- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 34
Ay güldürdün beni sanki adete 2-3 gün kalmış gibi diyorsun ohoooo daha 9-10 gün var şimdiden bat krizine girmişsin
Canım artık hafta sayımız sabitlendi. Son üç ultrasondur bir iki ileri geri derken bugün 13+0 olmuşuz. (Sat a göre 14+0) doktor daha pek değişmez dedi. 28 Eylül görünüyor hayırlısıyla. Baştan popoya 7 cm olmuşuz. 15 gr kadar vardır dedi.
Omurgalarina organlarina filan baktı. ense kalınlığı için risk grubunda değil dedi. Neredeyse 30 dakika her tarafıni inceledi .ölçtü. Tek Tek her yerini gösterdi. Aşırı heyecanlı geçti benim için, kah gülerek kah ağlayarak...
Birde çok ilginç hani kendi idrarini içmeye başlıyormuş ya bebekler , benimki içmiş, doktor bagirsaklarinda içtiği o suyu gösterdi:) güldük baya...
Daha başka şeyler söyledi ama heyecandan kalmadı aklımda. Bir ay sonraya tekrar randevu verdi. Aylık olacakmis kontroller.hayırlısıyla buyusunlerde.
Senin kontrol ne zaman? Bizim tarihler baya yaklaştı:) senjnkide 30 u dimi
Canim sen de kalp atışını duymussun gozun aydinInsallah hepiniz en kisa surede bu mujdeyi verirsiniz Allah im yazmistir gununu bekliyo melekleriniz
Canim benim de son ultrasona gore bugun 13+0 ve dogum 28 eylul görünüyor. Yani ayni gun olmuşuz. Bu sefer degisecegini ben de sanmiyorum. Sata gore 1 gun onde gidiyor benim. Bir sonraki randevum 5 nisanda o zamanda 14+6 olacak baya büyümüş olur heralde. Cok guzel heyecanlar rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Aaa baya baya ayniyiz ya:) hayırlısı olsun. Bakarsın ard arda doğuma gideriz. Darısı tüm isteyenlere. Selam ile
Yakında olmamıştı ama akıntıyı görünce başladık. Bu sefer hergün çalışmayla deniycem kısmet artık. Yarın türkiye de olacağım belki hava değişimide çalışmalarla birleşirse bir umut artıkYumurta akı bazen günler önceden gelebiliyor.4-5 gün önceden her an tetikte ol.
Bazen de sperm menisi ile de karışabiliyor yakında ilişki oldu ise
Amin inşallah canım bi tane ultrason videosunda izlemiştim yapıyolar :)Amin inşallah hepimizin ki..rabbim isteyen herkese nasip etsin. Yaa ben çok güldüm o siviya çok ilginçti resmen belliydi. Belki biraz daha bekleseydik cisini yapacaktı:) subhanallah.
İnşallah kucagimizada almak nasip olur. Hep beraber
B BenanAsiye sana yazmıştım ama çıkmamış alıntıda :)maşallah canım :) hep sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağına al inşallah
Amin canım inşallah hep beraber rkucagimiza almak nasip olur inşallah:)maşallah canım :) hep sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağına al inşallah
Çok tatlısınbunlar hep iğneden işte
Çok tatlısın
İnşallah delirtmeden anasını kuzun gelirtatlı mıyım bilmem ama yakında bebek işleri yüzünden deli olacağım kesin
Ayyy canim maasAllah. Bende de var bacaklarimda kalcamda biraz catlama da umarim okadarcikla kalir... annem de biraz durum vahim de.. ben de ondan korkuyorum. Neyse artik her turlu yaglara dadanacagizzBen de bebek yağı kullanıyorum duştan sonra sadece şimdilik bi çatlak ya da kaşınma yok kaşıntı başlayınca çatlak da başlar diyolar benim daha önceden kilo almaktan bacaklarımda ve kalcamda biraz çatlama olmuştu karnım epey büyüdü ama yok çok şükür inşallah olmaz halalarımda annemde falan yok genetikse bana da vurmuştur umarım o gen :)
Ay cok pahaliymisYok kuzum bu lar recetesiz lierac catlama 150-babe kremde 70 civariydi netten almak daha ucuza geliyor..
Masallah canim rabbim daim etsin boyle guzelce buyusunler bebisler :)
Kaçıncı haftada başladı canım çatlama ?Ayyy canim maasAllah. Bende de var bacaklarimda kalcamda biraz catlama da umarim okadarcikla kalir... annem de biraz durum vahim de.. ben de ondan korkuyorum. Neyse artik her turlu yaglara dadanacagizz
Lierac internette yarı fiyatına satılıyor ama çatlayan her türlü çatlıyor ne sürersen sür diyorlar.Ay cok pahaliymisben cogunlukla unuturum surmeyi... internette de bepantenin catlaklara karsi surdukleri krem varmis.. herkes bir seyler soyluyor aklima geldikce bi ondan bi bundan sureyim
Hemen aliyorum. Zaten bebise de almayi dusunuyodum. Sagol canim yaJohnson's Baby'nin bed time diye bi yagi var canim mor kapakli olan ben onu kullaniyorum ve hic catlama olmadi.
Benim kuzenim de cok kilo alip verdi. O yagin olan catlaklarini bile gecirdigini soyluyor.
O da dogru.. ablam dunya akdar para verdi o kremlere.. sonucc yine ayniydiLierac internette yarı fiyatına satılıyor ama çatlayan her türlü çatlıyor ne sürersen sür diyorlar.
Aynen o yüzden ben çok kasmıyorum olacak varsa olur, bebeklerimiz sağlıklı olsun da çatlak olmuş olmamış önemli değil.O da dogru.. ablam dunya akdar para verdi o kremlere.. sonucc yine ayniydi
Canim dhaa hamilelikten olan catlamalarim yokKaçıncı haftada başladı canım çatlama ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?