Ff in çekmeye niyeti yoktu aslında Ateş'in birini discard ettim de çekti ancak.ateş bir türlü yükselmedi emin olamayınca çalışmaları da bırakamadım.derece mi bozuldu dedim hatta sabah eşime ölçtürdüm ama yok derece Çalışıyor.benim ateş 37 lere çıkar hep biliyorsun bakalım yarın kaç çıkacak?diğer derece olsaydı ufak kıpırdamaları da görürdük daha iyi yorum yapardık.bununla o da mümkün olmuyor hayıtlısıAy masallah size bu randevu demek rahatlamak demek. Benimki de oyle olmustu canim. 6 haftada geride 10.hafta gittigimde sati 1 gun gecmisti. Saglikla buyusun yavrularimiz. Olmayanlara da nasip etsin rabbim.
Veson cekmissin cizgiyi. Bu ay senden umutluyum. Calismalar da sıkı bu ay. Hadi insallah hissiyatım çıkar.
ZehreNur benimde kiz görmüştün ya ruyanda insallah cikar ya.
Tablonun farklılığını bu ayki derece değişikliğine yoruyorum ben de.ama inşallah senin Dediğin gibi olur.ateş ciddi Yükseliş göstermedi ben de çalışmaları bir türlü bırakamadım Hayırlısı cnm hamişlerin Duası kabul olur derler:)@LeYLa_21 canım bu ay ne duurmdasın bilmiyorum ama çatlama olmamış görünüyor
Veson bu ay sıkı çalışmışsın ve bu kadar aydan sonra ilk defa tablon farklı galiba bu bir değişimi gösteriyor. bu ay en güzel ayın olsun Allah dualarını kabul etsin . cici bir oğlun olsun inşallah
@kushi düzenli ölçmüşsün canım. çatlammış görünüyor ama akıntını bakılırsa ve diğer aylarına göre çok yakın görünüyor. bu sıralar sıkı takipte ol :)
@ShinSeGi nasılsın canım ? son durumun ne ?
@Neslihaann ayın başına dönmüşsün bu ayın sonu bebeklensin inşallah
@SaskinAnne canım bu aralar topikte yok musun ben mi göremedim
@Tugbanusta merakla bekliyoruz canım ay sonunu . yol almaya başlamışsın dpo 3 desin hadi hayırlısı inşallah
@Cok da Seyapmamak Lazim canımcım naber ? taşınma durumun ne oldu ? tablonda boş
tsefem28 canım bu ay ölçüm yapmamışsın :)
@Cemre Yaman çatlamayı yakalamıssın çalışman da var hayırlı olsun sonu canım
Daha adet bitmedi canım zaten ölçüm yapasım yok daha öok kafam karışıyor 2 aydır döğru düzgün çalışma yapamadık ilk ay belim tıtuldu enfeksiyon felan berbattı geçen ayda eşim çok hastaydı tam yum günlerinde çalışma olmuştu ama hastaydı ya tam olamadı gibi bili bu ay bakalım neler olacak vakti gelmedi demek ki her ay bili çıkıyo moral olarak hiç iyi diiliz son 6 aydır iş durumlarından dolayı artık güzelleyler olsun nolur ya hiç iyi diilim çünki@LeYLa_21 canım bu ay ne duurmdasın bilmiyorum ama çatlama olmamış görünüyor
Veson bu ay sıkı çalışmışsın ve bu kadar aydan sonra ilk defa tablon farklı galiba bu bir değişimi gösteriyor. bu ay en güzel ayın olsun Allah dualarını kabul etsin . cici bir oğlun olsun inşallah
@kushi düzenli ölçmüşsün canım. çatlammış görünüyor ama akıntını bakılırsa ve diğer aylarına göre çok yakın görünüyor. bu sıralar sıkı takipte ol :)
@ShinSeGi nasılsın canım ? son durumun ne ?
