Face de ssvd gizli grup diye geçiyor imza kampanyaları var Ssvd için ona imza atıyorsun yetkili kişiler seni ekliyorCanim ben de kilo almadim ama karnim belirginlesmeye basladi ozellikle aksamlari. Istanbulda da pahali ama bu kadar degil yani. Yelpaze genis baya fiyat konusunda
Hemen bakıyorum ben de o zaman.
evet cnm gelmedi gelcek gibi de durmuyor2 sene önce de tam bu zamanlarda böyle olmus adet sokturucu kullanmistim
iyiyim cnm sağol sen nasilsin? herseyde bi hayir vardir. eğer pazartesiye raporum cikarsa ve adetim haftaya gelirse belki bu adetle başlarız tüp bebege
Tabiki Dr a soramazsın.bunu ancak netten öğrenirsin doğum yapan kişilere danışacaksın.ben ilk gebelikte 40 doldu Dr bana daha fazla beklemeyelim dedi direk ameliyat günü verdi.ben cahillik bilgisizlik sandım bebek tehlikede kabul ettim ama şimdi şimdi araştırıyorum 42 ler de bile doğum yapanlar var.bir de normal doğum için neler yapılmalı onları araştırın seminer imkanı varsa katılın.dr bana bol bol Yürü Demişti.ben de arada sahilde yürüyüş yapıyordum ama sanki ayağımın Altın'da yumurta var da kırılacak gibi davranıyordum .şimdi Hatırlıyorum da o günleri çok cahilmişim normal doğum olsun diye son haftalar günde 7 km yürüyenler var.o zamanki hallerine gülüyorum şimdi.araştırmak gerekmiş.
Kızlar eşim yine varikosel muayenesi olmuş Dr varikosel yok Demiş birkaçay önce iki Taraflı vardı biri2 diğeri3 küsürmüş sanırım.acaba bu ilaçlar etkili mi olmuş? Eşim Dr a sormuş ama ilaçlar hakkında bilgisi yokmuş dr un etkili olmuş olabilir demiş
Canim 8 ayda her gun 4-5 hurma yemeyi şiddetle tavsiye ediyorlar. Doğumu kolaylaştırıyormuş...41+3 te normal doğum yaptı kuzenim.
şu normal doğumu desteklemesibi nasıl sorucaz ya bnm doktor ben beklerken bazen normale bazen sezeryane gidiyo anlamadım ben onu doktorada hangisini tercih ediyosun diye sorulur mu bilemedm nerden nasıl öğreniriz ya bide eşimin bi arkadaşının eşi bnm hastanede doğum yapmış çocuk doğumda enfeksiyon kapmış yoğun bakımda kalmış aklıma da takıldı ama binlerce doğum oluo bi tane bebekte görülen bişey için hastane silinir mi
bnm kuzende 40 haftayı doldurdu diye normal doğumda ısrar ettiği halde suni sancıyka da açılması olmayınca zoraki sezeryanla doğurdu istemeye istemeyeTabiki Dr a soramazsın.bunu ancak netten öğrenirsin doğum yapan kişilere danışacaksın.ben ilk gebelikte 40 doldu Dr bana daha fazla beklemeyelim dedi direk ameliyat günü verdi.ben cahillik bilgisizlik sandım bebek tehlikede kabul ettim ama şimdi şimdi araştırıyorum 42 ler de bile doğum yapanlar var.bir de normal doğum için neler yapılmalı onları araştırın seminer imkanı varsa katılın.dr bana bol bol Yürü Demişti.ben de arada sahilde yürüyüş yapıyordum ama sanki ayağımın Altın'da yumurta var da kırılacak gibi davranıyordum .şimdi Hatırlıyorum da o günleri çok cahilmişim normal doğum olsun diye son haftalar günde 7 km yürüyenler var.o zamanki hallerine gülüyorum şimdi.araştırmak gerekmiş.
Insallah hayirli haberler alirsin canim.babandan. kayiplar cok zor. Bugun ben de dusndum. Bir defa kendiliginden gebe kaldim. Onu da 7.hafta kaybettim. Bir daha hic olmadi. Insalah senin olur canim. Uzulme. Simdi dogmustu, simdi su yasina basmisti... bunlari dusunmenin sonu yok. Icimizi cok acitiyor. Bem olabildigince kendimi engelliyorum. Yoksa cok fena depresyona girerim :/Amin canım inşallah. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün canım..
Elde değil be gülüm. Hayırlısı Rabbimden..Amin inşallah canım benim..
