Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım benim son negatifimden sonra adetlerim sorunluydu oylesine kontrole gittim yumurtam varmıs olgunlasan. İgne verdi doktorum 36 saat sonra iliski dedi. Bakalım insallah dogal yolla olur. Dualarında beni de an.

Dualarım sizlerle canım, inşallah doğal yoldan gelir bebis tekrardan tup stresine girmezsin..

tecrübeli kim girecek bunu nasıl bilecegim ki ! bunu anlayamayacagım için ben de hastane iyi olursa her şey iyi olur mantığından çıktım yola. bu arada özel diye her şey iyi olur demek istemiyorum kızlar ben aslında devlet doktorlara daha cok güveniyorum ama hastanede karşıma ne cıkacak ve dogum anı ne olacak hemşireler nasıl olacak sonrası nasıl olacak bu belirszilikten korkuyorum yoksa doktorlara guvenmedıgımden degıl. devlette bazı yerlerde doktor bıle acil durum olmayınca girmiyor dediler dogrumu bılmıyorum ebeler doğurtuyormuş ayrıca hangı devlet hastanesıne baktıysam herkes şikayetçi . kötü muameleden itilip kalkılmaktan sdogum sonrası ilgisizlikten... vs vs .

bebek yogun bakım unitesi olan hastaneye bakıcam canım tam teşekküllü bir yere

Amin canım inşallah. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün canım..
oyy ablam üzülme Rabbim yenisini versin sağlıkla yavrucağına kardeş sana hayırlı evlat olsun
Elde değil be gülüm. Hayırlısı Rabbimden..Amin inşallah canım benim..
Amin canım inşallah sağolasın kuzum babam hala hastanede. Doktoru seminere gitmiş yarın durumu belli olacak.. Inşallah hemen çıkar. Sürekli iğne serum ve hava veriyorlar...
Kızlar acımı paylaşıp cevap yazdığınız için çok teşekkür ederim.ALLAH büyük diyorum sadece...

Cnm ben hep ne kadar çok vaka o kadar Tecrübe diye düşünürüm şimdi bilgi ile pratik çok farklı Şeyler bunu ancak doğurttuğu kişilerle irtibata geçip öğrenebilirsin

Bunu ancak netten Yorumları okuyarak anlarsın hastaneyi gezsen bile bilemezsin.

Reactions: iiz
Bu hafta içim çok buruk... Bebeğim yaşasaydı hafta sonu doğacaktı.. Kelimeler anlamını yitirdi artık..
Mevlananın şu altın kuralını çok sever, ara ara hatırlatırım kendime. "" Başına ne gelirse gelsin,karamsarlığa kapılma. Bütün kapılar kapansa bile, sonunda "O" sana kimsenin bilmediği gizli bir patika açar. Sen şuanda göremesen de, dar geçitler ardında nice cennet bahçeleri var. Şükret! İstediğini elde edince şükretmek kolaydır. Sufi, dileği gerçekleşmediğinde de şükredebilendir."" Ben gizli patikanın senin için, hepimiz için orda olduğunu biliyor, buna inanıyorum. Nice yeni kapılar açılacak hepimize. Yüz yüze tanışamasak da, o temiz kalbini hissediyorum. Allah kalbine göre sağlıklı evlatlar versin inşallah.

ben hiç giremedim o mevzulara bnm hastanenin interntten fiyatına baktım 4000 civarları

Reactions: iiz
İstanbul canım Nurdan Şahin Yücel
İstanbul'da Ssvd de Zeynep Kamil i öve öve bitiremiyorlar.zaten Türkiye'de Ssvd yi destekleyen tek devlet hastanesi imiş sanırım face de bir grup var ben bu aralar oraya takılıyorum 2sezaryan sonrası normal doğum yapanlar bile var.

Hamile arkadaşlar özellikle normal doğum Düşünen bayanlar face deki bu gruba katılmanızda çok fayda var.orda çok güzel bilgiler paylaşılıyor Ssvd üzerine bir grup ama ilk doğum yapacaklar da hep girip sorular soruyor.ben de kk dan gördüm gruba katıldım:))

şu normal doğumu desteklemesibi nasıl sorucaz ya bnm doktor ben beklerken bazen normale bazen sezeryane gidiyo anlamadım ben onu doktorada hangisini tercih ediyosun diye sorulur mu bilemedm nerden nasıl öğreniriz ya bide eşimin bi arkadaşının eşi bnm hastanede doğum yapmış çocuk doğumda enfeksiyon kapmış yoğun bakımda kalmış aklıma da takıldı ama binlerce doğum oluo bi tane bebekte görülen bişey için hastane silinir mi

Tabiki Dr a soramazsın.bunu ancak netten öğrenirsin doğum yapan kişilere danışacaksın.ben ilk gebelikte 40 doldu Dr bana daha fazla beklemeyelim dedi direk ameliyat günü verdi.ben cahillik bilgisizlik sandım bebek tehlikede kabul ettim ama şimdi şimdi araştırıyorum 42 ler de bile doğum yapanlar var.bir de normal doğum için neler yapılmalı onları araştırın seminer imkanı varsa katılın.dr bana bol bol Yürü Demişti.ben de arada sahilde yürüyüş yapıyordum ama sanki ayağımın Altın'da yumurta var da kırılacak gibi davranıyordum .şimdi Hatırlıyorum da o günleri çok cahilmişim normal doğum olsun diye son haftalar günde 7 km yürüyenler var.o zamanki hallerine gülüyorum şimdi.araştırmak gerekmiş.

iiz cnm normal doğum için Ankara da Fatma bolkan ve Hüseyin pehlivan bunun ikisini araştır derim Zekai Tahir diye biryer var sanırım orda da ücretsiz doğum seminer varmış araştır istersen

Canim ben de kilo almadim ama karnim belirginlesmeye basladi ozellikle aksamlari. Istanbulda da pahali ama bu kadar degil yani. Yelpaze genis baya fiyat konusunda

Hemen bakıyorum ben de o zaman.

Kızlar eşim yine varikosel muayenesi olmuş Dr varikosel yok Demiş birkaçay önce iki Taraflı vardı biri2 diğeri3 küsürmüş sanırım.acaba bu ilaçlar etkili mi olmuş? Eşim Dr a sormuş ama ilaçlar hakkında bilgisi yokmuş dr un etkili olmuş olabilir demiş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…