Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen bir foto at takvimin fotosunu bir de tablo oluştu ise tablonun

İnşallah gelir canım ama beklemekten yoruldum
Insallah daha fazla bekletmez annesini kuzusu

Insallah hic birine gerek kalmadan gelir canim.

Aslinda senin kanamalari dusunursek mantıklı. Bi deneyin olmadi

Canim pes etme cok basit aslinda. Biraz kurcaladikca anliyor insan. Her gun takvime tiklayip tek tek her gune ates ve varsa adet iliski bilgilerini girmen gerekiyor.

Melissa81 sagol canim hatrina geldigim icin.. iyiyiz elhamdulillah, buyuyoruz.. son haftalarda bas agrisi migrenle ugrastim.. bu hafta da kirmizi lekemsi bir sey geldi korktum. Dun acile doktoruma gittim oğluşumu sağlıklı bir şekilde taklalar atarken gördüm icim rahatladı.. herhangibi bi sıkıntı da gorunmedi sukur ki, rahim agzi rahim falan tertemiz.. muhtemelen ya idrardan ya da rahimdeki kilcar damarlardan birisi catlamis olabilir tekrarlancagini dusunmuyorum ama ben seni endiseli gordugum icin düşük önleyici igne veriyorum dedi.. dun vuruldum. iyiyiz elhamdulillah.. Rabbim bundan geri koymasin.. 120 gr olmusuz boyumuzda 20 cm yakin dedi :)
İdrarimda da koku arttı gibi bi de akıntım da sarımsı. Saglikocagina idrar vermiştim az bi enfeksiyon var ama bol suya gecirebilirsin dedi... cok su iciyorum ama ictigim suyu direk cikariyorum.. napcam bilmem :)

Sen nasilsin? En son ki durumu atlattın mi? Nasil gidiyor bebisler nasil?

Buraya pek bakamiyorum bi yandan da tasinma telasim var... Allah hepimiz güç kuvvet versin insaAllah

Son düzenleme:
S.a kızlar,
Karni büyüyenler ve büyüyecek olanlar.. size bir şey danışacağım.. bilgisi olan yorum yapsa ya da baska bilgi eklemek isterse sevinirim!

Çatlaklarla alakalı;
duyduğuma göre tahinin üzerine çıkan yağı gobegimize göğsümüze falan sürersek çatlağı önlüyormuş? Ben korkmaya başladım? Siz ne gibi şeyler biliyorsunuz duydunuz ya da kullaniyorsunuz??

Sadece kaşıma canım ama dilersen istediğin gibi nemlendirebilirsin badem yağı, duş sonrası bebe yağı gibi..

Veson canım merak ettim acaba seninde sadece relg sonrası ilk ilişkide mi yanma oldu bu seferde oldu mu ?

canim gecen nette catlak icin ayni sefa kremini gördüm. bi arastir istersen

Ilk seferki gibi olmadı ama yinede bir kaşıntı oldu illaki yıkamam gerekti.bakalım bir sonraki ilişki nasıl olacak?
Benim de son 1 haftadır falan krem gibi akıntım var ya galiba benim yine iltihap falan var acaba ıltihapta yapar mı yanma salı günü randevum var inşallah relg olmuş bitmiş olur da bi muayene olabilirim.bu ay benim solumda hep bi ağrı sızı oldu geçmedi gitti

mantar Olduğum ay eşim çıkmadan başlıyordu deli gibi yanma ve kaşıntı çık artık diye bağırıyordum.bu ay öyle deli gibi kalıntı yanma olmadı.hoş smear da temiz çıktı ama bilmiyorum ki normal değildir herhalde bu yanma kaşıntı sinir oluyorum.ilişkiden tiksiniyor insan
r o

Ben ilk bu kaşıntı ile 4 aylık evliyken ilk korunmayı bıraktığımda tanıştım ben 45 dk falan bekliyordum o zamanlar ayaklarımı kendime çekip ama varya artık nette sperm alerjisi diye bişey var mı diye araştırmaya başlamıştım beni o içerdeki gıdıklanma kaşınma hissi öldürüyordu.bence bize bu eslerimizden geliyor doktorlar kabul etmesede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…