Bu kadar titizliğe gerek yok bence, tadımlık da olsa yerim ben. Ama geçende bir paket ruffels indirdim mideye. İyi gekdi valla, hiç o miktarda yememiştim. Hoş ben normalde de yemem. Okulda da mesela vejetaryen besleniyorum. Hormonlu et yüzünden. Organik olmayan tavuk eve girmiyor. Kola hak getire. Anca hazımsızlıkta soda. ...daha neler neler, şeker zaten kullanmıyorum çayda, sigara zaten yok... sağlık için gerekli aslında. Bir de ekmeği bıraksaaam..ona sağlıksız sonuçta, genetiği bozuk gıda.Bana eşim izin vermiyor ketçap mayonezli patates kızartması özledim aldırmıyor bana.o şehir dışında olunca annemlerde kalıyorum onlarda alışmış çayın yanında cips bişey olsa sen yeme diyorlar bana yaa :)
Bu kadar titizliğe gerek yok bence, tadımlık da olsa yerim ben. Ama geçende bir paket ruffels indirdim mideye. İyi gekdi valla, hiç o miktarda yememiştim. Hoş ben normalde de yemem. Okulda da mesela vejetaryen besleniyorum. Hormonlu et yüzünden. Organik olmayan tavuk eve girmiyor. Kola hak getire. Anca hazımsızlıkta soda. ...daha neler neler, şeker zaten kullanmıyorum çayda, sigara zaten yok... sağlık için gerekli aslında. Bir de ekmeği bıraksaaam..ona sağlıksız sonuçta, genetiği bozuk gıda.
Ateş yükselmeden ilişki olması ideal
Üzülme tatlim . sorun yapma ne kadar Istersen olmazmis annem hep öyle der. Allaha bırak bak o zman bebegin karninda olcak sağlıkla sihattle kolay doğum yaparsin insAllah . güzelce de buyutursun.:)Bu akşam misafirlikteydik ikisi hamile biri yeni evli idi en son görüştüğümüzde şimdi ikisi doğurmuş diğeride hamile ben hala ne hamile ne bebekli öyle üzgün döndüm ki ordan of of
ben herşeyi yiyodum valla o moda geçemedm hiç geçen hafta kolada içtim bi bardak gerçi ben cips fln sevmem yemeyeli aylar olmuştur ama paketleri şeyleri tüketiyodum yani şimdi şimdi dikkat etmeye çalışıyorumBana eşim izin vermiyor ketçap mayonezli patates kızartması özledim aldırmıyor bana.o şehir dışında olunca annemlerde kalıyorum onlarda alışmış çayın yanında cips bişey olsa sen yeme diyorlar bana yaa :)
Ama artık sadece tadımlık ye ya da iç bence. Tüp bebekte birinci yasak gazlı içecekler. Nasıl bir etkisi var bilmiyorum ama... sen bebiş için sağlıklı beslenirsin artık zatenben herşeyi yiyodum valla o moda geçemedm hiç geçen hafta kolada içtim bi bardak gerçi ben cips fln sevmem yemeyeli aylar olmuştur ama paketleri şeyleri tüketiyodum yani şimdi şimdi dikkat etmeye çalışıyorum
ay ekmeği nasıl bırakcaz yaa bide ben beyaz ekmek tüketiyorumBu kadar titizliğe gerek yok bence, tadımlık da olsa yerim ben. Ama geçende bir paket ruffels indirdim mideye. İyi gekdi valla, hiç o miktarda yememiştim. Hoş ben normalde de yemem. Okulda da mesela vejetaryen besleniyorum. Hormonlu et yüzünden. Organik olmayan tavuk eve girmiyor. Kola hak getire. Anca hazımsızlıkta soda. ...daha neler neler, şeker zaten kullanmıyorum çayda, sigara zaten yok... sağlık için gerekli aslında. Bir de ekmeği bıraksaaam..ona sağlıksız sonuçta, genetiği bozuk gıda.
