cd 14 te çatlamış görünüyor bence de çalışmalara devam etöyle mi dersin canım benim ya?
o günü değerlendirmiştim hadi inşallah.
bu geceyi de değerlendireceğim tamam.
Sen bir foto at takvimin fotosunu bir de tablo oluştu ise tablonunAdetimin ilk gününü giriyorum. Senin dediğin bütün ayarları yapıyorum. Ama anlayamadım. İlk adet gününü giriyo kaç gün sürdüğünü giremiyorum. Doğrusu daha adetime 5 gün var da. Bundan öncekini gireyim dedim. Beceremedim. Ama uygulama yüklü hala. Bakalım bu ay adet olunca denicem tekrar becerebilirsem.
Insallah daha fazla bekletmez annesini kuzusuİnşallah gelir canım ama beklemekten yoruldum
Insallah hic birine gerek kalmadan gelir canim.Sağolun canlar
Sabah 8 ikindin 4 dersteyim eve gelmem yemek yapmam dinlenmem ev toplamam cok yorgunum halsizim surekli bogaz agrim var bagisiklik sistemim coktu herhalde
Cok ozledim burdaki sohbeti
Bu arada Temmuz ayinda laparoskopi histereskopi arkasindan tup bebek yaptırıyorum insaallah tutar bu defa
Aslinda senin kanamalari dusunursek mantıklı. Bi deneyin olmadivalla bende okdr çok güldüm ki hele alerjiye bnm bi çok şeye alerjim var ya adam artık neye alerjim olabileceğini düşündüyse
passi valla bende dayanamıcam sıkıştırcam bi köşede bu gidişle cmt yide bi atlatalımda bakalım aslında gitmeden olsa ilişki kanama oluyomu görmüş olurduk doktora söylerdik diye de düşünüyorum ama
Canim pes etme cok basit aslinda. Biraz kurcaladikca anliyor insan. Her gun takvime tiklayip tek tek her gune ates ve varsa adet iliski bilgilerini girmen gerekiyor.İngilizce bilmeme rağmen, hesap tablo işlerinden iyi anlamama rağmen embesil gibi fertilty friend uygulamasını beceremedim kızlar. Onun yerine kendim kareli bi kağıtta tablo ya da grafik oluştursam olmaz mı. Grafikte ateş dışında ne olacağını söyleyin yeter
Veson
Amin gülüm inşallah hepimizin öyle olsun inşallahdarısı tez zamanda başına inşallah. beklemeden gelsin senin bebegin ömrüne güneş gibi doğsun inşallah
ölçtüm cnm biraz düşmüş heralde catlamadi. yarina randevu aldim nolcaksa olsun artik. hamile olmadigimdan emin olayim aksamina step+zumba+plates dersim var :))))ShinSeGi aaa bugün ölçmemşsin ateş. ne zaman doktora gidecektin ?
S.a kızlar,
Karni büyüyenler ve büyüyecek olanlar.. size bir şey danışacağım.. bilgisi olan yorum yapsa ya da baska bilgi eklemek isterse sevinirim!
Çatlaklarla alakalı;
duyduğuma göre tahinin üzerine çıkan yağı gobegimize göğsümüze falan sürersek çatlağı önlüyormuş? Ben korkmaya başladım? Siz ne gibi şeyler biliyorsunuz duydunuz ya da kullaniyorsunuz??
Ben de başlamalıyım. Acilennnölçtüm cnm biraz düşmüş heralde catlamadi. yarina randevu aldim nolcaksa olsun artik. hamile olmadigimdan emin olayim aksamina step+zumba+plates dersim var :))))
Acele etme annesi daha durrrrr bu bi baslangicevet çok güzel bir duygu ama devamı gelmedı şaşkınlıkla bekledım saatlerce
ben 1 aydir deli gibi spor yapiyorum ama 100 g bile veremedimBen de başlamalıyım. Acilennn
canim gecen nette catlak icin ayni sefa kremini gördüm. bi arastir istersenS.a kızlar,
Karni büyüyenler ve büyüyecek olanlar.. size bir şey danışacağım.. bilgisi olan yorum yapsa ya da baska bilgi eklemek isterse sevinirim!
Çatlaklarla alakalı;
duyduğuma göre tahinin üzerine çıkan yağı gobegimize göğsümüze falan sürersek çatlağı önlüyormuş? Ben korkmaya başladım? Siz ne gibi şeyler biliyorsunuz duydunuz ya da kullaniyorsunuz??
Deme yaaa...neden ama?ben 1 aydir deli gibi spor yapiyorum ama 100 g bile veremedim
bilemedim ki. yememe de dikkat etmeye calisiyorum. hipotriodi var bende ondan heraldeDeme yaaa...neden ama?
Ilk seferki gibi olmadı ama yinede bir kaşıntı oldu illaki yıkamam gerekti.bakalım bir sonraki ilişki nasıl olacak?Veson canım merak ettim acaba seninde sadece relg sonrası ilk ilişkide mi yanma oldu bu seferde oldu mu ?
Benim de son 1 haftadır falan krem gibi akıntım var ya galiba benim yine iltihap falan var acaba ıltihapta yapar mı yanma salı günü randevum var inşallah relg olmuş bitmiş olur da bi muayene olabilirim.bu ay benim solumda hep bi ağrı sızı oldu geçmedi gittiIlk seferki gibi olmadı ama yinede bir kaşıntı oldu illaki yıkamam gerekti.bakalım bir sonraki ilişki nasıl olacak?
r oBenim de son 1 haftadır falan krem gibi akıntım var ya galiba benim yine iltihap falan var acaba ıltihapta yapar mı yanma salı günü randevum var inşallah relg olmuş bitmiş olur da bi muayene olabilirim.bu ay benim solumda hep bi ağrı sızı oldu geçmedi gitti
Ben ilk bu kaşıntı ile 4 aylık evliyken ilk korunmayı bıraktığımda tanıştım ben 45 dk falan bekliyordum o zamanlar ayaklarımı kendime çekip ama varya artık nette sperm alerjisi diye bişey var mı diye araştırmaya başlamıştım beni o içerdeki gıdıklanma kaşınma hissi öldürüyordu.bence bize bu eslerimizden geliyor doktorlar kabul etmesedemantar Olduğum ay eşim çıkmadan başlıyordu deli gibi yanma ve kaşıntı çık artık diye bağırıyordum.bu ay öyle deli gibi kalıntı yanma olmadı.hoş smear da temiz çıktı ama bilmiyorum ki normal değildir herhalde bu yanma kaşıntı sinir oluyorum.ilişkiden tiksiniyor insan
r o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?