Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
persembe gitmeyi düşünüyorum hem progestronda bakar. dedigin gibi faydasiz yumurtadir bence de o. sanki adet olmadan ikinci döngüme gecmis gibi oldum
Bne de bugün dr.u bulursam mahalledeki küçük hastaneye gideceğim artık bir baksın, kist mi oldu tüpten sonra ne oldu da ben sızdırıp duruyorum. koca ile kardeş olduk zaten. biliyorsun, yumurta topanyıor ve iş bitiyor, bir daha kimse kimseye yanaşamıyor. sonra adet oldum, birkaç birliktelik, şimdi de böyle bir halde yaşayınca tabii uzak uzak iç çekip duruyoruz

cibi35 senin büyük ağrı dağı ve küçük ağrı dağı ateş tablon sonunda normalleşmiş. sonra o tepecikleri olmadı discart edersin. ateş yükselsin, çatlama olsun da bakarız.

Normal bişey bulmaz ki beni :)) Tam ateş işini çözdüm derken ağrı dağına tosladım dediğin gibi

tüpten sonra malesef düzensizlikler oluyor ama sen bi git tabu doktora. benim goguslerimdeki sislik bile 4 ay sonra filan indi. bayaga fark edilir sekildeydi

Evet cnm bekle artık.zaten hep ümidi kestiğin an çatlar bu yumurtalar

Cok uyuz bir durum bu ya benim de adet günü yeni catlamisti hatirlarsaniz sinir olmuştum
evet kizlar bende cok sinir oldum. tüp bebekten önceki son ay son sansimizdi ucup gitti. üstelik catlamaya dair hic bi belirti olmadi.
annem de sıkıştırıp duruyor 15 gün geciktiyse kesin hamilesin diye ates olcuyorum yumurta yeni catladi diyemedim ki

Ne yaptın canım gittin mi dr.a?

Merak ettigim bisey var sen biliyosundur :) sezeryan artik yasak diye duydum mecbur kalinmadikca dr lar yapmiyomus dogrumu? Ben sezeryan istesem yapmicaklarmi mesela.

Bir kaç gündür onu konuşuyor kızlarda, kimi dr. sezeryancı kimi normalci.. sezeryan yasak değil ama devlet karşılamak için bir neden arıyor onuda isteyen dr. kitabına uydurur canım.

persembe gitmeyi düşünüyorum hem progestronda bakar. dedigin gibi faydasiz yumurtadir bence de o. sanki adet olmadan ikinci döngüme gecmis gibi oldum
evet çok ilginç olmuş gercektende ..... düşündürücü ! test yaptın ama değil mi hanı 2 ay sonra gamılleıgı farkedenler var ya öyle olsa keşke

evet çok ilginç olmuş gercektende ..... düşündürücü ! test yaptın ama değil mi hanı 2 ay sonra gamılleıgı farkedenler var ya öyle olsa keşke
canim 2-3 gün gecince yapmistim test ama ates cok düşük oldugu icin bi daha yapmadim

Reactions: iiz
canim 2-3 gün gecince yapmistim test ama ates cok düşük oldugu icin bi daha yapmadim
Allahın işine karışılmaz olur olur sen her ihtimale karşı öylesine bile olsa bir test yapsana bu tablo gercekten cok ılgınc artık adet gelse neyse .. ateşe de kesın dıyemıyoruz kı gördun benım ateşim düşüktü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…