ben 69 hayatımda ki en şişman halimle normal kilom 58 54 e kadar bile düştüğüm zamanlar olmuştu hamile kala kala 69da kaldımKizlar bende cok dikkat ederim yediklerime çünkü kilo almaya meyilli ve kolay veremeyen bir tipim. Ama caniniz istiyorsa bence cok fazla frenlemeyin aksine dengelemeye calisin. Asitli icecek misafir gelmedikce girmez eve, cips ketcap mayanoz en son ne zaman yedim hatirlamiyorum. Paketli ürün almam. Cikolata recel tatli tuketmem. Sigara zaten yok. Sebze agirlikli beslenirim tavuk gic tuketmiyorum et de nadir zorundaliktan. Ama yine de canim isterse nefsimi koreltmekten yanayim. Ama buna ragmen 66 kilo ile hamile kaldim
Aynen inan suan kilo umrumda değil. Gerci enteresan sekilde sadece 100 gram aldım 12 haftada. Doktor cokiyi dedi. Ben daha cok alirim diyordumben 69 hayatımda ki en şişman halimle normal kilom 58 54 e kadar bile düştüğüm zamanlar olmuştu hamile kala kala 69da kaldımolsun kaldık ya buna da şükür napalım
artık bıraktım ama önceden hiç bi kısıtlamaya girmemiştim sağlıklı besleniyim diye ztn gazla içecek eve hiç almıyoruz eşimde bende sevmiyoruz kızartma sevmem cips sevmem bisküvilerle de pek aram yok kalıp kalıp çikolata yiyimde demem yani sevmediğimden yemiyodum ama canımın istediğini yiyodum hamilelikte bi gazlı içecek ve mayonez yememiş oldum :)Ama artık sadece tadımlık ye ya da iç bence. Tüp bebekte birinci yasak gazlı içecekler. Nasıl bir etkisi var bilmiyorum ama... sen bebiş için sağlıklı beslenirsin artık zaten
aradaşta 33. haftada 13 kilodaymış diyo şeker olayı olmasaydı ben çok kilo alırdım yemediğim halde 13 aldım diyo ekmek pirinç şeker patates hiç birini yemiyo ona rağmnçen 13 almışAynen inan suan kilo umrumda değil. Gerci enteresan sekilde sadece 100 gram aldım 12 haftada. Doktor cokiyi dedi. Ben daha cok alirim diyordum
Ben deeee... bir de ekmeksiz kaynat düşünemiyorum, halim fena ya... tüp bebek denemesinde üç kilo da aldım. İnşallah şişkinliktir çünkü hala inemedi karın şişliğimay ekmeği nasıl bırakcaz yaa bide ben beyaz ekmek tüketiyorum
Merhaba canim, insallah her sey guzel ilerliyordur. Ben kapi susu yapayim, yatak koruma minderi yapayim diye ugrasiyorum. Okuyorum arada girip yorumlari ama. Iyi haberlerinizi aliyorum. Doguma da az kaldi birazcik heyecan var biraz da stres :)Themodernmumma nerelerdesin nasılsın bi kaç gündür aklımdasın bebek nasıl
evet kavuşmanıza az kaldı sağlıkla kolaylıkla olsun doğumun inşallah canım :) heyecanların hep böyle güzel olaylar için olaunMerhaba canim, insallah her sey guzel ilerliyordur. Ben kapi susu yapayim, yatak koruma minderi yapayim diye ugrasiyorum. Okuyorum arada girip yorumlari ama. Iyi haberlerinizi aliyorum. Doguma da az kaldi birazcik heyecan var biraz da stres :)
Tesekkurler canim hepiniz icin insallah.evet kavuşmanıza az kaldı sağlıkla kolaylıkla olsun doğumun inşallah canım :) heyecanların hep böyle güzel olaylar için olaun
olmadim cnm bugun atesimi ölçtüm hafif yükselmiş ama gecicic bi yukselmemi yarin anlarım. tamda yarin icin doktora randevu almıştımShinSeGi nasılsın cnm adet olmadın mı hala?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?