Alerji mi??
Olsun o kadar da canim. Sen baya verdin kio başlarda. Benim sorun olmayinca kilo vermedim allaha şükür. Cizgim geldi valla sorma
Insallah canim. Gercekten hamile kalinca da bitmiyor sürec. Her ani zor ama bir o kadar guzel.
Bak bu cok iyiymis alerji muhabbeti. Ben valla dayanamadim kardeslik durumuna son randevu ile son verdim. 8 marttan beri 2-3 olmustur. Abartmadik yinede.
Amin canim insallah rabbim tum isteyenlere nasip etsin 1 2 farketmez hepsu evlat özlemi. O gunler de gelecek inaniyorum.
gözüm sürekli karnımda karnım sürekli acık :) sabırsızlamaya başladım birden bire nedenseAh canım az kaldı o baloncuklar öyle patlicak ki gobusun sallanacak aşk dokunuşları bunlar
yok canım ben henüz cinsiyeti öğrenmedım bugun 15+3 deyım bu cuma doktora gideceğim. gün sayıyorum meraklaKizlar nasilsiniz baya sayfa birikmis okudum biraz
@Elcankiiiz zafrina89 @passionete kizlarrr belli oldumu cinsiyetler nasil gidiyor hamilelik..@BenanAsiye sen ogrenmicektin sanirim cinsiyet oyle hatirliyorum varmi bir degisiklik canim..
Alistinizmi :))
senin tekmeler ne zaman başlamıştı canım ? ilk nasıl hissettin ? gerçi senin ikiz hepimizden başka :)Hayirlisi olsun canim ben kalp atislarindan erken ogrenmistim biri hizli biri daha yavas atinca muhtemelen kiz erkek oldugunu soylemisti dr.um.
Saglikli olsunda hakkimizda hayirlisi 12 den sonra daha iyi hissedersin hele tekmeler baslayinca iletisimin arttikca daha guzel oluyor☺
gözüm sürekli karnımda karnım sürekli acık :) sabırsızlamaya başladım birden bire nedense
darısı tez zamanda başına inşallah. beklemeden gelsin senin bebegin ömrüne güneş gibi doğsun inşallahMaşallah kızlar daim olsun bu sevinçleriniz heyecanlarınız inşallah sağlıkla hayırla kucaklarsınız benişlerinizi hepimiz harika anneler olacaksınız dilerim 2. Bebekler de hiiiiç uğraşmadan çabalamadan geliverir Anne olmak bu dünyanın en harika duygusu tarifi de yok ki bu hazzın anlatalım inşallah bir gün bende bbu muhabbetlere katılırım
evet tamamen düzelmedim mesela dün akşam fenalaştım gene ama cok nadır olmaya başladı genelde ıyıyım Allaha şükür gerçekten sanki hiç bitmeyecekti. çok teşekkür ederim canım. merakla güzel haberlerınızı bekliyorumBir zamandır gözlemliyorum da mide bulantının hafiflemesi kendini daha iyi hissetmen yazılarına bile yansıyor :) Sonuna kadar iyi sorunsuz olsun inşallah her şey canım :))
kolay gelsın canım ..ben cok daha ıyıyım. teşekkür ederımBen geldimmm
Arada ce deyip kaciyorum biliyorum ama bu yil benim yilim olmadi malesef
Ilceden il merkezine tasiniyoruz hersey ani oldu bos gunumde ev topluyorum sadeceVeson cüz vardi ama okuyacak vakit bile bulamadim ben onu
Hamile varmi diye baktim yine tam takim ust katta kalmisiz alt kata gecemedik
Bukadar yogunlukta atesimi olcmwyi de unutuyorum
iiz @passionete @ShinSeGi zafrina89 @LeYLa_21 nasilsiniz kizlar aklima gelmeyen var mi
yanı doguma kadar merakta kalacagız demek ... belki değiştirisin fikriniSagolasin canım şimdilik iyiyiz ters bir durum yok. persembe 13.haftam bitiyor kontrolum var... Hem heyecan hem birazcık korku var... 13.hafta bende zihinsel bir sınır...sanki hala hamileligime inanamıyorum... Doğru değil belki ama ilk bebekten kalan bir duygu. her şeyin hayırlısı. İnşallah her şey güzel olacak hissediyorum:)
Bu kontrolde söyleyeceğim doktora cinsiyet ogrenmeyecegiz diye:) ben fikre alisigim etrafımı alistirmaya çalışıyorum:) hayırlısı artık.
.sen nasılsın? Daha iyisin inşallah?
o dogum çizgiyi kopkoyu olacak sonra gecıyormus tatlım varsın olsunO hafif kahverengi çizgi bende de var canım. Yeni oluştu. Daha kahverengilesmez inşallah. Bende hiç kilo almadım ama karnımda şişkinlik var. Sık sık aynada kontrol ediyorum bebek göbeği mi diye. Sertlik böyle.
inşallah bu karısıklıkta aaaaa bır baktın bebek gelmıs :) canım ya ınsallah gerek kalmaz kendısınden gelır annesıneSağolun canlar
Sabah 8 ikindin 4 dersteyim eve gelmem yemek yapmam dinlenmem ev toplamam cok yorgunum halsizim surekli bogaz agrim var bagisiklik sistemim coktu herhalde
Cok ozledim burdaki sohbeti
Bu arada Temmuz ayinda laparoskopi histereskopi arkasindan tup bebek yaptırıyorum insaallah tutar bu defa
Cd14 te çatlamış bence ama bugünü de değerlendir senbenim ateşim ruh halim gibi hep inişli çıkışlı bence
Cd14 te çatlamış bence ama bugünü de değerlendir sen
Hangi aşamada kaldın foto gönder bakalımİngilizce bilmeme rağmen, hesap tablo işlerinden iyi anlamama rağmen embesil gibi fertilty friend uygulamasını beceremedim kızlar. Onun yerine kendim kareli bi kağıtta tablo ya da grafik oluştursam olmaz mı. Grafikte ateş dışında ne olacağını söyleyin yeter
Veson
Hangi aşamada kaldın foto gönder bakalım
olmaz biz bakınca anlayamayız yorumlayamayız.İngilizce bilmeme rağmen, hesap tablo işlerinden iyi anlamama rağmen embesil gibi fertilty friend uygulamasını beceremedim kızlar. Onun yerine kendim kareli bi kağıtta tablo ya da grafik oluştursam olmaz mı. Grafikte ateş dışında ne olacağını söyleyin yeter
Veson
olmaz biz bakınca anlayamayız yorumlayamayız.
ff cok basıttır .ilk sayfayı sabırla takıp et zaten anlayacagın 2 şey. deger nerden gırılı r.. vs vs yaptıkca ingilizce bilmeden çözüyorsun zaten.
tabı değer girmezsen çözmeye başlayamazsın zaten öğrenecegin 1- 2 şey daha fazla değil ki bütün siteyi çözmene gerek yok lazım değil zaten. değerlerle ilişkiyi gir dogru saatte ölç yeterliO zaman pes etmeden bu ay adet günümde başlıyorum. Belki de henüz değer girmediğim için anlayamadım. Çok teşekkür ederim.
tabı değer girmezsen çözmeye başlayamazsın zaten öğrenecegin 1- 2 şey daha fazla değil ki bütün siteyi çözmene gerek yok lazım değil zaten. değerlerle ilişkiyi gir dogru saatte ölç yeterli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?