Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ay inşallah canım bende çalış çalış bir hal oldum regl olursam ateş ölçmeye geçicek.
İnşallah catlamistir yumurta hayırlı haberler alalım bu ay :)

O acidan dusunmemistim 1 kez takip yaptırdım oda tutmadı.
Nasip kısmet inşallah tutar bu ay hamilelik haberim veririm sizlere allahım herkeze versin insallah

Cok tesekkur ederim cevaplariniz icin. Gercekten aydinlandim. :)

Luteal fazda olmama ragmen ates olcmeye bugun basladim. Hem alisayim, hem dusme olursa adetim gelecegini anlayayim diye. Bir gun bir gundur:)

Bir de ben kasik kramplarindan anlayamiyorum. Cunku ovulasyon oncesinde baslayip sonrasina kadar uzunca bir sure aralikli devam ediyor. Hatta o yuzden surekli ay yumurtladim, ay catladi, ay yerlesti tutundu filan saniyorum. Bir de gecen aydan beri ovulasyondan hemen sonra baslayip araliklarla da olsa hep suren bir regl agrim oluyor. Hatta gecen ay ilk deneme oldugu icin hamilelik sandim. Acaba dollenme / tutunma cabalari mi dedim. Ama maalesef tam zamaninda regl oldum.

Merak ettigim bir sey daha var. Ben yumurtlama ve yumurtanin catlamasi ifadelerinin ayni olay icin kullanildigini saniyordum. Fakat mesajlarinizdan yanlis anlamadiysam bu ikisi farkli olaylar? Farki nedir ve aradaki sure ne kadardir?

Kızlar günde 2 2 artsa hesap yaptım.
Yani sabahki rahim titremesi elektrik caçarpma hissi neden oldu bilmiyorum sizde bir bakın belki mantıklı bir açıklama yapan arkadaşlar olur benim mantigim durdu fikir uretemiyor beynim

Eklentiler

• 2017-03-24 19.52.18.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 38
Yumurtlama yumurtanın çatlaması ve ovulasyon hepsi aynı anlamda kullanıyoruz

2mm Büyüdü ise ayın 18-19 gibi çatlamış bugün de üzerinden 5-6 gün geçmiş Yerleşme zaten bu aralar oluyor ortalama Hayırlısı bekleyip görelim

2mm Büyüdü ise ayın 18-19 gibi çatlamış bugün de üzerinden 5-6 gün geçmiş Yerleşme zaten bu aralar oluyor ortalama Hayırlısı bekleyip görelim

İnşallah canım ya 5 6 gün icinde yerlesiodu sanırım rahme allahım inşallah tutar.
Sanada bol şans diliyorum allahım inşallah bu ay hepimiz kalırız da takvimimizi birlikte yaparız :)

bnm yumoşlar günde 1 mm büyüyo hatta hamile kaldığım ay regl15 te bç tane 15 mm yumurta vardı takip yapmıoduk ama muayene olurken sormuştm öylesine hatta fotosu da var sonra regl 20de yumoş çatladı 1mm büyüdüyse günde 20mm de çatlamış olmuştur

Kuru incir yediğim zaman fazla fazla büyüyor kızıma takibe gitmiştim ondan önce günde 2 3 artmıştı incir yemistim o ay ama tutmadı sağlıkla büyüyüp catlamistir catlama iğnesi vermişti zamanını tutturamadik.
1 1 mi düşüniyim ben

ben çörekotu incir fln yememiştim sadece inofolic içmiştim o ay dediğin gibi incir fazla büyütüyodur çünkü bn çörekotu yediğim ay aşırı büyümüştü :) bence fazla düşünmemekte fayda var ama hiç yapamadığım bişey :)

Gelde anlat bana :) bu sabah ki belirti olup aradan 1 saat sonra pembe leke gelmesi şaşırttı.
Toz pembe yani hiç gelmezdi.
İnş hamileliktendir yumurta 1 1 büyüsü bugün 17mm olurdu çatlamaz sanırım ozaman tutarsizlik olunca :)

Gerçekten mi??:))hadi inşallah birlikte bu ay hamile kalalım çalışma olacak değil mi sizin?
Ben diyosam boş demem. ailemden böyle bilinirim:)insAllahh Rabbim nasip etsin en guzelinden ve sagliklisindan. beta takibi yaptırıyorm. en son pazartesi yaptırdım hala 35ti. insAllah düşmüştür. Pazartesi yine gidicem.adet de oldum yarın öbürün temizlenirim insAllah. doktor rahmin temiz dedi. bi sıkıntı olmadan yola devam ederiz insAllah.ama ovu testlerim hala pik yapıyo. deli olurum adeyliyken bile yaptim pik. Allah sonumu hayreder

İnşallah kısa zamanda toparlarsın cnm kimyasal sonrası çabuk olur derler.

Canim dr konustunmu homozigot genler var olan demek degilmiydi..bendede var ama sonucum isyerinde bakamadim
Genetik doktoru sapasağlamsın dedi güldü kadın doğumcu doktorum salı günü görecek ama burda bilenler cevap verdi yokmuş pıhtılaşmam ben hiç anlamıyorum bunlardan

Benim sancılı relgler geri geldi nerdeyse 1 bucuk 2 yıldır boyle olmuyordu bide bu relg öncesi olan tek günlük lekelenme neyin neyi çözemedim polip tekrarlamış olur mu diye korkuyorum yaa

Ay cok pahaliymis ben cogunlukla unuturum surmeyi... internette de bepantenin catlaklara karsi surdukleri krem varmis.. herkes bir seyler soyluyor aklima geldikce bi ondan bi bundan sureyim
Canim bana drum onermisti sende gidince sor belki baska birsey verir

Genetik doktoru sapasağlamsın dedi güldü kadın doğumcu doktorum salı günü görecek ama burda bilenler cevap verdi yokmuş pıhtılaşmam ben hiç anlamıyorum bunlardan
Iyi bari gozun aydin canim benimde gecmis zaman neydi hatirlayamadim..artik kafanda rahatlar insallah bebiste hemen gelir kuzum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…