ayyy olmasın sorunun inşallah sonuna kadar rahat gecer zaten bu haftalar en zor haftaymıs 12. haftadan sonra 3 ay bitiyor ya 2. trimester yanı 2. 3 ay başlıyor ona hamileliğin balayı diyorlarmıs yanı en keyıflı zamanı. zor zamanını kolay atlattın inşallah daha da kolaylaşır.Iyi gidiyor canim ben de 12. Haftaya girdim. Allaha sukur ahat gecti benim suana kadar. Mide olayim cok az 1 haftadir yoktu hatta sabah oldu. Ama alllahtan ise gitmeden olunca ck problem olmuyor. Ben de 15. Haftada gitcem o zmana belli olur insallaj
Biz balayında miyiz şimdi :) bebek hareketlerini demişsin ben ilk 19 haftada tekme yedim tekme dediğime bakma baloncuk patlar gibi aynı yerde bikaç defa pıt pıt benim balayim öyle başladı diyebilirim giderek güçlenen pitlar mutlu anneler :) herkes tatsin bu duyguyu inşallah insan ömrünün her anında özler bu duyguyu eminim kiayyy olmasın sorunun inşallah sonuna kadar rahat gecer zaten bu haftalar en zor haftaymıs 12. haftadan sonra 3 ay bitiyor ya 2. trimester yanı 2. 3 ay başlıyor ona hamileliğin balayı diyorlarmıs yanı en keyıflı zamanı. zor zamanını kolay atlattın inşallah daha da kolaylaşır.
Canım yaa Allah sabır versinKızlar bi akrabamın doğuma 2 hafta kala bebeği karnında öldü bugün sezeryanla aldılar gömdüler bebeğiniRabbim böyle imtihan vermesin hiç kimseye.doktorlar hiç bir sebeb bulamadılar
Biz balayında miyiz şimdi :) bebek hareketlerini demişsin ben ilk 19 haftada tekme yedim tekme dediğime bakma baloncuk patlar gibi aynı yerde bikaç defa pıt pıt benim balayim öyle başladı diyebilirim giderek güçlenen pitlar mutlu anneler :) herkes tatsin bu duyguyu inşallah insan ömrünün her anında özler bu duyguyu eminim ki
Duyduğumda şok oldum annem etkilenirim diye dememiş bana kuzenim söyleyince çok üzüldüm çok zor yaa düşündükçe üzülüyorumCanım yaa Allah sabır versinbenim bi akrabam da sezeryan günü aldı bi hafta sonra yatış olacak grip oldu o arada yatış için tam hazırlıkli gitti hastaneye bebeği ölmüş atlatamadi uzun süre çok zor olmalı Allah im sağ saglim kucağımıza almayı nasip etsin
Bu tip durumu çok duydum gerçekten büyük travma bazen son günleri beklemek bu yüzden bile aşırı stresli olabilir diyorum 38 de sezeryanla kucağıma alsam mi diye geçirmiyo değilim içimden ki çok korkuyorum belden iğne olmak uyusmak kesilmek falan korkunç geliyo banaDuyduğumda şok oldum annem etkilenirim diye dememiş bana kuzenim söyleyince çok üzüldüm çok zor yaa düşündükçe üzülüyorum
Kötüyü düşünme canım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.Bu tip durumu çok duydum gerçekten büyük travma bazen son günleri beklemek bu yüzden bile aşırı stresli olabilir diyorum 38 de sezeryanla kucağıma alsam mi diye geçirmiyo değilim içimden ki çok korkuyorum belden iğne olmak uyusmak kesilmek falan korkunç geliyo bana
Amin camım Allah herkese sorunsuz keyifli hamilelik ve doğum nasip etsinKötüyü düşünme canım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
Karşıda da bir doktor vardı adını tam hatırlamıyorum hatırlarsak sana yazarım insakklahCanim ben anadolu yakasindayim bahsettiğin doktoru biliyorum avrupa yakasında ben burdan oraya gidene kadar bebis doğar zaten. Baska sehire gitmekten daha zor yani. Ama baska doktor bakiyorum ben de. Bu arada cinsiyet öğrenmeden nasil durcan kiz ben de cok degil ama yine de ogrenmek isterim.
