Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tüp bebek denemesinden sonra ateşim hiç inmedi canım. Geçen regl döneminin yarısı lekelenme ile geçti. Ardından regl geldi, tahminim regl bir iki güne girecek ama ateş düşmüyor bir türlü. Ben oldu anlamadım.

Bakalım rüyan doğru çıkacak mı. Yap testi abla diyeydin

bence de tedbiri elden bırakma çünkü çizgi 15'e de kayabilir gibi duruyor. Tabii iki günlük ateş de yüksek gelirse. Bence şansın barsa bugünü de değerlendir, hoş kadına hem yarım cüz ver sonra da git çalış de. Benimki de iş oldu şimdi

Kalkiyorum canim yaa... tuhaf gelecek belki ama uyku bozuklugu gibi bir sey. Hatta kalkip yiyordum bile, onu buyuk cabalarim sonucunda kestim. Simdi ya zaten cok cisim oluyor, sıkısmıs oluyorum, ya cok susamis oluyorum, psikolojik midir bilmiyorum ama uyanirsam illa kalkiyorum.

Aslinda cok azalmisti uyanmalarim. Buyuk olcude duzelmistim. Hatta ona guvenerek ates takibi dusunmustum, ama ates takibine niyetlendigimden beri yine basladi uykum bolunmeye. Psikolojik belli ki, ama elimde degil.

Ay soyle ruyamda ak sakalli bir dede soylese usg takibine nisan'da yada mayis'ta git diye.

Yada bu ay hamilelik testi pozitif olsa, hicbirine gerek kalmasa...

Yok dert değil cnm okurum inşallah şimdi koca evde yok o gelene kadar okurum o gelince de

Inşallah pozitif olur da gerek kalmaz.cnm evde takip yapabilirsen Dr a usg için git gele gerek kalmaz.ama kendin evde takip yapamıyorsan ve takip istiyorsan gidersin 1-2 ay dene olmazsa Dr a takip için gidersin.

Cnm eğer hergün bu sıkıntı varsa Ölçüm saatini değiştirebilirsin mesela hergün saat 4 te alarm kur ölç geri yat.böylece gece uyku bölünmesi azalır

"tüpçü" lafina cok güldüm
acaba vücudunda enfeksiyon filan mi var o da atesi yüksek tutuyor ya. gerci tüpten sonraki ay benim de seninki kadar olmasada ates yüksekti

Kızlar Istanbul'da göründüğüm Dr. Lardan biri vefat etmiş. Çok insan çok iyi bir Dr idi. Nasıl üzüldüm anlatamam. Eşime nasıl güzel moral vermişti. Yoksa eşim geçen seneden havlu atacaktı. Gerçi şimdi havlu etti ve sonuç yok ama olsun o dönemdeki desteği inanılmaz iyi gelmişti bize. Belki de evliligimi bile olumlu etkiledi diyebilirim. Çünkü cocuksuzken böyle bir sorunla ugrasmak evliliği etkiliyor. Iste bizi motive den, bize nefes aldırma o Dr. Kanserden vefat etmiş. Dr. Halit Fırat Erden... Ruhun şad olsun, yolun ışık olsun. Sen kimlere kimlere umut verdin, yüzünü güldürdün. Rabbim de seni rahmetine alsın. Hala Üzgünüm yaaa... sanki ona gittim de çocuğum o sayede oldu gibi Üzgünüm vallahi

Bi sen bi ben... Tüp öncesi ve sonrası sendromlari ile uğraş dur. Inşallah bu tedavide artık bu döngüden çıkarsın cnm

Allah rahmet eylesin

Bencede oldu ama sen calis yine de canim. Eşeği sağlam kazığa bagla yani

Valla yap dedim ama orda uyandim canim. Eline igne almisti kan alcakti tam. Ah takip ediyorum canim senin durumlari tupun etkisi mi hala bilemedim ama insallah bu ay düzene girer artik.

passionete canım ben de rüyamda hep kız bebeğim olduğunu gördüm hadi hayırlısı senin için de
Ay cidden mi hadi insallah canim hayirlisi. Senin de baya ilerledi ya bakinca saka gibi geliyor

Evet canım zaman akıp geçiyor sanki hiç bitmesin topigin hamilesi dogurdukca yeni güzel haberler izlesin peşini inşallah dualarda buluşuyoruz çok şükür kabul olmuş dualarimiza kabulü beklenen dualarimiza

Yarın da vazgeçme git bakalım bende merak ettim ilaçların etkisi mi acaba ?

evet bugün 2. kez tekme attı. dün saatşerce kıpır kıpırdı bugunde 1 saattır hareketli :) teşekkür ederim darısı tez zamanda başına olsun annesini daha fazla yormadan gelsin nazlı bebeğin. gerek kalmadadan tüp bebege kendı gelsin inşallah canım. dualaımdasın sen

Canim insallah emeklerinin mukafati bebis haberinle taclansin sende aklimdan cok gecenlerdensin en son istanbul diyordun tup olcak sanirim dimi rabbim insallah daha fazla bekletmeden tez zamanda bebisini gondersin gobusune dualarimdasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…