acaba acaba acaba.... ! işte bu acabalar bebegin glişini daha zorlaştırıyor . becerebilsekte rahatlasakta bebeklerde koşarak gelse ne ıyı olurKızlar ateş ölçmeyi bu ay bıraktım. Arada düşmüş mü diye bakarım. Bu lekelenmemsi adet gibi şey yüzünden zaten ateş de düşmüyor. Kist olunca ateş yüksek mi kalır acaba? Ayrıyyetten tüpten sonra kist de olurmuymuş yani... o kadar progesteron kullandım yum büyüyemez ki
Usg ye girdi tahlil de verecekti ben engel oldum çalışmalar bitsin yumurta çatladıktan sonra verirsin dedim.
çiğnemek lazımmış ama notrmalde işe yaramıyormus sen nasıl kullanıyorsun ?Hala sağlık amaçlı kullanıyorum.
çiğnemek lazımmış ama notrmalde işe yaramıyormus sen nasıl kullanıyorsun ?
Ben hatta geçen ay çok yanma olunca eyvah dedim yine mantar hortladı ama baktım sonraki ilişkilerde yok gitmedim doktora.Bende de oluyor ama sebebi bana hani böyle ilişki molası oluyor ya sonlara doğru. Yani bizde oluyor. Hamlamış gibi düşünüyorum. Altından bir şey çıkmıyor.
Ovu testi yaptım kuzum çok silik büyümeye çalışıyordur belki yani inşaallahbelli mi olur ! 2 gün öncesinden çalışma var neyse ki her ihtimale karşı sen bugunu de değerlendırmeye çalıs yapabilirsen . ovu tetsıyle göremezsen atesten de 2 gun sonra anlaşılırsa kaçırmış olmazsın
ama regl sonrası insan çok kuru oluyo bide bu çocuk işi bizi iyice isteksiz ilişkiye zorluyo bence o yüzden zorlanıyoruzYa bu dediğini bende yaşıyorum bana sadece relg bittikten sonraki ilk ilişkide oluyor yanma ve sanki içerde saç varmış gibi değişik bir kaşıntı hissi
Kizlar selam. Size bir sorum var. Iliski atesin pik yaptigi gun mu olmali, yoksa pikten onceki dusuk atesin tespit edildigi gun mu? Biliyorum siz bana simdi ikisini de degerlendir diyeceksiniz ama ideal olan hangisi sizce?
Not: Hamilelik imzam sizi yaniltmasin sadece totem yaptim kendimce :))
ateş yükseldikten sonra yumurta zaten çatlamış oluyo öncesinde ilişki olması daha mantıklı spermler hazır beklemiş oluyo ama tek ilişki yerine çok ilişki en mantıklısı tabi :)Kizlar selam. Size bir sorum var. Iliski atesin pik yaptigi gun mu olmali, yoksa pikten onceki dusuk atesin tespit edildigi gun mu? Biliyorum siz bana simdi ikisini de degerlendir diyeceksiniz ama ideal olan hangisi sizce?
Not: Hamilelik imzam sizi yaniltmasin sadece totem yaptim kendimce :))
Themodernmumma nerelerdesin nasılsın bi kaç gündür aklımdasın bebek nasıl
uYa bu dediğini bende yaşıyorum bana sadece relg bittikten sonraki ilk ilişkide oluyor yanma ve sanki içerde saç varmış gibi değişik bir kaşıntı hissi
Hımm tablona şimdi baktım evet seninde ilk ilişkiymiş galiba kurulukla alakalı bişey Kuzguni de de oluyormuşEvet bu da adetten sonraki ilk ilişki idi dur bakayım bir sonraki ilişki de yine olacak mı? Buna hiç dikkat etmedim
u
Folidoce kullanıyorum canım, içinde folik asitle b12 vitamini var sadecefolik ne içiyosun bende folic1 kalmış yarım kutu imomum bitti onu içsem nolur ki o da 400mqg
normale yavas yavas dönmeye başladım çok şükür hiçççç bitmeyecek gibiydi arada da yokluyor. sen atlattın artık bundan sonrası kolay gecer merak etme canım. sen de zor dönemi nerdeyse bıtırıyorsun .
annemle konustum bugun 3-4 haftaya kadar bebek hareket eder farkedersın sakın korkma dedı. niye korkacagım ki dedim ilk bebek ya hareket edince biraz korku olabilir şaşırısısn belki diye söyledim dedi.
valla ben şimdiden bebegın buyudugunu düşününce tüylerım ürperıyor tuhaf bır duygu ama güzel tabıı kiii
Valla benim de karnim bu hafta yavastan çıktı artik belli ediyor dar kiyafetlerde insan buyudugunu o zaman anliyor.
Veson niye oluyor acaba bu yanmalar. Ilac kullandığın halde gecmemis olabilir mi. Kizkardesimde vardi enfeksiyon ilac verdi gecmis ama muayenede doktor rahim hassasiyeti var diyip tekrar fitil vermiş. Ilk defa duydum bunu elle bastirarak muayene etmiş. Neslihaann sabah tabloma bakmistim guzeldi hatta bu ay umitliydim senden hakkinda hayirlisi ama sanki bu ara extra stresli gibisin geliyor bana nedense. Onceden daha pozitiftin sanki biraz moral ihtiyacin var gibi geliyor. Soyledigimi yanlis anlama ama boyle hissettim.
Zamansiz yolcu ne kadar iyi takip etmissin disaridan bizden oldun hemen
Merhaba tanışmadık sanırım dışardan takip eden arkadaşlardansın canım, ben ateş işini bıraktım kendi isteğimle olmadı pek eşim eğitim nedeniyle yoktu 2.5 ay kadar boş yere ölçmeyeyim, strese girmeyeyim dedim bıraktım, tabi aşılamanın negatif sonuçlanmasının etkisi de var.Uzun zamandır yazmayan arkadaşlardan biri dexpreiaZ :) Yanlış hatırlamıyorsam bi ara tayin işiniz vardı galiba. Son durum nedir? İnşallah istediğiniz yer olmuştur. Sanırım uzun zamandır ateş takibini bırakmıştınız. Umarım güzel haberleriniz vardır. Herşey gönlünüzce olsun.@LeYLa_21 ablam, sen ovu testi yapıyor musun? Geçen ay bu zamanlar ovulasyon olmuş. Ateş sabit olunca bugün ovu mu oluyor?. Yarın yükselişe geçebilir mi Bugünü değerlendirmek de fayda var:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?