Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yaa bu iç karın olayı bende hiç yok mu diye düşünmeys başladım daha 10+3 üm hafif belirginleşmeye başladı karnım normal mi erken diye düşünüyorum aslında ama kotlar sıkıyo belimi
Canim benim de karnim cikmaya basladi. Normal bence hic kilo almadim ama karnim belli yani ozellikle aksamlari daha belirgin. Bu arada 12. Haftada dogum cizgisi olusmaya baslar yaziyordu uygulamada. Cumartesi baktim cizgi falan yok eşime de sordum o da yok dedi. Ertesi gun esim faketti 1 gunde dogum cizgisi olustu gobek deliginden adagi dogru uzun k.rengi bir çizgi olmus. Sok olduk biz

bnm daha erken canım bugün 10+3 üm ultrasona göre cmt randevum var iple çekiyorum sanırım bu kontrolde de bebeği sağlıkla görürsek hamileyim diyebileceğim :) bir an önce geçse bu hafta
Hayirlisi olsun canim ben kalp atislarindan erken ogrenmistim biri hizli biri daha yavas atinca muhtemelen kiz erkek oldugunu soylemisti dr.um.
Saglikli olsunda hakkimizda hayirlisi 12 den sonra daha iyi hissedersin hele tekmeler baslayinca iletisimin arttikca daha guzel oluyor☺

yaa bu iç karın olayı bende hiç yok mu diye düşünmeys başladım daha 10+3 üm hafif belirginleşmeye başladı karnım normal mi erken diye düşünüyorum aslında ama kotlar sıkıyo belimi
Bende bu pantolonumla bir eteğimi giyemiyorum normalde tam oluyorlardı Ama şimdi baya baya sıkıyorlar. Yaa ben top gibi göbeği m olsun çok istiyorum ya hayırlısı:) canım birde bebekten olmasa bile özellikle 10-11.havalarda rahimdeki genişleme çok şiddetli oluyor .bir yerde okumuştum 11.hafta hem bebeğin hemde rahmin en hızlı büyüdüğü haftaymis.. Normal yani.
Bizim gelin çok zayıftı 1.73 boy 48 kilo 5.aya kadar hiç bir şey gözükmüyordu. Doktor ona demiş ki iç karnın çok büyük.
Şöyle 3.ayı tam bitirdiğinizde anlarız ya nasip

Masallah canim olur olur baya ilerletmissin sende rabbim gonlunuze gore versin insallah

O hafif kahverengi çizgi bende de var canım. Yeni oluştu. Daha kahverengilesmez inşallah. Bende hiç kilo almadım ama karnımda şişkinlik var. Sık sık aynada kontrol ediyorum bebek göbeği mi diye. Sertlik böyle.

Sukur canim hamdolsun simdiluk kontrol altinda gidiyoruz.
Haklisin kayibin olunca korkularla tedirginlikle atlatiyorsun ilk zamanlari ama Allahin izniyle hepiniz buyuttunuz insallah saglikla kucaklamakta nasip olsun cumlemize.

Masallah canim olur olur baya ilerletmissin sende rabbim gonlunuze gore versin insallah
Valla geçmiyor gibi geliyor ama zaman hizli geciyor gercekten. Amin canim hepimize tum arkadaslara inşallah.

Valla inan o bile guzel geliyor hala inanmakta zorlandığım icin bazen bakip evet hamileyim diyorum. Doğum sonrası geçer canim. Daha esmer ve cabuk bronzlasanlarda olurmus ki bana uyuyor bu durum. Insallah cok kilo almadan kurtaririz durumu

Hayırlı olsun çizgiyi çekmişsin ben 1.5 kilo aldım artı olarak ama gobusum on kilo diyo

