yaptım ama olmadı gene yaçok yüksek girme iki günede 36.6 ya da 36.7 girsene bi ateş çok yükselince de başka bi dönüm noktasına çizgi çekiyo genelde yükselişin çok olduğu yere
yaptım ama olmadı gene ya
Progestanları sil tekrar deneVeson canım ff e 3-4gün yüksek ateş girince bnm cizgiyi cekmiyo bi yeri yanlısmı yaptım acaba kendimiz cizgiyi nasıl çektiriyırduk
Ilginç bugünkü Ateş'i ve menses i sil tekrar dene biVeson benim tablodan opk Yı kaldırdım bakim 19 a çizgi çekecek mi diye ama hiç çizgisiz kaldı tamamen kaldırdı çizgiyi öyle
tamam deniyorumProgestanları sil tekrar dene
dediğin gibi progestanları silince çekti çizgiyiIlginç bugünkü Ateş'i ve menses i sil tekrar dene bi
Herşeyi sildim yine çizgi çekmedi yumurtlamadin diyo bana :)Ilginç bugünkü Ateş'i ve menses i sil tekrar dene bi
Allah AllahHerşeyi sildim yine çizgi çekmedi yumurtlamadin diyo bana :)
Progestan a bağlı ateş Yükseldi diye düşünüyor ff o Yüzden çizgiyi çrkmiyordediğin gibi progestanları silince çekti çizgiyi
Yok canım sadece şu çok yükselen gün serum aldığım günAllah Allah30-32 yi de sil bi.başka girdiğin bilgi falan var mı yetersiz uyku düzensiz uyku falan tabloda görmediğimiz bir bilgi??
30 ü kaldırdım 24 e çekti ama doğru değil bence 11 gün de relg gelmiş olur 17 yada 19. Gün diye düşünüyordum benAllah Allah30-32 yi de sil bi.başka girdiğin bilgi falan var mı yetersiz uyku düzensiz uyku falan tabloda görmediğimiz bir bilgi??
Onu da discard et. 24 ü30 ü kaldırdım 24 e çekti ama doğru değil bence 11 gün de relg gelmiş olur 17 yada 19. Gün diye düşünüyordum ben
tamm canım saolProgestan a bağlı ateş Yükseldi diye düşünüyor ff o Yüzden çizgiyi çrkmiyor
çözdük tatlım saolasınAşılamayı baz alıyor galiba 20 ve 21. güne de 36,6 girer misin canım..
çözdük tatlım saolasın
Silemediğim kalmadı ancak 19 a çekti :)Onu da discard et. 24 ü
Bir de 24 Kalsın 22 yi discard et dene
benimle beraber bu gün 19.günü olanlar günler geçmiyor sanki bana yahu. siz ne alemdesiniz?
Ben daha saymaya başlamadım hala ya çatlamadıysa geçen ay gibi 19nda çatlarsa diye endişe ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?