Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aradaşta 33. haftada 13 kilodaymış diyo şeker olayı olmasaydı ben çok kilo alırdım yemediğim halde 13 aldım diyo ekmek pirinç şeker patates hiç birini yemiyo ona rağmnçen 13 almış
Valla bizim cok almamamiz lazim. Zaten kilo da var. 13 kilo iyi aslinda.
Themodernmumma tatli telaslar başlamış az kaldi artik. Saglikla kavusun insallah tek avazda

Merhaba canim, insallah her sey guzel ilerliyordur. Ben kapi susu yapayim, yatak koruma minderi yapayim diye ugrasiyorum. Okuyorum arada girip yorumlari ama. Iyi haberlerinizi aliyorum. Doguma da az kaldi birazcik heyecan var biraz da stres :)
Kolay gelsin canım. İnşallah bir avazda kucağına alırsın

Valla bizim cok almamamiz lazim. Zaten kilo da var. 13 kilo iyi aslinda.
Themodernmumma tatli telaslar başlamış az kaldi artik. Saglikla kavusun insallah tek avazda
Kilo icin bi genetik kod var bence, ben her seyi yedim hic kismadim su anda 13.5 kilodayim 36. Haftada. Herkes anneye baksin :)) abartmamak lazim ama cok da takilmayin.

aradaşta 33. haftada 13 kilodaymış diyo şeker olayı olmasaydı ben çok kilo alırdım yemediğim halde 13 aldım diyo ekmek pirinç şeker patates hiç birini yemiyo ona rağmnçen 13 almış

Galiba bunye meselesi.
Ben hicbir seyi kisitlamadim. Yani yasak olan seyler haric tabi.
Gazli da iciyorum tatli da yiyorum hamur isi de. Yani canim ne isterse.
Yarin 31. haftaya basliyoruz 5 kilo aldim.

Veson benim ateş düşerken çıktı çok korktum aklıma hemen dış gebelik tablom geldi bütün tablolarıma baktım hiç yok böyle olan hep yavaş yavaş düşüp relg gelmişüstteki dış gebelik olduğu tablom alttaki şimdiki Ayy bi relg gelse

Eklentiler

• 17-03-20-06-26-12-970_deco.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 51
Belki bebek geliyor cnm hemen dış Gebeliği nerden getirdin aklına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…