Extratini aldım cnm. 10 kat daha etkili. Günde bir şurup kaşığı sabahçiğnemek lazımmış ama notrmalde işe yaramıyormus sen nasıl kullanıyorsun ?
Ben hatta geçen ay çok yanma olunca eyvah dedim yine mantar hortladı ama baktım sonraki ilişkilerde yok gitmedim doktora.
bu arada benim koca bu aydan çok umutluyum bi test yap dedi dün gece sabahta ısrar etti erken daha dedim ama yine gönlü olsun dedim negatif çıktı bütün gün keyfim kaçtı
Aynen canım stresli keyifsiz bebek yapma işinden sıkılmış ve de beklemeye sabrı kalmamış bi Neslihan a dönüştüm şu 3. Den sonra böyle oldum garip bi şekilde içimde sanki hamile kalsam yine benle kalmayacak düşüncesi beni sürekli asabi bi hale getiriyor ne bileyim ya yoruldum ya olacağına inancım eskisi kadar sağlam mı değil bilmiyorumValla benim de karnim bu hafta yavastan çıktı artik belli ediyor dar kiyafetlerde insan buyudugunu o zaman anliyor.
Veson niye oluyor acaba bu yanmalar. Ilac kullandığın halde gecmemis olabilir mi. Kizkardesimde vardi enfeksiyon ilac verdi gecmis ama muayenede doktor rahim hassasiyeti var diyip tekrar fitil vermiş. Ilk defa duydum bunu elle bastirarak muayene etmiş. Neslihaann sabah tabloma bakmistim guzeldi hatta bu ay umitliydim senden hakkinda hayirlisi ama sanki bu ara extra stresli gibisin geliyor bana nedense. Onceden daha pozitiftin sanki biraz moral ihtiyacin var gibi geliyor. Soyledigimi yanlis anlama ama boyle hissettim.
Zamansiz yolcu ne kadar iyi takip etmissin disaridan bizden oldun hemen
Canım sanki beni anlattın bende tam olarak bu durumdayım hatta varya dün gittiğimiz arkadaşların birinin bebeği 2 aylık birinin bebeği 8 aylık bi rahat çay icemediler bi rahat sohbet edemediler amann bavul gibi çanta hep peşlerinde galiba bebek için acele etmenin lüzumu yok diye geçirdim içimden sonra gece yatınca kendimi sorguladım acaba artık olmuyor diye mi olumsuz tarafları görmek istiyorum dedim kendi kendime ama bende sen gibi yorgun hissediyorum ve 3 yıllık evliliğim ne kadarda çirkin geçti diyorumMerhaba tanışmadık sanırım dışardan takip eden arkadaşlardansın canım, ben ateş işini bıraktım kendi isteğimle olmadı pek eşim eğitim nedeniyle yoktu 2.5 ay kadar boş yere ölçmeyeyim, strese girmeyeyim dedim bıraktım, tabi aşılamanın negatif sonuçlanmasının etkisi de var.
Ateşi bırakınca çocuk fikrinden de uzaklaştım bayazaten olmuyor , üstünde düşünmek tedavi takip işleri de beni mutsuz ediyor. Her ay bir umut başlayıp ay sonu dibe çökmekten bıktım sanırım 3.5 senenin sonunda. Kovulmadım , istifa ettim havalarındayım
Çocuksuz hayatın güzelliklerine fazla odaklandım stresimi azaltmak için sanırım artık çocuk sahibi olmak için sebep bulamaz oldum. Ne gerek var ki her an sorumlu olduğun el kadar bebeğe sahip olmanın diyorum. Yatma kalkma zamanlarını ona göre ayarlayacaksın, gezmeni tozmanı , hobini kısacası tüm hayatın bebek olacakgüzel tarafları da vardır elbette ama ne güzel tarafını düşünmek istiyorum ne de bebek sahibi olmak için çabalamak.
Eşime de açtım düşüncelerimi maalesef destek olmadı. İstemiyorum artık dedim, tedaviyi erteleriz (aşılama tüp vs) dedi ama korunalım deyince bana delirmişim gibi baktı
Yorgun hissediyorum çocuk konusunda, olmuyor artık kapatalım bu konuyu , hayatımıza bu konu olmadan devam edelim istiyorum ama tek taraflı da olmuyor tabi... gerçi takip ettiysen şimdiye kadar elimden geleni fazla fazla yaptığımı da bilirsin, eşimin çabası yoktu hiç. O yüzden onda bıkkınlık olmamasını anlıyorum, ama şu anki psikolojim adet günümü bile hatırlayınca canımın sıkıldığı bir psikoloji.
