Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar merhaba, nasilsiniz ? Dogumuma az kaldi, hepiniz aklimdasiniz bol bol dua edecegim sanci cekerken hepinize.
Ah canım bişey kalmamış bi avazda doğsun inşallah sağlıkla evinize varın çok heyecanlı olmalı son bekleyişler biz de sana duaciyiz

Canım inşallah daha fazla bekletmeden gelir bebeğin. Rabbim tez zamanda sevindirsin.Çikolata kisti bende de var 7 cm şuan. Tüp bebek denedik olmadı..yaşın çok genç daha umitsiz olma cnm zaman zaman hepimiz kötü hissediyoruz ama bu yol güçlü olmayı gerektiriyor bizimde imtihanımız bu

Veson ve @Neslihaann bu site size göre. Tabii sorun devam ediyorsa. Vajinal katar sorunu hakkında
https://sagligabiradim.com/bakteriyel-vajinozis-icin-ev-yapimi-7-tedavi/
Evet cnm mantar olduğumda bu siteyi görmüştüm sarımsağı denemiştim ama benim mantar çok ilerlemişti belki yeni başlayanlara fayda eder.benim yanma kaşıntı Neslihan ın dediği gibi regl sonrası ilk ilişkide oldu 2. De az oldu 3. De yok denecek kadar belli ki benimki ilişki azlığından oluyor gibi:-/

Cnm daha çok gençsin ve yolun başındasın stres yapma bak tedavilere de başlamışsın.hem adet belirtisi gebelikte aynı belki de hamilesin üzme kendini rahat ol bebiş de gelsin

canim sakin gidip hemen laporoskopi filan olma en az 3 doktora filan git hepsinden fikir al. işin uzmani proflara git. benim de cikolata kistlerim var malesef ben de yorucu uzun bir süreç yaşadım 2 aşılama 2 tüp bebek. simdi 3. tüp bebegi denemeye baslicaz profa gittim bu sefer adam ne güzel yöntemler önerdi 2-3 ay gecici menopoza sokarak kistleri baskilayalim önce dedi.

ayrica yaşın genc ve kistin küçük bunlar senin icin avantaj. ayrica cikolata kisti hamile kalmaya engel degil sadece biraz daha zorlastiriyor.

hele tüp tedavisinde cikolata kistinin olumsuz etkileri cok cok az. yeterli sayida ve kalitede yumurta toplandıktan sonra cikolata kistinin bi önemi kalmiyor

kistini sakin ama sakin aldirma bunu doktorlarin çoğu önermiyor. mecbura kalmadikca cok büyük olmadikca almiyorlar çünkü yumurtalik rezervlerine zarar veriyormus

Son düzenleme:
Kızlar napıyorsunuz ff androidte güncelleştirilmiş çok güzel olmuş.
Rüyamda yetim bir kız çocuğu kucağımdaydı. Size anne mi diyeyim teyze mi diyordu gözleri boncuk boncuktu. Sarıldım anne de dedim. Arkadaşlarına da o benim annem diyebilirsin yanlız değilsin hep ben varım dedim. Boncuk boncuk ağlıyordu. Bilinçaltının bir mesajı mıydı neydi anlamadım. Çok etkilendim .

Bazen dibe vurmak gerekir derler ya daha hızlı ayağa kalkabilmek için..
Her birimiz zaman zaman aynı duyguları yaşıyoruz..
Kimimiz ilk, kimimiz 2. 3. evladımız için el açıp dua ediyoruz, bir sürü araştırma yapıp abuk subuk da olsa denemediğimiz yöntem hatta içmediğimiz ot-kök kalmıyor :)
Ama ne yapmıyoruz?? Umudumuzu kaybetmiyoruz
Rabbim mucizeleriyle bizi ödüllendirecek ben inanıyorum, sende inan ve ne zaman sıkılırsan, boşluğa düşersen O'na sığın..

Çok güzrl bir rüya hayırlara çıksın inşallah

O Dediğin ff i nasıl güncelleyecrğiz cnm ben tel den giriyorum ıphon. Benim tel

Veson çizgi gitmis yine. Bu ay baya farkli oldu senin
Tükrük testini girince 12 ye çekiyor.yeri değişmiyor.tükrük testi girmeyip Cumartesi pazar bir saat erken ölçtüğüm için 0,1 derece yüksek giriyorum 15 e çekiyor.ben de akışına bıraktım sanırım yarın 17 ye çekecek o zaman da.

Artık adet günü ovulasyon günü hakkında fikir verecek.bana 13 de oldu gibi geldi ama Ateş'e bakınca ancak o aralar 12 daha mantıklı oluyor

Yaa biz neler çekiyoruz bak gör bu dereceyle güzel oldu güzel öteki derece olsaydı bu kadar çalışma da olmazdı sanki Bu arada yine solladın beni senin günler benimkinden hızlı geçiyor gibi ben bekle bekle daha 24. güne geldim sen neredeyse test yapacaksın

Cnm daha çok gençsin ve yolun başındasın stres yapma bak tedavilere de başlamışsın.hem adet belirtisi gebelikte aynı belki de hamilesin üzme kendini rahat ol bebiş de gelsin
amin canım amin cümlemize nasib etsin inşallah

çok teşekür ederim canım ya aslında bende düşünmüyom çümkü rahim filmimi bilçek te çektim ama doktor felan degildi çeken ve kendimi çok kastım bide filmde tüpler hiç çıkmamış o nasıl oluyo yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…