Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy canim maasAllah. Bende de var bacaklarimda kalcamda biraz catlama da umarim okadarcikla kalir... annem de biraz durum vahim de.. ben de ondan korkuyorum. Neyse artik her turlu yaglara dadanacagizz
Aman ben iki yağ süreyim diyorum kırkpınar pehlivanina çıkıyo adım eşim sağolsun herkes hamile bi ben gobegimle kızını sıkıstırıyomusum takmadığı lakap kalmadı ayaklı süt fabrikası diyo bana

Ben her banyodan sonra kullaniyorum canim simdilik catlama olmadi. Olursa da napalim artik bebis icin :))
Ben yediklerime dikkat etmiyorum. Daha dogrusu kisitlama yapmadim. 5 kilo aldim toplam.

ben de bugun sebamed bebeyagını aldım o iyi demişti birileri

Madem öyle regl gir cnm inşallah sonu gelir artık

bu saatte uyumamışsın sen çok erken kalktıgın için pek bu saattlere kalmazdın canım
Cnm akşam ezanı kızla ıyuyakalmışız kız biraz rahatsız anne su dedi de öyle uyandım bir baktım saat 1-30 :))

Reactions: iiz
Cnm akşam ezanı kızla ıyuyakalmışız kız biraz rahatsız anne su dedi de öyle uyandım bir baktım saat 1-30 :))
çok geçmiş olsun prensesine . iyi geceler Allah rahatlık versin. yarın sabah erkenden doktorda olacağım bende cinsiyet için gideceğim artık 16. haftadayız söylerler mi bilmiyorum ama heyecanlıyım.

çok geçmiş olsun prensesine . iyi geceler Allah rahatlık versin. yarın sabah erkenden doktorda olacağım bende cinsiyet için gideceğim artık 16. haftadayız söylerler mi bilmiyorum ama heyecanlıyım.
Sağol cnm artık söylesinler :))

Reactions: iiz
Hahahahahhaha bizimki de kiskancliklara basladi... hep bi ilgi bekliyor... elli defa beni seviyorsun demi diyor.. biz mi hamileyiz onlar mi belli degil

Veson canım ff e 3-4gün yüksek ateş girince bnm cizgiyi cekmiyo bi yeri yanlısmı yaptım acaba kendimiz cizgiyi nasıl çektiriyırduk

Veson benim tablodan opk Yı kaldırdım bakim 19 a çizgi çekecek mi diye ama hiç çizgisiz kaldı tamamen kaldırdı çizgiyi öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…