Ah canım bişey kalmamış bi avazda doğsun inşallah sağlıkla evinize varın çok heyecanlı olmalı son bekleyişler biz de sana duaciyizKizlar merhaba, nasilsiniz ? Dogumuma az kaldi, hepiniz aklimdasiniz bol bol dua edecegim sanci cekerken hepinize.
Canım inşallah daha fazla bekletmeden gelir bebeğin. Rabbim tez zamanda sevindirsin.Çikolata kisti bende de var 7 cm şuan. Tüp bebek denedik olmadı..yaşın çok genç daha umitsiz olma cnm zaman zaman hepimiz kötü hissediyoruz ama bu yol güçlü olmayı gerektiriyor bizimde imtihanımız buinşallah canım umudum ve inancım sonsuz bu günede şükür ama ne bilim işte nefis arada dürtüyo benim şöylt 21 yaş iki yurtalıkta 3 santim çukulata kisti bide rahim filmi çektik oda azıcık sıkıntılı bu ay ovalasyon testi denedim bide bi ev ebesi otlu çay tüpleri açmak için fitil balık yağından bide yakı bata son 4 gün kasıklar ağırmaya başladı olmadı yine galiba bu ayda olmazsa tüp leroskopi olcam ama çok korkuyom yaaa
Ahahaha çok net görünüyor pipisi :)) hayırlı olsun oğluşunbak bacak arası bnde nubtan geçen cmt erkek diye anlamıştm ama kız istediğimizden konduramıyodum
Evet canım aynenVajene ilacı iterken parmağına sert yuvarlak balon gibi birşey mi geldi
bukdr net olunca kordonmu diye düşünemiyorum :) saol canımAhahaha çok net görünüyor pipisi :)) hayırlı olsun oğluşun
Evet cnm mantar olduğumda bu siteyi görmüştüm sarımsağı denemiştim ama benim mantar çok ilerlemişti belki yeni başlayanlara fayda eder.benim yanma kaşıntı Neslihan ın dediği gibi regl sonrası ilk ilişkide oldu 2. De az oldu 3. De yok denecek kadar belli ki benimki ilişki azlığından oluyor gibi:-/Veson ve @Neslihaann bu site size göre. Tabii sorun devam ediyorsa. Vajinal katar sorunu hakkında
https://sagligabiradim.com/bakteriyel-vajinozis-icin-ev-yapimi-7-tedavi/
Cnm daha çok gençsin ve yolun başındasın stres yapma bak tedavilere de başlamışsın.hem adet belirtisi gebelikte aynı belki de hamilesininşallah canım umudum ve inancım sonsuz bu günede şükür ama ne bilim işte nefis arada dürtüyo benim şöylt 21 yaş iki yurtalıkta 3 santim çukulata kisti bide rahim filmi çektik oda azıcık sıkıntılı bu ay ovalasyon testi denedim bide bi ev ebesi otlu çay tüpleri açmak için fitil balık yağından bide yakı bata son 4 gün kasıklar ağırmaya başladı olmadı yine galiba bu ayda olmazsa tüp leroskopi olcam ama çok korkuyom yaaa
Ben de bir kere hissetmiştim sanırım servix dedikleri şey parmağımıza gelenEvet canım aynen
canim sakin gidip hemen laporoskopi filan olma en az 3 doktora filan git hepsinden fikir al. işin uzmani proflara git. benim de cikolata kistlerim var malesef ben de yorucu uzun bir süreç yaşadım 2 aşılama 2 tüp bebek. simdi 3. tüp bebegi denemeye baslicaz profa gittim bu sefer adam ne güzel yöntemler önerdi 2-3 ay gecici menopoza sokarak kistleri baskilayalim önce dedi.inşallah canım umudum ve inancım sonsuz bu günede şükür ama ne bilim işte nefis arada dürtüyo benim şöylt 21 yaş iki yurtalıkta 3 santim çukulata kisti bide rahim filmi çektik oda azıcık sıkıntılı bu ay ovalasyon testi denedim bide bi ev ebesi otlu çay tüpleri açmak için fitil balık yağından bide yakı bata son 4 gün kasıklar ağırmaya başladı olmadı yine galiba bu ayda olmazsa tüp leroskopi olcam ama çok korkuyom yaaa
hoşbulduk her topikde ilk cevap yazan melekgim ben bu gün çok kötüyum ya sanki hiç anne olmıycak gibiyim çok ağladım kendi kendime bugün acayip yorgun düştümya ben ne yapcağımı şaşırdım çok yoruldum çok çok zorbi sınavmış evlat hasreti Allah kimseye yaşatmasın düşmanıma dahi
Hmm tamam tatlım cok saolBen de bir kere hissetmiştim sanırım servix dedikleri şey parmağımıza gelen
Tedaviniz hayirli olsun canim insallah rabbim nasip etsin guzel haberler getir bizedeKızlar kasım ayında eşimin spermi 10 milyon çıkmıştı.. bugün testte 156 milyon çıktı..yaptıklarımızın karşılığını aldık şükür..
