Leyla_21kuzum nasilsinLeYLa_21 leyla abla nerelerde dk kullanıo hiç uğramadı sanki buralara
Leyla ablaya bende yazdım baya oldu cevap yazmadı bayadır girmiyor. Okusa yazardı bende merak ettim bayadır yokLeyla_21kuzum nasilsin
Babasi rahatsizdi en son onla ilgileniyordu diye hatirliyorum sonrasinda girmemistim bende tatlimLeyla ablaya bende yazdım baya oldu cevap yazmadı bayadır girmiyor. Okusa yazardı bende merak ettim bayadır yok
sagol cnm :) simdilik planlar öyle hayirlisi ise nasip olur insallah :)Canim insallah emeklerinin mukafati bebis haberinle taclansin sende aklimdan cok gecenlerdensin en son istanbul diyordun tup olcak sanirim dimi rabbim insallah daha fazla bekletmeden tez zamanda bebisini gondersin gobusune dualarimdasin
Kızlar leyla ile özelden görüştük şimdi bi sıkıntı yokmuş şifreyle ilgili bi problem varmış girememiş kkya iletmemi istedi merak etmeyin yaniLeYLa_21 ateş ölçümlerinİ düzenli yapıyor diye aklıma kötü bir şey getirmedim amaç şimdi endişelendim sizler yazınca.
Leyloşum baban nasıl oldu cnm? Sen nasılsın, her şey yolundadır umarım
Tuh dun bilseydim hatirlatirdim burda saatler 1 saat ileri alindiya ama biz almadik teller otomatik degismisNasıl oldu anlamadım saatin ayarları değişmiş ben vaktinde Kalktım sanıyordum meğer bir saat erken kalkmışım.eşim söyledi de farkettim sanırım dün de aynı şey oldu.bu ay böyle abuk subuk birşey oldu tablo tükrük testini girmezsem çizgi de yok.
Gerçekten mi?dün gece mi Değişti bir önceki gün mü? Çünkü bir önceki gün de ben sabah namazımı kıldım ezan sonra okundu aynı şey öğle ezanında da olduTuh dun bilseydim hatirlatirdim burda saatler 1 saat ileri alindiya ama biz almadik teller otomatik degismis
benim de dünkü sabah namazi güme gitti galibaGerçekten mi?dün gece mi Değişti bir önceki gün mü? Çünkü bir önceki gün de ben sabah namazımı kıldım ezan sonra okundu aynı şey öğle ezanında da oldudün akşam da Yatsı ezanında şüpheye düştük eşim benim tel de saate bakıp bu saat olmuş neden hala ezan okunmadı dedi.ben de saf saf artık günler uzuyor o Yüzden dedim ben bu sabah da erken kıldım NAMAZI desene
Allah seniSabah saat 5 te Kızın servisine mesaj attım.servis taa 7:30 da kapıda oluyor.kadın ne düşündü benim için Allah bilir bu saatte ne diye mesaj Attı demiştir. kızı da bir saat erken kaldırdım.durup durup servise de söyleniyordum nerde kaldı biz hazırız gelmez hazır olmasak erkenden gelir diye.o arada eşim farketti de erken kalkmışsın diye o olmasa mümkün değil anlamazdım.iyi komedi oldu
Ay hiç deme ben bir NAMAZI kıldım yattım yatağa tam uykuya dalacağım ezan okunuyor o kadar kendimden eminim ki bugün imam geç kaldı dedim uyudumbenim de dünkü sabah namazi güme gitti galibaöğle namazinda fark ettik bizde
Allah senihic mi haber okumadin izlemedin kuzum olan çocuğun uykusuna olmuş :))))
hayır olsun sonu :)Nasıl oldu anlamadım saatin ayarları değişmiş ben vaktinde Kalktım sanıyordum meğer bir saat erken kalkmışım.eşim söyledi de farkettim sanırım dün de aynı şey oldu.bu ay böyle abuk subuk birşey oldu tablo tükrük testini girmezsem çizgi de yok.
Dün çatladı sanırım kuzum ates yükselmeye başladı hadi hayırlısı.LeYLa_21 canım bu ay ne duurmdasın bilmiyorum ama çatlama olmamış görünüyor
Veson bu ay sıkı çalışmışsın ve bu kadar aydan sonra ilk defa tablon farklı galiba bu bir değişimi gösteriyor. bu ay en güzel ayın olsun Allah dualarını kabul etsin . cici bir oğlun olsun inşallah
kushi düzenli ölçmüşsün canım. çatlammış görünüyor ama akıntını bakılırsa ve diğer aylarına göre çok yakın görünüyor. bu sıralar sıkı takipte ol :)
ShinSeGi nasılsın canım ? son durumun ne ?
@Neslihaann ayın başına dönmüşsün bu ayın sonu bebeklensin inşallah
@SaskinAnne canım bu aralar topikte yok musun ben mi göremedim
@Tugbanusta merakla bekliyoruz canım ay sonunu . yol almaya başlamışsın dpo 3 desin hadi hayırlısı inşallah
@Cok da Seyapmamak Lazim canımcım naber ? taşınma durumun ne oldu ? tablonda boş
tsefem28 canım bu ay ölçüm yapmamışsın :)
@Cemre Yaman çatlamayı yakalamıssın çalışman da var hayırlı olsun sonu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?