Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
şunun şurasında perşembeye ne kaldı diyesim geldi :)) neyse stres yapmadan gidersin sıkma canını devam ediyor mu lekelenmen?
Lekelenme de değil tam regl de. Günlük pedler az, normal bir ped fazla geliyor cnm. Gündüz normal gece günlük kullanıyorum ben de. Taşıyor hafif günlükten. Sanki günlerce sürecek gibi. Perşembe'ye artık.

kızlar karnımda minicik balon patlıyormuş gibi oldu 2 defa bebek hareketi olabilir mi ? intrenete baktım ilk hareketler boncuk patlaması gıbı yazmıslar tam olarak öyleydi bugun 15 +2 deyım
Evet kuxul oyle basliyo ama cok guzel bisi rabbim herkese nasip etsin yaaa pit pit vuruyo sonra

yaaaa yani hareketleri hissetmeye başladım mı yani :) yaşasın ama çok çikoloata yedım ve sonra pişman oldum fenalaştım çünkü
Ah canım az kaldı o baloncuklar öyle patlicak ki gobusun sallanacak aşk dokunuşları bunlar

Merak ettigim bisey var sen biliyosundur :) sezeryan artik yasak diye duydum mecbur kalinmadikca dr lar yapmiyomus dogrumu? Ben sezeryan istesem yapmicaklarmi mesela.
Valla kac arkadasima daha simdiden sezaryen diyorlar. Ben normal dogum yanlisiyim o yuzden bir sey diyemeyecegim. Ama burasi Turkiye, her sey bi sekilde kilifina uydurulur.

Cok sag ol canim guzel dualarin icin. Balon patlamis gibi pit pit oluyor ilk hisler. Ayrica en cok sirt ustu uzaninca hissediliyo. Cok zayifsan erken hissediyor olabilirsin. Cok hizli geciyor hamilelik ya, tadina varin her gununn.

Ben geldimmm
Arada ce deyip kaciyorum biliyorum ama bu yil benim yilim olmadi malesef
Ilceden il merkezine tasiniyoruz hersey ani oldu bos gunumde ev topluyorum sadece Veson cüz vardi ama okuyacak vakit bile bulamadim ben onu
Hamile varmi diye baktim yine tam takim ust katta kalmisiz alt kata gecemedik
Bukadar yogunlukta atesimi olcmwyi de unutuyorum
iiz passionete ShinSeGi zafrina89 LeYLa_21 nasilsiniz kizlar aklima gelmeyen var mi

Hoşgeldin cnm liste uzun zamandır aynı bir değişiklik yok hayırlı oldun yeni yer bebek getirsin huzur getirsin size inşallah:)

iyiyim canım seninde hayatında iyi şeyler olur umarım taşınma başlı başına dert ztn umarım gittiğiniz yerde daha mutlu olursunuz :)

bnm daha erken canım bugün 10+3 üm ultrasona göre cmt randevum var iple çekiyorum sanırım bu kontrolde de bebeği sağlıkla görürsek hamileyim diyebileceğim :) bir an önce geçse bu hafta

iyiyiz cnm sen nasilsin? taşınmak berbat bisey ama iyi olmuş kafan dağılır ates ölçmeyi bile unutman iyi bisey akışına birakmak gerek bazen

Reactions: iiz
Cok sag ol canim guzel dualarin icin. Balon patlamis gibi pit pit oluyor ilk hisler. Ayrica en cok sirt ustu uzaninca hissediliyo. Cok zayifsan erken hissediyor olabilirsin. Cok hizli geciyor hamilelik ya, tadina varin her gununn.

aslinda ben zayıf değilim. Ama ben zayiflikltan ziyade iç karnım büyük olup olmamsina göre daha erken hissediliyor diye duydum. Allahu alem . Canim ya hamileliğinin sonuna gelenler senin gibi diyorlar hep:) 13.haftadan bakincada insan hemen geçsin istiyor. İnşallah hepimiz saglicakla atlatır bu süreçleri ve bebeklerimizi sağlıcakla alırız. Pit pitlari duymayı sabırsızlıkla bekliyorum:)

Iyiyiz canim gorunmuyordun bayalardir ortalarda. Tasinmak zor is allah kolaylik versin. Kafandan atman da iyi olmus biraz değişiklik iyi gelir belki. Arada gir özletme kendini

Iyiyiz canim ben sorunsuz ilerliyorum allaha şükür. Cinsiyet daha belli olmadi en son 10+6da doktordaydim. Bir sonraki randevuya belli oluyor diye düşünüyorum 14+6 olcaz 5 nisana bakalim kismet.

Sagolasin canım şimdilik iyiyiz ters bir durum yok. persembe 13.haftam bitiyor kontrolum var... Hem heyecan hem birazcık korku var... 13.hafta bende zihinsel bir sınır...sanki hala hamileligime inanamıyorum... Doğru değil belki ama ilk bebekten kalan bir duygu. her şeyin hayırlısı. İnşallah her şey güzel olacak hissediyorum:)

Bu kontrolde söyleyeceğim doktora cinsiyet ogrenmeyecegiz diye:) ben fikre alisigim etrafımı alistirmaya çalışıyorum:) hayırlısı artık.
.sen nasılsın? Daha iyisin inşallah?

yaa bu iç karın olayı bende hiç yok mu diye düşünmeys başladım daha 10+3 üm hafif belirginleşmeye başladı karnım normal mi erken diye düşünüyorum aslında ama kotlar sıkıyo belimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…