Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hcg baktırdın mı tekrar bi süre sıfırlanmasını takip etmek gerekiyo diye biliyorum

hcg baktırdın mı tekrar bi süre sıfırlanmasını takip etmek gerekiyo diye biliyorum
Son gittigimde doktor bi hafta sonra gel dedi. bi hafta bekliyemicem çünkü çok kötü mide bulantim var. ve adet kanaması gibi bişey yasamadim.bugün kahverengi şeyde tamamen bitti. yasayân arkadaşlarda böyle oldu mu

Reactions: iiz
canim cok gecmis olsun ben 3 kere kimyasal gebelik yaşadım. benim birinde değerim sifirlandiktan sonra kanama basladi birinde değer düşüşe gecince kanama başladı. değerin cok yüksek olmadığı için vücuttan kolay atilir stres yapma cnm. ama 5in altina düsene kadar beta baktir. tekrar yükselişe gecerse tehlikeli. ve de uzulmemeye calis inan bu olayi çoğu kisi yaşıyor malesef. güzel yanı normal yolla hamile kalabilecegini öğrenmiş oldun insallah yakinda saglikli gebeliginde olur

Allah razı olsun canim sanada çok geçmiş
olsun. ne yapalım elde gelen bişey malesef. Rabbin işine karisilmaz. pazartesi kesin gidicem . peki seninde miden bulaniyo muydu. hatta netten araştırdım belki biliyosunudr adete 10 güne kala ogrenmistim gebeliği 243 çıkınca ve sonrasinda 85 e düşünce kimi belki ikizdir biri gitmiş biri kalmistir dediler. hatta bunu diyen bi doktor. yani adetin 17. gün ogrenmistim. Bu değer bu zmana çok değilmi. Ayy bilemedim. kafam çok karisik. değeri gormedikce

Canım, benim kimyasalda değerlerim çok düşüktü. Mide bulantısı hiç yaşamadım. Önce 6 idi sonra 12 oldu sonra tekrar 6 ya düştü ve benim kanamam başladı. Normal adet gibiydi. Adet sonrası değerin sıfırlanıp sıfırlanmadığına baktık. Sıfırlanmıştı. Senin durumunu hatırlıyorum. Ovulasyon beklerken gebeliğini öğrenmiştin. Çoğu kişi üstüne görme yaşadığını bu yüzden değerinin yüksek olduğunu söylemişti. Yalnış hatırlamıyorsam Veson ikiz ihtimali üstünde durmuştu. Şuan söylenenlerin hepsi olası şeyler. Bunu en net pazartesi doktora gittiğinde öğreneceksin. Senin için herşeyin hayırlısı olsun canım.

Tamam canimm Allah razı olsun

Sıkı takipçi imişsin bakıyorum

randevu cok kolay mhrs üzerınden alabılıyorsun ayrıca almasan bıle orda sıraya gırıyorsun alıyorsun ki ben genelde oyle yapıyorum çok beklemedım şimdiye kadar.

sperm örnegının zamanı yok sadece 4 gun ılıskıye gırılmemıs olmalı ne az ne cok 3ya da 4 gun yeterli diyorlar.

İlk sayfalardan ara ara okumaya başlamıştım bundan 6-7 ay önce. Baktım olmuyor,20 000 inci sayfadan itibaren düzenli takip etmeye başladım. Hatta krndim ateş ölçmeye başlamadan önce her gün sizin ateş tablolarını, gebelerininkini inceliyordum. Son 3 aydır artık kendimde ölçmeye başladım.

Herşeyin Hayırlısı olsun cnm.inşallah Dr un dediği ihtimal olmuştur.olmadı ise de çok yıpratma kendini kimyasal arkası çabuk gelir bebek derler inşallah senin de öyle olur.
Her ihtimalın peşinden kosuyoruz . yokluk işt. Rabbim benim için sizin için hayırlı evlatlar versin insAllah. emin olun hepinize dua ediyorum

düşük olmadan yumurtlama olacagını sanmıyorum cunku vucut hala kendını hamıle zanneder bence algılaması ıcın bıraz zaman lazım dıye düşünüyorum. canım zaten düşükte illa kırmızı kan gelecek diye bir şey yok benım sadece 2 damla kahverengı gelmıstı akıntı bıle degıldı toplam 2 damlaydı. mide bulantın olabilir hem psikolojık olur hem de daha vucut kendıne gelmedıgı ıcın olur . kendını bu kadar dinleme canım. sen dinlenmeye çalış

Canım tekrar geçmiş olsun betayi takip et mutlaka 5 in altına düşmesini istemişti benim doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…