Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
nazah35 arkadaşımız erken doğum yaptı melek oldu çok üzüldüm burda birlikte almıştık güzel haberi Allah kimseye yaşatmasın çok etkiledi beni

Çok üzüldüm Allah kimseye yaşatmasın sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hep diyorum sağlıklı sorunsuz gebelik doğum nasip olsun hepimize
Aynen cnm ben hep bu Yüzden erken kayıpları nimet olarak görüyorum.22 ye kadar Taşı hareketlerini hisset sonra da kaybet çok acı mesajlarını okudum az önce.Odası'nı almaya gidecektik Yazmış

Geçen ay bende iğne oldum ama ertesi gün çatladığına inanmıyorum, gidip baktırmadım da ama büyük ihtimal 19.gün çatladı yani iğneden 5 gün sonra

Benim tabloma gore 14.gun catlamıs gibi yani igneden 2 gun sonra. Seninkine baktım bence seninki de 14.gun catlamıs. Ates de ivme yukselis var cunku. Bakalım hakkımızda hayırlısı canım. Benim adetime 8 gun kaldı zaten.

Aynen cnm ben hep bu Yüzden erken kayıpları nimet olarak görüyorum.22 ye kadar Taşı hareketlerini hisset sonra da kaybet çok acı mesajlarını okudum az önce.Odası'nı almaya gidecektik Yazmış
Kesinlikle öyle canım kimyasal gebelik hele ki en büyük nimetmis bana kalırsa da bu saatten sonra kaybetmek çok acı tarifsiz bişey çok etkilendim yaa bebeğimi hissediyoken Allah dayanma gücünü de verir ama zor bi güç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…