Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya bu ilişkiden sonra yanma neden olur gerçekten deli Olacağım hafif de kaşıntı hissi var.smear temiz idrar enfeksiyonu için de tedavi oldum daha ne yapmam gerek anlamadım

Acaba eşin de mi bir görünse urolojiye canım senden kaynaklı olmayabilir de

Kızlar sabah peçeteye pembe ip gibi leke geldi bide çatlama sıvısına benzer bir sıvı. Okuldaydım ovu testi yapamadım akşam yapsam mı bu kadar erken olmaması lazım

normale yavas yavas dönmeye başladım çok şükür hiçççç bitmeyecek gibiydi arada da yokluyor. sen atlattın artık bundan sonrası kolay gecer merak etme canım. sen de zor dönemi nerdeyse bıtırıyorsun .

annemle konustum bugun 3-4 haftaya kadar bebek hareket eder farkedersın sakın korkma dedı. niye korkacagım ki dedim ilk bebek ya hareket edince biraz korku olabilir şaşırısısn belki diye söyledim dedi.

valla ben şimdiden bebegın buyudugunu düşününce tüylerım ürperıyor tuhaf bır duygu ama güzel tabıı kiii

Rabbine bıraktım artık. peki bişey daha sorim sana. adet gununden önce mi geldi kanaman yoksa sonra mı. normal adet dongune ne zman ulastin.
bilmiyorum canım ilk gebelıktı ya hıc bır şeyden anlamıyordum sadece 7. haftadaydım onu biliyorum. cok az kahverengı leke geldı hatta dıkkat etmesem farketmezdım bile cok azdı cunku. ertesı gun kalp atısı göremedıler

canım , ilk gebbeliklerın cogu böyle oluyor zaten. burada düşük yapmayan ya da kimyasal yasamayan bir kız hemen hemen yoktur. lütfen bunu normal karsılamaya calıs. saglıklı gebelık tutunur .

benım daha önce düşüğüm olmasına ragmen hamıle kalınca progestan bıle almadım hatta coraspırınde almadım doktor ıstersen al dedıgı halde almadım çünkü artık şunu iyi anladım bebek sağlıklıysa ne olursa olsun tutunur değilse de zaten tutunmaması en dogrusu bu kötü değil ki olması gereken bu bunu metanetle karsılamaya çalış . bunu bir hamilelik gibi düşünmemelısın sadece vucut hamile kalmaya kendini zorladı. düşünsene zaten her ovulasynda bınlerce sperm ve birden çok yumurtan kendılıgınden gıdıor bunu da böyle düşünmeye calıs. zamanı geldiğinde bebegıne kavusacaksın kolay hamıle kalabildiğini grmüş olsun rahmın hamılelıge hazır bunu anladın. malesef bu travmayı hepimiz yasamak zrunda kalıyoruz bunda da bır sebep vardır mutlaka yoksa böyle olmazdı diye düşünüyorum. umarım bebegıne kavusman çok yakındır

Son düzenleme:

doğumdan önce mi yapıyorlarmış canım ? aa hiç duymamıştım. @Melissa81 canım bak sen duymuş muydun ?

Ya bu ilişkiden sonra yanma neden olur gerçekten deli Olacağım hafif de kaşıntı hissi var.smear temiz idrar enfeksiyonu için de tedavi oldum daha ne yapmam gerek anlamadım
Ya bu dediğini bende yaşıyorum bana sadece relg bittikten sonraki ilk ilişkide oluyor yanma ve sanki içerde saç varmış gibi değişik bir kaşıntı hissi

Kızlar sabah peçeteye pembe ip gibi leke geldi bide çatlama sıvısına benzer bir sıvı. Okuldaydım ovu testi yapamadım akşam yapsam mı bu kadar erken olmaması lazım
belli mi olur ! 2 gün öncesinden çalışma var neyse ki her ihtimale karşı sen bugunu de değerlendırmeye çalıs yapabilirsen . ovu tetsıyle göremezsen atesten de 2 gun sonra anlaşılırsa kaçırmış olmazsın

Evet tatlım Incir kürü ile birlikte yapılıyor aslında on gün incir sonraki bir hafta da havuç ekleyerek içiyorsun. Ben incir yapmadım bu ay havuç suyu yapıyorum ama kaynatmiyorum
Ben de sabah meyve duyu sıkıyordum, içinde havuç da oluyordu, o yüzden sordum.

Yok canım Ümraniye de Dr bulamadım benimkine de gitmem zaten yeminim var bu ay :)

O vakit öyle devam et artık. Ateş + ovu testi

doğumdan önce mi yapıyorlarmış canım ? aa hiç duymamıştım. Melissa81 canım bak sen duymuş muydun ?
Evet cnm. Sezaryenden önce aslında. Ablama da görümceme de yapmışlar.

Ben de sabah meyve duyu sıkıyordum, içinde havuç da oluyordu, o yüzden sordum.

O vakit öyle devam et artık. Ateş + ovu testi

Evet cnm. Sezaryenden önce aslında. Ablama da görümceme de yapmışlar.
korkar mıyım ben acaba . kendımı tanıyamıyorum artık bilemiyorum bir rahım filmine girdim ondan sonra ekstra cesaret yerıne gereksız korku başladı

Kızlar ateş ölçmeyi bu ay bıraktım. Arada düşmüş mü diye bakarım. Bu lekelenmemsi adet gibi şey yüzünden zaten ateş de düşmüyor. Kist olunca ateş yüksek mi kalır acaba? Ayrıyyetten tüpten sonra kist de olurmuymuş yani... o kadar progesteron kullandım yum büyüyemez ki

korkar mıyım ben acaba . kendımı tanıyamıyorum artık bilemiyorum bir rahım filmine girdim ondan sonra ekstra cesaret yerıne gereksız korku başladı
Yok yaaa.. bir şeycikler olmaz evelAllah. Benim ablam kadar tırsak yoktur. O verilen ilaç zaten bu tür duyguları engelliyormuş.

Reactions: iiz
kızlar çörek otunu unutmayın . benım bütün hormonlarımı dengelemişti. hatırlatırım unutanlara ve ınnaılmaz kendınızı ıyı hıssettırıryor çok dinamik ve güçlü hissediyorsunuz . hamilelikte zararlı olmadgını bilsem sırf bagısıklık sisitemım güçlensin diye çiğneyeceğim .

Ya bu dediğini bende yaşıyorum bana sadece relg bittikten sonraki ilk ilişkide oluyor yanma ve sanki içerde saç varmış gibi değişik bir kaşıntı hissi
Bende de oluyor ama sebebi bana hani böyle ilişki molası oluyor ya sonlara doğru. Yani bizde oluyor. Hamlamış gibi düşünüyorum. Altından bir şey çıkmıyor.

Hala sağlık amaçlı kullanıyorum.

Reactions: iiz
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…