikkat edin.son bir de kızlar anne ve bebek için yoğun Bakım bölümü bar mı? Onu sorun.
Amin canım inşallah. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün canım..Çok iyi anlıyorum seni canım benim. İnsan çok üzülüyo. 2 yılda 2 tane kaybettim bende. Bu yılki ölmeseydi 16 mayısta da ben doğum yapacaktım. Şefaatçi gönderdik inşallah cennete. Her gece rahmetli babamla birlikte ikisine de dua okuyorum. Ve rüyamda hep babamla birlikte 3 tane bebek görüyorum. Oynayışlarını,gülüşlerini..... Biri de 40 yıl önce annemin yaptığı ölü doğum. İnşallah öyledir berzah aleminde oynuyolardır mutlulardır inşallah.
Elde değil be gülüm. Hayırlısı Rabbimden..Amin inşallah canım benim..oyy ablam üzülme Rabbim yenisini versin sağlıkla yavrucağına kardeş sana hayırlı evlat olsun
Amin canım inşallah sağolasın kuzum babam hala hastanede. Doktoru seminere gitmiş yarın durumu belli olacak.. Inşallah hemen çıkar. Sürekli iğne serum ve hava veriyorlar...Ben yaptirmadim ikili canim. Istanbulda genelde radyolojiye yönlendiriyor onlar yapiyor. Gitiiginde yonlendirir seni de.
Biliyorum canim da. Anlattigim hareket degil zaten karnimdaki sertligin orada toplanmasi gibi bisey aslinda o haftalar gelse de hissetsek kuzulari
Canim bazi devlet hastaneleri prosdur geregi cinsiyet soylemiyor. Sen artik ozelde de bir doktor bul bence.
LeYLa_21 ablacim uzme kendini. Yakinda gelecek inşallah. Benim de ilk kimyasalda yasasaydi suan kucağımda 7 aylik bebegim olacaktı ama nasip boyleymis. Nasil oldu baban bu arada?
@Kuzguni annen taburcu olmus sevindim. Senin bu lekelenme durumu stresten de olabilir bence. Tabi gecen aydan hormonlar da etkili. Insallah rayina girer kisa surede
Medication da hcg giriyorsunVeson canım catlatma ignesini girebiliyor muyduk ff'ye? Girebiliyorsak nasıl yapıyoruz? Dun aksam catlatma ignesi vuruldum.
Hangi Dr hangi şehirKızlarVeson benim fosil doktor meğer ssvd da isim yapmış ben şokk Başka topik de bir övmüşler bir övmüşler anlatamam.. Demek ki kadın doğumda iyi takipte zayıf
Cnm ben hep ne kadar çok vaka o kadar Tecrübe diye düşünürüm şimdi bilgi ile pratik çok farklı Şeyler bunu ancak doğurttuğu kişilerle irtibata geçip öğrenebilirsinBenimki doçent ama Sezeryan düşünüyorum ben, normal doktorlar kadar deneyimi vardır sanırım değil mi? Tüp bebek doktoru kendisi, hocam takip edermisiniz benim gebeliği dedim her ay bir tane dogurtturuyorum seni de dogurttururum merak etme demişti..tekrar dusunmelimiyim bu konuyu acaba:))
Bunu ancak netten Yorumları okuyarak anlarsın hastaneyi gezsen bile bilemezsin.tecrübeli kim girecek bunu nasıl bilecegim ki ! bunu anlayamayacagım için ben de hastane iyi olursa her şey iyi olur mantığından çıktım yola. bu arada özel diye her şey iyi olur demek istemiyorum kızlar ben aslında devlet doktorlara daha cok güveniyorum ama hastanede karşıma ne cıkacak ve dogum anı ne olacak hemşireler nasıl olacak sonrası nasıl olacak bu belirszilikten korkuyorum yoksa doktorlara guvenmedıgımden degıl. devlette bazı yerlerde doktor bıle acil durum olmayınca girmiyor dediler dogrumu bılmıyorum ebeler doğurtuyormuş ayrıca hangı devlet hastanesıne baktıysam herkes şikayetçi . kötü muameleden itilip kalkılmaktan sdogum sonrası ilgisizlikten... vs vs .
bebek yogun bakım unitesi olan hastaneye bakıcam canım tam teşekküllü bir yere
evet cnm gelmedi gelcek gibi de durmuyorShinSeGi hala regl gelmedi mi? Tablon ilk defa bu kadar uzadı sanırım.
iyiyim cnm sağol sen nasilsin? herseyde bi hayir vardir. eğer pazartesiye raporum cikarsa ve adetim haftaya gelirse belki bu adetle başlarız tüp bebegeevet ya bu ay çok ilginç oldu bir türlü tablonun sonu gelmediShinSeGi nasılsın canım ?