@Neslihaann ayın başına dönmüşsün bu ayın sonu bebeklensin inşallah
@SaskinAnne canım bu aralar topikte yok musun ben mi göremedim
@Tugbanusta merakla bekliyoruz canım ay sonunu . yol almaya başlamışsın dpo 3 desin hadi hayırlısı inşallah
@Cok da Seyapmamak Lazim canımcım naber ? taşınma durumun ne oldu ? tablonda boş
tsefem28 canım bu ay ölçüm yapmamışsın :)
@Cemre Yaman çatlamayı yakalamıssın çalışman da var hayırlı olsun sonu canım
Elhamdülillah çok iyiyim canım kızımın uyku düzenine de alıştım şimdi uyanır diyip uzanıyorum başlıyoruz mesajlaşmaya :)) senin oğlusun da hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahsen nasılsın tatlım ?
Sabah senin tabloya baktim hemen canim. Farklilik ates olcerden kaynakli belli. Discard ettigini de fark ettim. Ondan cekmis. Bence ovulasyon oldu gibi geliyor.Ff in çekmeye niyeti yoktu aslında Ateş'in birini discard ettim de çekti ancak.ateş bir türlü yükselmedi emin olamayınca çalışmaları da bırakamadım.derece mi bozuldu dedim hatta sabah eşime ölçtürdüm ama yok derece Çalışıyor.benim ateş 37 lere çıkar hep biliyorsun bakalım yarın kaç çıkacak?diğer derece olsaydı ufak kıpırdamaları da görürdük daha iyi yorum yapardık.bununla o da mümkün olmuyor hayıtlısı
Cnm Rabbim ferahlık versin inşsllah inşallah Sıkıntılar biter kısa zamandaDaha adet bitmedi canım zaten ölçüm yapasım yok daha öok kafam karışıyor 2 aydır döğru düzgün çalışma yapamadık ilk ay belim tıtuldu enfeksiyon felan berbattı geçen ayda eşim çok hastaydı tam yum günlerinde çalışma olmuştu ama hastaydı ya tam olamadı gibi bili bu ay bakalım neler olacak vakti gelmedi demek ki her ay bili çıkıyo moral olarak hiç iyi diiliz son 6 aydır iş durumlarından dolayı artık güzelleyler olsun nolur ya hiç iyi diilim çünki
sankı yılan hareketı gıbı mı ama ağırca süüzlüyor gıbı mı ?Kizlar sabahtan beri bende bir his var. Hani sirtindan asagiya ter akar ve boyle indigini hissedersin tuylerin ürperir. Karnimdan sagdan ortaya doğru sanki bisey gidiyor gibi ama inanilmaz farkli hissediyorum. Sabahtan beri bu 4 kez oldu. Kesinlikle bagirsak hareketi degil. Tuylerim diken diken oluyor. Cok farkli bir his bir bosluk gibi.
Aminn canım benim Allah razı olsun bizlerde saglıcakla kavusmanız için sizlere dua ediyoruz.sizin sevinçleriniz bizide mutlu ediyor umut oluyorsunuz bizehiç aklımdan cıkmıyorsunuz neye sevınsem hemen aklıma geliyorsunuz. bazne burada yazarken çekınıyorum kızlar üzülür mü içerler mi diyeyüzünüz gülsün Allah sizlere de bu güzel mutluluğu bağışlasın çok bekletmesin bebekleriniz inşallah canım.
senın müjden de bu ay gelsin inşallah
Aynen oyle canim ya yilan hareketi gibi. Sende mi hissediyorsun?sankı yılan hareketı gıbı mı ama ağırca süüzlüyor gıbı mı ?