Belki bu bir süreçtir , geçer günün birinde. Ama şimdilik beyaz bayrak sallıyorum
Tayinimiz de çıktı istediğimiz yer oldu çok şükürişin bürokrotik kısımlarını halledip taşınacağız bir kaç içinde inşallah
Evet anlattığın süreçleri uzaktan takip ediyordum. Yeni yer, yeni başlangıçlar yeni mucizeler getirsin inş. Hiç beklemediğin bir zamanda mucizen süpriz yapsın sanaMerhaba tanışmadık sanırım dışardan takip eden arkadaşlardansın canım, ben ateş işini bıraktım kendi isteğimle olmadı pek eşim eğitim nedeniyle yoktu 2.5 ay kadar boş yere ölçmeyeyim, strese girmeyeyim dedim bıraktım, tabi aşılamanın negatif sonuçlanmasının etkisi de var.
Ateşi bırakınca çocuk fikrinden de uzaklaştım bayazaten olmuyor , üstünde düşünmek tedavi takip işleri de beni mutsuz ediyor. Her ay bir umut başlayıp ay sonu dibe çökmekten bıktım sanırım 3.5 senenin sonunda. Kovulmadım , istifa ettim havalarındayım
Çocuksuz hayatın güzelliklerine fazla odaklandım stresimi azaltmak için sanırım artık çocuk sahibi olmak için sebep bulamaz oldum. Ne gerek var ki her an sorumlu olduğun el kadar bebeğe sahip olmanın diyorum. Yatma kalkma zamanlarını ona göre ayarlayacaksın, gezmeni tozmanı , hobini kısacası tüm hayatın bebek olacakgüzel tarafları da vardır elbette ama ne güzel tarafını düşünmek istiyorum ne de bebek sahibi olmak için çabalamak.
Eşime de açtım düşüncelerimi maalesef destek olmadı. İstemiyorum artık dedim, tedaviyi erteleriz (aşılama tüp vs) dedi ama korunalım deyince bana delirmişim gibi baktı
Yorgun hissediyorum çocuk konusunda, olmuyor artık kapatalım bu konuyu , hayatımıza bu konu olmadan devam edelim istiyorum ama tek taraflı da olmuyor tabi... gerçi takip ettiysen şimdiye kadar elimden geleni fazla fazla yaptığımı da bilirsin, eşimin çabası yoktu hiç. O yüzden onda bıkkınlık olmamasını anlıyorum, ama şu anki psikolojim adet günümü bile hatırlayınca canımın sıkıldığı bir psikoloji.
Belki bu bir süreçtir , geçer günün birinde. Ama şimdilik beyaz bayrak sallıyorum
Tayinimiz de çıktı istediğimiz yer oldu çok şükürişin bürokrotik kısımlarını halledip taşınacağız bir kaç içinde inşallah
iyiyim saol canım darısı sağlıkla kolaylıkla sizlere olsun hala annemler ve çok yakın bi kaç arkadaşım dışnda kimse bilmiyo cmt randevum vsr bu randevuyuda sağsağlim görelim söylicez artık ailenin kalanına bugün arkadaşlarla buluştuk birisi 33 haftalık hamşle çok eğledik özlemişiz biebirimizi üniden en yakın arkadaşlarım :) iyi geldi bukdr stresin üstüne bugün tam 10 olduk yarın 11. haftaya başlıcaz nasipse :)Hakikaten ya epeydir yok demi inş hersey yolundadır bebiş iyidir
Sen nasılsın zafrinacım bayagı buyumussunuz masallah 3 ayın bitiyor yakında. Kalan aylarında saglıcakla keyifle gecsin inş
leyla abla bu ay dk kullancaktı cokda nın tayin işidd istediği yer oldu ben cvp verimUzun zamandır yazmayan arkadaşlardan biri dexpreiaZ :) Yanlış hatırlamıyorsam bi ara tayin işiniz vardı galiba. Son durum nedir? İnşallah istediğiniz yer olmuştur. Sanırım uzun zamandır ateş takibini bırakmıştınız. Umarım güzel haberleriniz vardır. Herşey gönlünüzce olsun.@LeYLa_21 ablam, sen ovu testi yapıyor musun? Geçen ay bu zamanlar ovulasyon olmuş. Ateş sabit olunca bugün ovu mu oluyor?. Yarın yükselişe geçebilir mi Bugünü değerlendirmek de fayda var:)
