Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
acaba acaba
acaba acaba acaba.... ! işte bu acabalar bebegin glişini daha zorlaştırıyor . becerebilsekte rahatlasakta bebeklerde koşarak gelse ne ıyı olur

Usg ye girdi tahlil de verecekti ben engel oldum çalışmalar bitsin yumurta çatladıktan sonra verirsin dedim.

Sende tekrarlayan bişey var bu ilişkiden sonra oluyorsa bi tahlil iyi olur diye düşünüyorum canım. Ben beş sene aradan sonra evlendiğimde oluyordu o yanma dr Yeni başlayan ilişkide olur demişti :) ama sizin durum farklı tabii

Bende de oluyor ama sebebi bana hani böyle ilişki molası oluyor ya sonlara doğru. Yani bizde oluyor. Hamlamış gibi düşünüyorum. Altından bir şey çıkmıyor.
Ben hatta geçen ay çok yanma olunca eyvah dedim yine mantar hortladı ama baktım sonraki ilişkilerde yok gitmedim doktora.
bu arada benim koca bu aydan çok umutluyum bi test yap dedi dün gece sabahta ısrar etti erken daha dedim ama yine gönlü olsun dedim negatif çıktı bütün gün keyfim kaçtı

Ovu testi yaptım kuzum çok silik büyümeye çalışıyordur belki yani inşaallah

Kizlar selam. Size bir sorum var. Iliski atesin pik yaptigi gun mu olmali, yoksa pikten onceki dusuk atesin tespit edildigi gun mu? Biliyorum siz bana simdi ikisini de degerlendir diyeceksiniz ama ideal olan hangisi sizce?

Not: Hamilelik imzam sizi yaniltmasin sadece totem yaptim kendimce :))

Düşük ateşten önceki gün ve sonraki iki gün bence

ateş yükseldikten sonra yumurta zaten çatlamış oluyo öncesinde ilişki olması daha mantıklı spermler hazır beklemiş oluyo ama tek ilişki yerine çok ilişki en mantıklısı tabi :)

Evet bu da adetten sonraki ilk ilişki idi dur bakayım bir sonraki ilişki de yine olacak mı? Buna hiç dikkat etmedim

Ya bu dediğini bende yaşıyorum bana sadece relg bittikten sonraki ilk ilişkide oluyor yanma ve sanki içerde saç varmış gibi değişik bir kaşıntı hissi
u

Evet bu da adetten sonraki ilk ilişki idi dur bakayım bir sonraki ilişki de yine olacak mı? Buna hiç dikkat etmedim

u
Hımm tablona şimdi baktım evet seninde ilk ilişkiymiş galiba kurulukla alakalı bişey Kuzguni de de oluyormuş

Uzun zamandır yazmayan arkadaşlardan biri de xpreiaZ :) Yanlış hatırlamıyorsam bi ara tayin işiniz vardı galiba. Son durum nedir? İnşallah istediğiniz yer olmuştur. Sanırım uzun zamandır ateş takibini bırakmıştınız. Umarım güzel haberleriniz vardır. Herşey gönlünüzce olsun.@LeYLa_21 ablam, sen ovu testi yapıyor musun? Geçen ay bu zamanlar ovulasyon olmuş. Ateş sabit olunca bugün ovu mu oluyor?. Yarın yükselişe geçebilir mi Bugünü değerlendirmek de fayda var:)

Valla benim de karnim bu hafta yavastan çıktı artik belli ediyor dar kiyafetlerde insan buyudugunu o zaman anliyor.

Veson niye oluyor acaba bu yanmalar. Ilac kullandığın halde gecmemis olabilir mi. Kizkardesimde vardi enfeksiyon ilac verdi gecmis ama muayenede doktor rahim hassasiyeti var diyip tekrar fitil vermiş. Ilk defa duydum bunu elle bastirarak muayene etmiş. Neslihaann sabah tabloma bakmistim guzeldi hatta bu ay umitliydim senden hakkinda hayirlisi ama sanki bu ara extra stresli gibisin geliyor bana nedense. Onceden daha pozitiftin sanki biraz moral ihtiyacin var gibi geliyor. Soyledigimi yanlis anlama ama boyle hissettim.

Zamansiz yolcu ne kadar iyi takip etmissin disaridan bizden oldun hemen

Merhaba tanışmadık sanırım dışardan takip eden arkadaşlardansın canım, ben ateş işini bıraktım kendi isteğimle olmadı pek eşim eğitim nedeniyle yoktu 2.5 ay kadar boş yere ölçmeyeyim, strese girmeyeyim dedim bıraktım, tabi aşılamanın negatif sonuçlanmasının etkisi de var.

Ateşi bırakınca çocuk fikrinden de uzaklaştım baya zaten olmuyor , üstünde düşünmek tedavi takip işleri de beni mutsuz ediyor. Her ay bir umut başlayıp ay sonu dibe çökmekten bıktım sanırım 3.5 senenin sonunda. Kovulmadım , istifa ettim havalarındayım

Çocuksuz hayatın güzelliklerine fazla odaklandım stresimi azaltmak için sanırım artık çocuk sahibi olmak için sebep bulamaz oldum. Ne gerek var ki her an sorumlu olduğun el kadar bebeğe sahip olmanın diyorum. Yatma kalkma zamanlarını ona göre ayarlayacaksın, gezmeni tozmanı , hobini kısacası tüm hayatın bebek olacak güzel tarafları da vardır elbette ama ne güzel tarafını düşünmek istiyorum ne de bebek sahibi olmak için çabalamak.

Eşime de açtım düşüncelerimi maalesef destek olmadı. İstemiyorum artık dedim, tedaviyi erteleriz (aşılama tüp vs) dedi ama korunalım deyince bana delirmişim gibi baktı

Yorgun hissediyorum çocuk konusunda, olmuyor artık kapatalım bu konuyu , hayatımıza bu konu olmadan devam edelim istiyorum ama tek taraflı da olmuyor tabi... gerçi takip ettiysen şimdiye kadar elimden geleni fazla fazla yaptığımı da bilirsin, eşimin çabası yoktu hiç. O yüzden onda bıkkınlık olmamasını anlıyorum, ama şu anki psikolojim adet günümü bile hatırlayınca canımın sıkıldığı bir psikoloji.

Belki bu bir süreçtir , geçer günün birinde. Ama şimdilik beyaz bayrak sallıyorum

Tayinimiz de çıktı istediğimiz yer oldu çok şükür işin bürokrotik kısımlarını halledip taşınacağız bir kaç içinde inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…