Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canim benim de son ultrasona gore bugun 13+0 ve dogum 28 eylul görünüyor. Yani ayni gun olmuşuz. Bu sefer degisecegini ben de sanmiyorum. Sata gore 1 gun onde gidiyor benim. Bir sonraki randevum 5 nisanda o zamanda 14+6 olacak baya büyümüş olur heralde. Cok guzel heyecanlar rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Insallah hepiniz en kisa surede bu mujdeyi verirsiniz Allah im yazmistir gununu bekliyo melekleriniz
Canim sen de kalp atışını duymussun gozun aydin

Yumurta akı bazen günler önceden gelebiliyor.4-5 gün önceden her an tetikte ol.

Bazen de sperm menisi ile de karışabiliyor yakında ilişki oldu ise
Yakında olmamıştı ama akıntıyı görünce başladık. Bu sefer hergün çalışmayla deniycem kısmet artık. Yarın türkiye de olacağım belki hava değişimide çalışmalarla birleşirse bir umut artık

Amin inşallah canım bi tane ultrason videosunda izlemiştim yapıyolar :)

Veson ben dün akşamüzerinden itibaren regle döndü kanamalar. Acaba diyorum ki öncekileri leke olarak girsem de döngüyü dünden mi başlatsam? Böyle de saçma oldu, yum gününe regl giriyorum
Herhalde bu sefer kesin regldir. Yani şu an gördüğüm bu. Bugün imkanım vardı ama Dr.a gitmedim bilerek. Normalde üç ya da dört gün regl devam eder bende, sonra biter. Eğer bu şekilde olursa zaten Dr.a da gerek yok dedim.aksi olur da yine durmazsa zaten kendi Dr.uma giderim artık beni kabul eder bi zahmet

Ayyy canim maasAllah. Bende de var bacaklarimda kalcamda biraz catlama da umarim okadarcikla kalir... annem de biraz durum vahim de.. ben de ondan korkuyorum. Neyse artik her turlu yaglara dadanacagizz

Yok kuzum bu lar recetesiz lierac catlama 150-babe kremde 70 civariydi netten almak daha ucuza geliyor..
Masallah canim rabbim daim etsin boyle guzelce buyusunler bebisler :)
Ay cok pahaliymis ben cogunlukla unuturum surmeyi... internette de bepantenin catlaklara karsi surdukleri krem varmis.. herkes bir seyler soyluyor aklima geldikce bi ondan bi bundan sureyim

Ayyy canim maasAllah. Bende de var bacaklarimda kalcamda biraz catlama da umarim okadarcikla kalir... annem de biraz durum vahim de.. ben de ondan korkuyorum. Neyse artik her turlu yaglara dadanacagizz
Kaçıncı haftada başladı canım çatlama ?

Ay cok pahaliymis ben cogunlukla unuturum surmeyi... internette de bepantenin catlaklara karsi surdukleri krem varmis.. herkes bir seyler soyluyor aklima geldikce bi ondan bi bundan sureyim
Lierac internette yarı fiyatına satılıyor ama çatlayan her türlü çatlıyor ne sürersen sür diyorlar.

Johnson's Baby'nin bed time diye bi yagi var canim mor kapakli olan ben onu kullaniyorum ve hic catlama olmadi.
Benim kuzenim de cok kilo alip verdi. O yagin olan catlaklarini bile gecirdigini soyluyor.
Hemen aliyorum. Zaten bebise de almayi dusunuyodum. Sagol canim ya insAllahh senin son haftalarda da catlamazzz bizim de catlamaz.. cocugu pirt pirt dogururup hemen kilolardan kurtuluruz annem diyor ki bana cektiysen 6-8 kiloo alirsin 3bucuk kilo dogurursun hemen verirsin. Ayyy ben de anneme cektim bu konualrda hep... gerci hemen hemen her konu da benziyoruz da kilo konusunda da ayni oluruz insallahz ben annemi bildik bileli 60-63 kilo arasinda darisi bana insAllah.. dikkat ediyorum yediklerime de bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…