Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu tablo niye sözümüzü dinlemiyor amaniye öyle oluyor ya?? Çok ilginç Ateş'i girme sadece menses gir
Girdim 19 a çekti çizgi opk Yı gir demiştin onuda pozitif yapınca çizgi yine 17 ye geldi neyse canı ne istiyorsa orda kalsın sonu bebek değil nasılsa :)

Ben akşamları sepet örmeye başladım gündüz zaten bilg. başında boşta kaldıkça araştırma yapıyorum bir de akşamları evde kafama takılıyordu bir kaç gündür ipimle tığımla mutluyum 1 nisanda kardeşimin oğlunun sünneti var belki hastaneye gitmişken bi bhcg baktırırım 12. güne denk geliyor

Reactions: iiz
hiç farketmezdi benım için sadece hissetmiştim demek istedim hepsi ayrı güzel. teşekkür ederim canım darısı hepinizin başına inşallah

Bende içine gönlüne doğan olmuş anlamında söylemiştim canım :)

Reactions: iiz
Merhabalar, yillar once kizima hamile oldugum donemlerde buralara cok girerdim, simdi kizim 4 yas 3 aylik ve ben 2 aydir ikinciyi istiyorum. Allah isteyen herkese saglikli bebekler versin insallah. Kizimda 5 ay beklemistim, 6.ay ultrason takibiyle hamile kalmistim. Simdi yas da 35... cok bekletir mi diye endiseliyim. Gecen ay olmadi iyi zamanlamaya ragmen. Bakalim bu ay ne olacak...

Birkac gundur bu topigi okuyorum, sayenizde fertility friend'ten haberim oldu, ilk sayfadan tum tablo paylasimlarinizi inceledim:), nerdeyse istatistik yapacak hale geldim:) , telefonuma uygulamayi indirip su anda 19.gunde oldugum bu ayi ve gecen ayki bilgilerimi girdim. Ates olcumune daha dun basladigim icin tablolarimi paylasmiyorum simdilik, fakat kafama takilan bir sey var; ovulasyon testlerinde genelde pozitif sonuctan 24-48 saat sonra ovulasyon olacagi yaziyor. Fakat bu uygulama sanirim pozitif sonucun ertesi gununu direkt ovulasyon gunu olarak isaretliyor? Ayrica ovulasyondan sonraki donem olan luteal fazin her kadinda fix 14 gun oldugu bilgisi genel olarak her yerde varken, bu uygulama 15, 16 da olabilecegini soyluyor. Aslina bakarsaniz, gecen ay ilk kez ovulasyon testi yaptim ve dikkatimi su cekmisti; sonraki regl tarihimden geriye donup baktigimda, ya pozitif testten 48 saat sonra yumurtlamistim ve luteal fazim 14 gundu, yada testten 24 saat sonra yumurtlamistim ve luteal fazim 15 gundu. Simdi uygulamaya baktigimda ikincisinin oldugunu soyluyor uygulama. Ben de onumuzdeki ay ates takibi de yapmaya karar verdim.

Sizin dusunceleriniz neler? Bu konuda bilgili ve tecrubelisiniz. Yardimci olursaniz sevinirim.

Kelimeler çok tarifsiz, çok üzüldüm.... Allah yardımcısı olsun...

benim çalışmak tüm vaktimi aldığı için uyumaya bile zor vakit bulacağım yakında
zaten danteldi örgüydü hiç anlamam genç kızken de çalışmaktan hiç öyle şeyleri öğrenecek vaktim olmamıştı :)
ver canım inceldiği yerden kopsun boşver. benim de zaten 1 nisan adet tarihim bende o zaman negatifi alıp oturacağım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…