Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
LeYLa_21 ateş ölçümlerinİ düzenli yapıyor diye aklıma kötü bir şey getirmedim amaç şimdi endişelendim sizler yazınca.

Leyloşum baban nasıl oldu cnm? Sen nasılsın, her şey yolundadır umarım

Canim insallah emeklerinin mukafati bebis haberinle taclansin sende aklimdan cok gecenlerdensin en son istanbul diyordun tup olcak sanirim dimi rabbim insallah daha fazla bekletmeden tez zamanda bebisini gondersin gobusune dualarimdasin
sagol cnm :) simdilik planlar öyle hayirlisi ise nasip olur insallah :)

Kızlar leyla ile özelden görüştük şimdi bi sıkıntı yokmuş şifreyle ilgili bi problem varmış girememiş kkya iletmemi istedi merak etmeyin yani

Nasıl oldu anlamadım saatin ayarları değişmiş ben vaktinde Kalktım sanıyordum meğer bir saat erken kalkmışım.eşim söyledi de farkettim sanırım dün de aynı şey oldu.bu ay böyle abuk subuk birşey oldu tablo tükrük testini girmezsem çizgi de yok.

Tuh dun bilseydim hatirlatirdim burda saatler 1 saat ileri alindiya ama biz almadik teller otomatik degismis

Tuh dun bilseydim hatirlatirdim burda saatler 1 saat ileri alindiya ama biz almadik teller otomatik degismis
Gerçekten mi?dün gece mi Değişti bir önceki gün mü? Çünkü bir önceki gün de ben sabah namazımı kıldım ezan sonra okundu aynı şey öğle ezanında da oldu dün akşam da Yatsı ezanında şüpheye düştük eşim benim tel de saate bakıp bu saat olmuş neden hala ezan okunmadı dedi.ben de saf saf artık günler uzuyor o Yüzden dedimben bu sabah da erken kıldım NAMAZI desene

benim de dünkü sabah namazi güme gitti galiba öğle namazinda fark ettik bizde

Sabah saat 5 te Kızın servisine mesaj attım.servis taa 7:30 da kapıda oluyor.kadın ne düşündü benim için Allah bilir bu saatte ne diye mesaj Attı demiştir. kızı da bir saat erken kaldırdım.durup durup servise de söyleniyordum nerde kaldı biz hazırız gelmez hazır olmasak erkenden gelir diye.o arada eşim farketti de erken kalkmışsın diye o olmasa mümkün değil anlamazdım.iyi komedi oldu

Allah seni hic mi haber okumadin izlemedin kuzum olan çocuğun uykusuna olmuş :))))

Hiç deme ya kuzum benim yüzümden bir saat uykusundan oldu.ne bileyim kız dün hiç haberlere bakmadım.o kadar namaz saatlerinde değişiklik oldu aklımın ucuna gelmedi hepsini başka başka şeylere yorumladım
Allah seni hic mi haber okumadin izlemedin kuzum olan çocuğun uykusuna olmuş :))))

hayır olsun sonu :)

Dün çatladı sanırım kuzum ates yükselmeye başladı hadi hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…