İnanmak için sürekli sebepler arıyoruz ya psikolojimizde garip. Kasığımda bir ağrı oluyor böyle kısa , iyi iyi bebek içerde filan yapıyorum.. bulantilarim birazda ben istemiyorum diye bitmiyor gibi geliyor bana. Güzel söyledin o çizgi bile sevindiriyor insanı... Ben şu persembe günkü kontrolü bu atlatsam..hiç bir şey yapasim gelmiyor.. İnşallah her şey yolundadır. Hepimiz sağlıcakla kucagimiza alırız ins

aaa şaşırdım bak :) bence bende kilo almadm bakalım doktorun terazisi ne dicek bnm göğüslerim büyüktü zaten şimdi balon gibi olsular resmen kocamann eşim gördü dün adam 12. hafataya taktığı için kardeş takıkıyoruz hala ondan çıplakta görmemişti hiç niyeti bozulmasın diye heralde göğüslerimi gördüğündeki tepkiyi hiç unutmıcam ohaa nolmuş onlara dedi ya dedim büyüyolar süt olcek diyo daha eeken diil mi kocaman olmuilar alerji olmasın sen bi doktora sor yine de diyo

evet yaa okdr zaman uğraşıp beklemediğim ay olunca şaşkınım hala ailenin kalanına da söylmedm hep bi korku içimde bu kpntrolü atlatırsak biraz rahatlıcam sanki halbuki ağrı leke fln yok içime kurt düşürcek neyse Rabbim hayırlısını versin babamda çok kötü bu aralar kafam hep onda yatakta çok vakit geçiriyorum ama hep rüyalar kabuslar hiç dinlenemiyorum uyanıkken zaten aklımda deli sorular ilk başta babam pek etkilenmedi hemen toparlıcak diyodum şimdi okdr kötü ki acaba iyileşebilecek mi diyorum 20 kilo verdi doğeu düzgün bişey yiyip içmiyo perş son kürü var bakalım nolcak siz nasılsınız

ben zayıfta diilim 168 boyum 69 la hamile kaldm :) neyse büyüsünlerde sağlıkla başka bişey istemiyoruz zaten

Alerji mi??

Maşallah kızlar daim olsun bu sevinçleriniz heyecanlarınız inşallah sağlıkla hayırla kucaklarsınız benişlerinizi hepimiz harika anneler olacaksınız dilerim 2. Bebekler de hiiiiç uğraşmadan çabalamadan geliverir Anne olmak bu dünyanın en harika duygusu tarifi de yok ki bu hazzın anlatalım inşallah bir gün bende bbu muhabbetlere katılırım

Hayırlı olsun çizgiyi çekmişsin ben 1.5 kilo aldım artı olarak ama gobusum on kilo diyo
Olsun o kadar da canim. Sen baya verdin kio başlarda. Benim sorun olmayinca kilo vermedim allaha şükür. Cizgim geldi valla sorma

Insallah canim. Gercekten hamile kalinca da bitmiyor sürec. Her ani zor ama bir o kadar guzel.

Bak bu cok iyiymis alerji muhabbeti. Ben valla dayanamadim kardeslik durumuna son randevu ile son verdim. 8 marttan beri 2-3 olmustur. Abartmadik yinede.

Amin canim insallah rabbim tum isteyenlere nasip etsin 1 2 farketmez hepsu evlat özlemi. O gunler de gelecek inaniyorum.

İnşallah gelir canım ama beklemekten yoruldum

Hoşgeldin cnm liste uzun zamandır aynı bir değişiklik yok hayırlı oldun yeni yer bebek getirsin huzur getirsin size inşallah:)

iyiyim canım seninde hayatında iyi şeyler olur umarım taşınma başlı başına dert ztn umarım gittiğiniz yerde daha mutlu olursunuz :)

iyiyiz cnm sen nasilsin? taşınmak berbat bisey ama iyi olmuş kafan dağılır ates ölçmeyi bile unutman iyi bisey akışına birakmak gerek bazen

Sağolun canlar
Sabah 8 ikindin 4 dersteyim eve gelmem yemek yapmam dinlenmem ev toplamam cok yorgunum halsizim surekli bogaz agrim var bagisiklik sistemim coktu herhalde
Cok ozledim burdaki sohbeti
Bu arada Temmuz ayinda laparoskopi histereskopi arkasindan tup bebek yaptırıyorum insaallah tutar bu defa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…