Lekelenme de değil tam regl de. Günlük pedler az, normal bir ped fazla geliyor cnm. Gündüz normal gece günlük kullanıyorum ben de. Taşıyor hafif günlükten. Sanki günlerce sürecek gibi. Perşembe'ye artık.şunun şurasında perşembeye ne kaldı diyesim geldi :)) neyse stres yapmadan gidersin sıkma canını devam ediyor mu lekelenmen?
AhahahaKandırdımmm KandırdımmmPM benimdir
Evet kuxul oyle basliyo ama cok guzel bisi rabbim herkese nasip etsin yaaa pit pit vuruyo sonrakızlar karnımda minicik balon patlıyormuş gibi oldu 2 defa bebek hareketi olabilir mi ? intrenete baktım ilk hareketler boncuk patlaması gıbı yazmıslar tam olarak öyleydi bugun 15 +2 deyım
yaaaa yani hareketleri hissetmeye başladım mı yani :) yaşasın ama çok çikoloata yedım ve sonra pişman oldum fenalaştım çünküEveeeet öyle başlıyor canım
evet çok güzel bir duygu ama devamı gelmedı şaşkınlıkla bekledım saatlerceEvet kuxul oyle basliyo ama cok guzel bisi rabbim herkese nasip etsin yaaa pit pit vuruyo sonra
Ah canım az kaldı o baloncuklar öyle patlicak ki gobusun sallanacak aşk dokunuşları bunlaryaaaa yani hareketleri hissetmeye başladım mı yani :) yaşasın ama çok çikoloata yedım ve sonra pişman oldum fenalaştım çünkü
Valla kac arkadasima daha simdiden sezaryen diyorlar. Ben normal dogum yanlisiyim o yuzden bir sey diyemeyecegim. Ama burasi Turkiye, her sey bi sekilde kilifina uydurulur.Merak ettigim bisey var sen biliyosundur :) sezeryan artik yasak diye duydum mecbur kalinmadikca dr lar yapmiyomus dogrumu? Ben sezeryan istesem yapmicaklarmi mesela.
Cok sag ol canim guzel dualarin icin. Balon patlamis gibi pit pit oluyor ilk hisler. Ayrica en cok sirt ustu uzaninca hissediliyo. Cok zayifsan erken hissediyor olabilirsin. Cok hizli geciyor hamilelik ya, tadina varin her gununn.Canimm yaa senden haber almak ne güzel:) inşallah her şey yolundadır her sey umduğundan çok daha güzel olsun inslalah. Darısı başımıza:)
Yaaa canım bende gorumceme sordum.Bende de var sanki bir şeyler. balon patlaması değilde bende de son bir kac gündür içeriden küçük küçük böyle normalde olmayan bir hareketlilik oluyor.. böyle ne bileyim sanki balık kaydı gibi tam tarif edemiyorum ama sol karnının olduğu tarafta. Bende 12+4 deyim. Bana belki erken ama senin hissettiğin doğrudur :) gorumcem dedi ki benim her cocugumda olmadı ama bazisinda oldu 4.ayın başlarında hissediyordum . Eğer başka bir şeyle karistirmiyorsan odur dedi:)
Ayy çok ilginç yaaa
Insallah canim rabbim hayirlisini nasip etsin hbr ver bizede kuzumAmin canim umarim, Carsamba gunune randevum var, heyecanliyim cok. Umarim her sey yolundadir.
Hoşgeldin cnm liste uzun zamandır aynı bir değişiklik yok hayırlı oldun yeni yer bebek getirsin huzur getirsin size inşallah:)Ben geldimmm
Arada ce deyip kaciyorum biliyorum ama bu yil benim yilim olmadi malesef
Ilceden il merkezine tasiniyoruz hersey ani oldu bos gunumde ev topluyorum sadeceVeson cüz vardi ama okuyacak vakit bile bulamadim ben onu
Hamile varmi diye baktim yine tam takim ust katta kalmisiz alt kata gecemedik
Bukadar yogunlukta atesimi olcmwyi de unutuyorum
iiz passionete ShinSeGi zafrina89 LeYLa_21 nasilsiniz kizlar aklima gelmeyen var mi
iyiyim canım seninde hayatında iyi şeyler olur umarım taşınma başlı başına dert ztn umarım gittiğiniz yerde daha mutlu olursunuz :)Ben geldimmm
Ilceden il merkezine tasiniyoruz hersey ani oldu bos gunumde ev topluyorum sadeceVeson cüz vardi ama okuyacak vakit bile bulamadim ben onu
iiz passionete ShinSeGi zafrina89 LeYLa_21 nasilsiniz kizlar aklima gelmeyen var mi
bnm daha erken canım bugün 10+3 üm ultrasona göre cmt randevum var iple çekiyorum sanırım bu kontrolde de bebeği sağlıkla görürsek hamileyim diyebileceğim :) bir an önce geçse bu haftaKizlar nasilsiniz baya sayfa birikmis okudum biraz
Elcanki iiz zafrina89 passionete kizlarrr belli oldumu cinsiyetler nasil gidiyor hamilelik..@BenanAsiye sen ogrenmicektin sanirim cinsiyet oyle hatirliyorum varmi bir degisiklik canim..
Alistinizmi :))
iyiyiz cnm sen nasilsin? taşınmak berbat bisey ama iyi olmuş kafan dağılır ates ölçmeyi bile unutman iyi biseyBen geldimmm
Cok sag ol canim guzel dualarin icin. Balon patlamis gibi pit pit oluyor ilk hisler. Ayrica en cok sirt ustu uzaninca hissediliyo. Cok zayifsan erken hissediyor olabilirsin. Cok hizli geciyor hamilelik ya, tadina varin her gununn.
Iyiyiz canim gorunmuyordun bayalardir ortalarda. Tasinmak zor is allah kolaylik versin. Kafandan atman da iyi olmus biraz değişiklik iyi gelir belki. Arada gir özletme kendiniBen geldimmm
Iyiyiz canim ben sorunsuz ilerliyorum allaha şükür. Cinsiyet daha belli olmadi en son 10+6da doktordaydim. Bir sonraki randevuya belli oluyor diye düşünüyorum 14+6 olcaz 5 nisana bakalim kismet.Kizlar nasilsiniz baya sayfa birikmis okudum biraz
Elcanki iiz zafrina89 passionete kizlarrr belli oldumu cinsiyetler nasil gidiyor hamilelik..@BenanAsiye sen ogrenmicektin sanirim cinsiyet oyle hatirliyorum varmi bir degisiklik canim..
Kizlar nasilsiniz baya sayfa birikmis okudum biraz
yaa bu iç karın olayı bende hiç yok mu diye düşünmeys başladım daha 10+3 üm hafif belirginleşmeye başladı karnım normal mi erken diye düşünüyorum aslında ama kotlar sıkıyo belimiaslinda ben zayıf değilim. Ama ben zayiflikltan ziyade iç karnım büyük olup olmamsina göre daha erken hissediliyor diye duydum. Allahu alem . Canim ya hamileliğinin sonuna gelenler senin gibi diyorlar hep:) 13.haftadan bakincada insan hemen geçsin istiyor. İnşallah hepimiz saglicakla atlatır bu süreçleri ve bebeklerimizi sağlıcakla alırız. Pit pitlari duymayı sabırsızlıkla bekliyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?