Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu kadar titizliğe gerek yok bence, tadımlık da olsa yerim ben. Ama geçende bir paket ruffels indirdim mideye. İyi gekdi valla, hiç o miktarda yememiştim. Hoş ben normalde de yemem. Okulda da mesela vejetaryen besleniyorum. Hormonlu et yüzünden. Organik olmayan tavuk eve girmiyor. Kola hak getire. Anca hazımsızlıkta soda. ...daha neler neler, şeker zaten kullanmıyorum çayda, sigara zaten yok... sağlık için gerekli aslında. Bir de ekmeği bıraksaaam..ona sağlıksız sonuçta, genetiği bozuk gıda.

Kizlar bende cok dikkat ederim yediklerime çünkü kilo almaya meyilli ve kolay veremeyen bir tipim. Ama caniniz istiyorsa bence cok fazla frenlemeyin aksine dengelemeye calisin. Asitli icecek misafir gelmedikce girmez eve, cips ketcap mayanoz en son ne zaman yedim hatirlamiyorum. Paketli ürün almam. Cikolata recel tatli tuketmem. Sigara zaten yok. Sebze agirlikli beslenirim tavuk gic tuketmiyorum et de nadir zorundaliktan. Ama yine de canim isterse nefsimi koreltmekten yanayim. Ama buna ragmen 66 kilo ile hamile kaldim

Ay sizleri dinledikçe bunalıma girdim ben yakında ölürüm heralde ne bulsam yiyorum şekeri sevmiyorum ama bana abur cubur ver Yemek istemem. Hamile kalırsam dikkat ederim diye düşünüyorum

Ateşim yerlerde kocacımın ümitlerde yerlere indi ne yapalım sağlık olsun bu ay erken mi gelecek relg acaba benim dpo 16 olur sona doğru düşerdi ates

Bu akşam misafirlikteydik ikisi hamile biri yeni evli idi en son görüştüğümüzde şimdi ikisi doğurmuş diğeride hamile ben hala ne hamile ne bebekli öyle üzgün döndüm ki ordan of of
Üzülme tatlim . sorun yapma ne kadar Istersen olmazmis annem hep öyle der. Allaha bırak bak o zman bebegin karninda olcak sağlıkla sihattle kolay doğum yaparsin insAllah . güzelce de buyutursun.:)

ben herşeyi yiyodum valla o moda geçemedm hiç geçen hafta kolada içtim bi bardak gerçi ben cips fln sevmem yemeyeli aylar olmuştur ama paketleri şeyleri tüketiyodum yani şimdi şimdi dikkat etmeye çalışıyorum

Ama artık sadece tadımlık ye ya da iç bence. Tüp bebekte birinci yasak gazlı içecekler. Nasıl bir etkisi var bilmiyorum ama... sen bebiş için sağlıklı beslenirsin artık zaten

ay ekmeği nasıl bırakcaz yaa bide ben beyaz ekmek tüketiyorum

ben 69 hayatımda ki en şişman halimle normal kilom 58 54 e kadar bile düştüğüm zamanlar olmuştu hamile kala kala 69da kaldım olsun kaldık ya buna da şükür napalım

ben 69 hayatımda ki en şişman halimle normal kilom 58 54 e kadar bile düştüğüm zamanlar olmuştu hamile kala kala 69da kaldım olsun kaldık ya buna da şükür napalım
Aynen inan suan kilo umrumda değil. Gerci enteresan sekilde sadece 100 gram aldım 12 haftada. Doktor cokiyi dedi. Ben daha cok alirim diyordum

Ama artık sadece tadımlık ye ya da iç bence. Tüp bebekte birinci yasak gazlı içecekler. Nasıl bir etkisi var bilmiyorum ama... sen bebiş için sağlıklı beslenirsin artık zaten
artık bıraktım ama önceden hiç bi kısıtlamaya girmemiştim sağlıklı besleniyim diye ztn gazla içecek eve hiç almıyoruz eşimde bende sevmiyoruz kızartma sevmem cips sevmem bisküvilerle de pek aram yok kalıp kalıp çikolata yiyimde demem yani sevmediğimden yemiyodum ama canımın istediğini yiyodum hamilelikte bi gazlı içecek ve mayonez yememiş oldum :)

Aynen inan suan kilo umrumda değil. Gerci enteresan sekilde sadece 100 gram aldım 12 haftada. Doktor cokiyi dedi. Ben daha cok alirim diyordum
aradaşta 33. haftada 13 kilodaymış diyo şeker olayı olmasaydı ben çok kilo alırdım yemediğim halde 13 aldım diyo ekmek pirinç şeker patates hiç birini yemiyo ona rağmnçen 13 almış

Al işte.... hep kociş yüzünden
Sabah kahvaltısına patates kızartması istedi
Ben de yedim

Themodernmumma nerelerdesin nasılsın bi kaç gündür aklımdasın bebek nasıl
Merhaba canim, insallah her sey guzel ilerliyordur. Ben kapi susu yapayim, yatak koruma minderi yapayim diye ugrasiyorum. Okuyorum arada girip yorumlari ama. Iyi haberlerinizi aliyorum. Doguma da az kaldi birazcik heyecan var biraz da stres :)

Merhaba canim, insallah her sey guzel ilerliyordur. Ben kapi susu yapayim, yatak koruma minderi yapayim diye ugrasiyorum. Okuyorum arada girip yorumlari ama. Iyi haberlerinizi aliyorum. Doguma da az kaldi birazcik heyecan var biraz da stres :)
evet kavuşmanıza az kaldı sağlıkla kolaylıkla olsun doğumun inşallah canım :) heyecanların hep böyle güzel olaylar için olaun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…