Aman ben iki yağ süreyim diyorum kırkpınar pehlivanina çıkıyo adımAyyy canim maasAllah. Bende de var bacaklarimda kalcamda biraz catlama da umarim okadarcikla kalir... annem de biraz durum vahim de.. ben de ondan korkuyorum. Neyse artik her turlu yaglara dadanacagizz
Hemen aliyorum. Zaten bebise de almayi dusunuyodum. Sagol canim yainsAllahh senin son haftalarda da catlamazzz bizim de catlamaz.. cocugu pirt pirt dogururup hemen kilolardan kurtuluruz annem diyor ki bana cektiysen 6-8 kiloo alirsin 3bucuk kilo dogurursun hemen verirsin. Ayyy ben de anneme cektim bu konualrda hep... gerci hemen hemen her konu da benziyoruz da kilo konusunda da ayni oluruz insallahz ben annemi bildik bileli 60-63 kilo arasinda darisi bana insAllah.. dikkat ediyorum yediklerime de bakalim
Takılıyor sana adam kızma :) pehlivan komikmiş ama itiraf et :))Aman ben iki yağ süreyim diyorum kırkpınar pehlivanina çıkıyo adımeşim sağolsun herkes hamile bi ben gobegimle kızını sıkıstırıyomusum takmadığı lakap kalmadı ayaklı süt fabrikası diyo bana
Ömrü bana takılmakla geçecek Rus bakıcı alacakmış nolurmus şimdiden alsa şuracıkta yatardı dadimiz diyoTakılıyor sana adam kızma :) pehlivan komikmiş ama itiraf et :))
ben de bugun sebamed bebeyagını aldım o iyi demişti birileriHemen aliyorum. Zaten bebise de almayi dusunuyodum. Sagol canim yainsAllahh senin son haftalarda da catlamazzz bizim de catlamaz.. cocugu pirt pirt dogururup hemen kilolardan kurtuluruz annem diyor ki bana cektiysen 6-8 kiloo alirsin 3bucuk kilo dogurursun hemen verirsin. Ayyy ben de anneme cektim bu konualrda hep... gerci hemen hemen her konu da benziyoruz da kilo konusunda da ayni oluruz insallahz ben annemi bildik bileli 60-63 kilo arasinda darisi bana insAllah.. dikkat ediyorum yediklerime de bakalim
Madem öyle regl gir cnm inşallah sonu gelir artıkVeson ben dün akşamüzerinden itibaren regle döndü kanamalar. Acaba diyorum ki öncekileri leke olarak girsem de döngüyü dünden mi başlatsam? Böyle de saçma oldu, yum gününe regl giriyorum
Herhalde bu sefer kesin regldir. Yani şu an gördüğüm bu. Bugün imkanım vardı ama Dr.a gitmedim bilerek. Normalde üç ya da dört gün regl devam eder bende, sonra biter. Eğer bu şekilde olursa zaten Dr.a da gerek yok dedim.aksi olur da yine durmazsa zaten kendi Dr.uma giderim artık beni kabul eder bi zahmet
bu saatte uyumamışsın sen çok erken kalktıgın için pek bu saattlere kalmazdın canımMadem öyle regl gir cnm inşallah sonu gelir artık
Cnm akşam ezanı kızla ıyuyakalmışız kız biraz rahatsız anne su dedi de öyle uyandım bir baktım saat 1-30 :))bu saatte uyumamışsın sen çok erken kalktıgın için pek bu saattlere kalmazdın canım
çok geçmiş olsun prensesine . iyi geceler Allah rahatlık versin. yarın sabah erkenden doktorda olacağım bende cinsiyet için gideceğim artık 16. haftadayız söylerler mi bilmiyorum ama heyecanlıyım.Cnm akşam ezanı kızla ıyuyakalmışız kız biraz rahatsız anne su dedi de öyle uyandım bir baktım saat 1-30 :))
Sağol cnm artık söylesinler :))çok geçmiş olsun prensesine . iyi geceler Allah rahatlık versin. yarın sabah erkenden doktorda olacağım bende cinsiyet için gideceğim artık 16. haftadayız söylerler mi bilmiyorum ama heyecanlıyım.
Hahahahahhaha bizimki de kiskancliklara basladi... hep bi ilgi bekliyor... elli defa beni seviyorsun demi diyor.. biz mi hamileyiz onlar mi belli degilAman ben iki yağ süreyim diyorum kırkpınar pehlivanina çıkıyo adımeşim sağolsun herkes hamile bi ben gobegimle kızını sıkıstırıyomusum takmadığı lakap kalmadı ayaklı süt fabrikası diyo bana
Ben de daha almadimBen her banyodan sonra kullaniyorum canim simdilik catlama olmadi. Olursa da napalim artik bebis icin :))
Ben yediklerime dikkat etmiyorum. Daha dogrusu kisitlama yapmadim. 5 kilo aldim toplam.
yüksek ne kdr yüksek girdin 36.6 36.7 givi bişeyler girsen sanki çekmesi lazım çizgiyiVeson canım ff e 3-4gün yüksek ateş girince bnm cizgiyi cekmiyo bi yeri yanlısmı yaptım acaba kendimiz cizgiyi nasıl çektiriyırduk
girdim 36.8 dedim kademe kademe cıkardım ama cekmediyüksek ne kdr yüksek girdin 36.6 36.7 givi bişeyler girsen sanki çekmesi lazım çizgiyi
girdim 36.8 dedim kademe kademe cıkardım ama cekmedi
Ayyy çok güldümmÖmrü bana takılmakla geçecek Rus bakıcı alacakmış nolurmus şimdiden alsa şuracıkta yatardı dadimiz diyohepsi pehlivan kadar masum olsa keşke
İnşallah delirtmeden anasını kuzun gelir
çok yüksek girme iki günede 36.6 ya da 36.7 girsene bi ateş çok yükselince de başka bi dönüm noktasına çizgi çekiyo genelde yükselişin çok olduğu yeregirdim 36.8 dedim kademe kademe cıkardım ama cekmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?