an itibari ile işteyim. bakalım yetişebilecek miyim...
permsebe günü doktora gidip kan tahlili yaptirmayi düşünüyorum cnm belki o zamana kadar bi test daha yaparim. keske oyle bi mucize olsa...Allahın işine karışılmaz olur olur sen her ihtimale karşı öylesine bile olsa bir test yapsana bu tablo gercekten cok ılgınc artık adet gelse neyse .. ateşe de kesın dıyemıyoruz kı gördun benım ateşim düşüktü
Selam kızlar doktordan geldim çarşamba günü 11 de aşılamam olacak Allah nasip ederse bugün 23 de çatlatma iğnesini vurduracagım 18mm miş yumurtam bir tanede 13 mm lik varmıs sagda 12 mm varmıs
saol canım benmHadi hayırlı olsun sonu inşallah canım :)
permsebe günü doktora gidip kan tahlili yaptirmayi düşünüyorum cnm belki o zamana kadar bi test daha yaparim. keske oyle bi mucize olsa...
İnşallah gülüm Rabbim bu mucizeyi yaşatırpermsebe günü doktora gidip kan tahlili yaptirmayi düşünüyorum cnm belki o zamana kadar bi test daha yaparim. keske oyle bi mucize olsa...
Hayırlı olsun canım inşallah pozitif olurSelam kızlar doktordan geldim çarşamba günü 11 de aşılamam olacak Allah nasip ederse bugün 23 de çatlatma iğnesini vurduracagım 18mm miş yumurtam bir tanede 13 mm lik varmıs sagda 12 mm varmıs
Aradım 5te çıkacakmış. Şimdi servisteyim. Ya ucu ucuna yetisecegim ya da kaçıracağım. Kaçıririsam perşembe gününe kalır. O gün erken çıkıyorum4 gibi çıkıyorlar genelde hadi inşallah
Canim ama ama sen güvenme LH testine.Kızlar ben dpo 11deyim ovulasyon testi yaptım soluk çizgi çıktı
Gebelik varsa koyu çıkıyomuş demekki yok değil mi?
El.sonuvlanirSelam kızlar doktordan geldim çarşamba günü 11 de aşılamam olacak Allah nasip ederse bugün 23 de çatlatma iğnesini vurduracagım 18mm miş yumurtam bir tanede 13 mm lik varmıs sagda 12 mm varmıs
Atraksiyon kat ve kandırAdam bıktı kızlar.. Yarın ateş yükselirse çizgiyi bugüne çekiyor ff ama benim ki nerdeyse kaçacak kıvama geldi
Ben bide yarın da olur diye düşünüyordumBugün olmazsa kaçırır mıyım ne dersiniz?
amin canım inşAllahHayırlı olsun canım inşallah pozitif olur
saol canım amin inş güzel haberlr veririmdua edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?