Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bi akrabamın doğuma 2 hafta kala bebeği karnında öldü bugün sezeryanla aldılar gömdüler bebeğini Rabbim böyle imtihan vermesin hiç kimseye.doktorlar hiç bir sebeb bulamadılar
Ay çok uzuldumm. kimbilir anne nasildir. Rabbim sabır versin. sıhhatli evlat nasip insAllah.

Rabbine bıraktım artık. peki bişey daha sorim sana. adet gununden önce mi geldi kanaman yoksa sonra mı. normal adet dongune ne zman ulastin.

Ama kimyasal olmuş, düşük değil diye biliyorum, yine de bakılıyor mu? Yine de parça kalır mı?
Canim benim de kimyasalda deger once 61di 2 gun sonra 25e düştü ve regl gibi gelene kadar cok zorladi. Hatta 2. Gun icimden bir parça gitti gibi bayilcak gibi oldum. Kontrol ettiğimde kese demek tabiki mumkun degil ama beyaz damarli gibi farkli topak bisey dusurdum baya kucuk bir yumurta kadardi bu sey. Bana doktor devam ederse agri sizi yada kanam gel dedi parca kalabilir dedi. Yani kimyasal da olsa bir olusum oluyor

Benimde adete 4 gün kala koyu kahverrngi (parça hiç dusmedi )ve sadece 3 gün sürdü ara ara geliyodu. ve yarinda adet gunum belirtiye dair hicbisey yok sadece goguslerim sizliyo ve midem çok kötü bulaniyo. hava sartlarindan dolayi beta da yaptiramiyorum.

Kendi çekiyor ama sen usg de hangi gün çatladığını Dr kontrolünden biliyorsan mavi çizgi çektirebilirsin ilk sayfada nasıl yapacağız yazıyor

doktor iğneden 36 saat sonra çatlıyor dedi o yüzden 17 mart a çizgi çeksem mi diyorum?

Kızlar bi akrabamın doğuma 2 hafta kala bebeği karnında öldü bugün sezeryanla aldılar gömdüler bebeğini Rabbim böyle imtihan vermesin hiç kimseye.doktorlar hiç bir sebeb bulamadılar
Allahım sen bu kadıncağıza sabrını ver. Çok üzücü. İnşallah son acısı olur. Yüzü güler tez zamanda. Bir tanıdığımıza böyle olmuş, meğer Rahmi darmış. Yıllar sonra histeroskopide anlaşılıyor durum.
Cesaret iğnesi denen bir iğne yapıyorlarmış öncesinde. Bir araştır istersen. Bu sayede stres korku oluşmuyormuş.

36 saat ara ile olabilir bu aralar sık olsun çizgi çekene kadar sonra gün aşırı olabilir

Benim bu ay çizgi gelmez gibi görünüyor ff nin kafası allak bullak olmuştur kesin diğer tablo zaten sapıttı adet ov çatlama hepsini bi araya toplamış

Tamam canim hangi doktorlara gidiyorsun memnun kaldigin aklimda bulunsun gittiğin doktorlar

Reactions: iiz
Doğrudur canım tüm ameliyatlarda vuruluyor ya önceden bi iğne bakalım hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olsun Allah herkese sorunsuz sıkıntısız hamilelikler dogumlar nasip etsin

Ya bu ilişkiden sonra yanma neden olur gerçekten deli Olacağım hafif de kaşıntı hissi var.smear temiz idrar enfeksiyonu için de tedavi oldum daha ne yapmam gerek anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…