Allah razı olsn tatlımhep hep dua edıyorum
hamilelik miğreni çogaltıyor benımde arada yokluyor ama ben miğrenle baş etmeyi galiba biliyorum geçiriyorum dayanılmaz olunca da uyuyorum 15 dk uyucam kalktıgımda ıyılesıyrumCanim ben hamile degilken de migrenim oldugu icin ara ara ağrılarım oluyordu.. ama simdikiler boynumdan kaynaklaniyor, muhtemelen yanlis yattim... doktor parol yazdi gun icinde 3 e kdr alabilirsin dedi de direniyorum. Kahve iyi gelir dediler bir bardak kahve ictim rahatlamistim biraz yine uyku hali coktu.. bir uyumuşum kayinvalidede. Koltukta uyuyakalmışım.. 2 saatoda kapiyi kapatmis rahatsiz olmiyim diye... o uyudugun 2 saatte de baklavalar cikolatalar yedim durdum ruyamda
Neyin burnu Bebeğin mi? Kız deli misin? Bu Ayrıntılı usg değil sonuçta herşeyi net göremezsin:) valla banada erkek geldi nedense ama eşime demiyorum kız istiyoruz aslında
veson burnunu göremiyorum bu seferde salıya kdr ona takıcam sanırım
Bu bir paşa duruşu bence, sanki ense yapmış yatmış gibi
göremezsin zaten canım. sağlığı yerinde olsunda görürsün burnunu annesi:) valla banada erkek geldi nedense ama eşime demiyorum kız istiyoruz aslında
veson burnunu göremiyorum bu seferde salıya kdr ona takıcam sanırım
Neyin burnu Bebeğin mi? Kız deli misin? Bu Ayrıntılı usg değil sonuçta herşeyi net göremezsin
videoda öyle bi hoplayıp zıplıyo ki annem bu sana çekmemiş hiç durmuyo yerinde diyoBu bir paşa duruşu bence, sanki ense yapmış yatmış gibi
evet çokgülesim geldi benimde bide böyle ayaklarından güç alıp kayıyo gibi zıplıoiiz canım hayırlı olsun ilk tekmeler gelmiş çok daha belirgin tekmeler yiyince ağzını kapatamicaksin öyle güzel duygu ki ben de ilk sağlam tekmede kahkahalarla gülmeye başlamıştım :)) aşk dokunuşları diyorum tekmeden ziyade
zafrina89 canım hayırlı olsun senin bebiş de büyüyor yüzüyor dimi sanki içerde eller kollar yüzme hareketi gibi oluyor maşallah onlara
Benim ayrıntılı videomu izletmis görümcem kayinpederime gözleri dolmuş ağlayacaktı diyo kayinvalideme anlatıyormuş ben böyle hareketli çocuk görmedim diye o da sanki kaç tane ultrason izledin gördün demişbozmuş adamı yaaa
Şimdi rahatlar tabi ordan oraya kayiyolar park yaptılar içerde aquapark sıkışınca görecem onları :))evet çokgülesim geldi benimde bide böyle ayaklarından güç alıp kayıyo gibi zıplıo
Masallah canim saglikla buyusun insallah :)kızlarr sıpam kocaman olmuş maşallah geç döllenmeden bi hafta gerideydi ya şimdi yakalamış hatasını bugün 11 haftalık bekliyoduk 12 haftalık olmuş 55mm ikili test için randevu bulamadm başka hastaneye bakıyırum şimdş doktor kabaca bi eksiği yok dedi elleri bacakları kolları yüzü gözü herşeyi gördük çok hareketli hoplaya hoolaya döndü heryerini
Zippir bir oglus kedilerin pesinden kosan pisi pisi diye :)) masallah canim saglikli olsunlar hepsi annelerinin kucaklarina saglikla gelsinler insallah :)
Zippir bir oglus kedilerin pesinden kosan pisi pisi diye :)) masallah canim saglikli olsunlar hepsi annelerinin kucaklarina saglikla gelsinler insallah :)
Cnm gece uyanıp ayağa mı kalkıyorsun? Yoksa uyanıp hemen uykuya mı dalıyorsun?gece uyanıp kalkmadan uykuya dalıyorsan hemen sıkıntı yok.uyu ve tekrar Ölçüm saatinde ateşini ölç.ateş ve ovu testlere rağmen ovulasyon Gününü yakalayamıyorsan usg takibine gidersin.Kizlar gunaydin.
Tum hamilelere rahat hamilelik, kolay dogum, saglikli evlat diliyorum.
Tum hamile adaylarina da en kisa surede hayirli hamilelik diliyorum.
Benim kismetse ikinci olacak, ilki 6.ayda ilk ultrason takibi ile olmustu. Doktorum bu sefer bahara kadar kendi halimde denememi, olmazsa ulyrason takibine fazla beklemeden gelmemi soyledi (yasim 35).
Gecen ay ve bu ay ovulasyon testi kullandim, bu ayin sonucunu bekliyorum. Olmazsa ucuncu ay ates takibi de yapacagimi yazmistim. Yalniz benim gece uykum bolunuyor kizlar. Mesela bir kere 4 bucukta uyandim, bi dahakine ise gitmek icin 7de uyanacagimdan 3 saat kesintisizin altina inecegim icin olctum 4 bucukta. Bir keresinde 3.15te uyandim, oylesine olctum 36.9du. Sonra 7de uyanmayi beklerken 6da uyandim, 36.6ydi, ama 3 saat kesintisizin altina indi fakat ben 36.6yi dikkate aldim. Dun ucuncu olcumumdu 4bucukta uyandim ve onu yazdim; 36.7.
Simdi bu durumda bu yontem benim icin guvenilir bir yontem olmayacak mi dersiniz? Doktora usg takibine nisan'da mi gitsem mayis'ta mi diye kararsizdim. Sonra nisan'da ovu test + ates ile takip edeyim, olmazsa mayis'ta dr.a giderim diye dusunmustum. Fakat ates boyle olacaksa nisan'da gitsem mi usg takibine? Ne dersiniz?
Hadi git bakalım Dr ne diyecekVeson
@butterfly_gns
Kızlar ateşimi gördünüz mü? Hiç düşmeyen ateş yapmışlar ama yanlış zamanda düşmüyorBen bu ateşe rağmen nasıl regl oluyorum? Resmen düşmeyen ateşte bildiğiniz regl oldum, neredeyse bitecek regl ama ateş hala 37lerde dolaşıyor Bu sefer kesin bilgi, pazartesi işten erken çıkıp mahalledeki Dr,a gideceğim. Gıcık tüpçüye de daha mesaj atmıycam eğer gittiğim Dr bir sorundan bahsederken tüpçüyü ararım.
Dün gün içinde hem de iş güç yaparken ölçtüm 36.6 çıktı, hani acaba termo mu bozuldu diye..
Evet bugün ateş biraz yükselince 12 ye kaydı discard ı da kaldırabildim bu şekilde.ama çizgi tükrük testi bilgilerini girince geliyor.onları silince çizgi henüz yok.ff çizgiyi çekene kadar Çalışmalara devam etsem iyi olacak.çatladı diye düşünüyorum ama eski derecenin azizliğine uğradım emin olamıyorum.uyduruk tükrük testine de güven olmaz ki şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?