Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Burda da varmis canim. Ben de hollandada dogdum ablam da orda dogurdu gectigimiz senelerde hic boyle bir sey gormemistik.. burda da varmis bilmiyorum ki nedir ne degildir.. herhalde doktor kendi de soyler son zamanlarda nasil olacağını?
Ben daha catin dar normal doguramazsin denilen kisiyi de duymadim gerci

Evet cnm öyle hikaye çok 41 lerde 42 lerde doğuruyor millet.benim tamamen cahilliğime geldi

Bilmiyorumki cnm bebek olmadıkça bizimki varikosele takıyor illa ameliyat olacak.dr da yok birşey Demiş göndermiş

Senin eşinin totem gibi olmuş bu, ilk çocukta da ameliyata niyetlenince olmuş ya ya da bir şeyler yapmak istiyor aklına da sadece Varikosel geliyor.

Güzel bir söz canım. Amin gülüm Allah hepimizin gönlüne göre versin. Bişeyleri elde edip kibirlenenleride Allah ıslah eylesin. Zira Allah herşeyi gören ve bilendir.
Haklısın da canım elde değil. Bugün işyerinde arkadaşım eşini aramıştı.eşi yeni doğum yaptı. Telde bebeğin sesi bana gelince kaybettiğim yavrum aklıma geldi. Gerçi insanın aklından hiç çıkmıyor ki..Rabbim hepimize hayırlısını ve sağlıklısını nasip etsin inşallah kuzgunum.. Güzel dualarınada yürekten aminnnn diyorum gülüm. Annen nasıl oldu canım inşallah daha iyidir?

denizege34 arkadşaın kardeşi kadn doğum uzmanı o sezeryandan yana çünkü bütün komplikasyonlsrın daha net görüldüğü aksi gitme riskinin daha az olduğunu düşünüyomuş

denizege34 arkadşaın kardeşi kadn doğum uzmanı o sezeryandan yana çünkü bütün komplikasyonlsrın daha net görüldüğü aksi gitme riskinin daha az olduğunu düşünüyomuş

Evet Canim benim de kadın doğumcu arkadaşım kesinlikle normal doğum düşünme dedi. Özellikle tüp olduğu için. Ama anne için Sezeryan gerçekten zor. Bir de bana normal doğum her anlamda daha duygusal ve guzel geliyor ama Sezeryan olacak büyük ihtimal napalım sağlıklı bir şekilde gelsinlerde:)

Kesin karar verdiniz mi canim bahçeci de mi başlayacaksin? İnşallah hayırlısı olur sizin için. Ovu.da olmamış gözüküyor senede bir kere normalmis seninde bu zamanlara denk geliyor demekki..
evet cnm bi aksilik olmazsa bahceci umutta denicez rapora basvurdum bile. insallah hayirli olur

ya benim aklım hastane konusunda iyice karıştı demiştim ya eşimin arkadaşının bebeği doğumda enfeksiyon kapmış diye netten baktım şmdi bi kaç aile daha var aynı sorunu yaşayan bide normal doğum olarak yatış yapıp bebek kakasını yapmış sezeryana almamız lazım diye yazanlar çok kafam karman çorman oldu yakında hastanede yok başka bi tanesini istemediğimdsn buraya gidiyodum o daha beter bide çok pahalı medicana international var orayada gücümüz yetmez bilemedm şimdi napsam

Veson yardıma ihtiyacım var. FF benim cd ve dpo yu eksik gösteriyordu. Onu düzeltmek için bir girdim. Çıkamadım işin içinden. Bu arada tamamen bozdum ayarları. Şuan, dünden itibaren yeni bir cd başlamış gibi cd 2 de görünüyorum:) Keşke ilk başta karıştırmadan önce sorsaydım. Çok pişmanım

Annem çok şükür iyi cnm. Şimdi ablamda iyileşme, toparlanma döneminde.

Diğer hastaneler hastane ne kadar uzakta canım. Arkadaşım Ümraniye'den Bahçelievler girişindeki hizmet hastanesine geldi Doğum için. Sonuçta Doğum pat diye olmuyor. Heee bir de İzmit'te değil istanbul da doğuracak deyip Doğum sancısı başlayınca kalkıp gelenler varmış. Bırak istanbul içini. Tabii bu da abartı

Üstteki tablo nerden çıkmışmenses girmedin değil mi? Nerelere girdin yaz bir bakalım

işin sadece doğum kısmı diil ki kontrolleri flnda var bu gittiğim arabayla 10 dk arabayla 1 dk sürcek hastane var kolan hospital ona güvenmediğimden buraya gidiyodum buda aklımı karıştırdı gerçi kuzenim komşu kızım fln orda doğum yaptı sıkıntı yaşamadı ama daha uzakta bu tarafları bilmiyosun zannediyorum ama beylikdüzünde oturuyorum avcılarda fln hastane var trafikle 1 saat sürer yani

Mersin'den Adana'ya giden çok kişi var nette en az bir saatlik mesafe. zafrina89

Üstteki tablo nerden çıkmışmenses girmedin değil mi? Nerelere girdin yaz bir bakalım
Hayır mens girmedim. Bilgi girişi yapmadım. Fakat tarihi düzeltmek için o kadar çok yere girdim ki Tam olarak bilemiyorum. Sanırım girmediğim yer kalmadı

Bilmem mi... hele metrobüs inşaatı esnasında kriz geçirtiyordu e5
Şişli kolanda Doğum yapan arkadaş vardı memnun kaldı. Bence gidip bir görüş belki fikrin değişir

Aynen, gerçi bizi
Mersin'den Adana'ya giden çok kişi var nette en az bir saatlik mesafe. zafrina89
m orda trafik de pek YÖK. Mersin'in içi daha yoğun Işık'lardan ötürü gerçi... arabayla Mersin içinden Erdemli'ye gittim de bir gün... çok pişman olmuştum. Artık öyle yol yapmam gerektiğinde çevre yolunu kullanıyorum oralarda. Adana öyle değil ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…