Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bundan 4-5 gun önce oldu belırgın bır hareket kalın bır yılan gıbı sank 1-2 kere kıvrılarak kumda surunuyor ya oyle gıbı oldu. bagırsak hareketıne yordum ben ama böyle hareket olmaz ki dedim
Valla bencede kesinlikle bagirsak hareketi degil canim. Ama ne oldugunu da çözemedim bana erken gibi geldi. Hareket olsa bu kadar ust uste olurmu bilmiyorum

Canim benim de kuyruk sokumum agriyor. Normalmis daha bel agrisi a eklencek buna.
Ben nub icin yazdım birkac yere cevap veren olmadi. Nerde burdaki muhabbet..atsana buraya da gorelim bebisi

Oh mis gez bol bol burda da hava güzel:) sabah parka gittim ben de kızla bizimki bisiklet sürmeyi öğrendi bugün mutlu oldu:))
Tahmini ovulasyondan 12 gün sonra yap testi

Amin tatlım inşAllah ya nasip dualarınızı eksik etmeyin zaman gecmiyor sanki

Tam bilmiyorum ya canım ondan sorayım dedim ay maşallah ne güzel eve geçtik mayistim vallah bahar geliyor hoş geliyor :) birde gelirken bekleyen herkez hamile olsa ya :)
Oh mis gez bol bol burda da hava güzel:) sabah parka gittim ben de kızla bizimki bisiklet sürmeyi öğrendi bugün mutlu oldu:))
Tahmini ovulasyondan 12 gün sonra yap testi

Tam bilmiyorum ya canım ondan sorayım dedim ay maşallah ne güzel eve geçtik mayistim vallah bahar geliyor hoş geliyor :) birde gelirken bekleyen herkez hamile olsa ya :)
İşte ben de o Yüzden tahmini dedim:)) tahmini ovulasyon OLDUĞUNU düşündüğün günden 12 gün say bir test yap negatif çıkarsa 2 gün sonra tekrar

İşte ben de o Yüzden tahmini dedim:)) tahmini ovulasyon OLDUĞUNU düşündüğün günden 12 gün say bir test yap negatif çıkarsa 2 gün sonra tekrar

Tamam kuzum teşekkür ederim . Oglr yapıcam ozaman napalım sabırsizlik işte benimki :)

Hayırlusı inşallah.sağ salim kucaklarınıza alırsınız inşallah baban nasıl oldu?
babamın kemosu bitti 6 nisanda kontrolü var canım bekliyoruz ama çok ağrısı var çok zayıfladı vücut iice düştü ilaçlardan inşallah iileşmiştir radyoterapi flnda yapalım demezler beklemedeyiz yani

kızlar inanmayacaksınız bebegim hareket edıyor . şok oldum ağladım hüngür hüngür

sabah kalktıgımda sırtüstü yatıyordum bir baktım göbegimin sağ tarafı şişmiş sanki içinde kocaman portakal var ve diğer tarafların şişi inmiş bir baktım tek tekme geldi ama hafifti dedim galiba ben öyle sandım üstünde durmadım tekmenin ama eşimi çagırdım o gelene kadar şişlik biraz indi ama hala bariz dışardan belliydi

biraz öncede kayahanın ninni parçasını açmış eşime dinle bak diyordum sesi yüksek açtım yan koltukta oturuyordu eşim bir baktım karnımda kaymaya başladı loptopu hızla attım kucagımdan karnımı actım eşim gemen geldı yere çömeldi 10 dakika hiç durmadan hareket etti kızlar ve dısardan gözle resmen görünüyor. ağladım hüngür hüngür . hala mınık mnık hareket edıyor oğlum

allah bunu hepinize yaşatsın inşallah kızlar... darısı başınıza olsun. tez zamanda sizde böyle anlatın inşallah

saol canım aminn geçmedi senin baş aprın çok zor nasıl geçicekmiş doktorun bişey önerdi mi
Canim ben hamile degilken de migrenim oldugu icin ara ara ağrılarım oluyordu.. ama simdikiler boynumdan kaynaklaniyor, muhtemelen yanlis yattim... doktor parol yazdi gun icinde 3 e kdr alabilirsin dedi de direniyorum. Kahve iyi gelir dediler bir bardak kahve ictim rahatlamistim biraz yine uyku hali coktu.. bir uyumuşum kayinvalidede. Koltukta uyuyakalmışım.. 2 saat oda kapiyi kapatmis rahatsiz olmiyim diye... o uyudugun 2 saatte de baklavalar cikolatalar yedim durdum ruyamda

MaasAllah canim Rabbim tum topige o duyguyu yaşatsın insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…