Hangi Dr hangi şehir
Mevlananın şu altın kuralını çok sever, ara ara hatırlatırım kendime. "" Başına ne gelirse gelsin,karamsarlığa kapılma. Bütün kapılar kapansa bile, sonunda "O" sana kimsenin bilmediği gizli bir patika açar. Sen şuanda göremesen de, dar geçitler ardında nice cennet bahçeleri var. Şükret! İstediğini elde edince şükretmek kolaydır. Sufi, dileği gerçekleşmediğinde de şükredebilendir."" Ben gizli patikanın senin için, hepimiz için orda olduğunu biliyor, buna inanıyorum. Nice yeni kapılar açılacak hepimize. Yüz yüze tanışamasak da, o temiz kalbini hissediyorum. Allah kalbine göre sağlıklı evlatlar versin inşallah.Bu hafta içim çok buruk... Bebeğim yaşasaydı hafta sonu doğacaktı.. Kelimeler anlamını yitirdi artık..
ben hiç giremedim o mevzulara bnm hastanenin interntten fiyatına baktım 4000 civarlarıtam bilmiyorum canım ayrıntılı bakacak durumda değildim. anladıgım kadar doğumun her şekli + dogum sonrası bebekle + 3 -5 kere muayene +ılgılı bazı tetkıkler + sezeryan falan olursa 1 ya da 2 gece hastanede yatış + refekatçinin kalışı + oda süsleme .. vs . tam sorusturmadım ben ılk anladıgım bunlar kzlar ama emın degılım ona göre
İstanbul'da Ssvd de Zeynep Kamil i öve öve bitiremiyorlar.zaten Türkiye'de Ssvd yi destekleyen tek devlet hastanesi imiş sanırım face de bir grup var ben bu aralar oraya takılıyorum 2sezaryan sonrası normal doğum yapanlar bile var.İstanbul canım Nurdan Şahin Yücel
şu normal doğumu desteklemesibi nasıl sorucaz ya bnm doktor ben beklerken bazen normale bazen sezeryane gidiyo anlamadım ben onu doktorada hangisini tercih ediyosun diye sorulur mu bilemedm nerden nasıl öğreniriz ya bide eşimin bi arkadaşının eşi bnm hastanede doğum yapmış çocuk doğumda enfeksiyon kapmış yoğun bakımda kalmış aklıma da takıldı ama binlerce doğum oluo bi tane bebekte görülen bişey için hastane silinir miProf tmm bilgisi vardır ama doğumda bana kalırsa Tecrübe daha önemli sen buna dikkat et.bi de bazı Dr lar sezaryenci bazıları normalci.normal doğum istiyorsanız buna dikkat edin.son bir de kızlar anne ve bebek için yoğun Bakım bölümü bar mı? Onu sorun.
hcg diye girceksn canım medicine kısmından :)Veson canım catlatma ignesini girebiliyor muyduk ff'ye? Girebiliyorsak nasıl yapıyoruz? Dun aksam catlatma ignesi vuruldum.
Tabiki Dr a soramazsın.bunu ancak netten öğrenirsin doğum yapan kişilere danışacaksın.ben ilk gebelikte 40 doldu Dr bana daha fazla beklemeyelim dedi direk ameliyat günü verdi.ben cahillik bilgisizlik sandım bebek tehlikede kabul ettim ama şimdi şimdi araştırıyorum 42 ler de bile doğum yapanlar var.bir de normal doğum için neler yapılmalı onları araştırın seminer imkanı varsa katılın.dr bana bol bol Yürü Demişti.ben de arada sahilde yürüyüş yapıyordum ama sanki ayağımın Altın'da yumurta var da kırılacak gibi davranıyordum .şimdi Hatırlıyorum da o günleri çok cahilmişim normal doğum olsun diye son haftalar günde 7 km yürüyenler var.o zamanki hallerine gülüyorum şimdi.araştırmak gerekmiş.şu normal doğumu desteklemesibi nasıl sorucaz ya bnm doktor ben beklerken bazen normale bazen sezeryane gidiyo anlamadım ben onu doktorada hangisini tercih ediyosun diye sorulur mu bilemedm nerden nasıl öğreniriz ya bide eşimin bi arkadaşının eşi bnm hastanede doğum yapmış çocuk doğumda enfeksiyon kapmış yoğun bakımda kalmış aklıma da takıldı ama binlerce doğum oluo bi tane bebekte görülen bişey için hastane silinir mi
Canim ben de kilo almadim ama karnim belirginlesmeye basladi ozellikle aksamlari. Istanbulda da pahali ama bu kadar degil yani. Yelpaze genis baya fiyat konusundacanım kafamda şimdiden 2 hastane var çokkk pahalı olacak ama umursamayacagım galiba. Ankarada en ucuz özel 8 binden başlıyor anladıgım kadarıyla ve 15 bine kadar. bakıcamda daha yeni yeni kendime gelmeye başladım .. hatta arada yokluyor korkuyrum kötüleşeceğim tekrar diye. 16. gelmeyene kadar cinsiyet için bile özele gidecek durumda değilim. olsun 1 hafta geç olsun .
bu arada benım karnım 5 aylık gıbı oldu ne cabuk buyudu anlamadım.
Hemen bakıyorum ben de o zaman.İstanbul'da Ssvd de Zeynep Kamil i öve öve bitiremiyorlar.zaten Türkiye'de Ssvd yi destekleyen tek devlet hastanesi imiş sanırım face de bir grup var ben bu aralar oraya takılıyorum 2sezaryan sonrası normal doğum yapanlar bile var.
Hamile arkadaşlar özellikle normal doğum Düşünen bayanlar face deki bu gruba katılmanızda çok fayda var.orda çok güzel bilgiler paylaşılıyor Ssvd üzerine bir grup ama ilk doğum yapacaklar da hep girip sorular soruyor.ben de kk dan gördüm gruba katıldım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?