Dimi ya ne güzel söyledin , çanta gibi sürekli yanında yemesi içmesi altını temizlemesi banyosu ateşi hastalığı diş çıkardı boy attı üstü açıldı üşüdü terledi vs vs ,odasının ısısına kadar düşün planla, kendi hayatını tamamen ona göre düzenle , iş saatin Yemen içmen evinin temizliği , yatman kalkman tatilin , aklına esince istediğini yapmayı unut... neden?Canım sanki beni anlattın bende tam olarak bu durumdayım hatta varya dün gittiğimiz arkadaşların birinin bebeği 2 aylık birinin bebeği 8 aylık bi rahat çay icemediler bi rahat sohbet edemediler amann bavul gibi çanta hep peşlerinde galiba bebek için acele etmenin lüzumu yok diye geçirdim içimden sonra gece yatınca kendimi sorguladım acaba artık olmuyor diye mi olumsuz tarafları görmek istiyorum dedim kendi kendime ama bende sen gibi yorgun hissediyorum ve 3 yıllık evliliğim ne kadarda çirkin geçti diyorum
Canim aslinda o kadar anliyorum ki seni ben bir tanede bir daha olmayacak hissine kapilmistim. Abartisiz hala akintidabile korkuyorum ama inan sana kafandan bunlari atmak iyi gelicek gibi hissediyorum. Sen aksine kolay hamile kaliyorsun cok zor olmuyor ama kayiplar insani korkutuyor. Umarım bu surec de gecer hayirlisi ile canim. Rabbim mucizeni gonderirAynen canım stresli keyifsiz bebek yapma işinden sıkılmış ve de beklemeye sabrı kalmamış bi Neslihan a dönüştüm şu 3. Den sonra böyle oldum garip bi şekilde içimde sanki hamile kalsam yine benle kalmayacak düşüncesi beni sürekli asabi bi hale getiriyor ne bileyim ya yoruldum ya olacağına inancım eskisi kadar sağlam mı değil bilmiyorum
Bir dokundu bin işitti benden zatenleyla abla bu ay dk kullancaktı cokda nın tayin işidd istediği yer oldu ben cvp verim
sonradan gördüm uzun uzun anlatmışsın
ay ne bileyim cnm yumurta çatlasın gitsin bir tahlil versin bakalımSende tekrarlayan bişey var bu ilişkiden sonra oluyorsa bi tahlil iyi olur diye düşünüyorum canım. Ben beş sene aradan sonra evlendiğimde oluyordu o yanma dr Yeni başlayan ilişkide olur demişti :) ama sizin durum farklı tabii
Ayyyyy hatta varya bazen diyorum ki sağlıklı yaşamaktan sıkıldım neredeyse 2 yıldır ağzıma hiç cips fanta vs. Koymadım markete girip her cinsinden bi poşet cips paketli bisküvi ne varsa alıp akşama kadar onları yemek istiyorum hayatımı sana indeksli yaşamaktan bıktım gelmeyen bebek diye bağırasım geliyor offf offfDimi ya ne güzel söyledin , çanta gibi sürekli yanında yemesi içmesi altını temizlemesi banyosu ateşi hastalığı diş çıkardı boy attı üstü açıldı üşüdü terledi vs vs ,odasının ısısına kadar düşün planla, kendi hayatını tamamen ona göre düzenle , iş saatin Yemen içmen evinin temizliği , yatman kalkman tatilin , aklına esince istediğini yapmayı unut... neden?
Bekarken de böyleydim ben işte 3 sene kesinlikle istemiyorum diye evlenmemin nedeni buydu. Nolduysa değişti fikrim sonra , spiral taktırmak istemiştim Yen'i evli iken çocuğum yok diye takmadılar o zaman. Takılsaydı bunların hiçbirini yaşamayıp belki şu anda hala çocuk düşünmüyor olacaktımspiralimle mutlu mesut yaşayacaktım..
Sanki bir konuda ben başarısız oldum , hayır başaracağım diye kendimi paralıyorum kaç senedir. Oysa benim elimde olan hiç bir şey Yok. Bu benim başarısızlığım da değil , kısmet olmadı. O zaman diretmeye ne gerek var ki... bu histen sıyrılınca gerçekten istediğimden bile emin olamıyorum. Belki de gerçekten bana göre değil bu iş..
