Git canimm gitt... caresini bulsunlar.. biraz sert çıkBen bir dr.a gideyim ya... mutsuzum böyle sızdırır gibi yaşamaktan
Canim sen doktorundan memnun musun? Hepp kötü tecrubelerini yazarlar internete onca insan var bir sey yaşamayan.. okuyup kendini dolduruşa getirme boşver.. bende daha emin degilim napacagimi.. suan ozele gidiyorum ama kaydim olsun diye devlete de gidecegim muayeneye.. su tasinma telasem bitsin de..ya benim aklım hastane konusunda iyice karıştıdemiştim ya eşimin arkadaşının bebeği doğumda enfeksiyon kapmış diye netten baktım şmdi bi kaç aile daha var aynı sorunu yaşayan bide normal doğum olarak yatış yapıp bebek kakasını yapmış sezeryana almamız lazım diye yazanlar çok kafam karman çorman oldu yakında hastanede yok başka bi tanesini istemediğimdsn buraya gidiyodum o daha beter bide çok pahalı medicana international var orayada gücümüz yetmez bilemedm şimdi napsam
Ben her gece doguruyorum maceralarimi takip etmedin mibu gidisle erkenden dogurucam kafamdan deli sorular geçiyo iki kiloyu geçse doğar artık nasılsa ben de 2300 doğmuşum ne var ki yani
git git bize de habee ver kist olduğum ay lekeler hiç bitmemişti çok can sıkıcı bi durum hep kirli hissediyosunBen bir dr.a gideyim ya... mutsuzum böyle sızdırır gibi yaşamaktan
ben devlete gidemem ya istanbul çok kalabalık bi muayene için saatin belli olmasına rağmen saatlerce bekliyosun özel sektördeyim işten izin almam problem bide geriliyorum devlette beklerken doktorlar gözünün ucuyla bakıyo elinden gelse muayene etmeden yollıcak sen içerde çıplakken on kişi kapı çalıyo kapı kapalıysa içerde hasta vardır dimi yani ne vurup duruyosun :) doktordan memnunun desem olmaz diilim desem olmazCanim sen doktorundan memnun musun? Hepp kötü tecrubelerini yazarlar internete onca insan var bir sey yaşamayan.. okuyup kendini dolduruşa getirme boşver.. bende daha emin degilim napacagimi.. suan ozele gidiyorum ama kaydim olsun diye devlete de gidecegim muayeneye.. su tasinma telasem bitsin de..
Amin inşallah canım ben de iki haftadır grip öksürük geçmek yerine şiddetlendi korkuyorum bebeğime bişey olacak diye daha az kipirdiyo yarın randevum var bakalım herşey yolundadır inşallah çocuk öksürürken tepetaklak oldu artık içimdeAhhah ayyy hayirlisi olsun erken de doğmasın camim vaktinde gelsinnn.. saglikli sihaatli insallaah ben bu ara tasinmayla ugrastigim icin pek takip edemiyorum
Canim istanbulda devlette hic bisey olmuyor. Gecen ay tiroid için gitmiştim. Doktor burda yaptirma kontrol suren dolar 2 kati ücret alirlar devlet hastanesi ya da aile hekimine ver dedi. Aile hekimine gittim sistem yok bugun dedi. Ertesi hafta gittim 10akadar kan aliyoruz dedi. Sonra gittim aa biz bu tahlilin birini yapmiyoruz sen hepsini tek seferde ozelde ver istersen dediler. Yani sonuc gittim ozelde verdim gösterdim. Allahtan carsamba gec gidiyorum hallledebildim.ben devlete gidemem ya istanbul çok kalabalık bi muayene için saatin belli olmasına rağmen saatlerce bekliyosun özel sektördeyim işten izin almam problem bide geriliyorum devlette beklerken doktorlar gözünün ucuyla bakıyo elinden gelse muayene etmeden yollıcak sen içerde çıplakken on kişi kapı çalıyo kapı kapalıysa içerde hasta vardır dimi yani ne vurup duruyosun :) doktordan memnunun desem olmaz diilim desem olmaz
bu konunun sağ üst köşesinde konu takip iptal yazıyor sadeceHâlâ konuyu takip et kısmına tıklı mısın
işin sadece doğum kısmı diil ki kontrolleri flnda var bu gittiğim arabayla 10 dk arabayla 1 dk sürcek hastane var kolan hospital ona güvenmediğimden buraya gidiyodum buda aklımı karıştırdı gerçi kuzenim komşu kızım fln orda doğum yaptı sıkıntı yaşamadı ama daha uzakta bu tarafları bilmiyosun zannediyorum ama beylikdüzünde oturuyorum avcılarda fln hastane var trafikle 1 saat sürer yani
evet işte aynen bu bnde kan tatlili vermiştim aile hekimi olacak şahıs şeker bakmış kolesterol yok hormonlara hiç bakmıyolar vitaminlerede kitleri yokmuş ne anladım bu işten bi hemogram çıkartmış tamam kanı da verdiğinle kalıyosunCanim istanbulda devlette hic bisey olmuyor. Gecen ay tiroid için gitmiştim. Doktor burda yaptirma kontrol suren dolar 2 kati ücret alirlar devlet hastanesi ya da aile hekimine ver dedi. Aile hekimine gittim sistem yok bugun dedi. Ertesi hafta gittim 10akadar kan aliyoruz dedi. Sonra gittim aa biz bu tahlilin birini yapmiyoruz sen hepsini tek seferde ozelde ver istersen dediler. Yani sonuc gittim ozelde verdim gösterdim. Allahtan carsamba gec gidiyorum hallledebildim.