Amin canım inşallah sağolasın kuzum babam hala hastanede. Doktoru seminere gitmiş yarın durumu belli olacak.. Inşallah hemen çıkar. Sürekli iğne serum ve hava veriyorlar...
Kızlar acımı paylaşıp cevap yazdığınız için çok teşekkür ederim.ALLAH büyük diyorum sadece...
41+3 te normal doğum yaptı kuzenim.
Bilmiyorumki cnm bebek olmadıkça bizimki varikosele takıyor illa ameliyat olacak.dr da yok birşey Demiş göndermişİlaçların öyle bir etkisi olduğunu duymadım hiç,daha önce gittiği doktor mu yoksa farklı bir Dr mu acaba?ilginç olmus
Bir Dr un röpırtajını dinledim nette çatısı dar olan hastaların doğum esnasında hormonların etkisi ile nasıl genişlediğini anlatıyorduCanim ileri zamanlarda doktor catı yapına genişliğine falan bakiyormuş diye duydum. Hatta gecen ablamin biri dedi, bi aletle mi bir seyle mi normal dogum olup olmayacagini belirlediklerini soyledi.. ama bunlari dusunmek icin cok erken. Ben sahsen kendimin normal dogum yapabilecegini düşünmüyorum. Catım cok dar bence...
Almanyada kiz coxuklarina bakilan bir seymis. Bem orda dohdum. Annem bana bakildigini ve nkrmal olduguni soylemisti. Acayip bir ileri goruslulukCanim ileri zamanlarda doktor catı yapına genişliğine falan bakiyormuş diye duydum. Hatta gecen ablamin biri dedi, bi aletle mi bir seyle mi normal dogum olup olmayacagini belirlediklerini soyledi.. ama bunlari dusunmek icin cok erken. Ben sahsen kendimin normal dogum yapabilecegini düşünmüyorum. Catım cok dar bence...
Illa normal olacak diye Israr etmemek gerek herşey yolunda gidiyorsa niye kendimizi kestirelim.ama yolunda gitmeyen birşeyler varsa elbette sezeryan kaçınılmazbnm kuzende 40 haftayı doldurdu diye normal doğumda ısrar ettiği halde suni sancıyka da açılması olmayınca zoraki sezeryanla doğurdu istemeye istemeye
Canım o pır pır lar neydi bilmiyorum ama ben 19 haftada tekmeleri yemeye başladım dedim ki onlar kesin bebek değildi bebeğim böyle bişey çok zevkli az kaldı anlicaksin farkıKizlar 14-15 haftalarında bebeği hissediyor muydunuz? Bugun daha yogun aktiflik var oglumdapırpır oynaşıyor içerde
Valla canim annemle ablama bakinca umutsuzluga kapılıyorum:) dogumlari cok zor oldu ve son anda sezeryan olmuslar.. annemin vakkumlu olmuş hattaaBir Dr un röpırtajını dinledim nette çatısı dar olan hastaların doğum esnasında hormonların etkisi ile nasıl genişlediğini anlatıyordu
Ay hemen büyüse de gelse kucaklarimiza :)))Canım o pır pır lar neydi bilmiyorum ama ben 19 haftada tekmeleri yemeye başladım dedim ki onlar kesin bebek değildi bebeğim böyle bişey çok zevkli az kaldı anlicaksin farkı
Burda da varmis canim. Ben de hollandada dogdum ablam da orda dogurdu gectigimiz senelerde hic boyle bir sey gormemistik.. burda da varmis bilmiyorum ki nedir ne degildir.. herhalde doktor kendi de soyler son zamanlarda nasil olacağını?Almanyada kiz coxuklarina bakilan bir seymis. Bem orda dohdum. Annem bana bakildigini ve nkrmal olduguni soylemisti. Acayip bir ileri gorusluluk
Kizlar 14-15 haftalarında bebeği hissediyor muydunuz? Bugun daha yogun aktiflik var oglumdapırpır oynaşıyor içerde [/QUOTE
Bilmiyorumki Dr lara göre imkansız ben geçen hafta hissetmeye başladım az az Dr a söyledim yaniliyorsundur dedibende çok biliyorsun dedim tabi icimden şu an arttı o hareketler eminim yani bebis bu sefer:))
Canim 8 ayda her gun 4-5 hurma yemeyi şiddetle tavsiye ediyorlar. Doğumu kolaylaştırıyormuş...
Ben her gün nerdeyse bir tane yiyorum :) normal doğumdan korkum yok aslında, aklımıza yatan Sezeryan olmasi. Benim için daha zor olacak ama öyle gerekiyor diyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?