Çok güzrl bir rüya hayırlara çıksın inşallahKızlar napıyorsunuz ff androidte güncelleştirilmiş çok güzel olmuş.
Rüyamda yetim bir kız çocuğu kucağımdaydı. Size anne mi diyeyim teyze mi diyordu gözleri boncuk boncuktu. Sarıldım anne de dedim. Arkadaşlarına da o benim annem diyebilirsin yanlız değilsin hep ben varım dedim. Boncuk boncuk ağlıyordu. Bilinçaltının bir mesajı mıydı neydi anlamadım. Çok etkilendim .
evet aynende o :) rahim ağzı kapalı ovulasyon dönemi diilse top gibi bişeye dokunuyosunBen de bir kere hissetmiştim sanırım servix dedikleri şey parmağımıza gelen
Tükrük testini girince 12 ye çekiyor.yeri değişmiyor.tükrük testi girmeyip Cumartesi pazar bir saat erken ölçtüğüm için 0,1 derece yüksek giriyorum 15 e çekiyor.ben de akışına bıraktım sanırım yarın 17 ye çekecek o zaman da.Veson çizgi gitmis yine. Bu ay baya farkli oldu senin
Tükrük testini girince 12 ye çekiyor.yeri değişmiyor.tükrük testi girmeyip Cumartesi pazar bir saat erken ölçtüğüm için 0,1 derece yüksek giriyorum 15 e çekiyor.ben de akışına bıraktım sanırım yarın 17 ye çekecek o zaman da.
Artık adet günü ovulasyon günü hakkında fikir verecek.bana 13 de oldu gibi geldi ama Ateş'e bakınca ancak o aralar 12 daha mantıklı oluyor
amin canım amin cümlemize nasib etsin inşallahCnm daha çok gençsin ve yolun başındasın stres yapma bak tedavilere de başlamışsın.hem adet belirtisi gebelikte aynı belki de hamilesinüzme kendini rahat ol bebiş de gelsin
çok teşekür ederim canım ya aslında bende düşünmüyom çümkü rahim filmimi bilçek te çektim ama doktor felan degildi çeken ve kendimi çok kastım bide filmde tüpler hiç çıkmamış o nasıl oluyo yaacanim sakin gidip hemen laporoskopi filan olma en az 3 doktora filan git hepsinden fikir al. işin uzmani proflara git. benim de cikolata kistlerim var malesef ben de yorucu uzun bir süreç yaşadım 2 aşılama 2 tüp bebek. simdi 3. tüp bebegi denemeye baslicaz profa gittim bu sefer adam ne güzel yöntemler önerdi 2-3 ay gecici menopoza sokarak kistleri baskilayalim önce dedi.
ayrica yaşın genc ve kistin küçük bunlar senin icin avantaj. ayrica cikolata kisti hamile kalmaya engel degil sadece biraz daha zorlastiriyor.
hele tüp tedavisinde cikolata kistinin olumsuz etkileri cok cok az. yeterli sayida ve kalitede yumurta toplandıktan sonra cikolata kistinin bi önemi kalmiyor
kistini sakin ama sakin aldirma bunu doktorlarin çoğu önermiyor. mecbura kalmadikca cok büyük olmadikca almiyorlar çünkü yumurtalik rezervlerine zarar veriyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?