Amin inşallah canım ben de iki haftadır grip öksürük geçmek yerine şiddetlendi korkuyorum bebeğime bişey olacak diye daha az kipirdiyo yarın randevum var bakalım herşey yolundadır inşallah çocuk öksürürken tepetaklak oldu artık içimde
Sağol canım herşey yolundadır inşallah öğle yemeğini yedim üstüne tatlı niyetine tekmelerimi yedim iyi geldi :)))geçmiş olsun canım, yarın güzel haberlerle gel inşallah..
Ömür torpusu resmenCanim istanbulda devlette hic bisey olmuyor. Gecen ay tiroid için gitmiştim. Doktor burda yaptirma kontrol suren dolar 2 kati ücret alirlar devlet hastanesi ya da aile hekimine ver dedi. Aile hekimine gittim sistem yok bugun dedi. Ertesi hafta gittim 10akadar kan aliyoruz dedi. Sonra gittim aa biz bu tahlilin birini yapmiyoruz sen hepsini tek seferde ozelde ver istersen dediler. Yani sonuc gittim ozelde verdim gösterdim. Allahtan carsamba gec gidiyorum hallledebildim.
Çatlama olmuş diye biliyorum
Amin canım inşallah olur teşekkür ederim :)Evet cnm çatlamış ve kaliteli yumurta inşallah bebiş olsun:)
Canim merhaba. Nasilsin? Benim gec dollenme oldugu Icin bir hafta arkandan geliyorum. Benimde kontrolum haftaya. Ama ben cinsiyet ogrenmeyecegim:) sürpriz olsun istiyorum . Bakalım tabi eşim çok baskı yapmazsa. Sende bir dahaki kontrolde öğrenebilirsin ınş.@iiz B BenanAsiye kızlar cinsiyetler belli olmadı mı sizin de ? Ben 2 hafta önce kontrole gittiğimde heniz belli olmamıştı. Bir sonraki kontrol de 2 hafta sonra, aslında şuan belli olmuştur ama 2 hafta sonra öğreneceğim galiba. Sizde durumlar nedir ?
Canim dktorla ilgili internet yorularina bak helede özelse yorummlar baya vardir. havadan civadan sezeryana alan doktor cok fazla. istanbuun neresinde oturuyordun? bahcelievler devlet hastanesine cok iyi bir kadin dogumcu geldi ismi Semra Özer. tam dogal dogumcu ve gittigi her hastanei cicek bahcesine ceviriyor dogal dogumda:) bir arastir derimm facebookta sayfasi fialn var.şu normal doğumu desteklemesibi nasıl sorucaz ya bnm doktor ben beklerken bazen normale bazen sezeryane gidiyo anlamadım ben onu doktorada hangisini tercih ediyosun diye sorulur mu bilemedm nerden nasıl öğreniriz ya bide eşimin bi arkadaşının eşi bnm hastanede doğum yapmış çocuk doğumda enfeksiyon kapmış yoğun bakımda kalmış aklıma da takıldı ama binlerce doğum oluo bi tane bebekte görülen bişey için hastane silinir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?