evettttt dün çtlamışbugun ya da en gec yarınada bır çalışma yapDün çatladı sanırım kuzum ates yükselmeye başladı hadi hayırlısı.
Nasıl oldu anlamadım saatin ayarları değişmiş ben vaktinde Kalktım sanıyordum meğer bir saat erken kalkmışım.eşim söyledi de farkettim sanırım dün de aynı şey oldu.bu ay böyle abuk subuk birşey oldu tablo tükrük testini girmezsem çizgi de yok.
11 haftalıkken gitmiştik daha cinsiyeti belli değil demişti, bir sonraki randevu da 8 Nisa'nda o zaman söyleyecek inşsaol canım bakalım salı ikili yaptırcaz kısmetse belki cinsiyetide söylerler sen öğrenmişmiydin ya bnm doktor 16ya kdr söylemem dedi
Baya erken hissettin hareketleri canım ben de heyecanla bekliyorum ne zaman hissederim diye :)evet bugün 2. kez tekme attı. dün saatşerce kıpır kıpırdı bugunde 1 saattır hareketli :) teşekkür ederim darısı tez zamanda başına olsun annesini daha fazla yormadan gelsin nazlı bebeğin. gerek kalmadadan tüp bebege kendı gelsin inşallah canım. dualaımdasın sen
Valla ben de sabah eşim diyene kadar zamanında ölçtüğümü sanıyordum
Hayır olsun inşallah:)hayır olsun sonu :)
Zaten kızlar dediydi Veson bu ay ölçme diyeBu ay olmayan her şey oldu sonu bebek olur inşallah
Valla ben de sabah eşim diyene kadar zamanında ölçtüğümü sanıyordumbir Yanlışlık OLDUĞUNU anlayınca ben de saati değiştirdim içi boş yuvarlak oldu.meğer 2 gündür bir saat erken ölçüyormuşum.ben de neden bu ateş bu ay yükselmiyor diyorum habire çalışıyorum
Aslında pek bişey yapasım yoktu bugün çok halsizim ama olsun barievettttt dün çtlamışbugun ya da en gec yarınada bır çalışma yap
Cumartesiyi pazara baglayan gece aliniyorya :))Ay hiç deme ben bir NAMAZI kıldım yattım yatağa tam uykuya dalacağım ezan okunuyor o kadar kendimden eminim ki bugün imam geç kaldı dedim uyudum
Öyleyse o ateş 36.8'dir ve dediğim gibi ovu 15.gün oldu cnmmmmmValla ben de sabah eşim diyene kadar zamanında ölçtüğümü sanıyordumbir Yanlışlık OLDUĞUNU anlayınca ben de saati değiştirdim içi boş yuvarlak oldu.meğer 2 gündür bir saat erken ölçüyormuşum.ben de neden bu ateş bu ay yükselmiyor diyorum habire çalışıyorum
Ya aslında ben 13. Gün birşeyler hissettim ama ateş çok ilginç ilerledi bu ay anlamadım.13 den sonra kasıklarda hiçbir hareketlilik kalmadı.tükrük testini girince 12 ye çekiyor çizgiyi. Eğer adet gelirse ne zaman çatlamış olduğunu anlarız.dediğin gibi çalışma var.Öyleyse o ateş 36.8'dir ve dediğim gibi ovu 15.gün oldu cnmmmmm
iyi ki güvenmeyip değerlendirdin, şimdiye sinir oacaktın. Senin ilk defa herhalde 15.gün ovu oldu. ama çalışmalar varrrrr
Evet cnm ya öyle olmuş telefon saatinin azizliğine uğradım.:)Cumartesiyi pazara baglayan gece aliniyorya :))
Bende bu şans varken... mudur toplantı koydu. Çıkamadım. ..
Bende bu şans varken... mudur toplantı koydu. Çıkamadım. ..
Yakı ile bir kez hamile kaldım ama kürtaj oldum.sonra tekrar 2 kez daha denedim tutmadı.uzun zamandır da denemedimYakiyla ilgili bilgisi olan var mı kızlar.
Yakı ile bir kez hamile kaldım ama kürtaj oldum.sonra tekrar 2 kez daha denedim tutmadı.uzun zamandır da denemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?