Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bu ay olmayan her şey oldu sonu bebek olur inşallah

Baya erken hissettin hareketleri canım ben de heyecanla bekliyorum ne zaman hissederim diye :)

Veson bende tablona baktim zamanında ölçmedin sandim saat magduru oldugunu bilemedim
Valla ben de sabah eşim diyene kadar zamanında ölçtüğümü sanıyordumbir Yanlışlık OLDUĞUNU anlayınca ben de saati değiştirdim içi boş yuvarlak oldu.meğer 2 gündür bir saat erken ölçüyormuşum.ben de neden bu ateş bu ay yükselmiyor diyorum habire çalışıyorum

Iyi calisma oldu ama vardir bunda da bir hayir bence. Belki boyle gelir bebişin

Öyleyse o ateş 36.8'dir ve dediğim gibi ovu 15.gün oldu cnmmmmm

iyi ki güvenmeyip değerlendirdin, şimdiye sinir oacaktın. Senin ilk defa herhalde 15.gün ovu oldu. ama çalışmalar varrrrr

Öyleyse o ateş 36.8'dir ve dediğim gibi ovu 15.gün oldu cnmmmmm

iyi ki güvenmeyip değerlendirdin, şimdiye sinir oacaktın. Senin ilk defa herhalde 15.gün ovu oldu. ama çalışmalar varrrrr
Ya aslında ben 13. Gün birşeyler hissettim ama ateş çok ilginç ilerledi bu ay anlamadım.13 den sonra kasıklarda hiçbir hareketlilik kalmadı.tükrük testini girince 12 ye çekiyor çizgiyi. Eğer adet gelirse ne zaman çatlamış olduğunu anlarız.dediğin gibi çalışma var.

Şimdi ff e baktım son bir senedir hiç 15 te çatlamamış.2 kere 14 te çatlamış diğerleri 11-12-13 de çatlamış.ff ovulasyon günü ortalamasını 12. Gün olarak gösteriyor.hadi Hayırlısı olsun inşallah

Reactions: iiz
Kızlar, bugün aşılamam oldu.. çok acı çektim.. meğerse rahim ağzım çok darmış..çok canım acıdı' çığlık çığlığa, ..doktor aşılamanın normal ilişkşyengöre oranın yüksek olması , rahim ağzı darlığı olduğunu söyledi, spermlerin oradan Rahime geçirmemesinden kaynaklı olduğunu söyledi. İnş çektiğim acılara değer.. duanızda eksik etmeyin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…