hcg baktırdın mı tekrar bi süre sıfırlanmasını takip etmek gerekiyo diye biliyorumKızlar yardım edin bana ya. deli olcam biliyorsunuz bikaç önce kimyasal gebelik gecirdim ve benim kanamam olmadı sadece köyü kahverengi şeklinde ara ara geldi bugunde bitti ve iki gün oluyo midem çok kötü bulaniyo nedendir acaba bilen var mı.?ve bu kadar mı lekelenme ve inanmayacaksiniz bugün yumurtla akı şeklinde akintim oldu. dusurmeden yumurtluyomuyum. Ayy soru soru soru.insAllah bulantmiyorum sizi
istanbul :)4.000 olsa keşke bence çok iyi ... ankara istanbul pahalı işte sen hangi şehirdesin canım?
Son gittigimde doktor bi hafta sonra gel dedi. bi hafta bekliyemicem çünkü çok kötü mide bulantim var. ve adet kanaması gibi bişey yasamadim.bugün kahverengi şeyde tamamen bitti. yasayân arkadaşlarda böyle oldu muhcg baktırdın mı tekrar bi süre sıfırlanmasını takip etmek gerekiyo diye biliyorum
canim cok gecmis olsun ben 3 kere kimyasal gebelik yaşadım. benim birinde değerim sifirlandiktan sonra kanama basladi birinde değer düşüşe gecince kanama başladı. değerin cok yüksek olmadığı için vücuttan kolay atilir stres yapma cnm. ama 5in altina düsene kadar beta baktir. tekrar yükselişe gecerse tehlikeli. ve de uzulmemeye calis inan bu olayi çoğu kisi yaşıyor malesef. güzel yanı normal yolla hamile kalabilecegini öğrenmiş oldun insallah yakinda saglikli gebeliginde olurSon gittigimde doktor bi hafta sonra gel dedi. bi hafta bekliyemicem çünkü çok kötü mide bulantim var. ve adet kanaması gibi bişey yasamadim.bugün kahverengi şeyde tamamen bitti. yasayân arkadaşlarda böyle oldu mu
Allah razı olsun canim sanada çok geçmişcanim cok gecmis olsun ben 3 kere kimyasal gebelik yaşadım. benim birinde değerim sifirlandiktan sonra kanama basladi birinde değer düşüşe gecince kanama başladı. değerin cok yüksek olmadığı için vücuttan kolay atilir stres yapma cnm. ama 5in altina düsene kadar beta baktir. tekrar yükselişe gecerse tehlikeli. ve de uzulmemeye calis inan bu olayi çoğu kisi yaşıyor malesef. güzel yanı normal yolla hamile kalabilecegini öğrenmiş oldun insallah yakinda saglikli gebeliginde olur
Çok şükür cnm sen nasılsın? Bebiş nasıl?slm kizlar nasılsınızVeson
bende iyiyim canim bebisimde 5 aylık oldu çok şükür büyüdü zaman su gibi akıp geçiyor Rabbim hayirlisiyla nasip etsin sizleredeÇok şükür cnm sen nasılsın? Bebiş nasıl?
Canım, benim kimyasalda değerlerim çok düşüktü. Mide bulantısı hiç yaşamadım. Önce 6 idi sonra 12 oldu sonra tekrar 6 ya düştü ve benim kanamam başladı. Normal adet gibiydi. Adet sonrası değerin sıfırlanıp sıfırlanmadığına baktık. Sıfırlanmıştı. Senin durumunu hatırlıyorum. Ovulasyon beklerken gebeliğini öğrenmiştin. Çoğu kişi üstüne görme yaşadığını bu yüzden değerinin yüksek olduğunu söylemişti. Yalnış hatırlamıyorsamAllah razı olsun canim sanada çok geçmiş
olsun. ne yapalım elde gelen bişey malesef. Rabbin işine karisilmaz. pazartesi kesin gidicem . peki seninde miden bulaniyo muydu. hatta netten araştırdım belki biliyosunudr adete 10 güne kala ogrenmistim gebeliği 243 çıkınca ve sonrasinda 85 e düşünce kimi belki ikizdir biri gitmiş biri kalmistir dediler. hatta bunu diyen bi doktor. yani adetin 17. gün ogrenmistim. Bu değer bu zmana çok değilmi. Ayy bilemedim. kafam çok karisik. değeri gormedikce
Tamam canimm Allah razı olsunCanım, benim kimyasalda değerlerim çok düşüktü. Mide bulantısı hiç yaşamadım. Önce 6 idi sonra 12 oldu sonra tekrar 6 ya düştü ve benim kanamam başladı. Normal adet gibiydi. Adet sonrası değerin sıfırlanıp sıfırlanmadığına baktık. Sıfırlanmıştı. Senin durumunu hatırlıyorum. Ovulasyon beklerken gebeliğini öğrenmiştin. Çoğu kişi üstüne görme yaşadığını bu yüzden değerinin yüksek olduğunu söylemişti. Yalnış hatırlamıyorsamVeson ikiz ihtimali üstünde durmuştu. Şuan söylenenlerin hepsi olası şeyler. Bunu en net pazartesi doktora gittiğinde öğreneceksin. Senin için herşeyin hayırlısı olsun canım.
