- 28 Ağustos 2008
- 3.068
- 5.755
- 358
- 39
Valla bizim cok almamamiz lazim. Zaten kilo da var. 13 kilo iyi aslinda.aradaşta 33. haftada 13 kilodaymış diyo şeker olayı olmasaydı ben çok kilo alırdım yemediğim halde 13 aldım diyo ekmek pirinç şeker patates hiç birini yemiyo ona rağmnçen 13 almış
Kolay gelsin canım. İnşallah bir avazda kucağına alırsınMerhaba canim, insallah her sey guzel ilerliyordur. Ben kapi susu yapayim, yatak koruma minderi yapayim diye ugrasiyorum. Okuyorum arada girip yorumlari ama. Iyi haberlerinizi aliyorum. Doguma da az kaldi birazcik heyecan var biraz da stres :)
Kilo icin bi genetik kod var bence, ben her seyi yedim hic kismadim su anda 13.5 kilodayim 36. Haftada. Herkes anneye baksin :)) abartmamak lazim ama cok da takilmayin.Valla bizim cok almamamiz lazim. Zaten kilo da var. 13 kilo iyi aslinda.
Themodernmumma tatli telaslar başlamış az kaldi artik. Saglikla kavusun insallah tek avazda
Isteyen herkes insallah. Hepinizin duacisiyim.Kolay gelsin canım. İnşallah bir avazda kucağına alırsın
Ay hadi gazan mübarek olsun. Başlasın çalışmalar.Ignesiz pik gördümkızlar dua edin çatlasın şu yumurtalar bu defa
Ay hadi gazan mübarek olsun. Başlasın çalışmalar.
aradaşta 33. haftada 13 kilodaymış diyo şeker olayı olmasaydı ben çok kilo alırdım yemediğim halde 13 aldım diyo ekmek pirinç şeker patates hiç birini yemiyo ona rağmnçen 13 almış
Insallah hcg yi de boyle gorursun :)Ignesiz pik gördümkızlar dua edin çatlasın şu yumurtalar bu defa
Canim bende seni merak ediyordum mutlu sona yaklasmissin nasil oldu bebisin? Rabbim cumlemize sagliklica zamaninda kavusmayi nasip etsinIsteyen herkes insallah. Hepinizin duacisiyim.
Belki bebek geliyor cnm hemen dış Gebeliği nerden getirdin aklınaVeson benim ateş düşerken çıktı çok korktum aklıma hemen dış gebelik tablom geldi bütün tablolarıma baktım hiç yok böyle olan hep yavaş yavaş düşüp relg gelmiş üstteki dış gebelik olduğu tablom alttaki şimdiki Ayy bi relg gelse
Ne bileyim bi an ilk aklıma o geldiBelki bebek geliyor cnm hemen dış Gebeliği nerden getirdin aklına
Bağlantısı yoktur bencede ama bi an korktumNeslihaann hemen olumsuz düşünme cnm benim kötüyü çağırma. atesle dış gebeligin bi baglantisi yoktur korkma
korkma canım inşallah bi daha üzücü şeyler yaşamazsın mutluluğa boğulursun :)Ne bileyim bi an ilk aklıma o geldi
Bağlantısı yoktur bencede ama bi an korktum
nasip... doktora randevu almıştım adet sokturucu isticektim bu durumda vaz gectim az daha bekleyeyim bari dimiBelki 39 çastlamıştır)
Insallah hcg yi de boyle gorursun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?