Haber veriririm canim daha 2 hafta var gitmemeAminn canım benim Allah razı olsun bizlerde saglıcakla kavusmanız için sizlere dua ediyoruz.sizin sevinçleriniz bizide mutlu ediyor umut oluyorsunuz bize
passionete canım etiketle cinsiyet öğrnnce Allah gonlune gore versin cnm
Maşallah hep böyle güzel gider umarımkızlarr sıpam kocaman olmuş maşallah geç döllenmeden bi hafta gerideydi ya şimdi yakalamış hatasını bugün 11 haftalık bekliyoduk 12 haftalık olmuş 55mm ikili test için randevu bulamadm başka hastaneye bakıyırum şimdş doktor kabaca bi eksiği yok dedi elleri bacakları kolları yüzü gözü herşeyi gördük çok hareketli hoplaya hoolaya döndü heryerini
Tablonun farklılığını bu ayki derece değişikliğine yoruyorum ben de.ama inşallah senin Dediğin gibi olur.ateş ciddi Yükseliş göstermedi ben de çalışmaları bir türlü bırakamadım Hayırlısı cnm hamişlerin Duası kabul olur derler:)
bundan 4-5 gun önce oldu belırgın bır hareket kalın bır yılan gıbı sank 1-2 kere kıvrılarak kumda surunuyor ya oyle gıbı oldu. bagırsak hareketıne yordum ben ama böyle hareket olmaz ki dedimAynen oyle canim ya yilan hareketi gibi. Sende mi hissediyorsun?
Haber veriririm canim daha 2 hafta var gitmeme
saol canım darısı sağlıkla sizlere olsun tez vakitte inşallah bizde kız istiyoruz aslında ama annem tutturmuş rüyamda iğne gördüm erkek olcak diye yengem de hamile olduğumu bilmeden erkek bebek görmüş rüyasında tutturdular erkek diye juzrnler 3 hamileyiz ikisinin erkek bakalım bizimki ne olcak hayırlısı sağlıklı olsundaAy masallah suphanallah canım çok sevindim içime kızın olacak gibi doğuyor
Cinsiyeti öğrenince beni etiketle canım fazla giremiyorum
Dualarını dualarınızı esirgemeyin hamişler
evet canım bi problemim yok çok şükür hafif atlattım ilk haftaları kilo alımımda yok henüz doktor ii dedi belim kuyruk sokumum çok ağrıo bi ortopediye gidiyim mi dedim doktora gitsende yapcak bişey yok hamilelikte kemikler kaslar esniyo normal dediaferin minnoşa koşmuş koşmuş yetişmiş :) maşallah ikinizideçok güzel hamileliğinde rahat geçti şimdiye kadar
Eli kolu belirginlestiyse erkektir canim. Bence de erkek :)saol canım darısı sağlıkla sizlere olsun tez vakitte inşallah bizde kız istiyoruz aslında ama annem tutturmuş rüyamda iğne gördüm erkek olcak diye yengem de hamile olduğumu bilmeden erkek bebek görmüş rüyasında tutturdular erkek diye juzrnler 3 hamileyiz ikisinin erkek bakalım bizimki ne olcak hayırlısı sağlıklı olsunda
Benimde o haftalarda agriyodu.. normal canim.. geciyor zamanlaevet canım bi problemim yok çok şükür hafif atlattım ilk haftaları kilo alımımda yok henüz doktor ii dedi belim kuyruk sokumum çok ağrıo bi ortopediye gidiyim mi dedim doktora gitsende yapcak bişey yok hamilelikte kemikler kaslar esniyo normal dedi
bende neye sevinsem kızlarda böyle sevinsin diye dua ediyorum hephiç aklımdan cıkmıyorsunuz neye sevınsem hemen aklıma geliyorsunuz. bazne burada yazarken çekınıyorum kızlar üzülür mü içerler mi diyeyüzünüz gülsün Allah sizlere de bu güzel mutluluğu bağışlasın çok bekletmesin bebekleriniz inşallah canım.
senın müjden de bu ay gelsin inşallah
benim yumurtlama 20. gün olunca normal gelmişti ztn bi hafta geride olması yakalamasını beklemiyodum ama yakalamış hayırkısı bakalım genital nubtan anlaşılıyodur aslında baya döndü video çektim bendeAy masallah size bu randevu demek rahatlamak demek. Benimki de oyle olmustu canim. 6 haftada geride 10.hafta gittigimde sati 1 gun gecmisti. Saglikla buyusun yavrularimiz. Olmayanlara da nasip etsin rabbim.
Veson cekmissin cizgiyi. Bu ay senden umutluyum. Calismalar da sıkı bu ay. Hadi insallah hissiyatım çıkar.
ZehreNur benimde kiz görmüştün ya ruyanda insallah cikar ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?