- 5 Mayıs 2014
- 5.239
- 4.903
- 373
Bugüne menses girdim yine çizgi falan kalmadıNeslihaann şimdi opk girince be oluyor?
Bu tablo niye sözümüzü dinlemiyor amaBugüne menses girdim yine çizgi falan kalmadı
Topikte 6erkek 5 kız oldu:)) maşallah Paşa'yaevet canım gittim doktora :) cinsiyet belli oldu
oğlum olacak :) pipisini bile gördüm
Girdim 19 a çekti çizgi opk Yı gir demiştin onuda pozitif yapınca çizgi yine 17 ye geldi neyse canı ne istiyorsa orda kalsın sonu bebek değil nasılsa :)Bu tablo niye sözümüzü dinlemiyor amaniye öyle oluyor ya?? Çok ilginç Ateş'i girme sadece menses gir
Topikte 6erkek 5 kız oldu:)) maşallah Paşa'ya
darısı hepinizin başına inşallahTopikte 6erkek 5 kız oldu:)) maşallah Paşa'ya
Benim tabloma gore 14.gun catlamıs gibi yani igneden 2 gun sonra. Seninkine baktım bence seninki de 14.gun catlamıs. Ates de ivme yukselis var cunku. Bakalım hakkımızda hayırlısı canım. Benim adetime 8 gun kaldı zaten.
en başından berı erkek demiştim 1 an bile kız diye hissetmedim öyleymiş. doktor bir an da söyleyiverdi hiç beklemiyordum çığlık attım reflex :) babası ağladı sevindi
evet canım gittim doktora :) cinsiyet belli oldu
Menses neydi ya?Bugüne menses girdim yine çizgi falan kalmadı
Relg demek canımGözün aydın cnm. Sağlıcakla al kucağına. Babası da alışmış galiba bebek fikrine sonunda. Inşallah hep güzel olur her şey sizin için.
Menses neydi ya?
hiç farketmezdi benım için sadece hissetmiştim demek istedim hepsi ayrı güzel. teşekkür ederim canım darısı hepinizin başına inşallahAllah gönlüne göre verdi işte canımm çok sevindim maşallah size :)
inşallah seninde böyle haberinine seviniriz canımGözün aydın cnm. Sağlıcakla al kucağına. Babası da alışmış galiba bebek fikrine sonunda. Inşallah hep güzel olur her şey sizin için.
Menses neydi ya?
hiç farketmezdi benım için sadece hissetmiştim demek istedim hepsi ayrı güzel. teşekkür ederim canım darısı hepinizin başına inşallah
aaa merakla bekliyoduk :) hadi sağlıkla kucağına al mutlu mesut huzurla büyüt inşallahevet canım gittim doktora :) cinsiyet belli oldu
bizim içimizden hep kız geçiyo hayırlısı tabi ama :) daha bi ay var öğrenmeye kötü haberleri okudukça geriliyorum yarın sağsağlim görürüz bebişi inşallahTopikte 6erkek 5 kız oldu:)) maşallah Paşa'ya
Kesinlikle öyle canım kimyasal gebelik hele ki en büyük nimetmis bana kalırsa da bu saatten sonra kaybetmek çok acı tarifsiz bişey çok etkilendim yaa bebeğimi hissediyopken Allah dayanma gücünü de verir ama zor bi güç
evet canım gittim doktora :) cinsiyet belli oldu
Ben akşamları sepet örmeye başladımgündüz zaten bilg. başında boşta kaldıkça araştırma yapıyorum bir de akşamları evde kafama takılıyordu bir kaç gündür ipimle tığımla mutluyum 1 nisanda kardeşimin oğlunun sünneti var belki hastaneye gitmişken bi bhcg baktırırım 12. güne denk geliyor
sağol canımcım senın bebegini öğrenmeye de az kaldı. hayırlısıyla inşallahaaa merakla bekliyoduk :) hadi sağlıkla kucağına al mutlu mesut huzurla büyüt inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?