Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim ben de kilo almadim ama karnim belirginlesmeye basladi ozellikle aksamlari. Istanbulda da pahali ama bu kadar degil yani. Yelpaze genis baya fiyat konusunda

Hemen bakıyorum ben de o zaman.
Face de ssvd gizli grup diye geçiyor imza kampanyaları var Ssvd için ona imza atıyorsun yetkili kişiler seni ekliyor

evet cnm gelmedi gelcek gibi de durmuyor 2 sene önce de tam bu zamanlarda böyle olmus adet sokturucu kullanmistim

iyiyim cnm sağol sen nasilsin? herseyde bi hayir vardir. eğer pazartesiye raporum cikarsa ve adetim haftaya gelirse belki bu adetle başlarız tüp bebege

Kesin karar verdiniz mi canim bahçeci de mi başlayacaksin? İnşallah hayırlısı olur sizin için. Ovu.da olmamış gözüküyor senede bir kere normalmis seninde bu zamanlara denk geliyor demekki..

41+3 te normal doğum yaptı kuzenim.

Reactions: iiz

İlaçların öyle bir etkisi olduğunu duymadım hiç,daha önce gittiği doktor mu yoksa farklı bir Dr mu acaba?ilginç olmus

Kizlar 14-15 haftalarında bebeği hissediyor muydunuz? Bugun daha yogun aktiflik var oglumda pırpır oynaşıyor içerde

Reactions: iiz
Canim ileri zamanlarda doktor catı yapına genişliğine falan bakiyormuş diye duydum. Hatta gecen ablamin biri dedi, bi aletle mi bir seyle mi normal dogum olup olmayacagini belirlediklerini soyledi.. ama bunlari dusunmek icin cok erken. Ben sahsen kendimin normal dogum yapabilecegini düşünmüyorum. Catım cok dar bence...

bnm kuzende 40 haftayı doldurdu diye normal doğumda ısrar ettiği halde suni sancıyka da açılması olmayınca zoraki sezeryanla doğurdu istemeye istemeye

Insallah hayirli haberler alirsin canim.babandan. kayiplar cok zor. Bugun ben de dusndum. Bir defa kendiliginden gebe kaldim. Onu da 7.hafta kaybettim. Bir daha hic olmadi. Insalah senin olur canim. Uzulme. Simdi dogmustu, simdi su yasina basmisti... bunlari dusunmenin sonu yok. Icimizi cok acitiyor. Bem olabildigince kendimi engelliyorum. Yoksa cok fena depresyona girerim :/

iiz canim benim de göbuş belirginlesti baya :) cinsiyeti senin belli olmadı dimi?? İyi dayanıyorsun valla ben simdiye elli defa ozele gitmistim

Evet cnm öyle hikaye çok 41 lerde 42 lerde doğuruyor millet.benim tamamen cahilliğime geldi
41+3 te normal doğum yaptı kuzenim.
İlaçların öyle bir etkisi olduğunu duymadım hiç,daha önce gittiği doktor mu yoksa farklı bir Dr mu acaba?ilginç olmus
Bilmiyorumki cnm bebek olmadıkça bizimki varikosele takıyor illa ameliyat olacak.dr da yok birşey Demiş göndermiş

Bir Dr un röpırtajını dinledim nette çatısı dar olan hastaların doğum esnasında hormonların etkisi ile nasıl genişlediğini anlatıyordu

Almanyada kiz coxuklarina bakilan bir seymis. Bem orda dohdum. Annem bana bakildigini ve nkrmal olduguni soylemisti. Acayip bir ileri gorusluluk

bnm kuzende 40 haftayı doldurdu diye normal doğumda ısrar ettiği halde suni sancıyka da açılması olmayınca zoraki sezeryanla doğurdu istemeye istemeye
Illa normal olacak diye Israr etmemek gerek herşey yolunda gidiyorsa niye kendimizi kestirelim.ama yolunda gitmeyen birşeyler varsa elbette sezeryan kaçınılmaz

Kizlar 14-15 haftalarında bebeği hissediyor muydunuz? Bugun daha yogun aktiflik var oglumda pırpır oynaşıyor içerde
Canım o pır pır lar neydi bilmiyorum ama ben 19 haftada tekmeleri yemeye başladım dedim ki onlar kesin bebek değildi bebeğim böyle bişey çok zevkli az kaldı anlicaksin farkı

Bir Dr un röpırtajını dinledim nette çatısı dar olan hastaların doğum esnasında hormonların etkisi ile nasıl genişlediğini anlatıyordu
Valla canim annemle ablama bakinca umutsuzluga kapılıyorum:) dogumlari cok zor oldu ve son anda sezeryan olmuslar.. annemin vakkumlu olmuş hattaa

Almanyada kiz coxuklarina bakilan bir seymis. Bem orda dohdum. Annem bana bakildigini ve nkrmal olduguni soylemisti. Acayip bir ileri gorusluluk
Burda da varmis canim. Ben de hollandada dogdum ablam da orda dogurdu gectigimiz senelerde hic boyle bir sey gormemistik.. burda da varmis bilmiyorum ki nedir ne degildir.. herhalde doktor kendi de soyler son zamanlarda nasil olacağını?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…