Tebrik ederim canim rabbim sagsalim zamaninda kavusmayi nasip etsin :)evet canım gittim doktora :) cinsiyet belli oldu
oğlum olacak :) pipisini bile gördüm
benim adetim hep lekeyle başlayıp lekekyle biter oldum olası ağrıda hrp mevcut az veya çok özellikle kış ayları soğukta öyle bi ağrıyo ki bitane dolarex atmadan duramıyorum ağrıdan anormal bişey mi ki :) ilk olduğum günden beri böyle olunca hiç garipsememiştm anneminde ağrırdıBenim sancılı relgler geri geldi nerdeyse 1 bucuk 2 yıldır boyle olmuyordu bide bu relg öncesi olan tek günlük lekelenme neyin neyi çözemedim polip tekrarlamış olur mu diye korkuyorum yaa
Bilmiyorum ki canım arastiriliyomus çok üzüldüm ben deAyy gercektenmi canim ya cok cok uzuldum neden olduki rabbim sabirlar versin
Benim de çok sancılı olurdu yatak döşek yatardım ama polip alındıktan sonra sancılarım gitti doktoruma da hiç sormadım polip miydi bana sancı yapan diye ama ben alakası vardı diye düşünüyorumbenim adetim hep lekeyle başlayıp lekekyle biter oldum olası ağrıda hrp mevcut az veya çok özellikle kış ayları soğukta öyle bi ağrıyo ki bitane dolarex atmadan duramıyorum ağrıdan anormal bişey mi ki :) ilk olduğum günden beri böyle olunca hiç garipsememiştm anneminde ağrırdı
Ay masallah suphanallah canım çok sevindim içime kızın olacak gibi doğuyorkızlarr sıpam kocaman olmuş maşallah geç döllenmeden bi hafta gerideydi ya şimdi yakalamış hatasını bugün 11 haftalık bekliyoduk 12 haftalık olmuş 55mm ikili test için randevu bulamadm başka hastaneye bakıyırum şimdş doktor kabaca bi eksiği yok dedi elleri bacakları kolları yüzü gözü herşeyi gördük çok hareketli hoplaya hoolaya döndü heryerini
gözün aydın canım pıhtılaşma can sıkıcı bir sorun temiz çıkmasına sevındım çarçabuk gelsin inşallah meleğin çok yoruldun sen de dualarım sizinleGenetik doktoru sapasağlamsın dedi güldü kadın doğumcu doktorum salı günü görecek ama burda bilenler cevap verdi yokmuş pıhtılaşmam ben hiç anlamıyorum bunlardan
aferin minnoşa koşmuş koşmuş yetişmiş :) maşallah ikinizidekızlarr sıpam kocaman olmuş maşallah geç döllenmeden bi hafta gerideydi ya şimdi yakalamış hatasını bugün 11 haftalık bekliyoduk 12 haftalık olmuş 55mm ikili test için randevu bulamadm başka hastaneye bakıyırum şimdş doktor kabaca bi eksiği yok dedi elleri bacakları kolları yüzü gözü herşeyi gördük çok hareketli hoplaya hoolaya döndü heryerini
bana daAy masallah suphanallah canım çok sevindim içime kızın olacak gibi doğuyor
Cinsiyeti öğrenince beni etiketle canım fazla giremiyorum
Dualarını dualarınızı esirgemeyin hamişler
Ayy maşallah oğluşuna canım tebrik ederim şimdi yavas yavas hazırlıklara baslarsın
hiç aklımdan cıkmıyorsunuz neye sevınsem hemen aklıma geliyorsunuz. bazne burada yazarken çekınıyorum kızlar üzülür mü içerler mi diyeAyy maşallah oğluşuna canım tebrik ederim şimdi yavas yavas hazırlıklara baslarsın
Duanda esirgeme canım
amin cümlemize :) teşekkür ederim canımTebrik ederim canim rabbim sagsalim zamaninda kavusmayi nasip etsin :)
sen nasılsın tatlım ?Bilmiyorum ki canım arastiriliyomus çok üzüldüm ben de
Ay masallah size bu randevu demek rahatlamak demek. Benimki de oyle olmustu canim. 6 haftada geride 10.hafta gittigimde sati 1 gun gecmisti. Saglikla buyusun yavrularimiz. Olmayanlara da nasip etsin rabbim.kızlarr sıpam kocaman olmuş maşallah geç döllenmeden bi hafta gerideydi ya şimdi yakalamış hatasını bugün 11 haftalık bekliyoduk 12 haftalık olmuş 55mm ikili test için randevu bulamadm başka hastaneye bakıyırum şimdş doktor kabaca bi eksiği yok dedi elleri bacakları kolları yüzü gözü herşeyi gördük çok hareketli hoplaya hoolaya döndü heryerini
Evet cnm ateş de bir türlü yükselmedi emin olamadım ama 12 de Çatladı gibime geliyor.ff de çizgiyi çekmeyince Ateş'in birini discard ettim de 11 e çekti çizgiyi.ateş yükselmeden çalışmaları bırakmak istemiyorum bakalım umarım tutar bu seferVeson canım sende 3 gün pespeseyi uygulamışsin bebek gelsin inşallah canım bende oda tutmadı :) bu ay başka taktik uygulayacam :)
Maşallah bebişe:)kızlarr sıpam kocaman olmuş maşallah geç döllenmeden bi hafta gerideydi ya şimdi yakalamış hatasını bugün 11 haftalık bekliyoduk 12 haftalık olmuş 55mm ikili test için randevu bulamadm başka hastaneye bakıyırum şimdş doktor kabaca bi eksiği yok dedi elleri bacakları kolları yüzü gözü herşeyi gördük çok hareketli hoplaya hoolaya döndü heryerini
LeYLa_21 canım bu ay ne duurmdasın bilmiyorum ama çatlama olmamış görünüyor
Veson bu ay sıkı çalışmışsın ve bu kadar aydan sonra ilk defa tablon farklı galiba bu bir değişimi gösteriyor. bu ay en güzel ayın olsun Allah dualarını kabul etsin . cici bir oğlun olsun inşallah
kushi düzenli ölçmüşsün canım. çatlammış görünüyor ama akıntını bakılırsa ve diğer aylarına göre çok yakın görünüyor. bu sıralar sıkı takipte ol :)
ShinSeGi nasılsın canım ? son durumun ne ?
Neslihaann ayın başına dönmüşsün bu ayın sonu bebeklensin inşallah
SaskinAnne canım bu aralar topikte yok musun ben mi göremedim
@Tugbanusta merakla bekliyoruz canım ay sonunu . yol almaya başlamışsın dpo 3 desin hadi hayırlısı inşallah
@Cok da Seyapmamak Lazim canımcım naber ? taşınma durumun ne oldu ? tablonda boş
tsefem28 canım bu ay ölçüm yapmamışsın :)
BirAsilAnnesi çatlamayı yakalamıssın çalışman da var hayırlı olsun sonu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?