Eşim de "istemiyorum" dese bu konuyu temelli kapatsak nasıl hafifleyecektim.. ama hem çabası Yok hem de istiyormuş
Ateş yükselmeden ilişki olması idealKizlar selam. Size bir sorum var. Iliski atesin pik yaptigi gun mu olmali, yoksa pikten onceki dusuk atesin tespit edildigi gun mu? Biliyorum siz bana simdi ikisini de degerlendir diyeceksiniz ama ideal olan hangisi sizce?
Not: Hamilelik imzam sizi yaniltmasin sadece totem yaptim kendimce :))
İnan kolay hamile kalıyor olmanın rahatlığını da kaybettim sanki artık kolay hamile de kalamayacakmışım hissi oturmuş içimeCanim aslinda o kadar anliyorum ki seni ben bir tanede bir daha olmayacak hissine kapilmistim. Abartisiz hala akintidabile korkuyorum ama inan sana kafandan bunlari atmak iyi gelicek gibi hissediyorum. Sen aksine kolay hamile kaliyorsun cok zor olmuyor ama kayiplar insani korkutuyor. Umarım bu surec de gecer hayirlisi ile canim. Rabbim mucizeni gonderir
Tesekkur ederim 27bolume gitmeye calisirim bendeinterfilite bölümünde 27 bölüme gdiyordum bütün doktorları ıyıydı.
Snear temiz çıktı idrar için de antibiyotik kullandım koku gitti gibi bilemiyorum ki cnm niye böyle oluyor.adet birimi ilk ilişki idi bakalım diğerlerinde de böyle sıkıntı olacak mı?Valla benim de karnim bu hafta yavastan çıktı artik belli ediyor dar kiyafetlerde insan buyudugunu o zaman anliyor.
Veson niye oluyor acaba bu yanmalar. Ilac kullandığın halde gecmemis olabilir mi. Kizkardesimde vardi enfeksiyon ilac verdi gecmis ama muayenede doktor rahim hassasiyeti var diyip tekrar fitil vermiş. Ilk defa duydum bunu elle bastirarak muayene etmiş. Neslihaann sabah tabloma bakmistim guzeldi hatta bu ay umitliydim senden hakkinda hayirlisi ama sanki bu ara extra stresli gibisin geliyor bana nedense. Onceden daha pozitiftin sanki biraz moral ihtiyacin var gibi geliyor. Soyledigimi yanlis anlama ama boyle hissettim.
Zamansiz yolcu ne kadar iyi takip etmissin disaridan bizden oldun hemen
Ben de migren atağı tutunca çekinmeden Ağrı kesici içmek istiyorumAyyyyy hatta varya bazen diyorum ki sağlıklı yaşamaktan sıkıldım neredeyse 2 yıldır ağzıma hiç cips fanta vs. Koymadım markete girip her cinsinden bi poşet cips paketli bisküvi ne varsa alıp akşama kadar onları yemek istiyorum hayatımı sana indeksli yaşamaktan bıktım gelmeyen bebek diye bağırasım geliyor offf offf
ben lazer epilasyona yazıldıktan sonra saldım bebek için sağlıklı olma düşüncesini , deterjan parfüm diş macunu şampuan bile kullanmıyordum zararlı diyeAyyyyy hatta varya bazen diyorum ki sağlıklı yaşamaktan sıkıldım neredeyse 2 yıldır ağzıma hiç cips fanta vs. Koymadım markete girip her cinsinden bi poşet cips paketli bisküvi ne varsa alıp akşama kadar onları yemek istiyorum hayatımı sana indeksli yaşamaktan bıktım gelmeyen bebek diye bağırasım geliyor offf offf
Dimi ya hasta olduk mu ilaç icememek var bideBen de migren atağı tutunca çekinmeden Ağrı kesici içmek istiyorum
Bana eşim izin vermiyor ketçap mayonezli patates kızartması özledim aldırmıyor bana.o şehir dışında olunca annemlerde kalıyorum onlarda alışmış çayın yanında cips bişey olsa sen yeme diyorlar bana yaa :)ben lazer epilasyona yazıldıktan sonra saldım bebek için sağlıklı olma düşüncesini , deterjan parfüm diş macunu şampuan bile kullanmıyordum zararlı diyehepsine geri döndüm
Eşim yokken hele sere serpe pringılsımı çayımı kahvemi aldım film izledim , Kk ya takıldım bol bol. Oh mis
Yaza da yurt dışı turlara bakıyorum eşim kabul etmezse de kendim gidicem , yeter 3.5 senedir tüm hayallerimi ertelediğim(kendim giderim o zaman deyince işlerini ayarlıyor beyefendi , birlikte gidelim deyince geçiştiriyor )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?