vesonum darısı sağlıkla tez zamanda sizlere olsun inşallahMaşallah bebişe:)
umarım canım şimdiye kdr inanamıyodun hanile olduğumu o öyle kıpır kıpır sağa sola kayınca inandım Rabbim hepinize tez zamanda sağlıkla az belirtili hamilelikler nasip etsinnMaşallah hep böyle güzel gider umarım
Valla bencede kesinlikle bagirsak hareketi degil canim. Ama ne oldugunu da çözemedim bana erken gibi geldi. Hareket olsa bu kadar ust uste olurmu bilmiyorumbundan 4-5 gun önce oldu belırgın bır hareket kalın bır yılan gıbı sank 1-2 kere kıvrılarak kumda surunuyor ya oyle gıbı oldu. bagırsak hareketıne yordum ben ama böyle hareket olmaz ki dedim
Canim benim de kuyruk sokumum agriyor. Normalmis daha bel agrisi a eklencek buna.evet canım bi problemim yok çok şükür hafif atlattım ilk haftaları kilo alımımda yok henüz doktor ii dedi belim kuyruk sokumum çok ağrıo bi ortopediye gidiyim mi dedim doktora gitsende yapcak bişey yok hamilelikte kemikler kaslar esniyo normal dedi
Oh mis gez bol bol burda da hava güzel:) sabah parka gittim ben de kızla bizimki bisiklet sürmeyi öğrendi bugün mutlu oldu:))Selam kızlar Nasılsıniz biz sabah pikniğe gittik eşim izinli bugün ve yarın.
Dolaştık baya güneşili hava fırsat bu fırsat dedik.
Size bişi sorucam arada regl olacakmış gibi ağrı oluyor ve beyaz bolca akintiyla karışık sut kahvesi leke düşüyor çok değil sildikce günde 2 sefer diyim.
Yerleşme olsa devam eder mi dün pembe leke den sonra gelmesi normalmi acaba En erken ne zaman test yapsam
Amin tatlım inşAllah ya nasip dualarınızı eksik etmeyin zaman gecmiyor sanki@LeYLa_21 canım bu ay ne duurmdasın bilmiyorum ama çatlama olmamış görünüyor
Veson bu ay sıkı çalışmışsın ve bu kadar aydan sonra ilk defa tablon farklı galiba bu bir değişimi gösteriyor. bu ay en güzel ayın olsun Allah dualarını kabul etsin . cici bir oğlun olsun inşallah
@kushi düzenli ölçmüşsün canım. çatlammış görünüyor ama akıntını bakılırsa ve diğer aylarına göre çok yakın görünüyor. bu sıralar sıkı takipte ol :)
@ShinSeGi nasılsın canım ? son durumun ne ?
@Neslihaann ayın başına dönmüşsün bu ayın sonu bebeklensin inşallah
@SaskinAnne canım bu aralar topikte yok musun ben mi göremedim
Tgbptn merakla bekliyoruz canım ay sonunu . yol almaya başlamışsın dpo 3 desin hadi hayırlısı inşallah
@Cok da Seyapmamak Lazim canımcım naber ? taşınma durumun ne oldu ? tablonda boş
@tsefem28 canım bu ay ölçüm yapmamışsın :)
@Cemre Yaman çatlamayı yakalamıssın çalışman da var hayırlı olsun sonu canım
Hayırlusı inşallah.sağ salim kucaklarınıza alırsınız inşallah baban nasıl oldu?vesonum darısı sağlıkla tez zamanda sizlere olsun inşallah
Oh mis gez bol bol burda da hava güzel:) sabah parka gittim ben de kızla bizimki bisiklet sürmeyi öğrendi bugün mutlu oldu:))
Tahmini ovulasyondan 12 gün sonra yap testi
İşte ben de o Yüzden tahmini dedim:)) tahmini ovulasyon OLDUĞUNU düşündüğün günden 12 gün say bir test yap negatif çıkarsa 2 gün sonra tekrarTam bilmiyorum ya canım ondan sorayım dedim ay maşallah ne güzel eve geçtik mayistim vallah bahar geliyor hoş geliyor :) birde gelirken bekleyen herkez hamile olsa ya :)
İşte ben de o Yüzden tahmini dedim:)) tahmini ovulasyon OLDUĞUNU düşündüğün günden 12 gün say bir test yap negatif çıkarsa 2 gün sonra tekrar
babamın kemosu bitti 6 nisanda kontrolü var canım bekliyoruz ama çok ağrısı var çok zayıfladı vücut iice düştü ilaçlardan inşallah iileşmiştir radyoterapi flnda yapalım demezler beklemedeyiz yaniHayırlusı inşallah.sağ salim kucaklarınıza alırsınız inşallah baban nasıl oldu?
Pek tutturamıyorum ama erkek gibi:)
:) valla banada erkek geldi nedense ama eşime demiyorum kız istiyoruz aslındaPek tutturamıyorum ama erkek gibi:)
hep hep dua edıyorumAmin tatlım inşAllah ya nasip dualarınızı eksik etmeyin zaman gecmiyor sanki
ayyy ayy teyzesii sevsin onun mınnak bacaklarını .. ayyy maşallah . darısı sıra bekleyen kızlara inşallah
Canim ben hamile degilken de migrenim oldugu icin ara ara ağrılarım oluyordu.. ama simdikiler boynumdan kaynaklaniyor, muhtemelen yanlis yattim... doktor parol yazdi gun icinde 3 e kdr alabilirsin dedi de direniyorum. Kahve iyi gelir dediler bir bardak kahve ictim rahatlamistim biraz yine uyku hali coktu.. bir uyumuşum kayinvalidede. Koltukta uyuyakalmışım.. 2 saatsaol canım aminn geçmedi senin baş aprın çok zor nasıl geçicekmiş doktorun bişey önerdi mi
MaasAllah canimkızlar inanmayacaksınız bebegim hareket edıyor . şok oldum ağladım hüngür hüngür
sabah kalktıgımda sırtüstü yatıyordum bir baktım göbegimin sağ tarafı şişmiş sanki içinde kocaman portakal var ve diğer tarafların şişi inmiş bir baktım tek tekme geldi ama hafifti dedim galiba ben öyle sandım üstünde durmadım tekmenin ama eşimi çagırdım o gelene kadar şişlik biraz indi ama hala bariz dışardan belliydi
biraz öncede kayahanın ninni parçasını açmış eşime dinle bak diyordum sesi yüksek açtım yan koltukta oturuyordu eşim bir baktım karnımda kaymaya başladı loptopu hızla attım kucagımdan karnımı actım eşim gemen geldı yere çömeldi 10 dakika hiç durmadan hareket etti kızlar ve dısardan gözle resmen görünüyor. ağladım hüngür hüngür . hala mınık mnık hareket edıyor oğlum
allah bunu hepinize yaşatsın inşallah kızlar... darısı başınıza olsun. tez zamanda sizde böyle anlatın inşallah
Canim masallah ya. Ben de anlamiyorum hic. Ama benimki de erkek gibi duruyor. Biz kiz istiyoruz ya erkek olur. Ama saglikli olsun bu daha agir basan istek sadece. Saglikli olsun yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?