Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

valla bende okdr çok güldüm ki hele alerjiye bnm bi çok şeye alerjim var ya adam artık neye alerjim olabileceğini düşündüyse

passi valla bende dayanamıcam sıkıştırcam bi köşede bu gidişle cmt yide bi atlatalımda bakalım aslında gitmeden olsa ilişki kanama oluyomu görmüş olurduk doktora söylerdik diye de düşünüyorum ama

yok canım ben henüz cinsiyeti öğrenmedım bugun 15+3 deyım bu cuma doktora gideceğim. gün sayıyorum merakla

senin tekmeler ne zaman başlamıştı canım ? ilk nasıl hissettin ? gerçi senin ikiz hepimizden başka :)

gözüm sürekli karnımda karnım sürekli acık :) sabırsızlamaya başladım birden bire nedense

Bir zamandır gözlemliyorum da mide bulantının hafiflemesi kendini daha iyi hissetmen yazılarına bile yansıyor :) Sonuna kadar iyi sorunsuz olsun inşallah her şey canım :))

darısı tez zamanda başına inşallah. beklemeden gelsin senin bebegin ömrüne güneş gibi doğsun inşallah

Bir zamandır gözlemliyorum da mide bulantının hafiflemesi kendini daha iyi hissetmen yazılarına bile yansıyor :) Sonuna kadar iyi sorunsuz olsun inşallah her şey canım :))
evet tamamen düzelmedim mesela dün akşam fenalaştım gene ama cok nadır olmaya başladı genelde ıyıyım Allaha şükür gerçekten sanki hiç bitmeyecekti. çok teşekkür ederim canım. merakla güzel haberlerınızı bekliyorum

kolay gelsın canım ..ben cok daha ıyıyım. teşekkür ederım

yanı doguma kadar merakta kalacagız demek ... belki değiştirisin fikrini daha zaman cok

o dogum çizgiyi kopkoyu olacak sonra gecıyormus tatlım varsın olsun

inşallah bu karısıklıkta aaaaa bır baktın bebek gelmıs :) canım ya ınsallah gerek kalmaz kendısınden gelır annesıne

İngilizce bilmeme rağmen, hesap tablo işlerinden iyi anlamama rağmen embesil gibi fertilty friend uygulamasını beceremedim kızlar. Onun yerine kendim kareli bi kağıtta tablo ya da grafik oluştursam olmaz mı. Grafikte ateş dışında ne olacağını söyleyin yeter
Veson

Hangi aşamada kaldın foto gönder bakalım

Hangi aşamada kaldın foto gönder bakalım

Adetimin ilk gününü giriyorum. Senin dediğin bütün ayarları yapıyorum. Ama anlayamadım. İlk adet gününü giriyo kaç gün sürdüğünü giremiyorum. Doğrusu daha adetime 5 gün var da. Bundan öncekini gireyim dedim. Beceremedim. Ama uygulama yüklü hala. Bakalım bu ay adet olunca denicem tekrar becerebilirsem.

olmaz biz bakınca anlayamayız yorumlayamayız.
ff cok basıttır .ilk sayfayı sabırla takıp et zaten anlayacagın 2 şey. deger nerden gırılı r.. vs vs yaptıkca ingilizce bilmeden çözüyorsun zaten.

olmaz biz bakınca anlayamayız yorumlayamayız.
ff cok basıttır .ilk sayfayı sabırla takıp et zaten anlayacagın 2 şey. deger nerden gırılı r.. vs vs yaptıkca ingilizce bilmeden çözüyorsun zaten.

O zaman pes etmeden bu ay adet günümde başlıyorum. Belki de henüz değer girmediğim için anlayamadım. Çok teşekkür ederim.

Reactions: iiz
O zaman pes etmeden bu ay adet günümde başlıyorum. Belki de henüz değer girmediğim için anlayamadım. Çok teşekkür ederim.
tabı değer girmezsen çözmeye başlayamazsın zaten öğrenecegin 1- 2 şey daha fazla değil ki bütün siteyi çözmene gerek yok lazım değil zaten. değerlerle ilişkiyi gir dogru saatte ölç yeterli

tabı değer girmezsen çözmeye başlayamazsın zaten öğrenecegin 1- 2 şey daha fazla değil ki bütün siteyi çözmene gerek yok lazım değil zaten. değerlerle ilişkiyi gir dogru saatte ölç yeterli

Tamam canımm. Çok Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…