Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bilmem mi... hele metrobüs inşaatı esnasında kriz geçirtiyordu e5
Şişli kolanda Doğum yapan arkadaş vardı memnun kaldı. Bence gidip bir görüş belki fikrin değişir
kolan benim dibimde var yürüyerek 15 dk beylikdüzü kolan bi kuzende orda doğum yaptı ama acayip para gözler ıvır zıvır işler çıkartıyolar bide 3 doktora gittim hiç brini sevemedm biri iidi kuzenimin doktoru oda ayrılmış ordan

Sanırım düzeldi. Bilgisayardan girip, yine kurcaladım orayı burayı bi taraftan ing sözlüğe baktım:) Menge diye bişey gördüm bi yerde. Ona basınca iki grafiği birleştirdi. Düzelmiş oldu:) Seni de akşam akşam rahatsız ettim kusuruma bakma Veson

Evet düzelmiş ateş de güzrl gidiyor hadi Hayırlısı:)
el

Bu havalar mahvetti bizi boğazlarım benimde çok fena inşallah hasta olmadan atlatırım bide geçmeyen bir mide bulantım var şu glucophage herkese bulantı yapıyordu ben 1 kutuyu bitirdim son 10 tane kaldı hiç bulantım olmadı ama şimdi mi bulantı yapmaya başladı acaba böyle olan var mıdır ki

Ben daha catin dar normal doguramazsin denilen kisiyi de duymadim gerci
Bi tanıdıgımıza oyle demişler catın dar normal dogum yapamazsın diye bunu soyleyen özelde bi dr..Sonra dogum için devlete gitmişler sırf normal olsun diye
Devlette suni suncıyı vermişler açılma olmamıs yine bir gün boyunca bekletmişler ertesi sabah demişler ki çatın dar normal olmaz.sezeryana almıslar olan kadıncagıza olmus saatlerce sancı cektiğiyle kalmıs

O zaman ele gitsin cnm. Daha vakit var nasılsa. Benim bir arkadaşım özel muayenehanesi olan bir Dr.a gitti. Dr Doğuma onun istediği hastaneye geldi. Normal Doğuma. O da olur. Hastane ile önceden konuşuyorsun, dışarıdan Dr ile doğumu kabul eden bir sürü özel hastane var. Dr.un Doğuma oraya geliyor. Aklında olsun.
ben çok alerjiğim bi kere soyulabilen maskeler var ya ondan sürdüm yüzü pancar gibi olmuştu

Hadi yaaaa.... soyulanlar da biraz daha iyi alıyor sanki gözenek içlerini. Tüh

Ve duymuş oldum demek varmış

Bütün doğumların ayni fiyat olması pek olası gelmedi bana. Hangi hastaneyi sorsam elime bir kağıt tutuşturdular. Normal olursa şu kadar, epiduralli şu kadar, sezaryen şukadar hatta Prof girerse şu kadaaaar uzman girerse bu kadar diye tek tek fiyatlar var :) ve bu fiyatlar arasında çokk fark var. Mesela Acıbadem de normal Doğuma uzman girerse 10 bin tl civarı, ama epiduralli sezaryene Prof girerse 18-19 bin tl civarı bir para tutuyor. Sana nasıl hepsi aynı derler arada bu kadar uçurum fiyat farkı varken, anlamadım.

sormadım ki doktora ama herkes 12. haftada bırakmış.
Bana bıraktırmadı folik asiti. 11+4 te kontrol vardı, ben sordum bırakayım mı diye hayır bırakma bir sonraki muayeneye kadar iç sonra multivitamin vereceğim dedi.

Canım benim evimin karşısında özel hastane var gebelikte önce yum takibine falan oraya gidiyordum, sonra hamile kalınca arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine Üsküdar'dan Fulya ya gidiyorum. Bu arada bir kaç kez karşıdaki doktora da devam etmiştim ama bir kaç yanlışını gördüm derhal bıraktım. Mesela bana d vitamini ampülü verdi kır iç dedi, Fulya daki dr a sordum hamilelikte ampül içilmez o kadar ani doz bebeğe toksik etkisi gösterir dedi damla verdi mesela. Bunun üzerine uzak yakın demedim bıraktım yakındaki hastaneyi.

I izz cnm Dr Fatma bolkan ın çukurambar da muayenesi varmış .ve doğum için anlaşmalı olduğu hastanelere gidiyormuş.doğum ücreti de 3000-4000 lira senin seçtiğin hastaneye göre değişiyormuş.muayene ücreti ise yaklaşık 270 lira falanmış.

Bana bıraktırmadı folik asiti. 11+4 te kontrol vardı, ben sordum bırakayım mı diye hayır bırakma bir sonraki muayeneye kadar iç sonra multivitamin vereceğim dedi.
folik ne içiyosun bende folic1 kalmış yarım kutu imomum bitti onu içsem nolur ki o da 400mqg

bnm şu kanamaları çözwnnbi doktor olsaydı aha işte bu dicektm ama 6 tane fln doktora gittim hiç biri anlayamadı ondan hiç birine güvenemitorum nedense d vit de söylediğin ii oldu

Anne olmak kolay değil.sezaryan da hiç kolay değil Rabbim hangisi olacaksa kolayını nasip etsin inşallah.
Aynen Allah hayırlı ve saglicakli doğumlar nasip etsin bütün hamilelere içlerinde bana da.. şimdilik onlari dusunmek istemiyorum yoksa panik olurum... Rabbim verir gücünü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…