Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim ben de kilo almadim ama karnim belirginlesmeye basladi ozellikle aksamlari. Istanbulda da pahali ama bu kadar degil yani. Yelpaze genis baya fiyat konusunda

Hemen bakıyorum ben de o zaman.

tam benim sevdigim knular konususlmus : ama cok giremiyorum bu aralar yeni bir bulanti atagi geciriyorum..

canim eger isatnbudaysan Semra Özeri muhakkak arastir derim. facete sayfasi filanda var. istanbudaki doktorlar hakkinda nette bolca yorumlar ar.birde nette dogal dogumcu doktorlar diyince bilgiler geliyor.

@denizege34 arkadşaın kardeşi kadn doğum uzmanı o sezeryandan yana çünkü bütün komplikasyonlsrın daha net görüldüğü aksi gitme riskinin daha az olduğunu düşünüyomuş
iste böyle doktorlarda var.... yüzmilyonlarca yildir kadinlar napti? Sanki Allah kadini sezeryanla dogursun diye yaratti..sezeryan bulunana kadar gelen gecen kadnlarin hepsinede yazik oldu... töbe töbe..
dogal dogum gibisi var mi.. insallah yasamak nasip olur.
tabi biak daha kolay doktor icin yarim saatte giriyor ccikiyor. normal dogumda bekleesi lazim dogumun asamaalri var..he birde bicak parasi? ayrica sezeryan kocaman bir ameliyat ve onunda riskleri var bir sürü... hayirlisi olsun hakkimizda

Reactions: iiz
kizlar nasilsiniz? bulantilarim gecmisti ama benim tekrar basladi bu hafta? birde kasiklarimda agri cok oluyor bu aralar.. hamileligimin 14.haftasindayim bebegimin 13.haftasinda.. korka korka takvimi koydum ya icimde bir sesde haftaya ayrintiliyi bekle dedi.. insallah bebislerimiz saglicakla büyür..

Kızlar yardım edin bana ya. deli olcam biliyorsunuz bikaç önce kimyasal gebelik gecirdim ve benim kanamam olmadı sadece köyü kahverengi şeklinde ara ara geldi bugunde bitti ve iki gün oluyo midem çok kötü bulaniyo nedendir acaba bilen var mı.?ve bu kadar mı lekelenme ve inanmayacaksiniz bugün yumurtla akı şeklinde akintim oldu. dusurmeden yumurtluyomuyum. Ayy soru soru soru. insAllah bulantmiyorum sizi

iyiyim cnm sağol sen nasilsin? herseyde bi hayir vardir. eğer pazartesiye raporum cikarsa ve adetim haftaya gelirse belki bu adetle başlarız tüp bebege
ben daha ıyıyım. bu ay gercekten cok uzadı döngün . inşallah diğer ay sen hazırlık yapalım derken güzel haberın gelır

ben daha ıyıyım. bu ay gercekten cok uzadı döngün . inşallah diğer ay sen hazırlık yapalım derken güzel haberın gelır
canim nasilsin? yanlis hatirlaiyorsam folik asitle ilgili soran sendin ? 12 hafatada birktiriyor doktorlar. cocgun beyin gelisimi filan tamamlandigi icin... hatta bazi doktorlar 12.haftadan sonra kullanmanin ilerde normal dogumu zorlastirdigini söylüyor.

Ankara da bir tek iiz var sanırım

Kizlar 14-15 haftalarında bebeği hissediyor muydunuz? Bugun daha yogun aktiflik var oglumda pırpır oynaşıyor içerde
yok canım ya .... bu kadar erken hissedilmez bildiğime göre ona bağırsak hareketleri diyor doktorlar ama kızlara da soralım bakalım ne dııyecekler ben de merak edıyorum bu sorunun cevabını ama 15. haftada da hissedilmez diye biliyrum

Cnm Beta nı takip ettir mutlaka sıfırlanması gerek yoksa içerde Parça var demektir

aa gerçekten mi .... ben de bırakayım o zaman zaten düzensiz kullanmaya başlamıştım. 16. haftada doktordayım soracagım

Ankara da bir tek iiz var sanırım

1cift1tekannesi cnm ben özele gitmedim zübeyde hanımın infertilite bölümüne gittim doktorlarından memnun kaldıgım içinde kaldım orda yeni arayışa geçmemiştim. bence çok iyi çünkü her şeye bir solukta bakıyorlar ilk gittiginde Amh kadar bakıyorlar ve sonuçlar cabuk çıkıyor üstelik rapor falan cıkarman gerekırse cok hızlı çıkıyor . istersen dene . Ama doğum için özel bakıcam orda doğum düşünmüyorum şimdilik

infertilite bölümü özel gibi cok az sıra beklıyorsun bazne hıc beklemıyorsun çok rahat

Son düzenleme:

Canim ben anadolu yakasindayim bahsettiğin doktoru biliyorum avrupa yakasında ben burdan oraya gidene kadar bebis doğar zaten. Baska sehire gitmekten daha zor yani. Ama baska doktor bakiyorum ben de. Bu arada cinsiyet öğrenmeden nasil durcan kiz ben de cok degil ama yine de ogrenmek isterim.

ben cinsiyet içn sabırsızlıkla beklıyorum valla 15. haftaya girdim çok şükür . sen nasılsın * hamılleıgın nasıl geçiyor ?

ben cinsiyet içn sabırsızlıkla beklıyorum valla 15. haftaya girdim çok şükür . sen nasılsın * hamılleıgın nasıl geçiyor ?
Iyi gidiyor canim ben de 12. Haftaya girdim. Allaha sukur ahat gecti benim suana kadar. Mide olayim cok az 1 haftadir yoktu hatta sabah oldu. Ama alllahtan ise gitmeden olunca ck problem olmuyor. Ben de 15. Haftada gitcem o zmana belli olur insallaj

beylikdüzündeyim devletle uğraşamıyorum çok oyalıyolar ben çalışıyorum hem orası da uzak geliyo araba kullanımıyorum eşimde sürekli yanımda olcak diye bi durum yok sonuçta tek te gidebilmeliyim

aynen bide doktor açısından bu yönü var sana diyo şu gün şu saat gel tamam ama normal doğum öylemi ne zaman başlayacağı belli diil

Randevu nasil mhrs den online alabiliyor muyuz .tesekkur ederim canim yaza nasipse yillik izinde gitcez ankya esimle kararsiz kaldim aslinda ankara ünv tip fakültesi cebeci hasta de kadin doğumda asilama dosyasi var ama cok zor randevu aliniyor. Eylulde Asilama onerdiginde doktor esimin izni yoktu gelememisti erteledik. Şimdide yine Düğün var kaynimin mecbur yaza kullancaz izni düğünden sonra hizlica halletmemiz lazim islemleri. Asilama için peki bilgisi olan yaptiran yardimci olabilir mi erkek adetin kacinci günü sperm örneği veriyor. Veson tesekkurler arkadaşlar şimdiden .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…