Bnece git yine de içeride ne olup bitiyor bir baksın.nasip... doktora randevu almıştım adet sokturucu isticektim bu durumda vaz gectim az daha bekleyeyim bari dimi
persembe gitmeyi düşünüyorum hem progestronda bakar. dedigin gibi faydasiz yumurtadir bence de o. sanki adet olmadan ikinci döngüme gecmis gibi oldumBnece git yine de içeride ne olup bitiyor bir baksın.
Bne de bugün dr.u bulursam mahalledeki küçük hastaneye gideceğim artık bir baksın, kist mi oldu tüpten sonra ne oldu da ben sızdırıp duruyorum. koca ile kardeş olduk zaten. biliyorsun, yumurta topanyıor ve iş bitiyor, bir daha kimse kimseye yanaşamıyor. sonra adet oldum, birkaç birliktelik, şimdi de böyle bir halde yaşayınca tabii uzak uzak iç çekip duruyoruzpersembe gitmeyi düşünüyorum hem progestronda bakar. dedigin gibi faydasiz yumurtadir bence de o. sanki adet olmadan ikinci döngüme gecmis gibi oldum
cibi35 senin büyük ağrı dağı ve küçük ağrı dağı ateş tablon sonunda normalleşmiş. sonra o tepecikleri olmadı discart edersin. ateş yükselsin, çatlama olsun da bakarız.
tüpten sonra malesef düzensizlikler oluyor ama sen bi git tabu doktora. benim goguslerimdeki sislik bile 4 ay sonra filan indi. bayaga fark edilir sekildeydiBne de bugün dr.u bulursam mahalledeki küçük hastaneye gideceğim artık bir baksın, kist mi oldu tüpten sonra ne oldu da ben sızdırıp duruyorum. koca ile kardeş olduk zaten. biliyorsun, yumurta topanyıor ve iş bitiyor, bir daha kimse kimseye yanaşamıyor. sonra adet oldum, birkaç birliktelik, şimdi de böyle bir halde yaşayınca tabii uzak uzak iç çekip duruyoruz
Evet cnm bekle artık.zaten hep ümidi kestiğin an çatlar bu yumurtalarnasip... doktora randevu almıştım adet sokturucu isticektim bu durumda vaz gectim az daha bekleyeyim bari dimi
Amin canim umarim, Carsamba gunune randevum var, heyecanliyim cok. Umarim her sey yolundadir.Canim bende seni merak ediyordum mutlu sona yaklasmissin nasil oldu bebisin? Rabbim cumlemize sagliklica zamaninda kavusmayi nasip etsin
Evet cnm bekle artık.zaten hep ümidi kestiğin an çatlar bu yumurtalar
evet kizlar bende cok sinir oldum. tüp bebekten önceki son ay son sansimizdi ucup gitti. üstelik catlamaya dair hic bi belirti olmadi.Cok uyuz bir durum bu ya benim de adet günü yeni catlamisti hatirlarsaniz sinir olmuştum
Merak ettigim bisey var sen biliyosundur :) sezeryan artik yasak diye duydum mecbur kalinmadikca dr lar yapmiyomus dogrumu? Ben sezeryan istesem yapmicaklarmi mesela.Amin canim umarim, Carsamba gunune randevum var, heyecanliyim cok. Umarim her sey yolundadir.
Bne de bugün dr.u bulursam mahalledeki küçük hastaneye gideceğim artık bir baksın, kist mi oldu tüpten sonra ne oldu da ben sızdırıp duruyorum. koca ile kardeş olduk zaten. biliyorsun, yumurta topanyıor ve iş bitiyor, bir daha kimse kimseye yanaşamıyor. sonra adet oldum, birkaç birliktelik, şimdi de böyle bir halde yaşayınca tabii uzak uzak iç çekip duruyoruz
Merak ettigim bisey var sen biliyosundur :) sezeryan artik yasak diye duydum mecbur kalinmadikca dr lar yapmiyomus dogrumu? Ben sezeryan istesem yapmicaklarmi mesela.
Galiba bunye meselesi.
Ben hicbir seyi kisitlamadim. Yani yasak olan seyler haric tabi.
Gazli da iciyorum tatli da yiyorum hamur isi de. Yani canim ne isterse.
Yarin 31. haftaya basliyoruz 5 kilo aldim.
evet çok ilginç olmuş gercektende ..... düşündürücü ! test yaptın ama değil mi hanı 2 ay sonra gamılleıgı farkedenler var ya öyle olsa keşkepersembe gitmeyi düşünüyorum hem progestronda bakar. dedigin gibi faydasiz yumurtadir bence de o. sanki adet olmadan ikinci döngüme gecmis gibi oldum
canim 2-3 gün gecince yapmistim test ama ates cok düşük oldugu icin bi daha yapmadimevet çok ilginç olmuş gercektende ..... düşündürücü ! test yaptın ama değil mi hanı 2 ay sonra gamılleıgı farkedenler var ya öyle olsa keşke
Allahın işine karışılmaz olur olur sen her ihtimale karşı öylesine bile olsa bir test yapsana bu tablo gercekten cok ılgınc artık adet gelse neyse .. ateşe de kesın dıyemıyoruz kı gördun benım ateşim düşüktücanim 2-3 gün gecince yapmistim test ama ates cok düşük oldugu icin bi daha yapmadim
an itibari ile işteyim. bakalım yetişebilecek miyim...Ne yaptın canım gittin mi dr.a?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?