Ya bu ilişkiden sonra yanma neden olur gerçekten deli Olacağım hafif de kaşıntı hissi var.smear temiz idrar enfeksiyonu için de tedavi oldum daha ne yapmam gerek anlamadım
Havuç suyu çatlatıyor mu?Havuç suyu içiyorum daha olmadı çekiç keser dalicam bunlara :)
Cnm ya da cumartesi Dr a görüşebilirim demiştin, gittin mi?Havuç suyu içiyorum daha olmadı çekiç keser dalicam bunlara :)
Havuç suyu çatlatıyor mu?
Cnm ya da cumartesi Dr a görüşebilirim demiştin, gittin mi?
Usg ye girdi tahlil de verecekti ben engel oldum çalışmalar bitsin yumurta çatladıktan sonra verirsin dedim.Acaba eşin de mi bir görünse urolojiye canım senden kaynaklı olmayabilir de
interfilite bölümünde 27 bölüme gdiyordum bütün doktorları ıyıydı.Tamam canim hangi doktorlara gidiyorsun memnun kaldigin aklimda bulunsun gittiğin doktorlar
4 gozle balayini bekliyorum öyleyse. Valla ilk donem de şükür kolay gecince benim 2. Donemi nasil yaşarım bilmiyorum. Umarim ayni olur senin de baya duzzeldi insallah bisey kalmaz.
Ay ne zor bir durum rabbim kimseye yasatmasin. Allah sabir versin.
Tabi canim sizin karariniz ama ben kendi adima dayanamam ogrenmek isterim. Bende onceden hep kiz hayali kurardim ama suan gerçekten saglikli olsun yeter diyorum.
bilmiyorum canım ilk gebelıktı ya hıc bır şeyden anlamıyordum sadece 7. haftadaydım onu biliyorum. cok az kahverengı leke geldı hatta dıkkat etmesem farketmezdım bile cok azdı cunku. ertesı gun kalp atısı göremedılerRabbine bıraktım artık. peki bişey daha sorim sana. adet gununden önce mi geldi kanaman yoksa sonra mı. normal adet dongune ne zman ulastin.
Allahım sen bu kadıncağıza sabrını ver. Çok üzücü. İnşallah son acısı olur. Yüzü güler tez zamanda. Bir tanıdığımıza böyle olmuş, meğer Rahmi darmış. Yıllar sonra histeroskopide anlaşılıyor durum.
Cesaret iğnesi denen bir iğne yapıyorlarmış öncesinde. Bir araştır istersen. Bu sayede stres korku oluşmuyormuş.
Ya bu dediğini bende yaşıyorum bana sadece relg bittikten sonraki ilk ilişkide oluyor yanma ve sanki içerde saç varmış gibi değişik bir kaşıntı hissiYa bu ilişkiden sonra yanma neden olur gerçekten deli Olacağım hafif de kaşıntı hissi var.smear temiz idrar enfeksiyonu için de tedavi oldum daha ne yapmam gerek anlamadım
belli mi olur ! 2 gün öncesinden çalışma var neyse ki her ihtimale karşı sen bugunu de değerlendırmeye çalıs yapabilirsen . ovu tetsıyle göremezsen atesten de 2 gun sonra anlaşılırsa kaçırmış olmazsınKızlar sabah peçeteye pembe ip gibi leke geldi bide çatlama sıvısına benzer bir sıvı. Okuldaydım ovu testi yapamadım akşam yapsam mı bu kadar erken olmaması lazım
Ben de sabah meyve duyu sıkıyordum, içinde havuç da oluyordu, o yüzden sordum.Evet tatlım Incir kürü ile birlikte yapılıyor aslında on gün incir sonraki bir hafta da havuç ekleyerek içiyorsun. Ben incir yapmadım bu ay havuç suyu yapıyorum ama kaynatmiyorum
Yok canım Ümraniye de Dr bulamadım benimkine de gitmem zaten yeminim var bu ay :)
Evet cnm. Sezaryenden önce aslında. Ablama da görümceme de yapmışlar.doğumdan önce mi yapıyorlarmış canım ? aa hiç duymamıştım.Melissa81 canım bak sen duymuş muydun ?
korkar mıyım ben acaba . kendımı tanıyamıyorum artık bilemiyorum bir rahım filmine girdim ondan sonra ekstra cesaret yerıne gereksız korku başladıBen de sabah meyve duyu sıkıyordum, içinde havuç da oluyordu, o yüzden sordum.
O vakit öyle devam et artık. Ateş + ovu testi
Evet cnm. Sezaryenden önce aslında. Ablama da görümceme de yapmışlar.
Yok yaaa.. bir şeycikler olmaz evelAllah. Benim ablam kadar tırsak yoktur. O verilen ilaç zaten bu tür duyguları engelliyormuş.korkar mıyım ben acaba . kendımı tanıyamıyorum artık bilemiyorum bir rahım filmine girdim ondan sonra ekstra cesaret yerıne gereksız korku başladı
Bende de oluyor ama sebebi bana hani böyle ilişki molası oluyor ya sonlara doğru. Yani bizde oluyor. Hamlamış gibi düşünüyorum. Altından bir şey çıkmıyor.Ya bu dediğini bende yaşıyorum bana sadece relg bittikten sonraki ilk ilişkide oluyor yanma ve sanki içerde saç varmış gibi değişik bir kaşıntı hissi
Hala sağlık amaçlı kullanıyorum.kızlar çörek otunu unutmayın . benım bütün hormonlarımı dengelemişti. hatırlatırım unutanlara ve ınnaılmaz kendınızı ıyı hıssettırıryor çok dinamik ve güçlü hissediyorsunuz . hamilelikte zararlı olmadgını bilsem sırf bagısıklık sisitemım güçlensin diye çiğneyeceğim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?