Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim sen doktorundan memnun musun? Hepp kötü tecrubelerini yazarlar internete onca insan var bir sey yaşamayan.. okuyup kendini dolduruşa getirme boşver.. bende daha emin degilim napacagimi.. suan ozele gidiyorum ama kaydim olsun diye devlete de gidecegim muayeneye.. su tasinma telasem bitsin de..

Ahhah ayyy hayirlisi olsun erken de doğmasın camim vaktinde gelsinnn.. saglikli sihaatli insallaah ben bu ara tasinmayla ugrastigim icin pek takip edemiyorum
Ben her gece doguruyorum maceralarimi takip etmedin mi bu gidisle erkenden dogurucam kafamdan deli sorular geçiyo iki kiloyu geçse doğar artık nasılsa ben de 2300 doğmuşum ne var ki yani

ben devlete gidemem ya istanbul çok kalabalık bi muayene için saatin belli olmasına rağmen saatlerce bekliyosun özel sektördeyim işten izin almam problem bide geriliyorum devlette beklerken doktorlar gözünün ucuyla bakıyo elinden gelse muayene etmeden yollıcak sen içerde çıplakken on kişi kapı çalıyo kapı kapalıysa içerde hasta vardır dimi yani ne vurup duruyosun :) doktordan memnunun desem olmaz diilim desem olmaz

Ahhah ayyy hayirlisi olsun erken de doğmasın camim vaktinde gelsinnn.. saglikli sihaatli insallaah ben bu ara tasinmayla ugrastigim icin pek takip edemiyorum
Amin inşallah canım ben de iki haftadır grip öksürük geçmek yerine şiddetlendi korkuyorum bebeğime bişey olacak diye daha az kipirdiyo yarın randevum var bakalım herşey yolundadır inşallah çocuk öksürürken tepetaklak oldu artık içimde

Canim istanbulda devlette hic bisey olmuyor. Gecen ay tiroid için gitmiştim. Doktor burda yaptirma kontrol suren dolar 2 kati ücret alirlar devlet hastanesi ya da aile hekimine ver dedi. Aile hekimine gittim sistem yok bugun dedi. Ertesi hafta gittim 10akadar kan aliyoruz dedi. Sonra gittim aa biz bu tahlilin birini yapmiyoruz sen hepsini tek seferde ozelde ver istersen dediler. Yani sonuc gittim ozelde verdim gösterdim. Allahtan carsamba gec gidiyorum hallledebildim.

I izz cnm Hüseyin pehlivan da Şincan koru hastanesinde görev yapıyormuş sanırım Ücret 2000
Yeşim gürel diye bir Dr varmış muayenesi 250 Memorial da anlaşması varmış orda doğum yaptırıyormuş doğum ücreti 5000-6000 falan sanırım

Bir de Aylin totan diye bir Dr var muayene 200 birçok hastane ile anlaşması varmış

Doktorundan memnunsan çok takılma canım her hastaneden herkes memnun olmuyor. Ama benim gittiğim hastanede bana uzak. İçine sinen daha iyi bir yer varsa uzaklığına bakma iş yerin biraz idare etsin hamilesin sonuçta..

evet işte aynen bu bnde kan tatlili vermiştim aile hekimi olacak şahıs şeker bakmış kolesterol yok hormonlara hiç bakmıyolar vitaminlerede kitleri yokmuş ne anladım bu işten bi hemogram çıkartmış tamam kanı da verdiğinle kalıyosun

geçmiş olsun canım, yarın güzel haberlerle gel inşallah..

Ömür torpusu resmen

Kızlar geçen ay progesteron değerim 6 çıkmıştı bu ay baktırdım 15 çıktı bu çatlamış anlamına geliyor değil mi? Veson FreeSoull
Çatlama olmuş diye biliyorum

Benim ateş düştü adet baslangicina henüz gelmedi kirmizilar ama ben yinede işaretledim gelecek nasip olsa .Ankara da asilama ve infertilite tedavisinde halen gitmek de olduğunuz yada memnun kaldiginiz doktor hastane tavsiyesine ihtiyacim var arkadaşlar özel devlet fark etmez .

Canim merhaba. Nasilsin? Benim gec dollenme oldugu Icin bir hafta arkandan geliyorum. Benimde kontrolum haftaya. Ama ben cinsiyet ogrenmeyecegim:) sürpriz olsun istiyorum . Bakalım tabi eşim çok baskı yapmazsa. Sende bir dahaki kontrolde öğrenebilirsin ınş.

Canim dktorla ilgili internet yorularina bak helede özelse yorummlar baya vardir. havadan civadan sezeryana alan doktor cok fazla. istanbuun neresinde oturuyordun? bahcelievler devlet hastanesine cok iyi bir kadin dogumcu geldi ismi Semra Özer. tam dogal dogumcu ve gittigi her hastanei cicek bahcesine ceviriyor dogal dogumda:) bir arastir derimm facebookta sayfasi fialn var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…