Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
onu dün denedim bugün tehdit lazım
o da işe yaramıyor bir süre sonra mecburen en son ynteme başvurup ovu gününü söylemiyoruz bu ay söylediysen gec kaldın demek ama bır daha kı aya bunu dene adamların her ay her ay gözü korkuyor bunalıma gırıyorlar açmaya başlıyorlar

Keşke gizleyebilsem ama mecburen test yapıyorum yada ateş ölçüyorum soruyor sürekli.. Bizde önceden de hafta içi aksiyon olmazdı zaten, genelde hafta sonuna denk getiriyordu :) işi yorucu olduğu için hali kalmıyor adamın haklı o da ama şu iki günde dişini sıksa iyi olacak :)) Azıcık duygu sömürüsü yaptım bakalım yerse

ben evlenmeden erkekler hep ister kadınlar nazlanır zannediyodum bizim adamlar daha nazlı valla

hastası varsa uzamıştır işi yetişebildin inşallah
Yok canım. Yetişemedim. Belliydi ama denedim en azından. Memur gibiler vallahi. Hop mesai doldu gideyim. Ben sağlık ocağında Dr.a yalvardim böyle bir gecikmede. Kadın odasında oturmuş. Mesai doldu deyip almıyor. Randevuluyum ve son randevu saatiyim. Neyse bin naz aldı. Zaten ondan da sonuç çıkmamışti.vardır bunda da bir hikmet deyip oturuyoruz aşağıya...

şunun şurasında perşembeye ne kaldı diyesim geldi :)) neyse stres yapmadan gidersin sıkma canını devam ediyor mu lekelenmen?

kızlar karnımda minicik balon patlıyormuş gibi oldu 2 defa bebek hareketi olabilir mi ? intrenete baktım ilk hareketler boncuk patlaması gıbı yazmıslar tam olarak öyleydi bugun 15 +2 deyım

zayıflar daha çabuk hisseder derler canım :)

Reactions: iiz
kızlar bende dr gittim adetimin 3.günüydü kist var dedi folükuler kist olmus dedi ilaca baslıcaktı bekleyelim dedi su an vermicem dedi basına gelen varmı yani ben bu ay gebe kalamazmıyım sansım yok mu ?? neden catlamaz birde yumurta anlaamdım

canım iki ay önce benim başıma geldi. yumurtam büyümüş çatlamamış kist olmuştu. baya da büyüktü üstelik. ilaç bile vermedi doktorum adetle atılır dedi öyle de oldu bir sonraki adetimde gittim yoktu sonra tüp bebek denemem yapıldı. üstünde durma bazen olabiliyor. aslında çoğu kadında oluyor ama düzenli ultrasona girmediğimiz için bilmiyoruz.

Amin canim umarim, Carsamba gunune randevum var, heyecanliyim cok. Umarim her sey yolundadir.

Canimm yaa senden haber almak ne güzel:) inşallah her şey yolundadır her sey umduğundan çok daha güzel olsun inslalah. Darısı başımıza:)

kızlar karnımda minicik balon patlıyormuş gibi oldu 2 defa bebek hareketi olabilir mi ? intrenete baktım ilk hareketler boncuk patlaması gıbı yazmıslar tam olarak öyleydi bugun 15 +2 deyım
Yaaa canım bende gorumceme sordum.Bende de var sanki bir şeyler. balon patlaması değilde bende de son bir kac gündür içeriden küçük küçük böyle normalde olmayan bir hareketlilik oluyor.. böyle ne bileyim sanki balık kaydı gibi tam tarif edemiyorum ama sol karnının olduğu tarafta. Bende 12+4 deyim. Bana belki erken ama senin hissettiğin doğrudur :) gorumcem dedi ki benim her cocugumda olmadı ama bazisinda oldu 4.ayın başlarında hissediyordum . Eğer başka bir şeyle karistirmiyorsan odur dedi:)
Ayy çok ilginç yaaa

Eveeeet öyle başlıyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…