Aynen bu yuDen hastayı direk sezeryana yönlendiren doktorları çok itici buluyorum. sırf kendi rahatladı için ... Hayır birde bilimsel is gibi daha güvenli buluyorum ayağına yatmiyorlar mi? Doktoruna böyle bir kaç soru sorarak anlayabilirsin mesela sezeryaan yatkın mi değil mi? Mesela 40.hafta geldi bekler misiniz? Çok kilit bir soru. Canım semra özere gitmeden bile sayfasından ve haber turk te yazıları var oradan araştırma istersen. Doğumu o kadindna dinlemek bi harikaaynen bide doktor açısından bu yönü var sana diyo şu gün şu saat gel tamam ama normal doğum öylemi ne zaman başlayacağı belli diil
dimi ya epidural sezeryan bana da korkunç geliyo nedense :) bide bi tanıfık geçici felç oldu iğne sebebiyle baya korkuyorum ondanBu tip durumu çok duydum gerçekten büyük travma bazen son günleri beklemek bu yüzden bile aşırı stresli olabilir diyorum 38 de sezeryanla kucağıma alsam mi diye geçirmiyo değilim içimden ki çok korkuyorum belden iğne olmak uyusmak kesilmek falan korkunç geliyo bana
doğum zamanı gelene kdr nokur bilmiyırum ama bi problem yoksa normal doğum adı üstünde yıllardır olan Allah ın bizi öyle yarattığı doğum şekli daha masum daha olası daha rahat gibi geliyo bana umarım bu hisselerim daha çok kuvvetlenir ve Rabbim sağlıklı bi şekilde kolay bi doğum nasip eder hepimize :)Aynen bu yuDen hastayı direk sezeryana yönlendiren doktorları çok itici buluyorum. sırf kendi rahatladı için ... Hayır birde bilimsel is gibi daha güvenli buluyorum ayağına yatmiyorlar mi? Doktoruna böyle bir kaç soru sorarak anlayabilirsin mesela sezeryaan yatkın mi değil mi? Mesela 40.hafta geldi bekler misiniz? Çok kilit bir soru. Canım semra özere gitmeden bile sayfasından ve haber turk te yazıları var oradan araştırma istersen. Doğumu o kadindna dinlemek bi harika
Ama arkadaşım epidural normal doğum yaptı prenses doğum da diyolar tabi ilk çocuğu normal olmuştu ikinci epidural normal oldu keşke ilkini de olsaydım diyo çok daha güzelmiş çok tavsiye ettidimi ya epidural sezeryan bana da korkunç geliyo nedense :) bide bi tanıfık geçici felç oldu iğne sebebiyle baya korkuyorum ondan
4 gozle balayini bekliyorum öyleyse. Valla ilk donem de şükür kolay gecince benim 2. Donemi nasil yaşarım bilmiyorum. Umarim ayni olur senin de baya duzzeldi insallah bisey kalmaz.ayyy olmasın sorunun inşallah sonuna kadar rahat gecer zaten bu haftalar en zor haftaymıs 12. haftadan sonra 3 ay bitiyor ya 2. trimester yanı 2. 3 ay başlıyor ona hamileliğin balayı diyorlarmıs yanı en keyıflı zamanı. zor zamanını kolay atlattın inşallah daha da kolaylaşır.
Ay ne zor bir durum rabbim kimseye yasatmasin. Allah sabir versin.Kızlar bi akrabamın doğuma 2 hafta kala bebeği karnında öldü bugün sezeryanla aldılar gömdüler bebeğiniRabbim böyle imtihan vermesin hiç kimseye.doktorlar hiç bir sebeb bulamadılar
Tabi canim sizin karariniz ama ben kendi adima dayanamam ogrenmek isterim. Bende onceden hep kiz hayali kurardim ama suan gerçekten saglikli olsun yeter diyorum.Karşıda da bir doktor vardı adını tam hatırlamıyorum hatırlarsak sana yazarım insakklahyaaa biraz zor olacak ama sürpriz olsun çok istiyorum. Birde ben pembe ve mavi bebek kıyafetlerini zaten çok sevmiyorum oda da yapamayacağım bebeğe. Bunun içinde gerekli değil.... Biraz eski kafayim Ben:)) Suan saglikla grlsinde kucagima baska dilegim yok.
Canim both diye bir seçenek var her ikisidemek onu isaretleyebilirsinVeson canım benim çok özür dilerim ama ff de bir günde hem am hem pm seçeneği yok. aynı gün sabah akşam değerlendirildiğinde ne giriyoruz
Canim both diye bir seçenek var her ikisidemek onu isaretleyebilirsin
Passi cevap vermiş both giriyoruz.yoğun çalışmalar Başlamış hadi hayırlusı:))aa teşekkür ederim canım çok sağ ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?