Başardım sonunda diyorsunSilemediğim kalmadı ancak 19 a çekti :)
Seninki çatlamış bence en koyu test hamgi Gündü?Ben daha saymaya başlamadım hala ya çatlamadıysa geçen ay gibi 19nda çatlarsa diye endişe ediyorum
Hadi ya inanmıyorumnazah35 arkadaşımız erken doğum yaptı melek oldu çok üzüldüm burda birlikte almıştık güzel haberi Allah kimseye yaşatmasın çok etkiledi beni
Seninki çatlamış bence en koyu test hamgi Gündü?
dediğin gibi progestanları silince çekti çizgiyi
benimki iğneyle çatlatıldığı için biraz daha rahatım ama bu seferde tuttu mu diye rahat olamıyorum.
14 e pik gir 15 e high gir 16 ya low gir yada sil bir değişiklik olmazsa akıntıları da sil bakalım14. gün pikti sonraki 2 gün pozitif
Seni topik başı yapacağımtopic başı çözdü olayı progestan girince çizgi çekmediğini biliyıdum aslında ama p ler gözümden kaçmış uğraştırdım senide
14 e pik gir 15 e high gir 16 ya low gir yada sil bir değişiklik olmazsa akıntıları da sil bakalım
Hımm sanırım 5-6-7 deki Ateşler etkiliyor onları da discard et bakalımhepsini sildim hiç bir değişiklik olmadı tatlımm
Çok üzüldüm Allah kimseye yaşatmasın sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hep diyorum sağlıklı sorunsuz gebelik doğum nasip olsun hepimizeHadi ya inanmıyorum
Aynen cnm ben hep bu Yüzden erken kayıpları nimet olarak görüyorum.22 ye kadar Taşı hareketlerini hisset sonra da kaybet çok acıÇok üzüldüm Allah kimseye yaşatmasın sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hep diyorum sağlıklı sorunsuz gebelik doğum nasip olsun hepimize
Geçen ay bende iğne oldum ama ertesi gün çatladığına inanmıyorum, gidip baktırmadım da ama büyük ihtimal 19.gün çatladı yani iğneden 5 gün sonra
Kesinlikle öyle canım kimyasal gebelik hele ki en büyük nimetmis bana kalırsa da bu saatten sonra kaybetmek çok acı tarifsiz bişey çok etkilendim yaa bebeğimi hissediyoken Allah dayanma gücünü de verir ama zor bi güçAynen cnm ben hep bu Yüzden erken kayıpları nimet olarak görüyorum.22 ye kadar Taşı hareketlerini hisset sonra da kaybet çok acımesajlarını okudum az önce.Odası'nı almaya gidecektik Yazmış
Hımm sanırım 5-6-7 deki Ateşler etkiliyor onları da discard et bakalım
tablonun canına okudum 15 de çatladım arkadaş elleme beni diyo
evet canım gittim doktora :) cinsiyet belli olduiiz canım gittin mi doktora cinsiyet belli oldu mu ?
evet canım gittim doktora :) cinsiyet belli olduiiz canım gittin mi doktora cinsiyet belli oldu mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?