Oh maşallah :) inşallah hayırlıdı olsun cnmbende iyiyim canim bebisimde 5 aylık oldu çok şükür büyüdü zaman su gibi akıp geçiyor Rabbim hayirlisiyla nasip etsin sizlerede
Sıkı takipçi imişsin bakıyorumCanım, benim kimyasalda değerlerim çok düşüktü. Mide bulantısı hiç yaşamadım. Önce 6 idi sonra 12 oldu sonra tekrar 6 ya düştü ve benim kanamam başladı. Normal adet gibiydi. Adet sonrası değerin sıfırlanıp sıfırlanmadığına baktık. Sıfırlanmıştı. Senin durumunu hatırlıyorum. Ovulasyon beklerken gebeliğini öğrenmiştin. Çoğu kişi üstüne görme yaşadığını bu yüzden değerinin yüksek olduğunu söylemişti. Yalnış hatırlamıyorsamVeson ikiz ihtimali üstünde durmuştu. Şuan söylenenlerin hepsi olası şeyler. Bunu en net pazartesi doktora gittiğinde öğreneceksin. Senin için herşeyin hayırlısı olsun canım.
Herşeyin Hayırlısı olsun cnm.inşallah Dr un dediği ihtimal olmuştur.olmadı ise de çok yıpratma kendini kimyasal arkası çabuk gelir bebek derler inşallah senin de öyle olur.Tamam canimm Allah razı olsun
randevu cok kolay mhrs üzerınden alabılıyorsun ayrıca almasan bıle orda sıraya gırıyorsun alıyorsun ki ben genelde oyle yapıyorum çok beklemedım şimdiye kadar.Randevu nasil mhrs den online alabiliyor muyuz .tesekkur ederim canim yaza nasipse yillik izinde gitcez ankya esimle kararsiz kaldim aslinda ankara ünv tip fakültesi cebeci hasta de kadin doğumda asilama dosyasi var ama cok zor randevu aliniyor. Eylulde Asilama onerdiginde doktor esimin izni yoktu gelememisti erteledik. Şimdide yine Düğün var kaynimin mecbur yaza kullancaz izni düğünden sonra hizlica halletmemiz lazim islemleri. Asilama için peki bilgisi olan yaptiran yardimci olabilir mi erkek adetin kacinci günü sperm örneği veriyor.Veson tesekkurler arkadaşlar şimdiden .
:) uygun yerlerde var demek ki ben belki bellirli yerlere bakıyorum o yüzden ama şimdiye kadar hiç duymadımistanbul :)
Sıkı takipçi imişsin bakıyorum
Sıkı takipçi imişsin bakıyorum
Her ihtimalın peşinden kosuyoruz . yokluk işt. Rabbim benim için sizin için hayırlı evlatlar versin insAllah. emin olun hepinize dua ediyorumHerşeyin Hayırlısı olsun cnm.inşallah Dr un dediği ihtimal olmuştur.olmadı ise de çok yıpratma kendini kimyasal arkası çabuk gelir bebek derler inşallah senin de öyle olur.
Kızlar yardım edin bana ya. deli olcam biliyorsunuz bikaç önce kimyasal gebelik gecirdim ve benim kanamam olmadı sadece köyü kahverengi şeklinde ara ara geldi bugunde bitti ve iki gün oluyo midem çok kötü bulaniyo nedendir acaba bilen var mı.?ve bu kadar mı lekelenme ve inanmayacaksiniz bugün yumurtla akı şeklinde akintim oldu. dusurmeden yumurtluyomuyum. Ayy soru soru soru.insAllah bulantmiyorum sizi
:) uygun yerlerde var demek ki ben belki bellirli yerlere bakıyorum o yüzden ama şimdiye kadar hiç duymadım
Canım tekrar geçmiş olsun betayi takip et mutlaka 5 in altına düşmesini istemişti benim doktorumKızlar yardım edin bana ya. deli olcam biliyorsunuz bikaç önce kimyasal gebelik gecirdim ve benim kanamam olmadı sadece köyü kahverengi şeklinde ara ara geldi bugunde bitti ve iki gün oluyo midem çok kötü bulaniyo nedendir acaba bilen var mı.?ve bu kadar mı lekelenme ve inanmayacaksiniz bugün yumurtla akı şeklinde akintim oldu. dusurmeden yumurtluyomuyum. Ayy soru soru soru.insAllah bulantmiyorum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?