Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çiğnemek lazımmış ama notrmalde işe yaramıyormus sen nasıl kullanıyorsun ?
Extratini aldım cnm. 10 kat daha etkili. Günde bir şurup kaşığı sabah

Off günün keyfi gitmiş. Dur bakalım. Gününü bekle yine de. Her şeyin hayırlısı

Aynen canım stresli keyifsiz bebek yapma işinden sıkılmış ve de beklemeye sabrı kalmamış bi Neslihan a dönüştüm şu 3. Den sonra böyle oldum garip bi şekilde içimde sanki hamile kalsam yine benle kalmayacak düşüncesi beni sürekli asabi bi hale getiriyor ne bileyim ya yoruldum ya olacağına inancım eskisi kadar sağlam mı değil bilmiyorum

Canım sanki beni anlattın bende tam olarak bu durumdayım hatta varya dün gittiğimiz arkadaşların birinin bebeği 2 aylık birinin bebeği 8 aylık bi rahat çay icemediler bi rahat sohbet edemediler amann bavul gibi çanta hep peşlerinde galiba bebek için acele etmenin lüzumu yok diye geçirdim içimden sonra gece yatınca kendimi sorguladım acaba artık olmuyor diye mi olumsuz tarafları görmek istiyorum dedim kendi kendime ama bende sen gibi yorgun hissediyorum ve 3 yıllık evliliğim ne kadarda çirkin geçti diyorum

Evet anlattığın süreçleri uzaktan takip ediyordum. Yeni yer, yeni başlangıçlar yeni mucizeler getirsin inş. Hiç beklemediğin bir zamanda mucizen süpriz yapsın sana

Hakikaten ya epeydir yok demi inş hersey yolundadır bebiş iyidir

Sen nasılsın zafrinacım bayagı buyumussunuz masallah 3 ayın bitiyor yakında. Kalan aylarında saglıcakla keyifle gecsin inş
iyiyim saol canım darısı sağlıkla kolaylıkla sizlere olsun hala annemler ve çok yakın bi kaç arkadaşım dışnda kimse bilmiyo cmt randevum vsr bu randevuyuda sağsağlim görelim söylicez artık ailenin kalanına bugün arkadaşlarla buluştuk birisi 33 haftalık hamşle çok eğledik özlemişiz biebirimizi üniden en yakın arkadaşlarım :) iyi geldi bukdr stresin üstüne bugün tam 10 olduk yarın 11. haftaya başlıcaz nasipse :)

leyla abla bu ay dk kullancaktı cokda nın tayin işidd istediği yer oldu ben cvp verim

Dimi ya ne güzel söyledin , çanta gibi sürekli yanında yemesi içmesi altını temizlemesi banyosu ateşi hastalığı diş çıkardı boy attı üstü açıldı üşüdü terledi vs vs ,odasının ısısına kadar düşün planla, kendi hayatını tamamen ona göre düzenle , iş saatin Yemen içmen evinin temizliği , yatman kalkman tatilin , aklına esince istediğini yapmayı unut... neden?

Bekarken de böyleydim ben işte 3 sene kesinlikle istemiyorum diye evlenmemin nedeni buydu. Nolduysa değişti fikrim sonra , spiral taktırmak istemiştim Yen'i evli iken çocuğum yok diye takmadılar o zaman. Takılsaydı bunların hiçbirini yaşamayıp belki şu anda hala çocuk düşünmüyor olacaktım spiralimle mutlu mesut yaşayacaktım..

Sanki bir konuda ben başarısız oldum , hayır başaracağım diye kendimi paralıyorum kaç senedir. Oysa benim elimde olan hiç bir şey Yok. Bu benim başarısızlığım da değil , kısmet olmadı. O zaman diretmeye ne gerek var ki... bu histen sıyrılınca gerçekten istediğimden bile emin olamıyorum. Belki de gerçekten bana göre değil bu iş..

Eşim de "istemiyorum" dese bu konuyu temelli kapatsak nasıl hafifleyecektim.. ama hem çabası Yok hem de istiyormuş

Canim aslinda o kadar anliyorum ki seni ben bir tanede bir daha olmayacak hissine kapilmistim. Abartisiz hala akintidabile korkuyorum ama inan sana kafandan bunlari atmak iyi gelicek gibi hissediyorum. Sen aksine kolay hamile kaliyorsun cok zor olmuyor ama kayiplar insani korkutuyor. Umarım bu surec de gecer hayirlisi ile canim. Rabbim mucizeni gonderir

A
ay ne bileyim cnm yumurta çatlasın gitsin bir tahlil versin bakalım

Ayyyyy hatta varya bazen diyorum ki sağlıklı yaşamaktan sıkıldım neredeyse 2 yıldır ağzıma hiç cips fanta vs. Koymadım markete girip her cinsinden bi poşet cips paketli bisküvi ne varsa alıp akşama kadar onları yemek istiyorum hayatımı sana indeksli yaşamaktan bıktım gelmeyen bebek diye bağırasım geliyor offf offf

Ateş yükselmeden ilişki olması ideal

İnan kolay hamile kalıyor olmanın rahatlığını da kaybettim sanki artık kolay hamile de kalamayacakmışım hissi oturmuş içime

Snear temiz çıktı idrar için de antibiyotik kullandım koku gitti gibi bilemiyorum ki cnm niye böyle oluyor.adet birimi ilk ilişki idi bakalım diğerlerinde de böyle sıkıntı olacak mı?

Ben de migren atağı tutunca çekinmeden Ağrı kesici içmek istiyorum

ben lazer epilasyona yazıldıktan sonra saldım bebek için sağlıklı olma düşüncesini , deterjan parfüm diş macunu şampuan bile kullanmıyordum zararlı diye hepsine geri döndüm

Eşim yokken hele sere serpe pringılsımı çayımı kahvemi aldım film izledim , Kk ya takıldım bol bol. Oh mis

Yaza da yurt dışı turlara bakıyorum eşim kabul etmezse de kendim gidicem , yeter 3.5 senedir tüm hayallerimi ertelediğim (kendim giderim o zaman deyince işlerini ayarlıyor beyefendi , birlikte gidelim deyince geçiştiriyor )

Bana eşim izin vermiyor ketçap mayonezli patates kızartması özledim aldırmıyor bana.o şehir dışında olunca annemlerde kalıyorum onlarda alışmış çayın yanında cips bişey olsa sen yeme diyorlar bana yaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…